GTA 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Rip-et felraktam de ahol szoveg van ott csak egy sarga teglat latok letoltottem az az XP-s szart de az sajnos magyar nekem meg angol xp-m van HELP!
Randal
saját zenét hogy tudok berakni a játékba?

ubi
hogy kell kiloni az ablakon??? volt stukker, jobbra neztem a kocsibol, belso nezet es semmmi!!!! HELP!
Randal
kérdés akart lenni. szóval jó hozzá a CloneCD? nem kell semmi más hozzá?

Randal
A GTA3-hoz jó a CloneCD-s változat. mert állítólag nem mûxik.

Randal
végülis...igaz😊

Randal
azé nem kell tökéletesen csinálni. le is lehet vágni az utat+ 1-2 autócsere.

Alien!
Nekem is ugyanez a videokártyám van,ASUS TUV4X, Celeron 1400,512MB Rammal 800x600x16-ban játszhatatlanul szar,úgyhogy uninstall....Marad Ps2-ön....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

ok. Kipróbálom mindenképpen csak megkérdeztem, hogy azért mégis mire számítsak. Egyelõre csak a rippet töltöm (fele már lennt) van aztán, ha jó lehet, hogy a jövõ héten leszedem az ISO-t is.
Randal
próbáld ki azért nyugodtan. a textúra tömörítést kapcsold ki.

nagyon? Minimumban is? Qrva életbe!
Randal
vidkártya problem lesz.

Sziasztok! Egy ilyen géppel mire számítsak: asus cusl2-c alaplap + p3 667 mhz (nincs túlhúzva), matrox g400 (16 mb) videokártya, sb live 5.1 hangkártya, 128 mb ram, 60 gb maxtor winchester ?
Randal
Akkor msotjó a CloneCd-s változat vagy nem????
kell még hozzá valami crack vagy nem?

Lacc
Ja tényleg 😊)))
Ron Ragm
nézdegess balra...na mi van a kirakatok fölött?😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Lacc
Én nem értem mi a poén ebben a képben.
Lacc
Trace suxx
nem kell semmi! Már a beállításoknál is van egy új "rádió" Mp3 Player a neve, és ugyanígy játék közben is mindíg ki kell választani, amikor új kocsiba ülsz!! Nálam folyton jó kis TRANCE zene szó az összes verdámból!!!
Dreet
egy hulye kerdes:

hogy kell elerni sajat zenek szoljanak a kocsiban ( valahol olvastam hogy ez megoldhato )
MP3 konyvtarba bemasoltam a zeneket , de nem igazan szolalnak meg. Kellvalamit irni az ott levo txt file-ba?

segitseget elore is thx

----------------------- Regisztráció időpontja:2001. 08. 08. -----------------------

ubi
thx
mazsa
Innen:
http://discuss.madonion.com/forum/showflat.pl?Cat=&Board=techdisplayadapters&Number=790823&page=1&view=collapsed&sb=5&o=0&fpart=1

ubi
directx9 beta honnan???????
mazsa
Feltettem a DirectX 9 Beta 1-et és most úgy tûnik megszûnt az akadás.

mazsa
Egyébként miért van az, hogy bizonyos helyeken (pl piros lámpás negyed) akad a játék (szépen lassan lelassul, aztán felgyorsul), máshol meg tök simán megy...

mazsa
A László nevezetû mûsorvezetõre én is felfigyeltem egy üldözés közben. 😊

hiba
HA ENNYIRE SZAR MINEK KINZOD MAGAD? 😊

Lazarus
Én csak izzadok, de mint ló bazzeg kurvalábszag van 😄
D3t0nat0r
De lehetséges, hogy magyar, ezt pedro írta egy másik topicba(véletlenül). Nem tudom végülis miért nem írta be ide, mert érdekes:

"Nekem nem akarja random játszani az mp3-akat, csak egyet nyom, de azt mindig az elejérõl kezdi. Viszont megnézegettem az audio cd-t, így játékon kívül. Van egy chat.wav, 100mb 😊, 58 perc, ez a chatterbox adó, játék közben alig érteni, pedig topon van 😄

A mûsorvezetõ neve Laszlo, 1 betelefonáló meg is kérdezi, nem magyar-e..."

D3t0nat0r
Hmm szerintem ez egy olasz kávézó...

hiba
az elso varosban, konkretan nem tudom hol a terkep egyik reszen 😊

Lazarus
és ez hol történt? 😊
hiba
nos, a kovetkezo tortent: kiszaltam az ego jarmubol majd futas. rohant elottem egy csako, gondoltam tudja az utat igy hat kovettem. (de fura volt mert nem kanyarodott). vegul belerohant a tengerbe 😊

mazsa
Ja, már látom. 😊

mazsa
Ti hogyan végeztétek ki Salvatore-t (1. Yakuza-s mission)? Mert qrva nehéz azt a szaros kocsit megállítani.

Lazarus
XP?
Lazarus
Persze...
rotator
Én eltorlaszoltam Salvatore házának bejáratát, aztán amikor megjött, adtam neki egy gránátot. Ezzel lerendeztem az egész "családot". 😊

Viszont volt egy küldetés, amiben az elhagyott újságokat kellett idõre felszedni. Ha 100x nem lezdtem újra, akkor 1x sem... Szerintem valamit nagyon elszámoltak a srácok!

Na kelett neki egy restart..még csak lassabb lett:-)))))
pluhi
Nem hinném, mert néha órákig röccenésmentes.
Lazarus
Nekem 2 óra volt amíg azt a szar utat megjegyeztem.. még most se tudom pontosan csak sejtem 😊
nekem xp van... de kösszönöm az eddigi "segítséget" leszedtem egy új drivert a vid kártyámhoz és gyorsabb lett egy hangyafasznyival.

Tedd te is ezt lehet az a gond

koszontem.

NO-cd-t hogy lehet életre kelteni???????
hiba
XP - minden hiba forrasa ezideig kb ez volt 😊

Randal
Azért kérdem, mert állítólag bak volt a CloneCD-vel.

pluhi
Hi!
Nálam is csinál érdekeseket a progi. Gondol egyet, és az FPS leesik 3 köré, a feliratok helyén fosszinû téglalapok láthatók. Ha a felirat eltûnik, megint tép a progi. Csak ugye elég sûrûn irogatja ki a kerületek neveit.
Konfig: TB1333, 256MB SD, GF2Ti, Win98SE
Hallottam, hogy valakinél alapból ilyen. Vagy csak XP alatt volt ez a probléma?
Hmuda
Már le volt írva, hogy kell a 2-es CD is. A crack nemtom hol van.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Randal
Nekem nem válaszol senki?

Hmuda
De akkor ujraálesztenek a klinikán nem?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Igen az, de szerencsére pont elõtte mentettem!!!