7566
-
Fasee #2823 Azért csöng mert egy El Burro nevű banda fönők akar egy-pár küldetéssel, pl: szexlap összegyüjtése, kínaik pörkölése stb. -
#2822 Ááááá ... kössz !!! Igazad lehet , ez valahogy ki is ment a fejemből a missziókat teljesítve . Mostmár tudom akkor mi volt azaz üzenet , amit kaptam a kikötő közelében 1-szer csak .
Kössz mindenkinek a segítséget ! :) -
#2821 Ja igen ... 2 kérdés .
- Portlandon 1 bizonyos telefonos misszió nálam folyamatosan ismétlődik - pontosabban a kocsiverseny .Mindíg megnyerem , de folyamatosan csöng a telefon .Nektek is így van ?
- Hogy lehet 6 csillagos bűnözővé válni ??? Kilőttem 50 helikoptert , eldobtam 200 gránátot és vagy 300 molotov koktélt a rendőrökre és FBI-osokra , de az istennekl sem akarják ellenem bevetni a nemzeti gárdát .Pedig már alig várnám , hogy 1 tank legyen végre a kezeim között . -
#2820 A portlandi darunak mentoauto kell, smsben kuldik hogy jo uzlet:) -
#2818 Hát ezt megnézem mindjárt .Amúgy még csak a második szigeten járok a repülőgépes , vízbedobott csomagbegyűjtésnél és így ötcsillagos bűnözővé válásnál .Azért kérdeztem , mert az összes Portland-i missziót letudtam , de nem volt 1 sem , ami a daruhoz vezett volna .A hullás kocsit is bezúzattam , de annak a missziónak ha jól emlékszem nem sok köze volt a daruhoz .
Wajk !
Te se sűrűn írkálsz , gondolom te is elvagy , mint a befőtt ezzel a játékkal ( akárcsak én ) . -
#2816 Az eger-erzekenyseget akarhanyszor allitom be ha kilepek elfelejti es minden inditaskor ujra allithatom at. Van erre valami gyogyir? -
#2813 hmmm, észre sem vettem........ -
Deajka #2811 Erről jut eszembe : lőttem úgy is, hogy mondjuk előre nézek és jobb kézzel balra lő. szal keresztbe. Nem mondom jól néz ki...ám kicsit használhatatlan. -
#2810 biztos:) -
#2808 mármint az ikonján -
#2807 nem kell használni job egér gombot.:) -
#2806 netom, de csak a fegyver tára és a közepe láccik -
#2805 hmmmm, autoaim??? ilyet még nem láttam, de van next target button -
Deajka #2804 Kössz. Csak közben írtam. -
#2803 az melyik is? (típus) -
Deajka #2802 Pl: van olyan ,hogy a kis kínai csókát kell taccsra tenni. Azt őrzi 3-4 másik .
Oda megyek , nézek , jobb egér gomb , OK, akkor becélozok valakit ( azért írom így mert véletlenül se azt akit akarok) aztán bal. boom.
De én pl. nem a járokelőt akarom elsőként lelőni:)
Ja, az ilyen megmozdulásom után persze rohannak felém és perc múlva már fekszem is .
Akkor most valamit rosszul csinálok ? Vagy nem konfiguráltam be valamit ?
Ja még valami : nálam a célzásnál a pasi egy piros négyzetben van. Szóval nincs célkereszt !
Help.
-
#2801 ja igen, ha úgy lőssz gyorsabban lő, pantatlanabbul és nem tudsz mozogni -
#2800 van FPS nézet, de csak a második gépfegyvernél... -
Fasee #2799 Skorpió7-nek:
A következő kocsikat kell odavinni:
Ambulance
Barracks OL
Enforcer
FBI car
Fire truck
Police car
Rhino tank
Deajka:
A setup-ban controller optionsnél át kell állítani standardra (lehet classicra) és akkor megjelenik egy célkereszt ha lőfegyver van a kezedben. -
#2798 nincs fps nézet, de nem értem, mi a gond a célzással....... irányítás ugyanaz mint egy fps-ben, célkereszt is van, mi kell még???? -
Deajka #2797 Ne már, bazz ! Most van olyan nézet(FPS) ?
Nem a kocsiban gondolom ! -
#2792 ezt nem értem
ugyanúgy, mint egy fps-ben -
Deajka #2789 Coollegák ! Mondjátok , hogyan lehet normálisan célozni ? Az elején a kis kínait is csak úgy tudtam elintézni ha beszállt a kocsiba én utána aztán stb,stb...
kössz
-
#2787 :)))) -
#2786 reply! -
#2783 azt nem tom, de a bezúzót megtaláltad? :D -
#2781 Skacok !
Tudja valaki , hogy PORTLAND-ban a kikötőben melyik misszióhoz kötődik vagy esetleg milyen autót kell a daru alá rakni ( mert állandóan azt nyögi a game , hogy ez nem megfelelő tipus ) , ami a megmaradt teherhajóhoz közel , pontosabban ott van , ahol az első autóbegyűjtő garázs is áll .
Esetleg tipp ?! -
#2780 megtörtént :) -
#2779 igen, válaszolni is fogok! -
#2778 olvastad a levelem? -
#2777 wow :D -
#2767 Lassú voltál . -
#2766 csak annyit kell csinalnod hogy odamesz a
garázsokhoz mivel hogy bent még vannak pasasok akiket ki kell nyírni :) de
vigyázz mert az egyikbe az a pasas van akit ki kell szabadítani azt ne lőd le
:)) -
#2765 Menj oda a garázsajtókhoz , amik szépen kinyílnak .Azért készülj a meglepetésre ... és lehetőleg ne nyírd ki az "öreg urat" a nagy lövöldözésben . :) -
#2763 Hali! Skineket csak a Paintben tudok csinálni? Szeretnék egy Metallicás csávót, de sehol se találok kis ikonokat meg feliratokat, rajzolni meg nincs kedvem. Ha van valakinek, esetleg gyorsan össze tudná dobni, akkor szóljon légyszi!!! -
#2761 en atvittem az egesz jatekot kurva jo volt de meg most is nem nagyon tudok sokaig repulni csak 5 mp tudtam hogyan lehet több ideig repülni segítsen már valaki?? -
#2758 -
#2756 Shoreside Vale...(3. sziget)
-
#2754 meg így
-
#2753 így...