7566
-
#2964 Hogy lehet megkapni a Joey-nak az a kocsiját amit egyfolytában szerel. Mert valaki azt mondta hogy át kell vinni az összes küldetését és akkor odaadja, a francot azt nekem nem adta oda miért?? -
Morbias #2959 Még csak annyit, hogy ez a golyó meg mindenálló kocsi dolog erősen cheat szagú, mert pl. a patriotból úgy lehet csinálni ilyet, hogy egy küldetés után (már nemtom melyik az) fel kell robbantanod a garázsban. Elmented a game-et, és amikor visszatöltöd golyóálló. Szerintem ez cheat.
Ennyi.... -
Morbias #2958 Mellesleg a GTA3mods.com-on vagy egy fájl, amiben az összes autó lelőhelye le van írva.
Mr. Whoopie is :) Csakhát angol...
-
Morbias #2957 Hali!
Észrevettem pár dolgot, illetve olvastam.
Szóval ha felveszitek a kurvát, elhajtotok egy félreeső helyre, lemegy a menet és kaptok kb. 25 HP-t. Akkor is ha már 100 on vagytok, vagyis felnyomja 125-re (feljebb már nem). Néha (nagy lövöldözésekben) jól jöhet a +25.
Más.
Erre a szövegre akadtam a gta3mods.com-on:
You can obtain a BP/EP/FP Cheetah in the "Turismo" mission from El Burro.
During the race, flip over one of the cheetahs than push it to your garage.
BP: Bullet Proof - Golyóálló
EP: Explosion Proof - Nem robban
FP: Flame Proof - Tűzálló
Szerény angol tudásommal arra jutottam, hogy nem véletlenül marad meg a telefonos küldetés Portlandben.
De mit kell it csinálni? Felborítani az ellenfelet, és betolni a garázsba?
Valaki lefordíthatná, előre is kösz.
Ha meg már tudtátok akkor sorry. -
Pace #2956 olvass vissza
amúgy meg le fel, le fel...nem nehéz -
#2955 Szívesen!
A repülés engem is érdekelne, mert a hozzáolvasásokból nem sikerült összehoznom 12mp-nél többet. :-( -
Kft. #2954 bazz valaki mostmár tényleg elmagyarázhatná a repülés technikáját mert egyszüen nem megy több mint 16 mp
pedig a leges legelső repülésem 41 mp volt és azóta sem tudom megcsinálni még1szer. -
#2952 Ha XP-t használsz talán ez segíthet:
Magyar XP d3d javítás
Angol XP d3d javítás
-
#2951 szerintem directix hiányod van
nálam meg most a hang effektek tűntek el de nem tudom miért, csak a saját zajok jönnek, a többi autós káromkodása nem -
#2950 hogy van ez a repülés?
amatörőknek
-
#2948 Type in the following codes while playing for the desired effect:
gunsgunsguns - All Weapons
ifiwerearchman - Extra Money
gesundheit - Full Health
morepoliceplease - Higher Wanted Level
nopoliceplease - Lower Wanted Level
giveusatank - Tank
bangbangbang - Destroy All Cars
ilikedressingup - Change Costume
itsallgoingmaaad - Crazy Pedestrians
nobodylikesme - All Pedestrians Attack You
weaponsforall - Pedestrians Fight Each Other
timeflieswhenyou - Time Advances Quicker
madweather - Very Fast Game Clock
boooooring - Faster Game Play
turtoise - 100% Armor
skincancerforme - Clear Weather
ilikescotland - Cloudy Weather
ilovescotland - Rainy Weather
peasoup - Foggy Weather
anicesetofwheels - Invisible Cars
chittycittybb - Flying Car
cornerslikemad - Improved Car Handling
nastylimbscheat - Gore Mode
-
Kft. #2945 ugy állj be hogy a kocsi segge ne lógjon ki szálj ki majd gyere ki a garázsbol és akkor lecsukódik. a kocsikat egyessvel kell bevinni. -
#2941 ja csak az a baj hogy a dodoval nem tudok több ideig repülni mint 5 másodperc -
#2939 2. szigeten Kenji kornyeken van a legtobb! elso szigeten es a masodikon ritka -
#2938 GTA3 FAN légyszi írd le mégegyszer azt hogy hogy kell ghost Citybe lemenni vagya egyáltalán írja le valaki mert a franc elkap ha keresem itt a régi postokban :)) -
#2937 én meg beraktam más zenét azok a rádiók helyett -
#2936 Kössz ! -
#2934 Hogy néz ki a Strech tipusú autó és hol lehet esetleg fellelni ???
-
Draco #2933 pls valaki adjon egy mentest a 2. palya legelejerol. Ha egyket vagy az ossze zold telefonos kuldi keszvan az nem baj de a jakuzasbol a salvatorsnal tovabb ne legyen megcsinalva ha lehet. -
#2915 Nekem arra vmi cc oil tankert ir ki, ha lopok egyet... -
#2911 Lattam, hogy gta fan kilinkelt egy kepet, de az nem jon be nekem! Kuld az legyszi emilben! -
#2910 Sracok lokne valaki a flatbad-rol egy fotot? Nem tom melyik verda az! -
#2908 Kiváncsi vagyok hogy kell lemenni Ghost Citybe -
#2907 Oké kössz -
jAMEsbAUd #2904 Most vettem csak eszre, hogy mar megcsinaltad :) -
jAMEsbAUd #2903 Ugy van a kuldetes, hogy amig nem dontod fel az elso bodet, nem megy az ido, addig meg lehet keresni az osszeset, aztan felepitesz egy strategiat, hogy melyik utan melyiket akarod feldonteni es kesz... :) Egyebkent valahogy ugy van, hogy 4 3 2, tehat 4 a elso varosban, 3 a masodikban, 2 a harmadikban... legalabbis azthiszem :) ne engem szidj, ha megsem igy van, inkabb felderiteni kellene ;) -
franci #2902 Köszi szépen, nagyon jó terv!!!
Kipróbálom!!! -
#2901 Meg nincs készen a magyarosítás, de ha meglesz, elküldöm. -
#2900 Hát nem mindenképp .Én egy "nehéz" járgánnyal ( Tűzoltó , Szemetesautó , Kamion ) vágtattam a feljáróhoz és elzártam .Kocsiból ki és lelőni a feljáró melletti 2 kolumbiait .Szaladni fel és lelőni a 2 fenti fickót is .Ezután a baloldali 1-et , majd jobbra fordulva és futva 3-at , majd a maradék 2-t ( ha jól számoltam , ennyi van ) .Ja igen , a lényegek ... mivel a feljáró zárva , így időkéséssel szalad fel a "haver" és csak már a hullahegyeken kell átlépkednie .És használj uzit , mivel azzal futva tudsz lőni és sokat .Némi páncél veszteséggel gyorsan kivitelezhető a történet . :) -
#2897 Legyszi küldje el mailomra valaki azt a magyarosítást mert nem tudok felmenni arra a rohadt oldalra Verebes -
franci #2896 Értem, köszi, próbálkozok, csak sokan vannak, az a majom, meg fut előre mint állat :) -
#2895 a mesterlövészpuskával gyorsan le kell lőnöd a mexikóiakat(vagy kiket) -
#2894 5.db van a 2. szigeten -
#2893 Ááááááá!!! :-)
Gmiki magyarosítások -
#2892 A linket elkurrantottam. Bocsi! A cím: Gmiki magyarosítások -
#2891 Elvileg már a Gmiki honlapján a fórumon bejelentették, hogy készítik a Magyarosítást. Remélem nem kamu. Szerintem 1-2 héten belül már valaki megcsinálja. -
#2890 Most S.A.M. -os pályát szívok... -
franci #2889 Sziasztok!
Az első pályán amikor egy hajót kell felrobbantani, akkor hogy kell megcsinálni, hogy ne lőjékl le 8Ball-t?
Előre is köszi a segítséget! -
#2888 Megtaláltam... -
#2887 Hi All!
Merre találom a 9. kávésbódét???
2db-ot találok az 1. városban
4db-ot a 2. városban
2db ot a 3. városban.
Help!!!!
Merre van az utolsó?????