GTA 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nálam a 640*480*16 egy Cel800 GeF2MXen kurvaaaaaaa lassú
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Egy jótanács: a desktop szinmélysége mindenképp 16 bit legyen. Nálam (TB1333, 256, Gf2TI) csak igy szaggatásmentes 640x480-ban, e felett igy is belassul. Ez még mindig ciki a játékra nézve, de legalább valami.
Ezekkel a különbözõ fixekkel,crackekkel el lehet érni vmiféle sebességváltozást a játéknál?
1-2 helyen nagyon belassul,fõleg azon a szigeten,ahol a légrugós kocsik is vannak.
1Ghz-es Amd proci,Gef2 és 256Mb ram,de mondom,néha igencsak lelassul a játék.
Lehet a detonator driverrel van baj?
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
lipovics:én is csípem azt az ugratót 😊)
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
Dodo-val végülis hogy lehet felszállni?
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
én átállítotam valamit, de ugyanolyan maradt, vagy lehet a mentését csináltam rosszul?
A következõ autók kellenének az elsõ szigeten:
Securicar
Mr Whompie
Blista
Dodo
Hol lehet ezeket megtalálni.
Most ott tartok hogy a Salvatóre nõjét visszahoztam a buliból ahol egy kis balhé történt.
Van ennél újabb?
Van egy csites (ezzel poenkodom, meg nezelodok) es van egy sima!
Amugy az a titka, hogy a kifuton a masik iranyba kell menni, ott van egy kis rampa, arrol tudtam felszallni 😊
Valószinüleg az fw.hu szarsága, a felsö bannerrel belekontárkodik a dologba..
Szal szerintem nem lehet
Viszont azt a BT-t meg nem is lattam 😊
Cserebe en is adok egy kis ajandekot
lapos sportautó. diablóék ilyennel próbálnak lenyomni a versenyen az elsõ szigeten.
All Your Babes Are Belong To Us
Cheetah
BT-Injection
Hogy neznek ezek ki?
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
és nem is drága, sõt az egyik legolcsóbb
szóval kempelünk 😊))) a szomorú az, amikor valaki mehetne, is de csak kempelni tud 😊
Riszpekk
ehhez képest a CS kicsivel nehezebb, nem?
Riszpekk