7566
  • experience
    Köszi a segítséget,de már rájöttem,nagy jó.
  • [Walaki]D`Lair
    Lefékezel egy kurva mellett, és ha jó kocsid van odajön, majd beszáll. Ezután menj egy elhagyatott helyra és ott majd elindul a menet :)
  • moha
    Sziasztok

Nem tudtok valami progit, vagy kódot a küldetések végrahajtásához, vagy pálya átlépéshez?
  • experience
    Nagyon vicces,de a játékban hogy kell!!!!!!!!!
  • experience
    Hogy kell kurvázni?
  • Ron Ragm
    hát én direkt letöltöttem egy trénert e célra, ha csak hülyéskedni támad kedvem:)
  • FREAK
    az is vicces, de tank nélkül hamar szarrá lőnek a békés járókelők :))

mekkora látvány : kurva kezében egy sniperrel :))))
  • Ron Ragm
    én jobbat tok
    gunsgunsguns, és ha ezután nem nyomsz semmit és beírod hogy guns akkor kapsz lőszert még:)
  • Kolin Mekré
    Üdv!

Köszike a segítséget, tényleg müxik a metro is
  • FREAK
    csíteket próbálta valaki???

csak ha már meguntátok a sztorit, érdemes kipróbálni :

weaponsforall
    nobodylikesme
    és giveusatank

mindezt egyszerre, csak győzzétek csinálni a screenshotokat!!! :DDDDDDD
  • hiba
    Vannk a kikotokben meg egyeb hajok is, bepattansz egybe maj a portland melletti tengerpara hajtasz :) aztan ott meg kiugrasz igy nem fogsz a vizben landolni sem.
  • Randal
    miért nem mész vissza a hídon? vagy az alagútban? már szabad mind a kettő:)
  • Kolin Mekré
    Üdv!

Kéne egy kis segítség, megöltem a Salvatore főmuftit, és vissza kéne ugye menni a szigetre, de ahol hagytam a hajót, ez eltünt. Van máshol is kikötő ahol ilyen fullos Jachtok vannak, amikkel átcsöröghetnék a szigetre?
  • jAMEsbAUd
    Kepes voltal eljonni a repulovel be a varosba ;) Egyebkent ott van egy text file-ban a kocsik osszes parametere (suly, gyorsulas, vegsebesseg, torekenyseg), ha azokat atirod, akkor aztan mennek az autok rendesen :)
  • Pace
    Nekem néha a 3dik szigeten a tó vagy mi fölötti hídon van mr.whoopy. már vagy 3x láttam, de nem gyakori vendég, attól még :D
  • skorpio7
    Milyen autó a Strenght és az Idaho ?
    Az utóbbi ismerős így gondolom , hogy még portlandban ültem bele , csak valahogy nem ugrik be a külseje .
    Mr.Whoopie-t csak a küldetés vagy tűzoltás árán lehet megszerezni ?Esetleg nem kószál meghatározott időpontban valamerre vagy esetleg nem parkol X időpontban valahol ( úgy mint a BG Injection ... ) ?
  • skorpio7
    Huhh ... szóval megvan az összes hidden pack .Nem kell vennem semmit , csak a ház körül pörögni és már fel is feltöltenem magam minden földi jóval ( megnyílt végre a 3. sziget ) .
    AMD rula-nak és mindenki másnak ( aki ugyanezt mondta nekem ) volt igaza .CSAK AKKOR LEHETEK 6 CSILLAGOS , HA MEGNYÍLIK A 3. SZIGET !!!
    Addig leszedhetek 50 helikoptert , felrobbanthatok 100 fbi-os autót is , meghalhat 500 ember is , 5-nél több sose lesz a csillagok száma .
  • Kft.
    nagyonszivesenmáskoris
  • Mas-Thief
    Thanx Kft! Én meg asztem, hogy sorban vannak a garázsok. Köszi! Köszi! Köszi!
  • Kft.
    4 barna és egy 1 rózsaszin pont van ???
    mert akkor a 4 barna pont egy egy kocsit jelent a rózsaszín a garázst ahova vinni kell a kocsikat de mivel időre van kurv@ gyorsnak kell lenni.
    ha nem ez az a küldetés akkor irj bővebb infót.
  • Mas-Thief
    Az istennek nem bírok egy feladattal! Lécci segítsetek! A második szigeten adja a K betűs :-) (azt hiszem Kyle). Kitesz egy sor garázst. Bevallom, az angolom nem fényes :-), de eddig mindent megértettem. Csak most nem tudom kivenni a szövegből, hogy miféle kocsikat kell odavinni a garázshoz. Előre is köszi! (visszaolvasásnál nem láttam, hogy valakinek ez a misszió problémát okozott volna)
  • greco
    Dobj be egy kézigránátot az ablakon!A többit majd meglátod...
  • mikike
    honnan van az a darus küldetés?
    és a garázs amibe kocsikat kéne gyűjteni honnan kaptad?
  • mikike
    azért 8 csillagnál a katonság már lazán leszed a gépágyúval

most meg épp egy olyan küldetést kéne megcsinálnom, ahol pénzszállító autót kellene visszavinnem egy raktárba és egyből 6 csillaggal kezdek, nem túl vicces a tankokat kerülgetni...
    de hol van egyáltalán ez a raktár?
  • Randal
    Hali! mondjátok már meg mit kell csinálni a 2. szigeten annál a küldetésnél, ahol egy házhol kell menni, egy kivilágított ablakhoz. nem jöttem rá. Valami ilyesmi a feladat: Check out the witness house.
  • Fasee
    Nem is feltételeztem ilyet, hogy amatőr lennél, csak nem tudtam máshogy megfogalmazni.

Mr Whoopee: az egyik El Burro küldetésben van ilyen. Látod milyen jó, hogy még mindig csörög az a telefon :-). Beszállsz, de nem robbantod fel, hanem elfurikázol vele a garázsba.
  • skorpio7
    Hát akkor most folyt. köv. , mármint a játéknak . :)
  • skorpio7
    Szívesen .
    Majd menj már át Portland-re és nézd már meg te is ezt a telefonos küldit .Amúgy neked is így volt eredetileg ( mármint , hogy az a fránya autóverseny újra és újra ismétlődik ) ?
    Ja igen ... a garázsból még hiányzik 2 autó azt hiszem : Mr. Whoopee , Dodo .
  • skorpio7
    Gondolom a Radio Head -re gondolsz .
    Kössz a tippet !
    A 6 csillagos bűnözővé válás titkára nincs tipped ?
    A hullahegy csinálás nem hozza meg a "sikert" .
  • skorpio7
    Hát azért nem vagyok annyira amatőr , hogy csak "dísznek" véljem őket . :)
    Eddig is tapasztaltam , hogy egy jól sikerült ugrás , esetleg 4 átpördülés után kapok egy kis $-t .Láttam is a térképeken , hogy néhány ugrató külön is meg van jelölve ( U.J. ) és gondoltam ,. hogy esetleg közük lehet majd valami küldetéshez .Mindenesetre azaz 1.000.000 $ sem rossz . :)))
  • Fasee
    Toyz: nemcsak a maffia autókat lehet felrobbantani, hanem az El Diablo járgányait. A rádió állomással szemben van egy emeletes ház, ott lehet felmenni a L-trainhez, ott lehet megtalálni a Toyz truckot.
  • Fasee
    Ilyet nem lehet kapni, ezeket akkor csinálod amikor akarod. Ha jól megfigyelted, a játékban néha lehet rámpákat látni. Ezek nem dísznek vannak ott, hanem azért, hogy át lehessen repülni valami felett. A legkönnyebb ugrás a kikötöben van: 4 nyergesvontató felett kell átrepülni, de van olyan is amikor az L-train sínpárját kell átugrani. Az 1. pályán 8 ilyen ugrás van, a 2. négy a 3. pedig ismét nyolc. Állítólag 1 millió pénz jár érte ha mindet megugorjuk.
  • skorpio7
    Találtam a kikötőben egy Patriotot , ahol van egy külön checkpointos küldetés , illetve egy toys-os autó az olasz negyedbe , ahol adott idő alatt kell minnél több maffia sentinel-t felrobbantani .De mint mondtam , letudtam ( szerintem ) az 1. és 2. sziget telefonos küldetéseit .Csak éppen ezután az alább említett különös küldetés megoldás , ismétlés után került vissza a térképre a telefon .
    Hát akkor ez van , persze azért megnézem az UJ-okat is , hogy hátha segítenek .
  • skorpio7
    Miket ? Jaa ... olvastam itt , hogy van állítólag olyan küldetés , ahol az Unique jumps-okat kell megcsinálni , de én olyat nem kaptam .Legalább is eddig egy ilyen telefonos küldi sem volt .
  • Fasee
    Akkor fogalmam sincs, hogy miért cseng. Legfeljebb még1x végig mész rajtuk :-).

Az ugrásokat megcsináltad (unique jumps)?
  • skorpio7
    Igaz . :)
  • hiba
    nem ez money :)
  • skorpio7
    Igen , igen ... csakhogy én már teljesítettem ezeket 1-szer és el is tűnt a telefon akkor , amikor éppen Salvatore akart felrobbantani .Ugye szépen lemtem a kikötőbe a lányokhoz , hogy majd átmegyünk a másik szigetre .Csakhogy én megváltoztattam a játék menetét ... lehet , hogy így egy BUG-ot vettem észre , ha nektek nem így van .
    Szóval én nem átmentem a kis japcsi lánnyal , meg a másikkal Stuant Island-ra ( ahogy a küldetés kívánná ) , hanem gondoltam egyet és lemntem a hidden pack-ké a kis zátonyra délen .Olyan jól sikerült a kikötés , hogy a két lány egyszerűen kiszállt a zátonyra utánnam , pedig én csak a hidden pack-ot akartam megszerezni és én egy üres hajóval mehettem csak át ( mivel ők be már nem szálltak vissza ) a 2. szigetre .Azonba ki nem írta , hogy mission failed , viszont a kikötőben sem jelent meg a jól ismert "kék" csatlakozási pont .Gondoltam , hogy ez így baj , így szépen visszamentem Portland-be és vízbe ugrottam , mivel a misszió nem akart véget érni .Csakhogy ezután újra megjelnt a telefon és folyton ismételgeti ezt a kocsiversenyt pedig előtte , a szexlap összegyűjtésével már letudtam az összeset ... szerintem .
    Lehet , hogy ez 1 BUG ? Mondjuk 10000 rongyot megér 1-1 verseny . :)
  • skorpio7
    Kössz a listát Fasee ! Csak most olvastam .
  • Fasee
    ...megajándékozni...
    Nemcsak mentőt kell odavinni.