79689
sof2.jpg
  • Ford Fairlane
    Na igen. A STALKER a gyengém. Kissé reszketni kezd a kezem ha meglátom. A hangulat a képeken keresztül is üt. Én bízom az orosz skacokban.
    Ez a cucc lenyom majd minden mást, ha megjelenik. Beleértve a csodaszép, de a múltból megélni akaró zombihentelős id csodát.
  • Pano
    Hewhe, mutatok én neked jobbat. Eddig a legjobb grafikával jelentkező FPS! Nézd meg a
    képeket és zokogj! Már alig várom, hogy kijöjjön és megszemlélhesem, de nem fogom most a grafikán kívűl nagyon ajnározni, mert ki tudja milyen lesz a multi
  • Ford Fairlane
    Megnéztem.
    Jó, csak lassú a játékmenet.
    Én sofos pörgést várok. Ez meg fosos vánszorgás.
    Éjjellátó + infra megakúl.
    Azért maradok a sof multinál.
  • Kim Basinger
    Gyerekek!
    Szentégtörés vagy sem, de nézzétek meg a Splinter Cell demot.... Eccerüen beszarás!!!!
    http://www.supergamez.hu/link.php?cid=25666
    Várom a véleményeket
  • Pupcika
    jó hentelést :)))))
  • radical
    De igen, azért megyek, hogy az MP5-ömmel rendet rakjak.
  • NaNoKuTyA
    Nem ott vannak most zavargások????
  • Ford Fairlane
    Fellőttünk szervert ????
    Milyen magasra ????
    :-))))

• Pano
    elmész te a francba ;-)
  • Allatgoreny
    Akkor meg1x kellemes pihenest:) Kuldjel e-mailben homokot:)
  • radical
    Balatonról igen, holnap indulok Tunéziába.
  • LSC
    Nekünk legtöbbünkenek jobb a vasárnap 16 és 18h között.Ha nektek jó írjatok,mi a választott pályátok,és hogy hányan lennétek.Rain intézkedj:).
  • Rambo [OBI]
    Gyerekek, az új Prága pálya elimination módban ISTENI! Csúcsszuper, kiváló, stb.
  • Pupcika
    Teljesen normális vagyok
    [a hangok is mindig ezt mondják]
  • Pupcika
    nem még nem mondtad
  • Pupcika
    most felizgultam, Pupcika a MUMUS :))))
  • Pupcika
    Köszönöm a választ
    Nem ivagyok ijedős (inkább kielégített a válaszod)
  • Pupcika
    A mindenfele marha akkor ír a másik címedre :)))
  • Qnosi [OBI]
    A frimelos cimem nem el kb fel eve .. felejtsetek mar el :))
    Az csak azert van ideirva, hogyha mindenfele marha keres, akkor irjon nyugodtan oda, azt csak akkor nezem meg, ha epp olyan a hangulatom .. Egyebkent OBI oldalon is a masik emil cimem van megadva, tehat pls oda irj leveleket, mert a masikat max havi 1* nezem
  • Allatgoreny
    Radi, veled mi a helyzet, hazajottel?
  • Allatgoreny
    Tisztelt Pupcika!

Koszonjuk bizalmadat, kerdesedre megprobalunk kimerito valaszt adni. A szervert teszteles celjabol hozzuk letre, hogy a magadfajta allatok ellen megfeleloen feltudjunk keszulni. Informacionk szerint(melyet bizalmasan veszunk. Thx Spigi) gyakorlatilag eletkeptelen roncskent tengeted feleletedet a gep elott, szivesen alkalmaznank mumusnak ill. sandmannek, felteve ha birsz ejszakankent tobb orat haztetokon futni, artatlan gyermekeket riogatni, valamint folyamatos "huuu-huuuuuu" hangokat hallatni. Minel tobb embert hivsz a jatekba, akkor elerheted a Harmadik-Kuro szintet es barmilyen eppen folyo orgiaba be tudnak kapcsolni szakembereink. Csatlakozz meg ma Pupcika! Kulonben kilojuk az elszaradt kis pocsodet a piszkafa labaid kozul es a baratnodnek kuldjuk el e-amilben.

Oszinte megrettenessel
    DCF team
  • Pupcika
    mit teszteltek?
    kíváncsi fáncsi vagyok
  • Pupcika
    Akkor mi nem leszünk ki (dolgozom 20,00-ig)
  • radical
    Tesztelni...
  • LSC
    A vasárnap valszínű ok 6 embernek nálunk.De jobb lenne korábban mondjuk 18-kor.
  • Pupcika
    mármint DCF
  • Pupcika
    télleg ezt magyarázzátom meg
  • Pupcika
    Vasárnap este 21,00ra kértem meg Qnosi-t a freemailos címén hogy biztosítson nekünk egy portot erre az időpontra.
    Válasz biztos érkezik (remélem :)))
    És ha megkapjuk a prtot akkor lehet majd hentelni :)))))
    Ha csak öten lesztek akkor azt meg kellene beszélni hogy vagy mi is 5 embert indítunk (elképzelni nem tudom) esetleg valakit megkértek hogy ugorjon be 6.knak mint CB-s
  • LSC
    Na most akkor mikor lessz a ..::CB::.. < PS > war?
  • dzseni
    az eredetire gondoltam (nem patchesre).

[email protected]
  • Pano
    DCF, egy kérdés, minek nyomtatok fel egy szervert? :-P
  • Pilu OBI
    És mely verzióra gondolsz? 1.0 1.1 1.2 ??
  • dzseni
    Egy original SOf2.exe-t nem tudna valaki nekem elküldeni please. :)

Előre is köszöntem.
  • Kim Basinger
    AKAROM!!!!!
  • Grave Digger
    Pilu YESSSSS!!!!!!!!!:)
  • Pilu OBI
    Port1-en zsír új a mapcycle. A mapokat összekevertem és betettem 4 új mapot. Ezek a gyári csak elimination mapok, tehát nem kell letölteni őket. Változatosságnak megteszi ez is. Legalább nem gagyi custom mapok. Bár ha van ötletetek custom mapokra akkor vagjatok bele a fórumba.

HK2
    DUST
    KAM1 - ELIM
    FINCA
    SHOP
    COL1
    PRA1 - ELIM
    KAM4
    PRA2
    HK1
    BARN - ELIM
    RAVEN
    AIR1
    ITALY
    KAM3
    HOS1 - DM
  • Birk@
    Most kezd Zilko visszadöccenni, lehet, hogy átcsábítom SOF2-re. Kicsit nehéz átszokni, de megéri :)

Nem tudom ki volt a szemtanuja múltkor; a macskám rávetette magát a billenzüyet-re, a fegyverem átváltott; én meg éppen nyomtam a jobb gombot, erre elsült az M4 gránátvetője :) Mindezt kezdésnél, körülöttem emberekkel :DDDDD A többit nem láttam, kivágott a szerver (én meg a macskát)
  • Birk@
    Igen :)
  • Pano
    váza forever
  • NaNoKuTyA
    Köcsög:))))))