79689
-
#5174 Na igen. A STALKER a gyengém. Kissé reszketni kezd a kezem ha meglátom. A hangulat a képeken keresztül is üt. Én bízom az orosz skacokban.
Ez a cucc lenyom majd minden mást, ha megjelenik. Beleértve a csodaszép, de a múltból megélni akaró zombihentelős id csodát. -
#5173 Hewhe, mutatok én neked jobbat. Eddig a legjobb grafikával jelentkező FPS! Nézd meg a
képeket és zokogj! Már alig várom, hogy kijöjjön és megszemlélhesem, de nem fogom most a grafikán kívűl nagyon ajnározni, mert ki tudja milyen lesz a multi
-
#5172 Megnéztem.
Jó, csak lassú a játékmenet.
Én sofos pörgést várok. Ez meg fosos vánszorgás.
Éjjellátó + infra megakúl.
Azért maradok a sof multinál. -
#5171 Gyerekek!
Szentégtörés vagy sem, de nézzétek meg a Splinter Cell demot.... Eccerüen beszarás!!!!
http://www.supergamez.hu/link.php?cid=25666
Várom a véleményeket
-
#5170 jó hentelést :))))) -
radical #5169 De igen, azért megyek, hogy az MP5-ömmel rendet rakjak. -
#5167 Nem ott vannak most zavargások???? -
#5166 Fellőttünk szervert ????
Milyen magasra ????
:-))))
-
#5164 elmész te a francba ;-) -
#5163 Akkor meg1x kellemes pihenest:) Kuldjel e-mailben homokot:) -
radical #5162 Balatonról igen, holnap indulok Tunéziába. -
#5161 Nekünk legtöbbünkenek jobb a vasárnap 16 és 18h között.Ha nektek jó írjatok,mi a választott pályátok,és hogy hányan lennétek.Rain intézkedj:). -
#5160 Gyerekek, az új Prága pálya elimination módban ISTENI! Csúcsszuper, kiváló, stb. -
#5159 Teljesen normális vagyok
[a hangok is mindig ezt mondják] -
#5158 nem még nem mondtad -
#5156 most felizgultam, Pupcika a MUMUS :)))) -
#5155 Köszönöm a választ
Nem ivagyok ijedős (inkább kielégített a válaszod) -
#5154 A mindenfele marha akkor ír a másik címedre :))) -
#5153 A frimelos cimem nem el kb fel eve .. felejtsetek mar el :))
Az csak azert van ideirva, hogyha mindenfele marha keres, akkor irjon nyugodtan oda, azt csak akkor nezem meg, ha epp olyan a hangulatom .. Egyebkent OBI oldalon is a masik emil cimem van megadva, tehat pls oda irj leveleket, mert a masikat max havi 1* nezem -
#5152 Radi, veled mi a helyzet, hazajottel? -
#5151 Tisztelt Pupcika!
Koszonjuk bizalmadat, kerdesedre megprobalunk kimerito valaszt adni. A szervert teszteles celjabol hozzuk letre, hogy a magadfajta allatok ellen megfeleloen feltudjunk keszulni. Informacionk szerint(melyet bizalmasan veszunk. Thx Spigi) gyakorlatilag eletkeptelen roncskent tengeted feleletedet a gep elott, szivesen alkalmaznank mumusnak ill. sandmannek, felteve ha birsz ejszakankent tobb orat haztetokon futni, artatlan gyermekeket riogatni, valamint folyamatos "huuu-huuuuuu" hangokat hallatni. Minel tobb embert hivsz a jatekba, akkor elerheted a Harmadik-Kuro szintet es barmilyen eppen folyo orgiaba be tudnak kapcsolni szakembereink. Csatlakozz meg ma Pupcika! Kulonben kilojuk az elszaradt kis pocsodet a piszkafa labaid kozul es a baratnodnek kuldjuk el e-amilben.
Oszinte megrettenessel
DCF team -
#5150 mit teszteltek?
kíváncsi fáncsi vagyok -
#5149 Akkor mi nem leszünk ki (dolgozom 20,00-ig) -
radical #5148 Tesztelni... -
#5146 A vasárnap valszínű ok 6 embernek nálunk.De jobb lenne korábban mondjuk 18-kor. -
#5145 mármint DCF -
#5144 télleg ezt magyarázzátom meg -
#5143 Vasárnap este 21,00ra kértem meg Qnosi-t a freemailos címén hogy biztosítson nekünk egy portot erre az időpontra.
Válasz biztos érkezik (remélem :)))
És ha megkapjuk a prtot akkor lehet majd hentelni :)))))
Ha csak öten lesztek akkor azt meg kellene beszélni hogy vagy mi is 5 embert indítunk (elképzelni nem tudom) esetleg valakit megkértek hogy ugorjon be 6.knak mint CB-s -
#5142 Na most akkor mikor lessz a ..::CB::.. < PS > war? -
dzseni #5140 az eredetire gondoltam (nem patchesre).
[email protected] -
#5139 DCF, egy kérdés, minek nyomtatok fel egy szervert? :-P -
#5138 És mely verzióra gondolsz? 1.0 1.1 1.2 ?? -
dzseni #5137 Egy original SOf2.exe-t nem tudna valaki nekem elküldeni please. :)
Előre is köszöntem. -
#5135 AKAROM!!!!!
-
#5134 Pilu YESSSSS!!!!!!!!!:) -
#5133 Port1-en zsír új a mapcycle. A mapokat összekevertem és betettem 4 új mapot. Ezek a gyári csak elimination mapok, tehát nem kell letölteni őket. Változatosságnak megteszi ez is. Legalább nem gagyi custom mapok. Bár ha van ötletetek custom mapokra akkor vagjatok bele a fórumba.
HK2
DUST
KAM1 - ELIM
FINCA
SHOP
COL1
PRA1 - ELIM
KAM4
PRA2
HK1
BARN - ELIM
RAVEN
AIR1
ITALY
KAM3
HOS1 - DM -
#5131 Most kezd Zilko visszadöccenni, lehet, hogy átcsábítom SOF2-re. Kicsit nehéz átszokni, de megéri :)
Nem tudom ki volt a szemtanuja múltkor; a macskám rávetette magát a billenzüyet-re, a fegyverem átváltott; én meg éppen nyomtam a jobb gombot, erre elsült az M4 gránátvetője :) Mindezt kezdésnél, körülöttem emberekkel :DDDDD A többit nem láttam, kivágott a szerver (én meg a macskát) -
#5128 Igen :) -
#5127 váza forever -
#5126 Köcsög:))))))