79689
-
#5125 az is cheat :))) -
#5124 amugy szerintem ez egy BUGCHEAT volt.)
-
#5123 Nano te beszélsz:))))))))))))))))))))))))))))) -
#5122 Túladagoltad a mákos bejglit Lifeforce!!! -
Lifeforce #5121 Nem tudom.Eddig sikerült kilőnöm így bárkit fél tárral max.De láttam ma a port 2-ön olyat is spekben, hogy átlátott a falakon.Nem a játék bugjáról beszélek. -
#5120 Ha a hátába lősz, ahol golyóálló mellénye van, akkor előfordulhat. -
#5119 elő -
#5118 Naná. En vagyok a shotgunos csavo... -
Lifeforce #5117 Egy kérdés.Sokszor előfordul veletek, hogy ak-val egy tárat beleeresztesz valakibe majd rezzenéstelen arcal megfordul és orcádba lő egy shotgunnal? -
#5116 ja amugy meg ilyen irt cd-s csávokkal én már szoba sem állok:)))))
leaWarezzal:)) hahhaahhahahahahaha -
#5115 mér mi volt szülinap?:)))) muhhhehehhheh -
#5113 Ma a béke és a szeretet ünnepe van! mért csodálkozol??? -
#5112 Port 2 beszaras bazzmeg. Lelovom az ellenfelet es bannol a szerver. Ilyet meg nem lattam -
#5111 Nem ő az én általam terelgetett nyájból elkószált birka!!!! Gyüssz vissza -
#5109 BAkker Kaszi! :DDDD
Éppen ma szomorúan néztem a Cora-ban, de nem volt, esküszöm megvettem volna :D -
#5108 Jó lenne ha inkább vasárnapra szerveznétek, mert mi szeretnénk szombaton az FDI-vel játszani, ha minden igaz! -
#5106 wooooooooohhhhhhhhhhhhhhhoooooooooooooooo Sof2 eredetit hozott a barátnőm dzsézuszkája!!!!4 JESZJESZJESZEJEZS -
#5104 Én mindenkinek boldog karácsonyt kívánok, és sok sebkötözőt meg ragtapaszt, mert a szeretet ünnepe után kíméletlenül leszámolunk egymással.
-
#5101 Ha kicsit nagyobb leszel, kapsz meleg pitét is... -
#5100 Nem hiszem el: Idén is zoknit fogok karácsonyra kapni -
#5099 Bekes, Nyugodt Karacsonyt az egesz Magyar Sof2 scene-nek. -
#5098 aki leskelődik nem kap semmit ! -
#5097 fasza az fps-ed ZsírosDeszka!!!!
Na megyek bemászok a fa alá kutakodni -
#5096 ott leszek :) -
ZsirosKenyer #5095 huppsz ez kicsit nagy lett bocsi.. -
ZsirosKenyer #5094 hamár kvék a téma csekk:
a léyneg a jobb felső sarokban van -
#5093 ja és azert remélem a maesti hent nem marad el:))))))) -
#5092 Boldog Karácsonyt Kivánok mindenkinet!!!!Srácok este 11 kor mindenkit szeretetettel várok a 3 as porton egy kis koccintásra és egy közös fotora!!! Azert a 3as portra hogy külföldiek ne nagyon legyenek(esetleg lepassozhatnák az obis fiukák! pass-ot meg közzéteszik itt ugyis csak magyarok vagyunk)
-
#5091 "A Computer&VideoGames legfrisebb hírei szerint, a Raven szoftver, akik elvileg a Quake 4-en munkálkodnak, egy újabb, egyelőre még titkos projektbe is belekezdtek. Ez, ha minden igaz egy X-Men FPS lesz, amely csak konzolokra jelenik majd meg... Számunkra ez csak azért lehet fontos, mert, ha ez igaz, lehet, hogy lassabban készül majd el a Quake IV...(sőt, állítólag már az Xbox-s Quake IV is készül, ami tovább lassíthatja az áhitott megjelenést) :( "
-
#5090 de hülye vagyok.. :D rossz az infó :P -
#5089 apropó SOF3...
Arra még nagyon sokat kell várni sajnos, mert azt hallodtam, hogy a quake 4 csak a jövőév 3. negyedévében kerül a polcokra -
ZsirosKenyer #5088 -
ZsirosKenyer #5087 fákk itt nincs ubb suppport -
#5086 Boldog Karácsonyt, és hányásmentes újjévi bulikat -
ZsirosKenyer #5085 booooldog karácsonyt!
-
Lifeforce #5083 Most szervezzük össze :)
-
Lifeforce #5082 Sziasztok sof2 társadalom :)
Nagyon Boldog Karácsonyt kívánok nektek :) -
#5081 nem, nehogymá' hadjuk Qnosit éhen halni -
#5080 Nagyon rüszü dolog, hogy én a Hegemoniát vettem meg magamnak Karácsonyra? -
#5079 Boldog Karácsonyt Kívánok !