GTA 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem Aperature 4MB és 512MB DDR van a gépben.
Frame limit-et kikapcsolom és vsyc-et is akkor 50fps-el megy átlagban,de néga néha beleszaggat egy nagyot....
Frame limit-et kikapcsolom és vsyc-et is akkor 50fps-el megy átlagban,de néga néha beleszaggat egy nagyot....
Volkswagen Passat 2.0 TDI Highline 2010
Azt a francos versenyt az elején hogy az istenben kell megcsinálni? szerzek maffia autót, de szarrá megy, szerzek egy kiállított autót valami teleprõl, de nem tom befejezni a versenyt, mert a szemetek hajtanak mint az állat, nekimennek mindennek, de alig lesz a kocsinak baja. Persze hogy ordítok mint a sakál, amikor már csak pár pont lenne hátra a versenybõl, én meg felrobbanok.
Srácok melyi a jobb akkor a CloneCD_s vagy a Deviance változat ?
Én elõször az utóbbit szedtem le,majd feltettem rá az új exét ami a sve gondot javitja.Vitte a gémet rendesen.Patcheltem a bint is.
Win reinstall után a patchelt CD-rõl intalltam és nagyon bugos lett.szaggat folyamatosan és egy csomó helyen szétesik a kép pedig ugyan azzal a driverrel nézem ,mint régebben:Asus 29.41 és Nvidia 28.32 WHQL-el is u.a. a helyzet.
A Clone CD_s miben másabb ? Lehetséges a Bin patchelés miatt van ?
Én elõször az utóbbit szedtem le,majd feltettem rá az új exét ami a sve gondot javitja.Vitte a gémet rendesen.Patcheltem a bint is.
Win reinstall után a patchelt CD-rõl intalltam és nagyon bugos lett.szaggat folyamatosan és egy csomó helyen szétesik a kép pedig ugyan azzal a driverrel nézem ,mint régebben:Asus 29.41 és Nvidia 28.32 WHQL-el is u.a. a helyzet.
A Clone CD_s miben másabb ? Lehetséges a Bin patchelés miatt van ?
Volkswagen Passat 2.0 TDI Highline 2010
www.gamecopyworld.com -on van olyan peccs, ami úgy mûködik, hogy fel kell másolni a kettes cd tartalmát a gta3 könyvtárba és onnét szól a zene. De ha deamonnal mountolnád a kettes cd-t, nem lenne jó?
Sziasztok!
Kúúl ez a gamma! Viszont kellene egy kis segítség:
1. Mire jók a kis "hidden packege"-ek? Csak pénzt adnak?
2. Néha lehet találni a földön heverve "küldetéseket", például nyírj ki 20 triad tagok vagy maffiózót x idõ alatt, meg hasonlók. Ilyenkor viszont a térkép nem mutat semmit. Hol lehet ezeket a tagokat megtalálni?
A válaszokat elõre is köszi.
Kúúl ez a gamma! Viszont kellene egy kis segítség:
1. Mire jók a kis "hidden packege"-ek? Csak pénzt adnak?
2. Néha lehet találni a földön heverve "küldetéseket", például nyírj ki 20 triad tagok vagy maffiózót x idõ alatt, meg hasonlók. Ilyenkor viszont a térkép nem mutat semmit. Hol lehet ezeket a tagokat megtalálni?
A válaszokat elõre is köszi.
hali! valaki tudna segíteni abban hogy hogyan tudnám megszüntetni a 2es cd idegesítõ töltögetését? ettõl az egész játék belassul és akadozik... fel lehet másolni a tartalmát a gépre? vagy fakecd? mer a letöltött nocdcrack se jó😞 HELP!😞
Kosz 😊)))
De van csak nem publikus!
valami ftp nincsen veletlenul??? ahol meg megvan esetleg?
Sziasztok, hol lehetne leszedni a GTA3-at???
mer az iso gyorsabban jönne?
amúgyse menne, 300 mega maradt a hó végéig 😞
és nekem most kell!
amúgyse menne, 300 mega maradt a hó végéig 😞
és nekem most kell!

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
qcziról 12k-val jön a rip 😞
tud vki ennél gyorsabb letöltõhelyet? pls
tud vki ennél gyorsabb letöltõhelyet? pls
Na vegigtoltam en is! Akinek segitseg kell, megtalalhat. Amugy jok az alap radiok, de kb a 3/4-el beraktam sajat zenet. Az utolso kuldetes alatt mar csak a Fuel szolt! 😊
Kellett is, mert nagyon kemeny volt
Kellett is, mert nagyon kemeny volt
hi! nekem annyi a problemam , hogy ha elmentem a jatekot, es be akarom load-olnji kilep egy huje hibauzivel 😞
valaki talalkozott mar vele?
full verzio
valaki talalkozott mar vele?
full verzio
Whooow 😊)
Véletlenül elhoztam magammal vissza BP-re a játékot, szal öcsém most üti otthon a falat 😊) Pedig nem akartam. Mindegy, akkor este ki tudom próbálni 😛
Véletlenül elhoztam magammal vissza BP-re a játékot, szal öcsém most üti otthon a falat 😊) Pedig nem akartam. Mindegy, akkor este ki tudom próbálni 😛
Noiggen...😊)
Blood patch egyébként jó? Vagy hiába töltöttem fel? Vagy már mindenkinek megvolt? 😊
Blood patch egyébként jó? Vagy hiába töltöttem fel? Vagy már mindenkinek megvolt? 😊
ripbe csak zenék + videok nincsenek?
Egyikre sem igazán, de erre fõleg nem.
Mindegy, remélem megtalálta már.
Ez volt a megrulez basszus, egészen elképesztõ!

Mindegy, remélem megtalálta már.
Ez volt a megrulez basszus, egészen elképesztõ!

Ha visszaolvastad volna, már tudnád a megoldást. Így meg még egy ideig nem is fogod, mert nem mondom meg.
Hoppá, nem vettem észre, hogy egy kolega már válaszolt. Bocsi.
Valaki lentebb már ajánlotta a FRAPS nevû progit.
Én még nem próbáltam, de itt töltheted le:
http://www.fraps.com/download.htm
Én még nem próbáltam, de itt töltheted le:
http://www.fraps.com/download.htm
Nekem sikerült. A megoldás: DAEMON. Berakja álmeghajtóra és ugy veszi mintha cd-rõl cd-re irnál. Neroval meg ki lehet irni ha a cd-röl cd-re irásnál az álmeghatót választod. :c)
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
100-as health-tel is növel, felmegy 125-re 😊
Megállsz, lassan mész oda persze hogy ne ijedjen meg, meg nem valami tróger kocsival, elkezd nézegetni az ablakon és beszáll 😛
Aztán valami füves parkban állj meg, és elkezd mocorogni a kocsi 😊 Addig is fogy a zseton amíg mész vele a városban, de akkor nincs eksön.
Megállsz, lassan mész oda persze hogy ne ijedjen meg, meg nem valami tróger kocsival, elkezd nézegetni az ablakon és beszáll 😛
Aztán valami füves parkban állj meg, és elkezd mocorogni a kocsi 😊 Addig is fogy a zseton amíg mész vele a városban, de akkor nincs eksön.