79689
-
#5298 Most akkor lesz WAR du-an???? CB ti mit tudtok rola ???? En a MORG-nak szoltam, viszont a lenti beirasomra nem valaszoltatok hogy akkor mi lesz.. -
Lifeforce #5297 Ehh félrement. :) Átküldenéd a Dalinak?
Köszi. -
Lifeforce #5296 Na a mi szerverünk is elindult és gyakorlunk ezerrel.Már csak egy kis finomhangolás és kész -
Lifeforce #5295 Qnosi:Küldtem egy mailt megköszönném ha válaszolnál rá -
#5294 Szedd le az obi.servegame.com-ról a punkbuster 1007 full-t. Takarítsd ki a sof2 pb könyvtárát, és a zip-et tömörítsd ki oda. Innen fasza lesz. Ja és persze ne csalj !!!!! ;-}}}} -
#5293 Köszi, megtaláltam. Már csak az az egyetlen probléma hogy mindig kivág mindegyik portról mert nem jó a Punkbuster verziója neki. Pedig letöltöttem a www.evenbalance.com-ról a legújabb frissítéseket :( -
#5292 És ez most korán vagy későn van?? -
#5291 késő van - jo az a szmájli:D -
#5290 Áááááááá már túl késő (vagy korán?) van a linkeléshez is.... -
#5289 Ez lemaradt... -
#5288 Hajnali fél 4 van de a SOF2 szerveren tolja a nép! Ez így van jól! -
#5287 azaz a szerverböngésző résznél ott van enabled/disable Pb... -
#5286 A szerver menuben, fölül. -
#5285 Már leszedtem az 1.02-ig. Már csak azt nem tudom hogy hogy kell bekapcsolni a Punkbustert... Tud valaki segíteni? :) -
#5284 Már megszereztem a Sof2-t, már csak a patchek kellenek, melyiket kell felrakni? -
#5283 Még nem néztem, de várható. A Ravenes srácok mocskos jó munkát végeznek, biztos találtak még valamit, amit lehet javítgatni. Special thx to Raven! -
PanTib 18 #5282 éppen néztem a sof2files.com-on, télleg lesz januárban 1.03-as patch -
#5281 Köszi fiúk !!!
Bár én inkább lövöm a hátatokat..... -
PanTib 18 #5280 /me hátba veri dudot -
#5279 KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY!!!
Új vasat kap a SOF2 szerverünk! Mivel az ex BF és OFP szerverünk épp mocskosul unatkozik, így a SOF2 megkapja azt, mejd később a másik szerverünk is upgrade -elődik!
Tehát a ligára le lesz cserélve a vas erre ----->
P4 2,2 / 512DDR / U3W SCSI / ... stb. Lényeg hogy egy bivaly vas!
Ez azt is jelenti, hogy összesen a köv. portok lesznek:
Port1 ---> inf,dem,elim
Port2 ---> inf,dem,elim
Port3 ---> inf,dem,elim
Port4 ---> CTF (gyári mapokkal)
War1
War2
War3
Lehet örvendezni és a hátunkat veregetni! -
PanTib 18 #5278 1.03-as patch? az fasza lenne -
#5277 Ha segítség kell Dalihoz fordulj, Ő tud mindent a szerverről. -
Lifeforce #5276 köszi. -
#5275 nemtom minek raktam ide
talan hogy az elso 5 ben lehessunk megint...
meg unatkoztam is egy kicsit...
tudom, akkor menjek lovoldozni
de ha eccer full...:(
-
#5274 SOF2: Soldier of Fortune 2 Gold Patch
Just a brief update with the contents of the Gold patch... The patch will be released in 2 versions, a full (50mb) and lite version (16mb). The Full version will upgrade any version of SoF2, with the Lite version updating 1.02 to 1.03 (Gold).
So whats new I hear you ask?!
Well amongst a mass of code/map updates Raven are bringing us 3 new THREWAVE MAPS. The patch will be coming to us in early January.
FYI:
http://www.threewave.com/
they did some maps for the sof2 1.02 patch as well (from the SOF2 1.02 read me file )
MAP DESIGN -
"mp_col2" Threewave Software, Inc.
"mp_pra2" Threewave Software, Inc.
"mp_kam4" Threewave Software, Inc.
-
#5273 http://runner.gameadmins.com/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=1 -
#5272 SOF2Runnert probaltad mar. nalam szepen mukodott
http://runner.gameadmins.com/
ha igy nem akkor passz, de itt van minden... -
Lifeforce #5271 Fontos lenne nekem egy kis segítség.Kellene nekem egy szerver törés és a parancsikonhoz való dedikált parancs.:)
Van dedikált szerver valahol?Le lehet tölteni?
Vagy a játékot kell telepítsem és úgy kell dedikált szervert csináljak.
Köszi a segítséget.
-
PanTib 18 #5270 hahó
-
PanTib 18 #5269
Jól átveriáltod orosz stylera :) -
#5268 Rohadt angol billentyuzet..... -
#5267 En elfogadom de a Klan syerveyo veyeret sajna meg nem ertem el, hogz megzunk e haboruyni, de barhogz is lesy a Mapo meg en kiallunk barki ellen -
#5266 Ez télleg LOL! -
#5265 LOL -
#5264 És mindenki inkognitoban lesz mert még soha nem láttuk egymást
Csak az lesz a furcsa hogy a másik asztalnál egy részeg banda minden pohár után azt mondja "LOL"
:))))))))))) -
#5263 amíg sorsoltok addig a PS többi tagja egy másik asztalnál vedel és üvöltözik hogy melyik csoportba került -
#5262 Radival ott leszünk !!! -
#5261 A ligasorsolás 4 -én lesz egy kocsmában. Minden Magyar klánból várunk oda legalább egy embert, max 2 -t. Csak azért, hogy ne az egész krimót kelljen lefoglalnom.
Szal a helyszínt és az órát még közlöm. -
#5260 Magyar nyelvu vegigjatszas nincs tudtommal, ne is keress. Angol van a www.gamefaqs.com -on. -
#5259 Mondtam, hogy bindeld be, hogy "Sorry for TK"