GTA 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok! Hallottam róla, hogy ha fogy az életpont, akkor lehet kurvákat szopatni, hogy ismét felmenjen... Nos én megaálltam kocsival kurvák mellett sérülten és bõszen dudáltam neki, vagy kiszálltam és úgy próbáltam elérni, hogy testi örömökben fürödve adja vissza drága narancssárga életpontjaimat, de semmi reakció... Ezt hogy lehet elérni? Már csak a poén miatt is 😊)
Srácok , ahol XP alatt gondok vannak ott szerintem csak a servicepackok hiányoznak. Nálam elsõ percõt hiba és bug nélkül pörög a game! Sõtel kell mondanom , hogy az utóbbi idõben nem jelent meg ennyire faszán megirt hiba nélküli game! Az fps-el kapcsolatban nem tudok nyiulatkozni, 1024X768 32 bit-en nyomom, és kb 150 fps-el szakit!
Igaz van alatta egy 1700+ XP, meg egy GF3. A mai játékok hardver igénye sajnos megnõtt, ezt el kell fogadnunk. 
Igaz van alatta egy 1700+ XP, meg egy GF3. A mai játékok hardver igénye sajnos megnõtt, ezt el kell fogadnunk. 
http://deathfellows.hu/
thx. de már használom😊
Metallica:Fuel, nekem kis megy, rakd be még az I Disappeart.
Lehet, hogy benyomom a Knightn Ridert!😊
Metallica:Fuel, nekem kis megy, rakd be még az I Disappeart.
Lehet, hogy benyomom a Knightn Ridert!😊
Na srácok!
Kipróbáltam, hogy lehet saját mp3-at hallgatni játék közben, itt van a leírás, képekkel illusztrálva (láma gájd): http://fearklan.freeweb.hu/gta/gta.html
Kipróbáltam, hogy lehet saját mp3-at hallgatni játék közben, itt van a leírás, képekkel illusztrálva (láma gájd): http://fearklan.freeweb.hu/gta/gta.html
na en meg vegigvittem, nagyon zsiradek ez a jatek! iszonyat rulez! csak mire sikerult osszehozni, hogy mukodjon XP alatt... kesz borzalom... ha esetleg valakinek baja lenne XP alatt, akkor a README-t olvassa el, ott irjak, hogy tudnak XP-s problemarol, es le kell tolteni egy XP patch-et, ami orvosolja a problemat... nevezetesen azt, hogy alapbol nincs felirat XP alatt... ugy meg eleg nehez tudni, hogy mit mondanak, mi a kuldetes... kellemes jatekot tesok...
Ja, amúgy 8500on lehet hogy segit a radeonatorból állitható "VGA RAM TEXTURES" opció engedélyezése, valamint a "AGP TEXTURES" opció disablezesa...
De ez már csak személyes logikámból áradt😊 Holnap tesztelem.
De ez már csak személyes logikámból áradt😊 Holnap tesztelem.
Örülök h segithettem😊
Többieknek: Nekem TUSL2Cvan, van agp aperture size beállitás 4-64megáig. CUSL2Cben is definitive van ilyen.
Randal, amugy mi nem volt tiszta azzal, amit leirtak ott?
Többieknek: Nekem TUSL2Cvan, van agp aperture size beállitás 4-64megáig. CUSL2Cben is definitive van ilyen.
Randal, amugy mi nem volt tiszta azzal, amit leirtak ott?
valami olyasmi van, hogy legyen a mérete 32 vagy 64. max kikapcsolom az AGP-t és akkor szopnak.
nekem Tusl2-C-m van. Na hallod, írták, hogy Award Biosban ezt meg azt meg amaztat kell állítani. semelyiket se találtam, pedig végignéztem az egészet.
észem-faszom megáll...a játékok zömének nagy AGP aperture size kell...ereefel...legalább 20 fps-t dobott azzal hogy 4 megára vettem:-)
ûRandal: hát kb
ûRandal: hát kb
mi a francot kell pontosan csinálni?
másoljam át az egész cd2 könyvtárat a fõkönyvtárba, instalálljam újra a DirectX 8.1-et, rakjam fel a NoCD cracket és vegyem le a Biosban az AGP méretét???
másoljam át az egész cd2 könyvtárat a fõkönyvtárba, instalálljam újra a DirectX 8.1-et, rakjam fel a NoCD cracket és vegyem le a Biosban az AGP méretét???
Egyre jobban bejon ez a jatek😊
kimerithetetlen szinte a sok feladat😊
Ha eppen nincs kedved semmihez akkor meg rampakon ugralgatsz😊
szuper
kimerithetetlen szinte a sok feladat😊
Ha eppen nincs kedved semmihez akkor meg rampakon ugralgatsz😊
szuper
Grand Theft Auto III NoCD Crack v.1.0.ace
Blood patch és NoCD crack egyszerre, 1.5 mega, minden nyelven : SG ftp/upload/Gta3
Blood patch és NoCD crack egyszerre, 1.5 mega, minden nyelven : SG ftp/upload/Gta3
Na, akinek problémái lennének a GTA3-al FPS ügyileg:
http://www.ipfreelytech.net/gta3fix/
Itt van egy pontokba szedett ráncfelvarró algoritmus, hogy a maxot kihozd belöle.
Mindenkinek ajánlom az AGP aperture sizes menüpontot, rengetegen esküsznek rá külf. fórumokon!!!
http://www.ipfreelytech.net/gta3fix/
Itt van egy pontokba szedett ráncfelvarró algoritmus, hogy a maxot kihozd belöle.
Mindenkinek ajánlom az AGP aperture sizes menüpontot, rengetegen esküsznek rá külf. fórumokon!!!
És mégis hol találok ilyet?? még egyet se láttam!
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
Lila, tigrismintás kárpit! Rasztás fekák ülnek benne általában!
Külön poénja hogy duda helyett felfújja a kerekeket vagy miafasz 😄
Külön poénja hogy duda helyett felfújja a kerekeket vagy miafasz 😄
bakker, ti csak ugy fossátok a hozzászólásokat😊)))
2napig nem voltam, erre már nem találom az utolsó hozzászólásom😊
Csináltok mást is GTA3mon kivül?😊
2napig nem voltam, erre már nem találom az utolsó hozzászólásom😊
Csináltok mást is GTA3mon kivül?😊
Hogy néz ki és hol szerezhetek egy YARDIE autót?? a 2. vársoban kapom a missont a faszitól, hogy szerezzek egy ilyet, de azt se tudom hogy néz ki!!! HELP!!
Karcsi: szerintem jelzi a térkép...
Azt sejtettem hogy lõni kell mint állat. de a Nigger elindul egyszercsak egyedül akciózni. Na mindegy. Próbálkozom és egyszer csak sikerül. (remélem) de azértkösz a segítséget.
macro: kiteszed a niggert ott ahol jelzi, aztán fel kell menned a tetöre(jelzi térkép) és onnan le kell löni az összes mexikóit, de vigyáznod kell hogy ne löjék le a fekát.
Leellenõrizted, hogy minden fájlod megvan-e? más még nem panaszkodott. Most néztem, Gothicnak minden fájl fennt van.
a gothic-on gta3 minden fájl-ja crc-s?? baszki... vki tud 1 jobb helyet ahonnan le tudom tölteni??
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Valaki segítsen már nekem. Ott tartok hogy el kell mennem egy nigerért. Kapok egy snippert is és el kell mennem a hajóhoz. Ott mit kell csinálnom?
SEGÍTSÉG! (már megin) Nemtom megcsinálni a Paparazzis(motorcsónakos) missiont! A Rendörcsonakkal el se találom, mesterlövészpuskával meg még egy lövés kéne, de elmenekül...
Sracok, hallottam, hogy valahogy lehet hallgatni sajat mp3at. Nezegettem a beallitasokat, nem megy sehogy.
Hogy kell pontosan?
Hogy kell pontosan?
Csak olyan van amikor kicsivel az út felett látod, nincs müszerfalas kamera!!
Sracok!
Nekem asus tusl2c, 256 sd, gf2 ti, crackfix, xp frissites, igy mar megy a moka, semmi akadas v hiba uzenet!
Viszont segitsegre lenne szuksegem!
Ott tartok, hogy megint a Yakuzas gare ad megbizast, az osszes tobbi meg van. A kuldtes lenyege, hogy 9 Carteles bodet kene felrobbantani 8 perc alatt, harom szigeten.
Na, en csak 8-at talaltam, akarhogy kinzom magam!
5-ot a 2. szigeten, 2-t az elso szigeten, 1-et a harmadik szigeten! Merre van a kilencedik? Az egyes vagy a harmas szigeten?
Istennek nem talalom 😞
Nekem asus tusl2c, 256 sd, gf2 ti, crackfix, xp frissites, igy mar megy a moka, semmi akadas v hiba uzenet!
Viszont segitsegre lenne szuksegem!
Ott tartok, hogy megint a Yakuzas gare ad megbizast, az osszes tobbi meg van. A kuldtes lenyege, hogy 9 Carteles bodet kene felrobbantani 8 perc alatt, harom szigeten.
Na, en csak 8-at talaltam, akarhogy kinzom magam!
5-ot a 2. szigeten, 2-t az elso szigeten, 1-et a harmadik szigeten! Merre van a kilencedik? Az egyes vagy a harmas szigeten?
Istennek nem talalom 😞
ok mar megoldottam de azert thx hogy probaltal segiteni akinek problemaja lenne meg annak itt van egy jo kis magyar link http://www.alvilag.hu/gta/
'C' gombbal lehet kameraállást váltani.
Hátha valami fájl megsérült...