7566
-
LeoN #3403 Hol ugrálsz ekkorákat? -
LeoN #3402 Nekem van egy átállított, amitől nyomom a gázt aztán kb 30-en megemelkedik, meg tök könnyű repülni vele, csak elszúrtam valamit , mert kicsit ütözök, aztán már ég a motor. -
#3401 ezt ugorjátok túl!! -
#3397 Valami nem stimmel a hidden packokkal.
Felszedtem az elso szigetrol mindet, meg is kaptam a kezigranatot a hideouthoz aztan mentem a 2. szigetre, ott meg rogton nem talaltam az elsot ami a terkepen van. Pontosan azt, amelyik a felkezunel van a tenger feloli sarokban a katonai telepen. Ott biza semmi sincs!!! Megneztem, csak annyi packom van amennyi az 1. szigeten van. Szoval nem lehet, hogy mar folszedtem, de nincs. A terkep a rossz???
Ja, atallitgattam a DODO repulesi parametereit a handling.cfg -ben, azota hasznalhatatlan a repulo . Mit kene ott beallitani, hogy ne ugy repuljon mint egy doglott elefant? -
LeoN #3396 Csak halottam róla... Kössz. -
#3393 Az első szigeten van, Salvatore házánál egy nagy piros-fehét világítótorony. Azt ne kérdezd hogy lehet oda feljutni, mert csónakkal nem... -
#3392 Hát nem így... -
#3391 Ja és ne a vinyóról tedd be a képet,hanem töltsd fel valahova,pl.a tar.hu-ra. -
#3390 Így:
<.img src="http://a.kép.címe">
Csak az img előtt ne írd oda pontot! -
#3387 A 3. szigeten van .A legegyszerűbb úgy megtalálni , hogy jössz le a hídról haladsz csak előre addig ( folyamatosan felfelé ), amíg az út élesen balra nem kanyarodik és egy szakadék tátong előtted .Na itt elnézel balra és ott találsz egy a Portlandi-hoz hasonló garázst . -
#3386 hol van a másik kocsibegyűjtő garázs? -
LeoN #3385 Nah senki nem hallott a Lighthouse-ról? -
#3384 Bizonyos számú küldetés elérése után tudsz csak átjutni a következő szigetre , ahogy haladsz előre a "ranglétrán" .Mármint a maffia ranglétrán , ha van ilyen . :)
És persze ekkor nyílik meg a metró és az alagút is ... és persze a híd . -
#3383 thx... jó kis térkép! -
Myrkul #3382 Köszi megpróbálom ! Egyébként mikor kerülök át más város részekre? És ,miért nem tudom használni a metrot?
-
Borg #3381 Ütköznöd kell neki, amig eléggé leamortizálódik, ekkor zöldutat kapsz, hogy kiverd a sofört belöle, és el kell vidd a jelölt helyre!
De vigyázz zsaruk a nyakadon lesznek rendesen.. -
LeoN #3380 Hi! Valaki tudja mi az a 'The Lighthouse' a gta3-ban? És hol van? Meg minden... -
Myrkul #3379 Sziasztok! Még az elsőváros részben vagyok és kaptam egy küldetést ahol teherauto kering a városban és csak mennek de nem tudom mit kell vellük csinálni egy helyen vettem fel kézigránátot talán ezzel kénne felrobantani? A segítséget előre is köszi!! -
#3376 merr kell repülni hogy eljussak gosttóvba?(Ghost Town) -
#3373 én azt se tudom, hogy hol van a Head Rádió állomás! :) -
LeoN #3372 A Head radio állomása mellett van egy taxis ház. Annak a parkolójába jött a borgnine. // gta3.hq.hu Itt találtam az infót az autóknál! -
#3370 Valakiiiiiiiiiiiiiiiiiii! -
#3367 Válaszd az alagutat vagy a metrót .Egy gyors sportkocsival könnyen oda lehet érni .A metróállomás a reptérnél van , szóval mindkét variáció nyerő lehet . :) -
#3366 a rohadt életbe elbasztam
-
#3365 Már egészen belejöttem a repülésbe ezt nézzétek csak az a figyusz hogyha már ilyen sokáig repültök mint én akkor a kamera szarra vált át hogy ne tudjatok tovább repülni akkor az aztán nehéz src="http://free.of.pl/s/superchat/fly4.jpg>" -
#3364 Lángszórót találni az első szigeten is, a rádióállomás tetején, a magasvasútról lehet elérni.
Nekem is kellene egy kis segítség: Ray-t kellene elvinnem a reptérre, mi a legjobb megoldás erre?
thXXX -
#3363 A Maffia, meg a Kínaiak soxor már nekem is az idegeimre mennek, de erre is van egy megoldás. Meg ne kérdezzétek, honnan van, mert már nem emléxem, hol találtam. Valami magyar oldalon. Felteszem az SG-re, IDE. Felül kell írni a meglévővel. Pl. arra jó, ha már végig játszottad a játékot, és szeretnél mindent extrát kipróbálni, kalandozni. :-) -
Kft. #3361 ja én is így tudom -
#3360 Szerintem attól, hogy meghalsz, nem vesznek el "csak" a fegyvereid. -
#3359 Savelési rendszer...Te is szép magyar vagyol;) -
#3357 az mér van hogy amikor felemelkedek meg repülés közben is néha a gép elkezd elhúzni jobbra? és mindig jobbra, bármerre megyek! -
Kft. #3356 akkor én mit szoljak a P2 333MHz, 192Mb RAM, és 32Mb savage 4 configommal nekem szerinted mennyira szaggat ????
egyébként a vizen meg a repülőtéren no meg repüléskor egyáltalán nem szaggat. de egyébként éppen hogy játszható -
UnConnecteD #3355 Hivatalos lap szerint minimum : P3 450, 64 Mb RAM, 16 Mb vga , es ajanlott 700-as cpu, 128 mb ram, 32 mb vga.
De a gyakorlat nem ezt mutatja. Olvass vissza a forumban, eleg eltero irasok vannak. Valakinek 1000-es celeron + gf2 -vel tokeletes, valakinek Athlon 1400 + Ati 8500LE -vel se jo. -
#3354 Nekem nincs meg a GTA 3, de képes lennék megvenni.
Nem tudja megmondani valaki a rendszerigényeit, please? -
LeoN #3353 Ha csak az 1. pálya van megnyitva számodra, akkor max 4 csillag, ha a 2. pályán is tudsz randalírozni max 5, ha mindegyik szgetre be tudsz menni, akko max 6 csillag. Ennyi -
Borg #3352 nekem 5 csillag simán összejön mindig, aztán ha felrobbantok egy full fbi-os kocsit, már meg is van a 6.
Sosem volt probléma tankokat elérni:) -
atee #3351 sikerult a 6 csillag vegre:)
pedig szerintem ennel mar tobb bajt is kevertem regebben amit nem jtalmaztak ennyivel...
par zsarut szedtem le aztan metroztam 1 et ott is par zsaru es 2 helikopter :) -
#3350 viszont tank ellen jó fegyver:) -
#3347 Hát ez bizony jó kérdés ...
Most megyek és folytatom a sima küldetéseket , mert nem látom értelmét a további tűzoltásnak .
Talán majd idővel kiderül , mi is volt a hiba .Úgy mint annál , hogy nem lehettem addig 6 csillagos bűnöző , amíg a 3. szigetre nem volt átjárásom .Talán itt is valami hasonló lehet az ok ... talán . -
#3344 És mikor ???
Csak azért , mert kezdek egy kicsit türelmetzlen lenni . Hogy miért ?? Mert éppen most lett meg a 220. tűzoltós küldetésem és még mindíg semmi .Szigetenként így oszlik meg .: 60 - 100 - 60 .Szóval akik a honlapjukon a szigetenkénti 40 kötelező tűzoltós küldetést írták , azok nem tudják valószínűleg , hogy mi az igaz .Tudja egyáltalán valaki , hogy valójában hány küldetés is kell ahhoz , hogy a hideout-nál végre megjelenjen a lángszóró ?!