79689
sof2.jpg
  • Pano
    Pilu: nagyon szépen köszönöm a doksit!
  • Pano
    Arra én is rájöttem bazz, ennyire lamer én sem vagyok! Csak magára a kivetétés megindításában volt problémám! De kösz a tanácsoT!

• Ford Fairlane
    Boldog karácsonyt mindenkinek !!

Kívánok nektek jó sok fragot, bomba lerakást illetve felszedést, táskalopást, vagy őrzést !

A karácsony otthon mindenkinél legyen békés, azért a sof2-ben továbbra is lehet fegyvereket használni !!!!
  • Mo.Organ
    Boldog Békés Karácsonyt mindenkinek
  • Grave Digger
    Boldog, Békés Karácsonyt kívánok minden SOF2 rajongónak.
  • Dud [OBI]
    Az egész -[OBI]- nevében: Békés, Boldog Karácsonyt Kívánunk!
  • R@in
    Boldog Karácsonyt mindenkinek!
  • LSC
    Kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek.
  • LSC
    Kábelle bazz,mi mással.De vigyázz,úgy csináld hogy mind kettő kikapcsolva legyen és először a tv-t aztán a gépet kapcsold be.Kikapcsolásnál visszafelé.Azért kell mert nagyon érzékenyek a tv konverter csipek a kártyákon és 1 kihúzásnál kaphat feszültséglökést ami némi füstöt eredményezhet meg 1 kis szomorúságot.
  • Pano
    lehet, hogy nekem is kellene majd amint mondta, 7 ezerért nem hagyom ott nálad :)
  • ZsirosKenyer
    a WoA -sok OEM AK47-et kapnak ajándékba
  • zSo
    Elkuldtem minden FDI tagnak a SOF2 full CD-t.
    MINDENKINEK BOLDOG KARACSONYI UNNEPEKET KIVANOK !!!!!!
  • ZsirosKenyer
    passz..nálam több csík is volt.. színesek aztán egyre több több több egyszercsak pukk villanás, R.I.P. video
  • Pano
    Kábel? hmm, amúgy megoldódott :) DE az miért van, hogy egy kis vékony csík pásztázik fel és alá?
  • ZsirosKenyer
    Pano nekem a jezuska holnap hozza az mx460-anomat!

a TV kimenettel vigyazz en anno a voodoo3-mammal kiégettem a videot állítólag a kábel volt rossz...
  • Pano
    Valaki segítsen nekem! Van TV kimenetem, valaki mondja meg, hogy hogyan tudnám a TV-re kivezetni a cuccost, thx!
  • Pano
    Kaptam videókártyát, dejóóóó! :)))

Geforce 4 MX440 64 MB
  • Mo.Organ
    Tényleg BOLTBOY mikor akarod odaadni?
  • Mo.Organ
    =FDI= klán tagoknak a BOLTBOY megveszi az eredeti SOF2-öt. Mi ezt kapjuk ajándékba.
    Köszönjük neked BOLTBOY
  • Pilu OBI
    De en meg mindig valahogy ugy erzem, hogy nem az en es a magyar atlagkeresethez van belove az ara. Sztem ha keresnek 2500 eurot vagy $-t nem baszakodnek rajta. De amig csak 5-6-odat keressuk addig szarakodjunk rajta.
  • SGP
    Arról nem is beszélve, hogy támogatjuk a fejlesztőket, hogy legyen pénzük, egy még faszább SOF3-at csinálni
  • [DCF]SkipeR
    Kellemes karácsonyt kívánok mindenkinek!!!!!!!
  • Allatgoreny
    Tudod van ugy az ember, hogy annyira szeret egy jatekot, hogy megveszi eredetiben. Ezert vettel te is eredeti amerikai guminot
  • Pilu OBI
    Minek neked eredeti Sof2? Mi az amit nem tudsz most a krekkeltel megtenni?
  • NaNoKuTyA
    BOLDOG KARÁCSONYT!!!!!
  • Pano
    Én kértem, de nem hajlandóak megvenni.
    Elkezdtem rá ezért gyűjteni
  • Pilu OBI
    Gonolom mindenki eredeti SOF2-t kért karácsonyra.

HEHeHE
  • Pano
    Majd csak holnap lesz

Jó, tudom... vasárlás, vásárlás...

Amúgy -hamár ennyire nem pörög a fórum-

Boldog Karácsonyt és Sikerekben Gazdag Újévet Kívánok!

• Ford Fairlane
    Karácsony van, baze.
    Majd a 2 ünnep között pörögni fog....
  • Pano
    hullaszag... nagyon lepunnyadt a fórum
  • Kolin Mekré
    hja bazze nálunk is meccs lett volna 3vs3ban a nemzetközi 4ik helyezettel és erre két embernek is lement a nete I love Matáv ;)
  • Gladiator
    vki nem tud a demóhoz kódot, mert nagy szar lassú gépem van, és mindig kinyírnak. vki help! kösz
  • Zollee.
    Sziasztok !!! Kéne nekem 1 kis segítség a végigjátszáshoz!!: Honkongban vagyok az utcán ,már mindenkit kinyirtam. 1 emeletes házba is bejutottam ott is elintéztem mindenkit, nemtom merre tovább. Van két égő autó de ha odamegyek hozzájuk akkor meg égek. Mit kell csinálni????? HELP!!!!
  • Dud [OBI]
    He he he! Szerintem már külön mérnök figyel, hogy minden rendben legyen!
  • Qnosi [OBI]
    Hat Dud, te mar az elkovetkezendo 3 eletedre kivitatkoztad magad veluk, szal a Te ugyedben nem merik bevallalni, hogy akar egy mp-re is elmenjen a szolgaltatas
  • Dud [OBI]
    Nahááááááát! Nekem végig jó volt!
  • Pilu OBI
    Én nem tudtam fellépni (ADSL Axe), Username/password-nal allt meg a dolog. Pfff
  • LSC
    jaja nekem is huggyozott(axelero ADSL) a béna valóvilág miatt.Nem volt mit tenni,néznem kellett.
  • Allatgoreny
    Nem egy camper klan. Tamadni egesz jol tamadnak:)
  • Pano
    GRATULÁLOK!!

Igen, nekem is leállt a net és csak most lett jó ebben a percben :( . De ezt el tudom nézni az axeleronak mert egy évben 2x ha előfordul ilyen... legalábbis nálam.