79689
-
#4913 hele -
#4912 A Quake szerintemeleve egy szar jatek volt, de tenyleg ne jatszottam vele. Counter-Strike viszont volt rendesen ugy 5000 palyan.
Nem fenyegetozom egyebkent DUD csak eppen annyira imadom a SOF-ot hogy nem akarok rola leszokni, es foleg nem akarom megunni.
Nemsokara elkuldom az altalam javasolt palyakat. -
#4911 Hey Bolt. Unod a palyakat? Gondolom akkor sosem Quakeztel meg:)) -
#4910 Ez most valami fenyegetés, vagy mi?
Mondtam, hogy lesznek új mapok! Csak tudod a mapcycle átreszelése sem öt pert, pláne, hogy mint említettem tróger melósok vagyunk mind, az új pályák kipróbálásához meg idő kell. Arról már nem is beszélek, hogy ahány új mapot beraktunk, annyiszor volt rinya, hogy vegyük ki mert szar. Kérünk konkrét 5leteket, hogy mely mapok legyenek és berakjuk. Most is van pár jelölt, amit be is rakunk, ahogy ígértük. De fenyegetőzéssel nem mész semmire... -
#4909 Latomazert az igenyek megvannak !!!! Orulok hogy ezt a konfigot valasztottad, jo valasztas. Ha Szombaton 5-osom lesz a lotton, barmit kerhetsz igerem Bar kene vennem lottot hozza. -
#4908 Hali végigjátszás mgyarnyelven van vkinek? 1haveromnak kellene
köszi -
#4907 Igen, a hardvert nekem küldjed.
Radeon 9700pro-t, meg egy athlonxp 2800+ -t szeretnék.
Ha megérkezik, elintézem neked az új pályákat. -
#4906 Most felhozom a forumot a TOP 5 be ........ -
#4905 -
#4904 Sajnos nem lehet masik palyakat rakni mert akkor fagy a server, lagos lesz, es kulonben meg hol van meg Husvet !!!
csak valaszoltam magamnak ,,,,, meg igy a forum is halad elore..................,, meg amugy is unatkozom (na ez nem igaz)
De ha nem raktok fel uj palyakat akkor komolyan mondjuk (FDI) hogy lassan keresunk uj jatszoteret, mert a napi 2-3 ora jatek alatt elegge ra lehet unni erre a par palyara ... Mi az akadalya az uj palyaknak ????????????? HA ????? Kuldjek hozza hardvert ??? -
#4903 mentés -
#4902 Huh, igen, a szókincsem kissé hiányos....
Nem baj, majd összeszedem magam. -
#4901 Látom, már tudod mi a rend !!!
Joinolok, már menekülsz is !
Nem baj, majd álnéven foglak hentelni !!!!
-
#4900 Ja mer kb akkor nyomul mindenki fel hentelni! -
#4899 bye all, hutok aludni
(mentés) -
#4898 nah, még egy mentés -
#4897 Látom, az utóbbi pár napban a fórum 7-8 óra felé kihal -
radical #4896 Az ilyen átnevezős TKzós köcsögöket meg simán el lehet kapni mert benne van a konzolban hogy Mondjuk (f)megalamma(x) renamed to Cya utána meg pár sorral lejjebb látszik hogy sokember killed by CYA ANM12. Ez szerintem bizonyítéknak bőven elég ha van róla screenshot is. -
radical #4895 A shopot már én is mondtam... -
#4894 FIUKAK (OBI)!!!!!!
Nem lehetne uj palyakat rakni a szerverekre ??? De nem muszaj ujakat, de akkor legalabb a regi jol bevalt palyakat lehetne ujbol elinditani.
Azt nem tudom tudjatok e, hogy a Port2-on be van ragadva a SHOP palya, ugyanis egymas utan 2x is fut, es a 2. total bugos lesz. A pontos ossze vissza vannak, ujra kell connectolni.
De az uj palyak fontosabbak lennenek.... Legyszives ...PLZ ha fontos nektek hogy jol szorakozzunk akkor uj palyakat tegyetek be ( a regiek kozul is jo).....plz plz plz plz plz
-
#4893 Szívesen !
-
#4892 Már csak azért is ki lehetne tenni as zűrét, mert ha ezt kipróbálta elöbb utóbb ráakad az anti-pbs kódokra is! -
#4891 Próbálkozott csak. De a PB lekapcsolta. -
#4890 Most néztem meg a terminátor 3 bemutatóját, NAGYOOOOON JO LESZ! -
#4889 Ja köszi ford a segítséget! -
#4888 Most akkor az egyik FX-es csalt a multkor vagy erre már sose derül fény!! -
#4887 Az FX nagy része (ha nem az egész) francia. Bár ez mit sem változtat a dolgon. Engem még hál' istennek nem szivattak soha, ráadásul Neutrogenik, FredoLeDingue, meg még páran kifejezetten jó arcok.
Kár, ha elkezdenek meghülyülni. Talán egy levél helyrepofozza őket. -
#4886 Mellesleg tisztában vagyok vele hogy semmit sem lehet a TK val kezdeni, csak ki akartam beszélni magamból.... Köszi hogy meghallgattatok -
#4885 Dear -[OBI]-
Tegnap mindossze 3 szor lettem le timkillezve. Minden esetben az FX clan okolhato. Raadasul nem is titkolva csinaljak, hanem elore bejelenteve. Persze a spanyol tudasom nem teljes de a TK dolgot ki tudtam belole betuzni. Es meg is tortent. Ha mar arulkodok akkor hozzatennem, az -=ALDI=- Benzzz.be is ugyan ezt teszi... UTALOM UTALOM UTALOM UTALOM UTALOM UTALOM UTALOM UTALOM UTALOM
ui.: mivel lehet ezt a jatekot überelni? IMADOM IMADOM IMADOM IMADOM IMADOM IMADOM IMADOM IMADOM IMADOM IMADOM -
#4884 Az ár okésnak tűnik, bár van ezen kívül még néhány dolog.
Ha rádobsz 8 rugót, az MSI-n van video bemenet !!!! is(persze ez csak akkor éri meg, ha használnád), ráadásul jó kis szoftver bundle-t kapsz hozzá. ( Végre lenne néhány jogtiszta játékod...)
Másik irány : 35-38 környékén tudsz venni ugyanilyen kiszerelésű 4200-ast, amit 60%, hogy fel tudsz húzni a 4600-as szintjére. Pár százalékkal alá pedig 100%. Ennek a kompromisszumnak a megkötése 20 rugó megspórolásához vezet.
Mi ez, ha nem határeset ???
-
#4883 ez állítólag akciós ár!!! -
#4882 ezt hogy érted -
#4881 Határeset.....
-
#4880 Szerintetek megér 57 ezret egy abit gef4 ti4600 128mb tv-out kártya????? -
#4879 Bocsesz, kissé idióta vagyok.....
-
#4878 TKzd le hamarabb !!!!!
Muhahahahaahahahahahahahahaha!
-
#4877 Azt nem hinnem hogy nem lehet semmit csinalni. Ha nem is kitiltani oket, de legalabb egy levelet eresszetek meg nekik OBI-s fiuk !!!!!! -
#4876 Valaki most mar ezt a kurva TK dolgot szuntesse meg, mert eleg abbol hogy ugy szalnak ki a jatekbol, hogy team-et valt, majd agyon granatozza magat, meg meg vele 2-3 embert. Foleg az FX Klan csinalja. Tegyetek valamit PLZ !!!! -
#4875 OK! de az mar karacsonyra nem valoszinu hogy nalad lenne, de jobb kesobb mint siha -
#4874 Hogy ez tényleg ne így legyen, megoldás az, hogy van 2 WAR/GYAKORLÓ portunk, amit direkt ilyen célokra tartunk. Ha tehát akartok bárkivel egy wart, írjatok egy levelet Qnosinak az időpontról, meg hogy kivel és már a Tiétek is az adott port. A jelszót megbeszélitek és akkor nem fog ott zavarni Titeket senki. Ez eddig is így működött, maradjunk ennél. Köszi