GTA 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

800x600 -ban fut.A beállítások maradtak és cak a trails-t kapcsoltam ki.
Ja,a trainert már megtaláltam:
http://www.ggmania.com/cheat.php3?cheat=5025
Randal
akkor te hogyan tudtad átállítani? mik a fontosabb beállításaid?

Nekem ezen a konfigon tûrhetõen fut a game:
Cel500,ASUS V7100 Pro 64Mb,128Mb RAM.

A trainert honnan lehet letölteni?(bocs ha már kérdezték)
Randal
ok.

Randal
a szemüveg fennt van, de nekem asszem csak 32-64mb van. ja egyébként a vidkártya egy ASUS v7100-as mx400-as 64mb-os.

Hát nekem is ilyen van, és 4-64M-ig lehet állitani😊 Szóval szemüveget fel😊
Ha jól emléxem a Chip Configuration>Graphic Window size.
Randal
Nem tudjátok, hogy ASUS TUSL2-c Alaplapon, hol kell beállítani az AGP apeture Size-t, mert nekem ilyen nincs a BIOS-ban.

I.C.ram
nem tudja valaki hogy lehethne hugy megcsinalni a jatekot hogy ne tamadjon meg egyik bandatag sem ha csak siman megyek es nem artok nekik mert szeretnek poenkodni de szarra lonek mindig 😞( (vegigvittem)
Bradley
Második városrész asszem A afja a küldetést a casinóhoz kell menni. Kijön a faszi beül egy verdába megjelenik felül a damagéje, gondolom szét kell törni, de mihelyet hozzáérek 4esen van a rendõrség... eccerüen nem biröm a csávót összetörni..

Megoldás?

lipovics
3 sziget, telefon!
Lojj le 20 lila kabatos negert kocsibol uzival!
G. Joe
izé
screenshotot leeht a gamebõl belülrõlcsinálni, vagy külsõ progit használtok?

http://deathfellows.hu/

lipovics
Fan, a versenyes megoldast tudom, csak meg lusta voltam megcsinalni! Amugy meg nem tudok kiallni a parkolobol, hiaba szallok be a kocsiba. Odaernek es felrobbantanak. Na mindegy, majd jobban korbenezek, hatha nem vettem vmit eszre!
A negereshez meg siman tehetsegtelen vagyok, tul keves nekem a ket perc 😞
Ez a progi KÉÉÉSZ 😄DD Év játéka?
Én a Banshee-vel csináltam meg. Én is késõbb indultam 1-2 mp-cel a többieknél. Utána egyesével nem nehéz megelõzni õket, meg aztán õk is elég sokat hibáznak, ütköznek.

Randal
Hali!
Elsõ pályán van az El Diablóéknak egy faladatuk, pontosabban az elsõ, mikor versenyezni kell. Hol találok olyan gyors kocsit. A BAnshee gyors, de könnyen törik, ezek meg állandóan nekem jönnek. A Maffia autó az jó, de a végére azt is szarrá törik, mer úgy vezetnek! Remélem tudtok segíteni!
A J, L, S, T-s küldetéseket emg már megcsináltam.

lipovics
Sracok!
Masodik szigeten, telefonos kuldetes. El kell menni egy oreg verdaert, ahogy beszallok, megjelennek ongyilkos merenylok es megdolok. Arra van vmi megoldas?
Ez van hatra, meg az amikor kocsibol kell kiloni 20 negert uzival.
Jah, meg az auto versenyt se nyertem meg az elso szigeten 😊
lipovics
En ezt mashogy csinaltam meg. Loptam egy verdat, megneztem, hogy hol jonnek a kolumbiai verdak. Mindig odahajtottam a security elott ahol becsatlakoznak a kolumbiaiak, es vartam kezembe egy coltal. Jott a security, feltunt a cartel verda, tuz a coltbol, 5 golyo azt robbantak is.
A 2. szigeten ket kolumbiai verda jon. Egy pali lent all az alagutban, ahol balra fordulsz a 3. sziget fele. Egy meg ott fog varni, ahol feljosz. Kicsit kesobb jon meg egy kolumbia verda.
Ennyi az egesz!
Ami utana jon, az sokkal nehezebb lesz 😊)))
lipovics
azonnal pattanj be a kocsival es spurizz ki onnan. Aztan szepen kulon-kulon gyakd le oket.
Crem
Huhh...

Visszaolvastam vagy 200 hozzászólást,de egy "kis" problémámra nem találok megoldást!😞(
Ott akadtam el, hogy T. elküld a kínai negyedbe! Egy fekete dipó táskát fel akarok venni, de mire felveszem jönnek négyen és halálra vernek!😞((
Mit kéne tenni? Ne álljak be a kocsival? Vagy fussak??😊))
Pls Help...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

kozso
Köszi, már meg van. SMSezett Marcsi! 😄DD

Ne feledd! Noé bárkáját amatőrök építették, míg a Titanicot profik! psn: Kozsi_DE

kozso
Köszi szépen! Nagy nehezen meg lett!

Az utána lévõ feladatban amikor a kocsit kell bezúzni akkor hogy oldjam meg azt hogy mindig belrobban amikor beszállok??? Van vmi trailer ebben a gémben, vagy mivel vontassam el???

Ne feledd! Noé bárkáját amatőrök építették, míg a Titanicot profik! psn: Kozsi_DE

Hitm@n
Köszi szépen!!!

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

Hitm@n
ftp://sg.hu/upload/

Valaki igazán megmondhatná,hova kell az elmentést bemásolni!

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

Hitm@n
Hi all!

Az Sg ftp-n lévõ elmentést hova kell bemásolni?

gregoryan
Gyerekek hol tudok egy régi játékot megszerezni? A Wecky Wheels-t

I.C.ram
egyik legjobb a nagybusz talan mert jo hosszu jol ekszik az uton nem lehet csak ugy arebb lokni es eros is viszonylag bar nem probaltam vele de szerintem azza konnyu lesz mive olyan nagy hogy a kozelebe se tud menni a colombia faszfej 😊
I.C.ram
mert szerintem fagyis kocsi tuti nincs az elso szigeten meg a masodikon se lattam
Blasta
Hát ja, csak akkor még nem néztem a kocsik nevét és nem vágtam, hogy annak AZ a neve. Mostmár késöbánat....

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

gregoryan
GTA3 Fan!! Please

gregoryan
Nekem nem válaszol senki?????????????????

I.C.ram
de az nem kotelezo mission tehat varni is lehet vele
I.C.ram
szerezz egy pancelozott securitis autot es halad mindig szorossan mogott es mellette is egy kicsit a kocsinak amikor jonne a columbiai akkor probald te felfogni az utest! eleg ha kiszalnak mert utana mar ugy is mindegy mert a loeves nem er olyan sokat mint a leszoritas
Sephi
Ha hotra rohogm magam! Megyek egyenesen a part menten a masodik varosreszben es rendorautoval vagyok. Elotte csomo kocsi erre beinditot a szirenakat es ezek elkezdenek arreb huzodni a kocsim ellol de oket az nem zavarja hogy a tengerbe hajtanak igy 😊)))))))))))))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

gregoryan
Gyerekek!!! Hogyan lehet 1ST personban játszani ha kiszálltok??

I.C.ram
en eddig max 9 mpig tudtam levegoben tartani 😊
Blasta
Akkor minden rendben! Még csak most mentem át a 2. részbe, ezért nem tudom!
Akkor megnyugodtam! Köszesz!

Mellesleg rég nem játszottam ilyen szórakoztató game-mel! Du. 2-öl este 10-ig egyfolytában! Nagyon coolé!

I.C.ram
ja mar emlekszem csipogon irtak hogy erdeklodnek uj es hasznalt autok utan csak en hulye szartam ra 😊
akkor azért nem találkoztam vele mert még nem tudok eljutni a 3. helyre...
I.C.ram
whoope-t most irtam le hogy hol talalod olvass vissza 3 bejegyzest! a dodo meg a repteren van a harmadik szigeten az egyik hangarban a repter vegefele
Elsõ városrészben a kikötõnél balra át kell bújni egy szûk sikátoron az autóval és ott van egy nagy rolós házikó az ajtó mellett a táblával hogy milyen autókat kérnek.
I.C.ram
de visszalehet menni siman az elso varosreszbe a hidon vagy az alagutban
Nekem a DODO meg a Whoopee kellene! Mi ez a dodo és merre találom?
Blasta
Aha!
Viszont akkor nem is tudom az elsQ városrészbe visszavinni, mert ott tudnám eladni, ugye?

gregoryan
Köszönöm! Eddig csak más fegyverekkel próbáltam. És neked van 1st person mód ha kiszállsz? mert nekem nincs az sem hiába váltok képet..

I.C.ram
3. varosreszben van egy fagylaltos kocsi a tetejen egy fagylalt tolcserrel es feher szinu ja es hulye zenet ad ki magabol 😊
Blasta
Császtok!
Ezt a MR. Whoopee-t hol lehet megtalálni???

I.C.ram
ezt az autoszerzo kuldit hol lehet megszerezni?
gregoryan
Köszönöm! Eddig csak más fegyverekkel próbáltam. És neked van 1st person mód ha kiszállsz? mert nekem nincs az sem hiába váltok képet..

gregoryan
Gyerekek!!!!!!!!! Hogyan lehet kocsiból lõni?????????Please Help

I.C.ram
en is szeretem a kreativ megoldasok pl turismo kuldi : tuzoltoautoval be a versenyzok ele gyorsan elemegyek a sportkocsimert amivel lepartkoltam a kozelben es sima megnyertem 😊)