GTA 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arghh... túró se tudja mitõl fagy...Arghhh... Esetleg nem szoktad túllõni a gépindításkor a disk check-et?
Ti csinalgatjatok a side questeket egyebkent?
Tehat mento autos, tuzoltos, rendoros , meg ilyenek??
Mert pl a mento autos kurva nehez. De ugytudom mindegyiket ha csinalod jo sokaig akkor jutalmak jarnak ertuk.
Tehat mento autos, tuzoltos, rendoros , meg ilyenek??
Mert pl a mento autos kurva nehez. De ugytudom mindegyiket ha csinalod jo sokaig akkor jutalmak jarnak ertuk.
Srácok fel patcheltem a Bin-t és azóta most játszottam elõnek a gémmel.
Második pályána vagyok most jutottam át.
Látezik,hogy felpatchelve nagyobb lett a gépigénye vagy a második pálya ennyivel terhelõbb lenne ? Kissé mintha ugrálna.
Nincs valami mód a gémen belül az FPS kimutatására?
P4-1.6A + Asus V8200 Deluxe (Gf3 Sima nem a Ti200) + 512Mb DDR.Azért ezen futni a kéne rendesen.
Idõközben az Angol Xp-t magyarra cseréltem lehet nemkellett volna..
Második pályána vagyok most jutottam át.
Látezik,hogy felpatchelve nagyobb lett a gépigénye vagy a második pálya ennyivel terhelõbb lenne ? Kissé mintha ugrálna.
Nincs valami mód a gémen belül az FPS kimutatására?
P4-1.6A + Asus V8200 Deluxe (Gf3 Sima nem a Ti200) + 512Mb DDR.Azért ezen futni a kéne rendesen.
Idõközben az Angol Xp-t magyarra cseréltem lehet nemkellett volna..
Volkswagen Passat 2.0 TDI Highline 2010
bazzeg segitsetek mar itt frissitfetem ezt a kurva formot fel percenkent hatha valaki ir de senki pedig ezt mar kerdeztek masok is csak nekik se valaszotlatok!!
Van ez a genya küldetés amikor három autot kell leszállítani a nagyfõnök haverjának, tök jó, csak nem tudom HOVÁ kell vinni õket. Nem jelöli a térképen, én meg nem találom. Különben meg gettóság 6 percet adni 3 autóra... Arghhh...
hajóval át tudsz menni...de nem válalhatsz küldetést, csak körbenézhetsz....nem sok értelme van
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
segitsetek mar!!!! allandoan kifagy egyre gyakrabban es loadolni se tudok tehat szart se tudok csinalni a jatekban!!!!!
Ja meg "Liberty City Survivor. We'll take 20 guys and equip them with grenade launchers and flamethrowers and LET THEM HUNT EACH OTHER DOWN!" Bazz mikor ezt meghallottam lefordultam a székrõl 

De ez nagyon tetszett a Flashback radion a szlogen: "Flashback Radio, all the songs you were tired of 20 years ago" 😄DDDDDD
na megint bajom van csomoszor kilep unexpected erroral es ha loadolni akarok akkor is kilep unexpected errorral 😞( a win xp peccset mar felnyomtam
Próbáld a hidat vagy az alagutat vagy a földalattit!
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
A 2. város elsõ küldetése után vagyok. Salvadore-t levadásztam, de hogy tudok vissza menni a másik városba? ,Eltünt a hajó aminel átjöttem! 

http://deathfellows.hu/
nem sof2 hanem S O F 2 könyvtár!
Ez a crack a deviance féle töréshez jó csak
! De ahhoz biztos!
Ez a crack a deviance féle töréshez jó csak
! De ahhoz biztos!
http://deathfellows.hu/
Az idölimitröl csak annyit: épp az elöbb nyomtam egy mission-t, 3 kocsit kell leszállitani, de sajnos 10mp-el elkéstem! Ugyhogy most megin csinálhatom meg, de mondjuk engem nem zavar, mert én tosztam el...
egyébként mit csinál a frame sync?
egyébként mit csinál a frame sync?
mekkora a virtuális memóriád? (I.c)
nem tudom hogy ki de valaki mondta hogy tele van a pocse az idolimittel mert annak vagy egy trainer amivel lelehet fagyasztani az idolimitet : www.actiontrip.com itt a cheats menu > G betu > Grand Theft Auto 3 > Download Trainer (22kb)
I.C.Ram! Nekem Cel900, Radeon 8500! De a második pályán már ISZONYATOSAN LASSÚ!(Eng XP)
Draw dist. maxon van (de ha min.-re rakom akkor se gyorsabb, csak késik a textúra kirakásokkal) 800*600 32bit
I.C.: mekkora a swap file-od?
Draw dist. maxon van (de ha min.-re rakom akkor se gyorsabb, csak késik a textúra kirakásokkal) 800*600 32bit
I.C.: mekkora a swap file-od?
Ja egyébként a modellek mozgása külön dicséretet érdemelnek, nagyon élethûen mozognak filmek közben!
második városban a rendõr motorcsónakot hogy érdemes szétszedni? Mert én uzival próbáltam levadászni de nem sok sikerrel 😞 valami tipp?
Nekem nem. Beírtam a címet, legörgettem a lapot és ott van. Rákattintok és elindul a letöltés csak megszakítom, mert a rip már lent van. Ha nem akad a játék otthon, akkor valszeg leszedem a jövõ héten az isot is.
kovetkezo problemam van szellemkepes a jatek ezt mar masok is irtak de valaszt szerintem nem kaptak 😞( HELP!
ja es a jatek az en fos 600-asomon 800*600 view distance 3/4-edere felnyomva kurva jol megy!!! akadasmentesen szoval nem tudom mit paraztok a p4-esetekkel amiben 1500 mhz ketyeg!
ja es a jatek az en fos 600-asomon 800*600 view distance 3/4-edere felnyomva kurva jol megy!!! akadasmentesen szoval nem tudom mit paraztok a p4-esetekkel amiben 1500 mhz ketyeg!
http://download.microsoft.com/download/whistler/Patch/Q306676/WXP/EN-US/Q306676_WXP_SP1_x86_ENU.exe
az isot le lehet szedni a qczi-ról. Tudom, hogy bezárt, de a régi linkek még elérhetõk!
Keresesi kriteriumkent annyit segitseget tudok adni, hogy egy egyik hozzaszolasomba irtam egy linket a magyarrol. De en sem tudom meik az 😊
kosz de nem tudok atnezni 1143 hozzaszolast 😞(
az isot meg mar nem lehet a gothicrol leszedni valaki nem rakna fel valahova? 😞((
az isot meg mar nem lehet a gothicrol leszedni valaki nem rakna fel valahova? 😞((