79689
sof2.jpg
  • zSo
    Ezt en szemely szerint a leghatarozotabban visszautasitom !! Lattal te engem valaha is a konyhaba kempelni ???? Ha pedig nem, akkor nev szerint ird be legyszives hogy ki az . En is tudom hogy ki all ott, de nyilvanvaloan a kekeknek az a feladatuk hogy elvigyek a taskat a pirosaknak meg az, hogy ezt megakadalyozzak.
    De egyebkent a konyhai dologhoz csak annyit, hogy meg 1x se lattam, hogy valaki is egy fust bombat es ugy esetleg lett volna esely bejutni. Na de ezt oldjak meg a kekek.

DUD !!
    Sajna videot nem tudok venni mert belassul a jatekom, es ugy elszal az elvezet, de valahogy tul elem.

Allatgoreny !!
    Szerintem engem mar eleg sokan ismerhetnek, sokan azt is tudjak hogy jatszom, merre jarok a palyakon, nem szoktam kempelni. A Neutrogenik-el meg Messengerben is csevegtem mar, es meg is le TK-zott. Mondjuk meg egyikkel sem fekudtem ossze (nem is fogok) hogy jobban megismerjuk egymast.
    De a trefat felreteve, ertem mirol beszelsz, de szerintem mero szorakozasbol csinaljak csak, semmi koze ahoz hogy kit ismernek. Nyilvan OBI-t nem fog le TK-zni. Azt meg en se tennem, pedig lenne mit torlesztenem.......
  • R@in
    Pihent-agyúúúúúúúúú!
  • Grave Digger
    én sosem kempelek a konyhában a shopon. egyébként is a kempelés a játék része!! akinek nem teccik az kapja be a nagy túróst:))))
  • Qnosi [OBI]
    Ja es a *GBS*-t ki ne hagyjam
  • Grave Digger
    A másik problémám, pedig a pb-vel van. Ma délelőtt kidobott, sőt egy ideig bannolt is a szerverről Aimbot miatt. Hogy a picsába, amikor soha életemben nem is láttam olyat?????? Ez mi miatt volt????????????? komolyan mondom sírva fakadtam (istenem, érzékeny vagyok), aztán visszaléptem kb. öt perc múlva és folytattam a játékot, azóta szerencsére nem rugott ki
  • Qnosi [OBI]
    <<== Ezek az elozo kommentekbol maradtak itt
  • Qnosi [OBI]
    ejj .. szmajli helyett mehet .. namindegy .. szal ez 14 .. AB es ARSE maradt meg ki kb
  • Qnosi [OBI]
    Na beirom ide is, csak hogy TI is lassatok elsokezbol, Ligara jelentkeztek eddig (jelentkezes sorrendjeben) : ..::CB::.., PS, =FDI=, [DCF], FX, sH, [Qk], *TDC*, [OSAMA], [CC], =X3M=, [cXe] es az -=ALDI=-
    alig maradt mar ki klan .. ez 14 (ugye -[OBI]-val
  • Grave Digger
    Dud új pályákat én nem nagyon szoktam nézegetni, de a régieket is vissza lehetne rakni, azok is nagyon yok voltak (ez csak egy ötlet). De ígérem, hogy elkezdek letöltögetni pályákat és megnézem, melyik mire lehetne yo aztán, majd a honlapotokon jelzem, ha tetszik valamelyik
  • Qnosi [OBI]
    Shopon van konyha ? Nahat .. sose jartam meg arra
  • SGP
  • Ford Fairlane
    Lehet, hogy azért van, mert a shop-on az egész FDI végig kinn dekkol a konyhában. Namármost azt gondolja az ember, hogy főznek valamit, mert amúgy nem túl élvezetes megakempelni. Ekkor megéhezik, átáll a másik csapatba, bemegy a konyhába és meglátja, hogy a srácok csak guggolnak a sütő előtt, be sem gyújtották.

Csoda, hogy felszalad a pumpa !?!?!?!?!?!?!?
  • radical
    Bakker DUD ne csodálkozz hogy egy OBIst nem TKznak le.
    Lépjél be mondjuk Marok Marcsi néven aztán csodálkozz...
  • Dud [OBI]
    Új pályákra 5letek??? Nos? Nem kaptunk egyetlen valamirevaló 5letet sem! ...
  • Dud [OBI]
    Én is játszom majd minden nap 2 órát. Én nem látom ennyire súlyosnak a helyzetet. Engem alig-alig TK -znak le. És ha le is szednek, akkor is teljesen véletlen. Az FX -esekkel SGP beszél és megoldja a helyzetet.
    Az 5perces TK ban sajna az új PB miatt nem működik, de ha javítják azonnal visszaállítjuk.
    Bolt! Készíts videot a meccseidről és ha történik ilyen lécci rakd fel valahová és megnézem, mert én még tényleg nem láttam ilyet. De ettől még persze elhiszem...
  • Mo.Organ
    Én szarok arra ki TK. le csak legyenek már végre új pályák mert egyre jobban kezdem unni a Gamet.
    Lehet a régiből is csak legyen már.
    (Nálam is órdit a tömeg)
  • Allatgoreny
    Hat az en velemenyem az, hogy sztm ezt el kene fogadnod:) Nem minden percben van TK, masik meg hogyha jobban megismernenek teged, akkor nem Tk-zna szandedkosan senki(Fx), kiveve a tenyleg kezdo lamma pocsok. Megoldas lehet ez, masik, hogy admin jogot kap valaki, aki tenyleg eleg sokat nyomja. De lehet ez nem helyenvalo. Szoval sztm ennyi
  • zSo
    Az egyik aldozat en voltam !!!! Kurvara idegesit mar ez a TK !! Csak a tegnap estet nezem, legalabb 5x 6x voltam TK aldozat, ebbol 4x ugy hogy a kek kollega atjott aztan buntetett mert meghalt az elozo korbe.
    El kellene donteni, hogy buntessuk az ilyet vagy ne. Es azt is kell merlegelni, hogy 1 ember kedveert (aki TK-zik) hadjuk az egeszet had csinalja, vagy a masik 15 ember jatekelmenyen javitunk azzal, hogy kitakaritjuk a szemeteket a serverekrol.
    Vegul is ha letiltjuk oket mit csinalnak ? nem engednek le jatszani, vagy nem nezhetek TV-t ? Vagy attol feltek hogy a server nepszerusege csokkene a kitiltasok miatt ??
    Viszont azt latom (minden nap jatszom) hogy egyre nepszerubb ez az atalok es TK-zok dolog.
    MEGOLDAST KOVETELUNK OBI !!!!!!!!
    MEGOLDAST, MEGOLDAST, MEGOLDAST, MEGOLDAST !!!!!!
    (ezt a tomeg uvoltotte)
  • Qnosi [OBI]
    Tuzgomb =]
  • Kim Basinger
    Honapok ota nyomom ezt a kurva sofot. Mostmar mondjatok meg mivel kell loni???!!! :)
  • ZsirosKenyer
    hé spigi erre emléxem! szerintem vicces volt, igaz nem én voltam az áldozat
    sztem egyszer-egyszer ki lehet birni a tk-t persze ha vki rendszert csinal belole az már engem is irrital
  • Grave Digger
    ha már ez megy a fórumon akkor én is hozzászólnék. Mr Noob-ról van szó. éppen jácottunk lazába a hk1-en, mikor átállt kékből pirosba indulásnál elővett egy fröcsit oszt belebaszta a bandába. Négy halott egyből, a következőt már shotgunnal szedte le aztán röhögött egyet és távozott a játékból. Hirtelen nagyon szomorú lettem és megmondom őszintén nagyon sajnáltam azokat, akiket kinyírt
  • Dud [OBI]
    Rájöttem kikről beszélsz (CHC). Én még nem tapasztaltam velük szemben semmi rosszat, de elhiszem amit mondasz. Ha lesz mégegy ilyen szólj és intézkedünk.
  • R@in
    Nekem van 1 használt MSI mx440-es ha érdekel.
  • R@in
    Azok nem magyarok.
  • Dud [OBI]
    Magyar volt az illető?
  • Dud [OBI]
    Ezt akartam én is kérdezni.
  • radical
    Mi az a CHC? Valami új magyar klán?
  • ZsirosKenyer
    hol van a silver helyileg? esetleg telszám?
  • NaNoKuTyA
    Silver computer!!!!!
  • NaNoKuTyA
    OBI!!!!K***a ideges vagyok!! Meg kéne regulázni valahogy ezeket a k****g chc-s idiótákat! Épp a shopon játszunk amikor az egyik játékosukat (falsepro) egy csata közben véletlenül meglöttem . Utánna persze elnézést is kértem, de ő rutinosan kivárta az 1 perc leteltét és lerobbantotta a buksimat shotgunnal és hanyagul odavágta hogy "tanulj még láma"!!! Ezeknek nem volt gerekszobája bae!!!
  • Sáska
    Quake jó kis gamma Boltboy
  • Kaszi46
    Zsíros Nano tegnap vett gef 4-et silverbe
  • Kaszi46
    mármint ezt:)
  • Kaszi46
    bakker ezt nem nanodog irta hanem ééén
  • NaNoKuTyA
    Sisere kiszivomavéredet:))) viva Valentinoooo

Max suck
  • Dud [OBI]
    Mondom mégegyszer! Nálunk is van raktáron!!! Nevezz meg egy számtech boltot és küldök oda árut ha akarod...
  • ZsirosKenyer
    ha vki tud esetleg még helyet ahonnan be lehetne szerezni gef4-et leehtőleg mx -et az kérem segítsen!
  • ZsirosKenyer
    azállat nem volt vicc télleg nincs sehol geforce! felkerestem a város összes számtech boltját + neten is körülnéztem (pl. e-connect.hu) mindenhol aszondják h csak jövőre lesz már csak ausztria a remény ha ottse lesz akkor idén elmarad a karácsonyi ajándék
  • Sáska
    MaX rulz:)