7566
-
#3159 Ja ez így már jobb, de a feladatra konkrétan nem emlékszem, de olyan biztos volt, hogy el kell tulajdonítani egy kolumbiai kocsit (Kartel Cruiser= nagy kék pickup), asszem az lehet a megoldása a feladatnak, ha elmész egy építkezésre (házadtól jobbra srégen) szerzel egy kartel cruiser-t, és utána megjelöli ahelyet ahol tevékenykedned kell még... -
#3157 Hát erre épp nem emlékszem, de mit mondanak a feladat elején? Futószalag=futógép?!? A csákó szürke melegítőben van? -
#3156 Nnah, mosmá nekem is van képecském a nevem helyett, rendkívül sok melóm van benne (27 másodperc), úgy nézzétek! -
#3154 Úgy, hogy megnyomod a dudát... -
Lantee #3152 www.gta3.com
:) -
rusland #3151 hali mar ezen a forumon is vagyok
kerdes nincs valami gta3 funsite ahol vannak erdekes dolgok? -
#3149 Ja, OK látom mások sem tudták :) -
#3148 Melyik autó a BF Injection? Már csak ez nincs meg a listáról! -
#3147 Hehe! Próbálgattam, úgy tűnik egyszer megnyomva az F2-t elindítja és mégegyszer megnyomva leállítja a felvételt. (megint csak "asszem") De sajnos elég xar a replay. Például a metró alagútban csináltam felvételt. Visszanézve a beérkező szerelvény nem látszik. Azaz, egyáltalán nem rögzíti a metrót. A kiégett kocsironcsokat meg éppen égő járműveknek mutatja. Azért egy két dologra jó... -
#3146 Én úgy tudom, hogy F2-vel lehet elmenteni, valahogy úgy, hogy megnyomod, aztán elment egy kis időnyit. Hogy mettől meddig, arra nem sikerült rájönnöm, hogy hogyan szabályozza. :) De az F3 az lejátsza. (asszem, asszem, asszem) -
#3145 Bocs ham ar volt ez a kerdes de nem akarok elolvasni 3000 hozzaszolast :)
Valahol olvastam hogy a Replayokat el lehet menteni. Ez igaz? Hogy?
Meg valami : F1 lejatsza, de mi az F3? -
Kft. #3144 bazz nem tom kitömöriteni mert crc-s
nektem megy rendesen ?? -
#3135 magyarul van... -
#3133 az összes mexikóit! -
#3130 nem sokat -
#3128 huhhh!! olvass vissza plz! -
#3120 de csak este 22 oratol asszem 02 oraig van ott!! az biztos hogy csak este de azt nem tudom hogy hany oratol meddig.. -
#3113 Csak annyit lehet tudni hogy lesz Vice City és kész. -
#3108 Na a GTA 3 forum atalakult tuning forumma.:D -
#3106 Ezt annak idejen mikor Gef2 es em volt, es leesett a hutoborda a procirol, akkor en is lekapartam a ragacsot, szilikon be ra 1 nagyobb borda + venti, es pillanatragasztoval a 4 sarkat odacsoppentettem.A mai napig tokeletes az uj tulajnal is. -
#3104 Valamit nem ertek.
Ha leszedem a ragacsot, es a helyere szilikon pasztat rakok, akkor mi fogja oda a ragacs helyett a bordakat?? -
#3093 A hutobordakat mi tartja a chipeken?(most nincs kedvem belekukselni a gepbe:)) -
#3090 Nekem csak 210/470 ig stabil.Megy csutkan is 230/500 on de ott mar szemeteli a kepet.De nem is huzom mert minek alap frekin se fogja meg 1 progi se amiket hasznalok. -
#3088 Probald meg az Fps meressel, hogy van e kulombseg.
GTA3 ala Fps mero + Fotozni is lehet
-
#3087 Innovision Gef3 TI 200 -
#3086 Ebbe van valami , mert elegge szethanyt mar a winyomon az adat. -
#3080 mi a játék uottro-ja? -
#3079 2x 256Mb SD Ram, de a videokartya ram-ra gyanaxom, hogy azt frissiti 1 pillanatra.Ezert szaggat be neha neha. -
#3077 Nalam is beszaggat 1 pillanatra Gef3 alatt, de csak eleg ritkan.Ojan mintha a ramot frissitene. -
#3074 Igen mert az eddig kijott gamek nemvoltak ennyire vga kartya fuggoek, mig a GTA3 meg erossen az lett.:(
De 1 ebken nagyon szep lett a grafika+jatszhatosag. -
DEx- #3073 Az miért van, hogy, megyek, és néha pillanatokra megáll. aztán megy. de belassul, mintha zaggatna de ez nem az. mi lehet ez? Hiába teszek mindent minimumra, ugyanaz.
Cel 850 win98SE geof2 mx400 (asus v7100 pro) -
#3071 Probald meg ezt.
GTA3 ala nemi plussz fps
En ugyan nem probaltam mert nekem is Gef 3 van,de hidd el oriasi kulombseg van a Gef 2 es Gef 3 kozott. -
#3069 ezek az FBI-osok őrültek:)))
Kiszállok a kosciból, erre kiszállnak ők is, én meg be a kocsijukba. ami egy sima Sentinel:(
Viszont emberségesebbek a zsaruknál. jobban vezetnek. -
Me Ga #3068 Felmész gyalog a magasvasútra, elmész odáig a síneken, majd átugrasz az épület tetjére ott, ahol van egy kis tartógerenda. Ott neki tudsz futni rendesen. Meg fogod találni. -
#3066 Hali!
Teljes a fordítás? -
#3065 Ja! A játék végén tetszett a végső poén -
#3064 Lenne egy kérdésem, amit itt még nem láttam megválaszolva. Hogyan lehet leszedni Portlandben azt a hidden pack-ot ami Joy műhelyétől nem messze az egyik épület tetején van. Lentről látszik még ott más is. Sarki ház. A Dodoval még nem jutottam el addig. -
#3059 http://www.alvilag.hu/gta/index.html -
#3058 mi a játék uottro-ja? -
#3057 Koszi mindenkinek a segitseget.