7566
  • Verebes
    Kössz de már megtanultam már nem kell de akkor is köszi hehe ahogy látszik megtanultam
  • Gerry
    Üdv mindenkinek!

Me Ga: Fegyverboltban olyan fegyvert vehetsz, amilyenre pénzed van, vagy ha a választékre gondolsz, az minden helyszínen (1.,2.,3.) bővül... :)
  • Me Ga
    Hello!
    Meg tudjátok mondani nekem, hogy mitől függ za, hogy a fegyverboltban milyen fegyvereket lehet venni?
  • Ams
    296.16Métert ugrottam!! jeee!
  • KeKKSZike
    http://www.vkk.hu/gta3/index.php?section=dodo
    uppsz! erre most akadtam ráá! :)
    Sok sikert!
  • KeKKSZike
    Én még nem járok ott, nem tudok segíteni, de engem is érdekelne, mert szerintem lassan odajutok, ahol te vagy! :)
  • KeKKSZike
    http://www.alvilag.hu/gta/
    Nézzél el erre az oldalra!
  • steveh
    Szasztok.
    Megvan ez a fasza kis játék de a save nem müködik.Átolvastam amit termeltetek ide az elmult hetekben és a beirt linkekről nem tudom letölteni a fix-et ami javitja a savet.Lehet valamit nem vettem észre de ha esetleg emilen elküldené valaki vagy egy faszányos müködő linket beraknátok ide azt megköszöném.
    Utálom hogy 20ad szorra kezdem el az elejétől :-)
    előre is köszi
  • Verebes
    Na légyszi küldjön nekem valami leckét hogy tanuljak meg könnyen DODOval repülni mert csak 11 másodpercet sikerült eddig, légyszi írjatok a mailomra
  • Ron Ragm
    Ez akar lenni?
  • teknős
    hoodoo: szerintem olvass vissza, mert van egy jó leírás kicsit lejjebb
  • addaam
    A kikötő bejáratán menj be egyenesen, el az oszlopok mellett, a teherautó mellett, kattanásig (a vízpartig). Majd fordulj 90-et balra, egyenesen el a daru és az épület között. A szembenlévő zöldfalú garázsba kell a kocsikat gyűjteni. Ha itt jobra fordulsz szintén egy 90-est, és továbbmész, láthatod hogy a konténerek előtt sárga csíkozva van a beton. Fölötte pedig egy daru mágnese lóg. Itt a másik autó-gyűjtő hely.
  • Aborg
    Affene. Ez a kep se jon be, ez mar gaz. Probald meg legyszi korulirni valahogy, peldaul a kikoto kapujatol keletre a harmadik garazskaputol eszaki iranyba a negyedik epulet :), vagy ilyesmi...
    Kellene nagyon.
  • mikike
    mi ez a cacheman?
    a másik kocsigyűjtő garázs hun van?
  • Ams
    a keretet...
  • Mas-Thief
    Biztosan ismeritek már a Cacheman nevű programot. Na hát én egy ötlettől vezérelve kipróbáltam. Az előre tárolt beállítások között a Games-et választottam. LOAD, aztán SAVE SETTINGS, kilép, újraindít, és bizony elég sokat javult Swappelgetés terén.
  • Ams
  • Kft.
    a nyil végét nézzem vagy a bekeretezett részt ???
    és a kocsikat melyik garázsba kell vinni ???
  • Aborg
    Sir ams, sajnos jen jon jo be a kep amit belinkeltel, csak a tetejet latom. Gondolom ezen lenne megjelolve hol a lista a kocsikrol amiket el kell lopni... Agyhalal is ezt keresi, ird le legyszi hol van, vagy tegyel ki csak egy kis kepkivagast, ez a negy kep nem akar bejonni.
  • Kft.
    fasza ez a magyaritás tetszik ahogy a kilépésnél megkérdezi:
    Biztos ki akarsz lépni vagy be vagy szívva ??
  • addaam
    Szóval ha valaki elmondaná, hogy kell megcsinálni a köv. küldit, nagyon megköszönném: Na: először is a 3. szigeten van. Követni kell benne egy helikoptert és át kéne verekednem magam egy csomó mexikóin (kolumbiain?). Csak mindig szétlőnek, vagy engem vagy a kocsimat. Van valami hatásos taktika?
  • Verebes
    Na légyszi küldjön nekem valami leckét hogy tanuljak meg könnyen DODOval repülni mert csak 11 másodpercet sikerült eddig, légyszi írjatok a mailomra
  • Ams
    http://ams-warez.uw.hu/GTA3_Ultimate_Trainer_v2.zip
  • Ams
  • agyhalál
    Merre van az a hírdetőtábla, amin a kocsik listáját találom?
    Körbenéztem a kikötőben, de nem találtam semerre.
    Az elöző küldetésről adhatnátok valami infot (ami szintén a személyihívón érkezett), mert lecsúsztam róla.
    Köszi mindkettőt.
  • Gerry
    Elvileg elég lenne, ha letörlöd a swap filet, és defragolsz egyet, akkor nem lesz szétszórva a swap... Persze nem árt, ha mindegyik partíciódon van még elég hely is...
  • skorpio7
    Köszönöm !

Én meg azt hittem , hogy az a Flatbed .Végiggondoltam , hogy melyik autóba nem is ültem bele és rájöttem , hogy a 6. "csillag" után a tankok mellett jönnek katonai teherautók is .Biztos voltam benne , hogy már csak az lehet a hiányzó autó ... és így is van .Persze sokkal könnyebb megszerezni úgy , ha csak fogom magam és beleülök . :)
    Mégegyszer kössz .Mostmár mindkét garázsban és a teherhajón is megvan az összes autó , csak választanom kell , hogy melyikkel is menjek . :)
  • Gerry
    A nem full grafika mit jelent? (640*480*16?)
  • Ron Ragm
    BAZZE! KZRVA NAGY EZ A GÉM!
    tök jó, álltam egy hídon, két oldalról jött rám az olasz maffia, akinek kicsináltam a főnökét. Gondoltam, nincs más esély, leugrok, és bazze pont akkor jött egy halaskocsi! Kurvajó, ott álltam rajta, az húzott el mer nem értette mér lőnek rá (is), én meg egy szépet bemutattam nekik!:)
  • franci
    Nekem egy 750 es Duronom van, Asus v7100 és nem full a grafika, de élvezhető
  • Gerry
    Ha rendesen akarod játszani, akkor egy 1GHz fölötti proci, legalább 256, de inkább több RAM, és egy Geforce3, de ha megelégszel gagyi grafikával, akkor elég egy 800 MHz körüli proc és gf2, de nem MX...
  • skorpio7
    Srácok !

A Barracks OL az milyen autó ? És hol található ?
  • WOW
    "Megfelelö helyen írjatok felül" HOL?
  • vki
    Na figyelj!Mikor a Myth félét kicsomagolom akkor 400-500Mb körül van!MIkor a iso telepítőt inditom akkor a telepítő 750 mb szabad területet kér tőlem!
    ()
  • Ams
  • Ams
    já ott vannak a save-k
  • Aborg
    Az a kis kek komunikator ami neha bejon a kepernyo bal folso sarkan kiirt valami "SMS"t de sajna jobban figyeltem a vezetesre mint a szovegre... arrol volt szo hogy valahol van valami lista (talan a kikotoben?) amin nehany rendelesre ellopando auto neve van. Hol a lista es ha megszerzem a verdakat hova kell veluk gurulni?
    A valasz precizitasa erdekeben itt egy cim, remek varosterkepekkel (ha esetleg valakinek elveszett volna a kezikonyve).

http://www.garson.clara.net/gtatanks/gta3maps.html

Meg egy FONTOS kerdes: hol vannak az elmentett poziciok? Talaltam valamit a C:\My Documents\GTA3 User Files -ben. Ha peldaul egy masik gepen ujratelepitem a jatekot es ezeket a fileket berakom a megadott helyre onnan tudom folytatni a bunozest?
  • macro
    Arra én is rájöttem, hogy melyik kocsit kell elvinni, meg is találtam. (ma), elmegyek a ponthoz és nemtörténik semmi. Ott mit kell csinálni?
  • sid123
    Valaki tudna segiteni?A 2.pályán egy küldetés mikor egy repcsi dobál 6 csomagot a vízbe, fel kell szedni, utána visszavinni D.-hez.De mire az uccsó cuccot is felszeded 5 csillagod lesz!Ezután mit csináljak, mert a zsaruk egyből leszednek, meg bazookázom is őket!Hogy lehet megcsinálni?
  • Gerry
    Nincsmit!