7566
-
#2705 még nem jött meg,de köszi! -
#2704 mászik fel sg-re -
#2699 elküldené valaki a magya peccset?
vagy felrakná a sg ftpre?
[email protected] -
#2698 mátyás tér, sötétedés után, egy százasért megmutatják :) -
#2696 gta3mods.net (vagy gta3mod.net) -
#2693 elküldtem, ha minden igaz -
#2690 kő a magyar peccs? 3 mega -
#2688 GF4 MX400???
na olyan kártya nincs......... -
#2687 4582375983702840275692876028956. -
#2685 hány küldit kell +csinálni ahhoz hogy a köv. szigetre jussak? -
#2677 de én nem metróval szoktam metrózni :)))))))) le az alagútba egy gyors verdával, aztán hadd szóljon
a metrónak max integetek, amikor leelőzöm :)) -
#2674 pedig már az összes szigeten van egy engem kicsinálni óhajtó bűnszövetkezet :DD -
#2672 de akkor nem lesz több metrózás :(( -
#2671 ja, le fogom szedni -
#2669 ugyanis ez alapból kinyitja joey garázsát, ha eléállsz :)
gondolom, itt a bug a missionnél -
#2668 super-mod -
#2665 nem második
hanem az akutális MÁSIK
Joey-től kell elvinni valami dagadt ürgét egy Sentinelen
na ott nekem kigurul az utcára, és megáll, de valszeg a hülye mod miatt.......... -
#2662 Csak sejtem, hogy mit takar ez a "nem igazán látszanak a textúrák". Egyszer próbáltam ki a d3d beállításoknál, hogy kikapcsoltam a Fog table emulációt. Az eredményt úgy írnám le, ahogy te fogalmaztál. :-) -
#2661 a másik (sofőrös) meg nem indul el
csak áll a verda a járdán.............
de majd újrahúzom a gémet...... -
Pace #2656 szerintem az sose volt fent, csak vicces volt a gyerek...nevessünk együtt -
#2655 Írjon már valaki hogy fordította e magyarra a gta3 menuét?? vagya az egész játékot csak GXT Editor kell hozzá de ha már valaki megcsinálta akkor szóljon mert én nem vagyok PERFECT Angol :) -
#2654 vagy magyar verziónál xp-n, 2k-n Documents and settings\usernév\Dokumentumok\GTA3 User Files
-
#2652 A 2-3 szigeten hol van olyan hely ahova autókat kell lopkodi??? Én csak az elsön találtam ilyesmit, illetve üzenetben kaptam a lehetöséget! A többinél ez hogy müködik??? -
Pace #2651 átmenni rajta annyiszor, ahányszor kell...amíg meg nem hal az ipse :P -
[Walaki]D`Lair #2648 Nekem kell :DDDDD -
#2646 Ez nagyon nagy. :)) -
Kft. #2645 bazzeg legelső repülés 41 mp na befejeztem a missiot mondom elrepülök ghost town-ba erre bazz nem tudok csak max 12 mp-t repülni mert mindig lebukik és hiába nyomom hogy emelkedjen de nem emelkedik mert nincs sebesség, hogy lehet növelni a sebbességet hogy ne zuhanjak le ??? -
Kft. #2644 -
franci #2642 Hali!
Találtam egy olyan nocd patchet amitől minden müxik mint állat, csak épp nincs hang.
Ha bemásolom az audio könyvtárba a hangokat, akkoe elvleg fog menni a dolog?
ja, itt a nocd patch!
http://www.gamecopyworld.com -
zacsko #2639 hogy rohadj meg:)))
még jo hogy nem raktam fullra a hangerőt, igy is megijedtem. -
Kft. #2637 pedig direkt megtartottam az első mentést hogy a szigetek küldetéseit ujra megcsinálhassam ha akarom de véletlenül felülirtem -
Kft. #2636 bocsi én elküldeném de (sajnos) véletlenül kitöröltem a sziget első mentését. -
Draco #2635 Igen , es ilyesmi save kene nekem -
Kft. #2634 akkor végülis a 2 sziget legelején vagy igaz a telefonosokat megcsináltad de az nem kötelező. -
Draco #2633 Koszonom, Ha esetleg nem ott jarnal ahol en akkor mondom hogy hol tartottam hatha esetleg van ilyen save-je.
-osszes zold telefonos kuldi kesz
-Jakuzanal meg csak Salvatoret oltem meg
-Se garazst se hidden packot nem csinaltam meg
Akinek ilyen vagy hasonlo save-je van az kuldje el nekem please. -
Draco #2631 segitsen mar valaki mar a masodik sziget kozepe fele jartam es nincs kedvem ujra kezdeni. pleease. -
Kft. #2630 én meg arra lennék kiváncsi hova rakja a játék a szkrínshútokat ???? -
Kft. #2629 gta3.net -en van pár jó én is onnan szedtem -
Draco #2626 PLEEEEEEEEAse valaki segitsen!!!
Toroltem a save-emet veletlenul mert ez a szar megse kerdezi hogy biztosan torolni akarom e. Vissza tudom valahogy allitani???
Win XP-em van. -
Kft. #2624 megnéztétek a linket amit irtam érdemes mert kurva jó ??