7566
-
#3343 A lángszoró csak shortside-on a hideoutnál jelenik + az első 2 szigeten nem... -
LeoN #3337 Ja és a 3. pályán hol van az a garázs ahova autókat kell gyűjtögetni? -
#3336 a félkezűnél mindig van. Menj, járd körbe a várost, csaináld a küldiekt stb, ha egy idő után visszamész, újból ott lesz. -
LeoN #3335 Üdv!
Hol találok Barracks OL-t , ha a félkezűnél már nincs, és még nem cipeltem be a garázsba?
Pont azért kell, hogy a hajóra fel tudják rakni.
Help mí! -
#3333 Lantee !
Itt a lista .Azért nem árt , ha már a 3. szigetre is bejáratos vagy , különben nem tudzs "6 csillagos" lenni és így tankkal sem tudsz találkozni .
Portland Garage
Location: Portland, Portland Harbor Area, Inside Portland docks
List:
Securicar
Blista
Moonbeam
Mule
Coach
Yankee
Flatbed
Bobcat
Linerunner
Dodo
Trashmaster
Bus
Patriot
Rumpo
Mr. Whoopee
Pony
Portland Docks Vehicle Crane
Location: Portland, Portland Harbor Area, Inside Portland docks
List:
Ambulance
Barracks OL
Enforcer
FBI car
Fire truck
Police car
Rhino tank
Click for a full-sized image
Shoreside Vale Garage
Sentinel
Perennial
Cheetah
Stinger
Banshee
Manana
Idaho
Landstalker
Infernus
Stallion
Taxi
BF Injection
Kuruma
Cabbie
Stretch
Esperanto
Jó gyüjtögetést ! :) -
Lantee #3332 NA Hali!
Tegnap ráakadtam a BJ Infection-re, de már nem emlékszem, hogy hova kéne elvinnem. Mindenesetre betettem a garázsomba (SAVE), úgyhogy várom a megoldásokat!
Más --> Már elvittem a Portland kikötőbe mentőt, tűzoltót, rendőrt is, de 1500 cash-en kivül semmit nem kaptam. Mi kell még?
Köszi! -
#3330 jó lap, thx... -
#3329 Hja, bocs... Én a azt tudom, hogy beilleszted a Print Screen megnyomása után egy fotós progiba... A másikat nem ismerem, sorry! -
#3328 Es hol az elmentett kepek? Vagy csak arra jo a Printscreen hogy aztan bepastezzam a Photoshopba?
En beepitett keplopora gondoltam, amivel egyszerijatszasra akarhany kepet csinalhtok. Ez nincs? -
LeoN #3325 Én 40-40-ről tudtam tűzoltósból. -
#3324 Igen !
Már az is megvan !
Csak az a fránya lángszóró kellene . :)
Valaki korábban írta , hogy 30-30 db tűzoltós küldetés minden szigeten és megvan a lángszóró .Hát ez eddig nem igaz .Mint írtam 100 tűzoltós küldi a középsőn eddig és 40-40 az első illetve harmadik szigeten megcsinálva , de semmi reakció .És még valami ... ha úgy kb 30 rendőrküldit megcsinálsz minden szigeten , akkor 2-2 csillagot ad szigetenként .Ez azt jelenti , hogy minden szigeten a hideout-nál ott lesz 6 csillag .Szóval rendőrlerázás "no problem" a továbbiakban . :)
Amúgy hogy pontos legyek , a középsőn pl. a 3. csillag után számoltam és mindössze 6 küldetés kellett a 4. csillagig .Szóval ezek a megadott küldetésszámok igencsak összevissza vannak megadva .Lám a a lángszóró csak nem akar összejönni ... de ma csak megcsinálok még vagy 30-30 küldit , aztán feladom . :) -
#3323 Ér, de cash. -
#3322 ja, az első szigeten ha a kórházhoz mész fel tudsz menni a lépcsőn, ott hátul lesz egy. Nem tudom mire jó... -
#3321 Micsoda káosz uralkodik a magyar GTA lapokon. :) Úgy látom szinte mindenhol másképp írják, mit lehet a bónusz küldikért kapni.
100 taxis-->új taxi
35 mentős-->élet a relytekhelynél
ezek biztosak mert nekem is sikerült. :)
Egyébként 75 v. 100 mentősre "adrenalin tablettát" írnak. Találkozott már valaki ilyennel?? -
Kft. #3320 hát akkor cseréld le a drivert -
Borg #3319 Nekem 34s..
Átrepültem a szemközti szigetre, és ott neki a templomtoronynak, mert a kibaszott uj radon driverrel ködös lett mint a geci.. -
Kft. #3318 és igen végre sikerült 59 mp-t repülnöm asziszem kezdek belejönni elrepültem két felhőkarcoló közt és átrepültem portland-be -
LeoN #3317 Heelló!
Egy kis reklám:
http://gta3.hq.hu
;) -
#3316 Print Screen... -
#3315 Melyik gomb valo a keplopasra? (screenshot keszitesre.) -
#3313 http://www.vkk.hu/gta3 -
#3311 Hello!
Végigjátszottam a game-et de a stadionba nem jutottam be.A telefonos kuldeteseket is megcsinaltam azon a szigeten + a kutya kaja gyarnal is Portlandbe.Hol van az a kuldetes?A Staunton Island-en van olyan telefonos kuldetes amit nem jelolnek? -
#3310 http://www.alvilag.hu/gta/ -
Me Ga #3309 Könyörgöm, olvass már vissza... 1000x megtárgyaltuk már. -
#3305 ÉrtM... thx... Lehet, hogy majd kipróbáálom! -
#3304 lángszóró kell? Trainer és kész! :) -
#3301 megvan! kúúl , kösz! -
#3299 Gyraph és Peeze !
Ha a 3. szigeten jársz már , akkor ajánlom neked , hogy csinálj tűzoltós küldetéseket , mert nekem a megcsinált 40 alatt pontosan 4-szer adott Mr.Whoopee-s eloltást .Valaki írta korábban , hogy 10-15 oltáson belül beadja általában ez igaz is ... a 3. szigetre .A középsőn 71 oltást csináltam egyhuzamban és még csak véletlenül sem volt köztük a fagyis kocsi .Amúgy meg , a gamespot leírás szerint , ha folyamatosan csinálsz rendőrküldetéseket , akkor úgyszintén beadja idővel mind a Flatbed-et és Mr.WhooPee-t is .Ez saját tapasztalat .Ilyenkor nincs más dolgod , csak szépen beugrani az autóba és bevinni a garázsba . :) -
#3297 Holnap esetleg... Majd küldök reggel egy e-mailt -
#3296 Srácok !
Kéne egy kis segítség .Szóval összegyűjtöttem már elég régen a hidden pack-okat , így megvan majdnem minden fegyver ( a hideout-nál ) ... kivéve a lángszóró .Megcsináltam vagy 50 mentős küldetést , így megvan a piros szív és megvan a 6 "csillag" is már a hideout-nál .Csak az a baj , hogy az a fránya lángszóró megszerzése nem akar összajönni .A középső szigeten több mint 100 , az első és harmadik szigeten több mint 40 tűzoltós küldetésnél járok , de még semmi eredmény .Valaki , aki már megszerezte a hideout-hoz a lángszórót , ugyan monja már meg , valójában mennyi küldetés is kell hozzá ?! -
#3293 Saját üzenetemre válaszoltam :) elő=első -
#3292 Én a elő és második szigetet összekötő híd aljában (Portland) vettem fel egyet. -
#3291 Nagy zöld teherautó, olyasmi mint a katonai Barracks OL. -
#3289 jaja, ott valahol -
#3287 Mr. Whoopie-t én a harmadik város "nagy kanyargós részén" láttam rengetegszer. -
#3286 Taxisok, nem kell egyfolytában, és az első sziget Harwood nevű körzetében keressétek a Borgnine-t. Egy bordó Taxi, olyasmi mint a Cabbie (szarabb sárga taxi). Harwood a relytekhelytől az alagút felé van. -
#3281 megvan 114 de hol a taxi?!? -
Kft. #3279 a 100 küldetést egyfolytába csináltad vagy meg lehet szakitani ??? -
Cobra11 #3278 Én még sose próbáltam ki, de állítólag valamennyit javít a sok swappelésen! Ha szaggat a játék szerintem te is töltsd le. Egy próbát mindenképpen megér. -
Cobra11 #3277 1000x THNX!