GTA 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ams
;-)kössz hogy szorítottál! igen, minden faszán!;-)

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

FREAK
coooool 😊

tényleg szorítottam, de akkor minden megy faszán?

Riszpekk

Ams
hi! igen!;-)

FREAK
hali 😊)

ezekszerint sikerült????

Riszpekk

Ams
az 1. szigeten melyik az uccsó küldi? és az auto-s küldi-t is meg kell csinálnom hogy megjavítsák a hidat?

Silent
Idézet:Ha valakinek van kedve akkor átírhatja az autók neveit eredetire vagy lefordíthatja az egész játékot magyarra, mer az ékezeteket is kezeli általában
(az american.gxt-t érdemes szerkeszteni)
http://gta3.fw.hu
köszi Abel
Sajnos nem.
Illetve lehet, hogy nem jól állítottam be. Tipp??
Bár már jónéhány lemezt írtam...

FREAK
tippverseny a PC-s játékokban!

Riszpekk

Sziasztok!
Tud valaki tippet adni arra, hogy mit csináljak akkor, ha a gépemrõl már letöröltem a net-rõl letöltött iso-t, és most még egy példányban meg akarom írni?
Csak mert egyik író progi sem hajlandó rá, sem on-the-fly módban, sem pedig image file olvasással.

Nekem egy 566-os gépem van Geforce-al és 128Mb RAMmal, de 800x600ban kb 15-20 framemel megy, még éppen játszható.
PePPe2K: a beállításoknál kapcsold ki a Trails-t, FrameSync-et és a FrameLimitert, a látótávolságot is szedd le 0-ra.
Silent
sebbeséget melyikkel növeled?
I.C.ram
sima lehet hullamvasut technikaval! leereszkedes aztan felemelkedes stb stb
Bradley
😉

Bradley
De hidd el, hogy repül.... 😊Gyakorlás!!! 😊

Bradley
Srácok!! télleg repül a Dodó!!! Kurva nehéz de már legalább 1 percig sikerült a levegõben tartanom... Csak kanyartodni nem bírok még vele!!! 😊
A Sniperesrõl meg annyit, hogy a PgUP-pal tudsz a távcsõvel zoomolni...
Háztetõ, egér jobbklikk folyamatosan page Uppal rázoomolsz oszt simán, esélyük sincs...

Randal
ez egy tegnapi írásom, csak beillesztettem ide, hogy azért csak válaszoljon má olyan akinek ugyanilyen alaplapja van és mégis be tudja állítani.

I.C.ram
LOL!!!!!!! mar miert bantanal meg enegem es en hogy jovok a kepbe?? 😊)
Randal
ehhez nem kell cheat! ha ez a legelsõ pályán van akkor tök könnyû.
felmész a tetõre ahová a pont jelzi, beállsz szépen és elkezded a feljárótól szépen leszedegetni az embereket, vagy kilövöldözni a hordókat.

Ams
Tud valaki olyan mentést,cheat-et amivel át tudom lépni azt a küldetést,amikor fel kell robbantani a hajót a mexikóiaknál(nekem kell lõnöm a sniperrel a mexikóiakra.)
Már 2 napja ezt próbálom. 😞 plz help!

Randal
Nem akarlak megbántani se téged, se Borgot. De mivel Borgnak ugyanaz az alaplapja van mint nekem õ be tudja állítani az AGP-ben a minimumot, én nem.
A két fõ dolog tulajdonsága:
ASUS TUSL2-C alaplap, ASUS V7100 MX-400 Pro 64mb-os vidkártya. ÉS ÉN CSAK 32-RE TUDOM ÁLLÍTANI!!!

Lacc, FTP-n át nem lehet belinkelni ide képet, az FTP protokoll nem jó erre. Ehhez HTTP szerverre kell tedd a képet.

Amúgy levettem a 16x anisot amivel eddig nyomtam GTA3mat, és most megy megint rendesen...
Kérdés: stadionba be lehet ugratni?
Bradley
Ha nem akkor pedig kéretik elmesélni, hogy kell vele repülni...

Bradley
Valld be! ugye a Dodós kép montázs!!!!!

Bradley
Mi az sg ftp címe? nem ftp.supergamez.hu? miért nem érem el?

Hitm@n
Köszi,már rá is találtam!!

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

Lacc
Nem gyenge ez a car editor 😊) A stingernek megdupláztma a gyorsulását, csökkentettem a sebzõdését, az úttartást is növeltem, a végsebessége pedig 500 km/h Na egy ilyennek szlalomozzatok a földalatti alaguatkban
I.C.ram
van egyebkent a www.gta3mods.com egy car stat editor azza hatha felehet ugy tapolni a dodot hogy repuljon
I.C.ram
ez a kep gondolom a lezuhanas elott pillanatokban keszult 😊)
Lacc
Beálltam a garázsba a Dodo-val úgyhogy bármikor repülhetek egy kicsit 😊) Egyébként nincs valami crack amivel lehet repülni is?
Lacc
Ja és majd csinálja utánam ezt valaki 😄D
Lacc
Ááááá. Mindegy akkor akit érdekel az nézzem meg a supergamez FTP-n az upload/Babo/dodo.jpg-t. 😄
Lacc
Bazz. Remélem most sikerül
hiba
tehat lehet repulni ? - ez itt a kerdes 😊

I.C.ram
sokkal hosszabb ennek a szarnya mint a dodonak
I.C.ram
perszem ert ez nem is a dodo 😊) hanem van benne egy normal repulos mission ahol csomagokat kell felvenni amit ez a gep dobal a vizbe!
I.C.ram
tuti megcsinalta szerintem is meglehet valami olyat mondott hogy ugy kell vele repulni hogy amikor felszalltal ereszkedj egy kicsit le majd megint vissza es le majd fel le, fel, le, fel es igy tovabb!
Hmuda
Õ csak megkért, hogy csináljam utána. Hát utána csináltam. : )))

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda

Tessék. : ))))

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Silent
nos havernak PS2-n megvan és tényleg van rejtett pálya!!!
remélem PC-n is, amjd megkérdezem tõle hogy leeht oda eljutni
Lacc

Ezt csináljátok utánam! 😄
magus
miért a repulo hol van?

I.C.ram
nem en repultem annyit sajnos hanem ismeros 😊)
I.C.ram
hat nem eppen mert 14 mp-t is lehet sima repulni
SecMan
NAGYON POÉN!!!!!!!!! Kipróbáltam a k*rvákat!!!

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

Lacc
És ezt hol olvastad?
I.C.ram
van egy rejtett varos ahol az intro is jatszodik! oda elvileg dodoval lehet eljutni de lehet hogy az vice city!
Lacc
Tényleg van egy negyedik város??? Mert Shoreside vale-ben van két alagút lezárva...
Silent
így van!!!
I.C.ram
benne van a terkepekben a hidden package is www.alvilag.hu/gta3
Térképet hol lehet letölteni? Az a link, ami a 752 és 1427 üzenetben van, az nem mûködik.
A hidden package-ek hol vannak? Ehhez nincs leírás?