GTA 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rip-et felraktam de ahol szoveg van ott csak egy sarga teglat latok letoltottem az az XP-s szart de az sajnos magyar nekem meg angol xp-m van HELP!
hogy kell kiloni az ablakon??? volt stukker, jobbra neztem a kocsibol, belso nezet es semmmi!!!! HELP!
Nekem is ugyanez a videokártyám van,ASUS TUV4X, Celeron 1400,512MB Rammal 800x600x16-ban játszhatatlanul szar,úgyhogy uninstall....Marad Ps2-ön....
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
ok. Kipróbálom mindenképpen csak megkérdeztem, hogy azért mégis mire számítsak. Egyelõre csak a rippet töltöm (fele már lennt) van aztán, ha jó lehet, hogy a jövõ héten leszedem az ISO-t is.
nagyon? Minimumban is? Qrva életbe!
Sziasztok! Egy ilyen géppel mire számítsak: asus cusl2-c alaplap + p3 667 mhz (nincs túlhúzva), matrox g400 (16 mb) videokártya, sb live 5.1 hangkártya, 128 mb ram, 60 gb maxtor winchester ?
nézdegess balra...na mi van a kirakatok fölött?😊
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
nem kell semmi! Már a beállításoknál is van egy új "rádió" Mp3 Player a neve, és ugyanígy játék közben is mindíg ki kell választani, amikor új kocsiba ülsz!! Nálam folyton jó kis TRANCE zene szó az összes verdámból!!!

egy hulye kerdes:
hogy kell elerni sajat zenek szoljanak a kocsiban ( valahol olvastam hogy ez megoldhato )
MP3 konyvtarba bemasoltam a zeneket , de nem igazan szolalnak meg. Kellvalamit irni az ott levo txt file-ba?
segitseget elore is thx
hogy kell elerni sajat zenek szoljanak a kocsiban ( valahol olvastam hogy ez megoldhato )
MP3 konyvtarba bemasoltam a zeneket , de nem igazan szolalnak meg. Kellvalamit irni az ott levo txt file-ba?
segitseget elore is thx
----------------------- Regisztráció időpontja:2001. 08. 08. -----------------------
Innen:
http://discuss.madonion.com/forum/showflat.pl?Cat=&Board=techdisplayadapters&Number=790823&page=1&view=collapsed&sb=5&o=0&fpart=1
http://discuss.madonion.com/forum/showflat.pl?Cat=&Board=techdisplayadapters&Number=790823&page=1&view=collapsed&sb=5&o=0&fpart=1
Egyébként miért van az, hogy bizonyos helyeken (pl piros lámpás negyed) akad a játék (szépen lassan lelassul, aztán felgyorsul), máshol meg tök simán megy...
De lehetséges, hogy magyar, ezt pedro írta egy másik topicba(véletlenül). Nem tudom végülis miért nem írta be ide, mert érdekes:
"Nekem nem akarja random játszani az mp3-akat, csak egyet nyom, de azt mindig az elejérõl kezdi. Viszont megnézegettem az audio cd-t, így játékon kívül. Van egy chat.wav, 100mb 😊, 58 perc, ez a chatterbox adó, játék közben alig érteni, pedig topon van 😄
A mûsorvezetõ neve Laszlo, 1 betelefonáló meg is kérdezi, nem magyar-e..."
"Nekem nem akarja random játszani az mp3-akat, csak egyet nyom, de azt mindig az elejérõl kezdi. Viszont megnézegettem az audio cd-t, így játékon kívül. Van egy chat.wav, 100mb 😊, 58 perc, ez a chatterbox adó, játék közben alig érteni, pedig topon van 😄
A mûsorvezetõ neve Laszlo, 1 betelefonáló meg is kérdezi, nem magyar-e..."
nos, a kovetkezo tortent: kiszaltam az ego jarmubol majd futas. rohant elottem egy csako, gondoltam tudja az utat igy hat kovettem. (de fura volt mert nem kanyarodott). vegul belerohant a tengerbe 😊
Ti hogyan végeztétek ki Salvatore-t (1. Yakuza-s mission)? Mert qrva nehéz azt a szaros kocsit megállítani.
Én eltorlaszoltam Salvatore házának bejáratát, aztán amikor megjött, adtam neki egy gránátot. Ezzel lerendeztem az egész "családot". 😊
Viszont volt egy küldetés, amiben az elhagyott újságokat kellett idõre felszedni. Ha 100x nem lezdtem újra, akkor 1x sem... Szerintem valamit nagyon elszámoltak a srácok!
Viszont volt egy küldetés, amiben az elhagyott újságokat kellett idõre felszedni. Ha 100x nem lezdtem újra, akkor 1x sem... Szerintem valamit nagyon elszámoltak a srácok!
Na kelett neki egy restart..még csak lassabb lett:-)))))
nekem xp van... de kösszönöm az eddigi "segítséget" leszedtem egy új drivert a vid kártyámhoz és gyorsabb lett egy hangyafasznyival.
Tedd te is ezt lehet az a gond
Tedd te is ezt lehet az a gond
koszontem.
NO-cd-t hogy lehet életre kelteni???????
Hi!
Nálam is csinál érdekeseket a progi. Gondol egyet, és az FPS leesik 3 köré, a feliratok helyén fosszinû téglalapok láthatók. Ha a felirat eltûnik, megint tép a progi. Csak ugye elég sûrûn irogatja ki a kerületek neveit.
Konfig: TB1333, 256MB SD, GF2Ti, Win98SE
Hallottam, hogy valakinél alapból ilyen. Vagy csak XP alatt volt ez a probléma?
Nálam is csinál érdekeseket a progi. Gondol egyet, és az FPS leesik 3 köré, a feliratok helyén fosszinû téglalapok láthatók. Ha a felirat eltûnik, megint tép a progi. Csak ugye elég sûrûn irogatja ki a kerületek neveit.
Konfig: TB1333, 256MB SD, GF2Ti, Win98SE
Hallottam, hogy valakinél alapból ilyen. Vagy csak XP alatt volt ez a probléma?
Már le volt írva, hogy kell a 2-es CD is. A crack nemtom hol van.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
De akkor ujraálesztenek a klinikán nem?
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Igen az, de szerencsére pont elõtte mentettem!!!