GTA 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja,a trainert már megtaláltam:
http://www.ggmania.com/cheat.php3?cheat=5025
Cel500,ASUS V7100 Pro 64Mb,128Mb RAM.
A trainert honnan lehet letölteni?(bocs ha már kérdezték)
Ha jól emléxem a Chip Configuration>Graphic Window size.
Megoldás?
screenshotot leeht a gamebõl belülrõlcsinálni, vagy külsõ progit használtok?
http://deathfellows.hu/
A negereshez meg siman tehetsegtelen vagyok, tul keves nekem a ket perc 😞
Elsõ pályán van az El Diablóéknak egy faladatuk, pontosabban az elsõ, mikor versenyezni kell. Hol találok olyan gyors kocsit. A BAnshee gyors, de könnyen törik, ezek meg állandóan nekem jönnek. A Maffia autó az jó, de a végére azt is szarrá törik, mer úgy vezetnek! Remélem tudtok segíteni!
A J, L, S, T-s küldetéseket emg már megcsináltam.
Masodik szigeten, telefonos kuldetes. El kell menni egy oreg verdaert, ahogy beszallok, megjelennek ongyilkos merenylok es megdolok. Arra van vmi megoldas?
Ez van hatra, meg az amikor kocsibol kell kiloni 20 negert uzival.
Jah, meg az auto versenyt se nyertem meg az elso szigeten 😊
A 2. szigeten ket kolumbiai verda jon. Egy pali lent all az alagutban, ahol balra fordulsz a 3. sziget fele. Egy meg ott fog varni, ahol feljosz. Kicsit kesobb jon meg egy kolumbia verda.
Ennyi az egesz!
Ami utana jon, az sokkal nehezebb lesz 😊)))
Visszaolvastam vagy 200 hozzászólást,de egy "kis" problémámra nem találok megoldást!😞(
Ott akadtam el, hogy T. elküld a kínai negyedbe! Egy fekete dipó táskát fel akarok venni, de mire felveszem jönnek négyen és halálra vernek!😞((
Mit kéne tenni? Ne álljak be a kocsival? Vagy fussak??😊))
Pls Help...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Ne feledd! Noé bárkáját amatőrök építették, míg a Titanicot profik! psn: Kozsi_DE
Az utána lévõ feladatban amikor a kocsit kell bezúzni akkor hogy oldjam meg azt hogy mindig belrobban amikor beszállok??? Van vmi trailer ebben a gémben, vagy mivel vontassam el???
Ne feledd! Noé bárkáját amatőrök építették, míg a Titanicot profik! psn: Kozsi_DE
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
Valaki igazán megmondhatná,hova kell az elmentést bemásolni!
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
Az Sg ftp-n lévõ elmentést hova kell bemásolni?
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Akkor megnyugodtam! Köszesz!
Mellesleg rég nem játszottam ilyen szórakoztató game-mel! Du. 2-öl este 10-ig egyfolytában! Nagyon coolé!

Viszont akkor nem is tudom az elsQ városrészbe visszavinni, mert ott tudnám eladni, ugye?
Ezt a MR. Whoopee-t hol lehet megtalálni???