79689
-
#4779 Tisztelt OBI! :)
A következő 5letet tüntetném fel és nagyon örülnék neki ha megvalósulna.
Fellönétek egy Teamspeak 2 szervert? Ligára nagyon jól jönne, mert sajnos mi is úgy állunk, hogy nincs szerver ahová bemehetnénk ha war van és ahogy hallodtam sok clan is küzd ezzel a problémával!
Arra gondoltam, hogy a szerveren mindegyik clanak létrehozni egy szobát és azt az általuk választott jelszóval levédeni és így mindenkinek lenne hová bemennie és senki nem zargatná őket. Pl benyujta ezt a kérvényt az a clan amelyiknek szüksége van erre :). szerintem ez egy praktikus megoldás és előnyös is! Kérelk titeket, fontoljátok meg! Ki támogatja az 5letet?
PaNo -
#4778 6v13 ? az egesz elfogadhato esely .. legalabb van kis kihivas ... -
#4775 Nincs demo(nem is gondoltam rá sajnos) és nem én voltam az áldozatuk, de az egész játékot elk..ták mikor egyszercsak 6-an maradtunk 13 ellen. -
#4774 Ezt a TK-s dolgot velem is megcsinaltak, csatlakozva az elotemfelszolalohoz. Es foleg a
NEUTROGENIK csinalja a fesztivalt. Legalabb beszeljetek veluk fiuk. PLZ............. -
#4773 Rain : demod van? mert orulnek neki .. vegyetek az ilyenrol demot, megneznem nagyon szivesen, es akkor konkret tenyekkel megtehetnenk a megfelelo lepeseket (ezzel nem aztmondom, hogy nemhinnek neked, csak sokkal egyszerubb aztmondani neki, hogy bekaphatja, mert lattam demon.)
Koszi
Q -
#4772 A helyzet az, hogy mielőtt hatástalaníthatnád a bombát a ketrecen, be kell menned a nagy épületbe vezető kis ajtón, és meg kell találnod a Biohazard ládákat. Próbálj meg visszamenni mindkét általad kitakarított épületbe, mert lehet, hogy nem találtál meg valamit. Ha meglesz, beenged a nagy épületbe,ami balra van a ketrectől. A következő akció csak akkor működőképes, ha a parancsnok engedélyezi. -
#4771 A pálya nevét nézd meg légyszi a mentésben !!! -
#4770 Rajta vagyok.....
Kis türelmet! -
macilaci123 #4769 A dzsungelos pálya, egy kis tábor likvidálva, ketrecben egy élő és egy halott, az ajtón robbanoszer, nagy épületen kis ajtó, nagy ajtó bejutni nem tudok, kb öszz 15 órát szarakodtam vele, de sehogy sem sikerült! Mi lehet a nyitja? -
#4768 Írd le légyszi, pontosan mi a problémád, melyik pályán(pontos név!) és kisütünk valamit. -
macilaci123 #4767 Hát senki sem segit egy szerencsétlen balféknek? -
radical #4766 Olyat is gyakran csinálnak amikor ki akarnak lépni ajátékból, hogy átnevezik magukat Bye nickre és névváltás után letkznak valakit hogy bannolja őket a szerver. -
#4765 LOL!
Én ezt üzenem nekik: -
#4764 OBI! Az FX már megint csoportosan csapatot váltott játék közben hogy le TK-zze akit nem tud leloni... -
#4763 -
#4762 apropó, nagyon nagy hibát követtem el az IRC csatin, betettem a private-t és ne mlehet írni a közösbe, op meg nincs, hogy levegye :D. Szal, újra kéne nyitni, de kaszi állandóan bent csücsül, válaszolni meg nem válaszol és nem is op :( -
#4761 Tudom!!! -
#4760 poén volt, neám felveszed joci :) -
#4759 Ne szívd a vérem Pano!!! -
radical #4758 Én is megnéztem a Vietkongot, nekem a grafika nem tűnt szépnek, a textúrák alacsony felbontásúak, a fák eléggé kevés poligonból állnak, de a pálya az tele van zsúfolva tereptárgyakkal az biztos. Rengeteg lehetőség a campelésre bújkálásra. A netkód elég kaka, 100-as ping felett ugrálnak az emberek a pályán. A sebzési rendszer valahol a bf42 és a sof2 között van félúton. Nem olyan pörgős game mint a SOF2 de gyorsabb mint a Raven Shield. Szerintem grafikában kb a BF42 szintjén áll, de az tuti hogy nem olyan szép mint a RS. Uninstalláltam. -
#4757 -
#4756 Hi!
PANO e-mail ment!
Csumi...Gugger -
#4755 Első tapasztalataim a vietcong-ról:
-kibaszott gyönyörű grafika és kidolgozottság
-szinte lehetetlen az ellenfelet észrevenni
-aki szeret lopakodni és rejtőzködni, azaz a higadt gémeket szereti le se fog róla szakadni :).
-király hangok.
-a karakter a helyzetnek megfelelő testpozíciókat veszi fel (sziklánál pl visszahúzza a fegyvert vagy ráhelyezi, legugolásnál tüzelési módot vált)
rossz:
-ugyan az a hiba mint a bf-ben, szinte lehetetlen eltalálni valakit ha mozog, hiába lövöd telibe (azaz végig rajta van a célkereszt)
-túlságosan nehéz fegyverekezelés.
-minimális egér sensel is nagyon gyors az egér
ennyi lenne 1 óra játék után... a lényeg, erre sem fogok túlzottan rászokni ;-) -
#4754 nyugtáztam -
#4753 Hejhó, kiadták a Vietcong MP Demo-t, már rántom is lefele kipróbálni! -
#4752 ment e-mail gugger. -
#4751 nah nano, mostmár meggondolom, hogy mit bízok rád -
#4750 Ha meg az összes csal ne hiszem hogy "csak" így teljesítenének. -
#4749 figyi má.Mé dobnád ki az egész klánt 1 hülye gyerek miatt?Lehet hogy a többinek fogalma sincs hogy az mitcsinál. -
#4748 Gyere a sof2.hu mirc szobaba ha tudsz!! -
#4747 hali Gugger!! -
#4746 Hi!
ÉN vagyok a "GBS" clan 6. tagja? Nah, ez már valami! Ezek szerint befogad a csapat? Azért valaki dobjon majd egy mail-t, hogy mikor írhatom a nevem mellé a clan jelét?
mailto:[email protected]
Csumi...Gugger -
#4745 Ezt így nem lehet elmondani. Ha nézem spectben 3-4 körig 95%-ra meg tudom mondani. Leginkább a mozgásáról, a helyezkedéséről(még akkor is, ha úgy csinál, mintha nem). Az aimbotot meg könnyű kiszúrni.
Hál' istennek jelenleg nem tudunk cheatről amit az új PB meg ne fogna.
-
Nicknév #4744 SGP! Mik az árulkodó jelek! -
Nicknév #4743 SGP! Mik az árulkodó jelek! -
#4742 Teszünk lépéseket az ügyben.
Ha még 1szer felmerül, csak a gyanúja is, hogy cheatelnek, akkor az egész klán bannolva lesz a szervereinkről.
Nem kell, hogy legközelebb kibodja a PB, elég ha látom, hogy nem stimmel valami, már repülnek is a faszba. PB nélkül is megmondom, ha cheatel, elvégre a Wolfenstein 3D óta nyomom az FPS-eket.
-
#4741 jah elnéztem!! ops!! sry Rain -
#4740 Lehullott a lepel Rain barátukról! Ezt nem gondoltam volna -
#4739 Nekik annyi bajuk volt csak velem, hogy lelottem a vegen a 3 embert aki maradt. De mi ebben a furcsa. Kulon jottek, nem figyeltek, hat lelodoztem oket. Csak azert foglalkozom a temaval, mert kicsit idegesit. En 1 emberrol tudom hogy biztosan nem csal ,az EN vagyok. -
#4738 Mi az a wallhack ? Mi miatt dobott ki ?