GTA 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Goodwill
áhh ez a játék ez..áhh, mingyá elmegyek...
nekem ripb van, de nem tûnt fel 1általán a radiozenék hiánya (bár lehet azér, mer nem is hallottam még õket), sõt megfelelõen kiválasztott mp3-akkal qrva jó hangulata van (pl. fatboy, gnr, metallicska.... 😛 )
vagy félóráig kergettek a zsaruk (4csillag volt asszem) kordonok, ticsu, rossz emberek, helikopter sok halott, félhalott, vér....minden.
a végzet a hídon ért, ahova persze gyalog mentem, akkor jöttem rá, hogy hm...lehet hogy itt nem fogok továbbmenni? 😄D úgy nyírtak ki, hogy 6an lõttek megállás nélkül, közben kocsival 2szer elütöttek (az elsõt túléltem ), szóval csúnyán bántottak, és fájt is. 😊
na asszem visszafexek, még mindig kapar a torkom a hajnali róka miatt

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

Sephi
Ha! Hetvegen haverral csinaltunk microfonnal egy 20 perces felvetlet zenvel meg mitha radio volnank es ha az mp3-mat majd a jatek instal dir\mp3 konyvtaraba rakjuk akkor a ChatherBox utani csati a Mp3 Player es aszt halgatuk😊 Persze lehet mas zenet is rakni sajat akaratunk szerint😊

Lehet mar tudgyatok de lustva vagyok viszaolvasni!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

DeXoSZ
Hmm, nekem játszhatóan megy P2 350 Mhz,V6600 és 192MB ram-al. Azért ez nem semmi!
Leszedtem a save-t, de nem tudom, hogy mit kell vele csinálni! Hova kell bemásolni? Át kell nevezni?
OTt drivergond lesz. Nekem is 7100-em van, és 640ben simán megy, nem mertem még feljebb tenni .))
Köszi!
Kint is van itt: http://cwx.ini.hu
G. Joe
asszem F1 billenytüre kapsz replayt ,legalábbis nekem müködött, a fasza ugratásokat még ponozzák, sõt pénzt is kapsz érte!

http://deathfellows.hu/

I.C.ram
na elkuldtem a az abszolut cheatmentes savegamet!
Valaki postolhatna egy (nem csitelt) savegamet, amiben már a 3. cityben jár, vagy a végén teljesen akár!
Ha emailben küld valaki, azt kiteszem webre is akár.
I.C.ram
en ugy tudom hogy azokat a kuldiekt kotelezo megcsinalni amelyikeket olyanok adjak akiknek a terkepen egy betu a jele pl salvatorenak S vagy a yakuza csajnak A stb
Lacc
Az nem kötelezõ és kész 😊) Ha már megcsináltad odáig annak a manusnak akkor nem kötelezõ továbbmenni nála.
I.C.ram
mar probaltam 😊)

engem is erdekelne a replay mert rengeteg jo kis autos trukkot csinaltam mar de nem tudtam oket megorokiteni 😞(
hiba
azaz replay...

hiba
Hogyan mukodik a demo-rogzites?

Lacc
Egyébként álljatok ki az utcára és írjátok be csak simán játék közben hogy: bangbangbang . A hatás garantál >😄
Lacc
Arra a nénire gondolsz akinek szatyor van a kezében? Mert az nagyon brutális 😄DD
Ams
OK! kössz!

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

I.C.ram
nem tudodm hogy lattatok mar e de vannak ugyebar oregnenik akiktol az ember nem is gondolna hogy nehezsegekbe utkozik amikor elakarna csorni az oregnyugdijas autojat kiszedem belole a nenit (tudom nagyon szemet vgayok 😊) es belulok a kocsiban varo hogy elmenukoljon a neni (mint az osszes noi karakter a jatekban) de nem elmenekul hanem fogja magat es elkezd pufolni ugy mint Jackie Chan 😊) nagyon durva 😊)
hiba
Lehet hogy neha kicsit akad majd.

SecMan
Na majd meglátjátok milyen kártyák kellenek majd a doomIII-hoz!

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

Ams
mellette van 1 amd 1700xp 256mb ram...

lipovics
nekem gf2 ti 64 ddr, 30 fps fix. Nem meg se feljebb, se lejebb. A jatszhatosaghoz boven eleg, ugy sincs multiplayer 😊
Bezzeg a csben fix 85 fpsem van 😊
Nem baj, ugy is erik egy gf3 ti 500 lassan!
Hangianix
Na ja, csakhogy ez az egyetlen olyan progi (amivel en is jatszok), amihez kell egy ilyen kartya.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

hiba
nem tudom a tobbit (a minimumnak 16mbyte van irva)...

SecMan
Nemazért, de nekem cel900, 320Mb ram, Radeon8500 és nagyobb területeken, amikor több kocsi van akkor már beszaggat/lelassul, és sokszor elfelejti kitenni a textúrákat(pl. megyek járdán, pörög egyet a kocsi, megállok, erre megjelenik ott egy lámpa!!)
a játék egyébként 800*600-ban meg, frame sync ki van kapcsolva... mégis mit tudnék tenni? velem van a baj, vagy a gámmal?

hiba
ehhe 150 nekem max 50 😊

Ams
csak?

I.C.ram
mint egy lamorghini diablo ugy nez ki NFS-ben lathattal mar olyat
Hangianix
Oke, akkor nem kerlek, hanem felszolitalak, hogy adj megoldast a problemamra. ;-)))

hiba
menni menni fog.

G. Joe
Érdekes nálam kb 150 fps-el szakit, GF3 alatt, lehet hogy upgradelni kéne a gépeket srácok?
MA már nem tnt2-re fejlesztenek, tessék tudomásul venni!

http://deathfellows.hu/

Ams
de erre még válaszolj! plz!

hiba
mostantol csak ilyeneket lehet beirni: en olyan ugyes vagyok, hogy mar 3 eve meg van ez ajatek es mar 960x vegigjatszottam es nem ertem egyesek hogy tudnak elakadni. ja es 386osomon se szaggat...
😊)

hiba
elo ne forduljon mostantol, hogy barki is barmi kerdest merjen feltenni ebbe a forumba!

Ams
nekem egy nvidia geforce2 mx 32mb-os kártyám van , menni fog?

SecMan
Egyébként megkérhetnék valakit, hogy írja le a fegyverek sorrendjét, a hidden pekidzseknél, hogy mi jön ha 20-at gyûjtök, stb...(remélem érthetõ)

pluhi
Nos, tesztelgettem kicsit a köv konfigon:
TB1333, 256SD, Leadtek GF2Ti.
Megcsináltam a finomhangolásokat, és az tuti, hogy a detonátort nem komálja, nálam játszhatatlan vele, még 640x480x16-on is. Legutóbbi Leadtek driverekkel teljesen jó. Az FPS limiter és frame sync kikapcsolása hullámzó szaggatást eredményez, a többi nem számit. Aperture Size szintén nem. Összességében elmondható, hogy nevetséges állapotban adták ki a progit, szerintem példátlan, hogy ennyire ne tudja magát optimalizálni. (Kár érte, mert egyébként kiváló progi)
Lacc
Szerezz egy k*rva gyors kocsit, egy Cheetah-ot vagy egy Stingert, aztán a budiból irány be ezerrel a faszival a földalatti alagutakba ki a reptérre! A hídon nem tudsz semmiképpen átmenni. A lejárat az alagútba a Campusos résznél van. A föld alatt pedig az elsõ keresztezõdésnél balra, aztán a következõnél és már ott is vagy.

A security-st nem tudtam én se megcsinálni de nem is kötelezõ.
Hangianix
Az elsimitast hol lehet allitani? Mert emlekszem sokaknak a volt a gondja, de lovesem sincs hol lehet. ;-)

Engem mellesleg erdekelne meg tobb radios szoveg meg zene. A "sajat" mp3-aimat ugyis hallgatom eleget.

Lazarus
Ja én is eztet kérdem... amúgy új kocsikat lehet bele valahogyan nyomatni?
Dikkma
p3-700 128 mb ram savage4... bõven játszható!
lipovics
kicsit fejtsd ki bovebben, mert nem emlekszem mar sorszam szerint a kuldetesekre 😊
Hangianix
Aaaa, most jutottam el odaig, hogy meg is nezzem a jatekot, de a gepemen kiabrandito. :-((( 640x480x16-ban ugy 3-4 fps produkal max.
Duron 950/256MB/Asus3800 (a'szem ez TNT2) 32MB.

Ennyire szar ez a videokartya mar? :-(

Blasta
tehát eme dolog...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Tudom, tudom! Velem is elQfordult már egy párszor me dolog! De télleg kösz. És bocs.

Blasta
Mellesleg aztért kösz a segítséget!

Blasta
télleg ne légyetek idegesek, de 3 nap alatt kb 500 hozzászólást átnyálazni modemrQl nem valami qrva izgis dolog. Pláne, hogy a 3. peccset nyomatom fel rá, de még mindig semmi.
Szal én is elég ideges vagyok és olvasgattam vissza is, de valószínüleg ezeket már rég megtárgyaltátok, mert nem nagyon találtam meg.
(mellesleg az egyik haverom most segít, szal lehet, hogy megoldódik....sokadszorra)

mohus
üss el közben öt gyalogot....kapsz érte csillagot😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
menj délre...ott vannak a columbiaiak...
keress egy olyen verdát amit a hajóelsüllyesztésnél láttál a hajófeljáratnál...kék jeep...idióta motorhanggal...
lopd el..és akkor mutatja hogy hova kell menned kiszabadítani a palit...

mohuss

ps2 forever

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

skorpio7
Lacc !

Itt vannak a linkek a térképekhez .

http://www.gta3warehouse.com/images/maps/pmap.jpg
http://www.gta3warehouse.com/images/maps/smap.jpg
http://www.gta3warehouse.com/images/maps/svmap.jpg

Töltsd le és nyomtasd ki vagy a játék alatt lépj ki az ALT+TAB kombó-val és így használd .

"A BC a jobbik csapat jutalma."