79689
-
#5218 Ja és a peccsejket se felejtsd el! És még valami. Mindegyik szerver PURE, tehát ne használj semmiféle extra skint, hangot, mert kibasz a szerver. Valamint PunkBuster is fut, azaz (gondolom eszedbe se jutott) ne használj semmi trükköt, mert végleges és visszavonhatatlan BAN a vége. Ezért a PB -t aktiváld kliens oldalon, különben be se enged a szerver.
Várunk szeretettel, jó hentelést!!! -
#5217 Elég tört ha tört szervereken akarsz játszani. Ajánlom figyelmedbe a kifogástalan -[OBI]- szervereket. Ezek mind törtek:
Port1: 152.66.93.30:20100
Port2: 152.66.93.30:20101
Port3: 152.66.93.30:20102
Van még gyakorló és war port is de az gondolom most lényegtelen. ASE (elvileg) most látja a szervereinket.
Ajánlom továbbá ezt az oldalt: OBIsite
Hogy honnan lehet letölteni, azt sajna nem tudom.
Várunk a szerveren!!! -
#5216 Hali, ki szeretném próbálni a Sof2-t multiba én is, meg tudja mondani valaki nekem hogy kell-e original version vagy elég egy tört? És ha igen akkor honnan lehetne leszedni? Megköszönném :) -
#5215 És én már melóban is vagyok... Broooáffffff -
#5214 Miért nem alszom én még, reggel dolgozni megyek -
#5213 görény vagy te állat :)))) vagy
állat vagy te görény :))))))))) -
#5212 Mélyen tisztelt hazuggörény
Hányszor mondjam el még önnek, hogy azonnal fejezze be a baromkodásait, különben lerajzolom és széttépem a rajzot. Vagy egy kicsit most finomabban, HAGYD ABBA A BAROMKODÁST TE BUZI:)))) -
#5211 Emailt pls Qnosinak. -
#5210 Nezzetek meg az OBI honlapjat is : www.gay.hu -
#5209 most legyek pofátlan és írjam be, hogy gbs.uw.hu? -
#5207 Szevasztok!
A DCF weblapja teljesen átalakult!! (pozitív irányba)
HTTP://DCF.UW.HU/
-
#5205 Nem szoktam olyan helyre menni, ahol van olyan hely :)) "Mert hulye azert nem vagyok" -
#5204 http://www.borda.ca/images/smilies
de jobb klikk és tulajdonságok (properties)
:))))) -
#5203 Pupcika, honnan vannak a smileik? -
#5202 Akkor ezentúl alulról lőlek..... -
#5201 Qnosi most bekapott egyett :)))))
(imádom a smilékat :)))) -
#5200 -
#5199 A Rainbowban pont azt nem szerettem, hogy nem látszik a fegyver.
Qnusi téged tényleg sokat látlak m60-assal, megértem, hogy zavar. -
#5198 24 -
#5197 Eredetiben hányas a pötty? -
#5196 12-esel :) még hál' isten fasza a szemem -
#5195 én 18as sárga pőttyel és látom a stukkert mert így szoktam meg :)))) -
#5194 Te Ford .. en nem latok at a racsokon (frankon mondom, semennyire nem latok at rajtuk, a grafikai beallitasaim miatt, csak egy szurke lapot latok ott), de enis fegyver nelkul nyomom .. mar el se tudnam kepzelni fegyverrel jatszast .. hihetetlen zavarna .. M60 pl a negyedet megeszi a kepernyonek .. Kicsit szokatlan eleinte, hogy nem latod, hogy merre ugral a fegyver, de meg lehet szokni csak a celkereszt figyeleset :) (egyebkent 16-os feher pottyel nyomom asszem)
-
#5193 Hogy lehet az hogy az Archangel zenéje már rajta van de a játék még meg se jelent???? vagy lemaradtam valamiről??? -
#5192 Na gyerekek, nem tudom nézitek-e a többi fórumot, de egy kis csemege:
Game moozax-ok minden mennyiségben :)))
130.89.165.138:21 gamemusic/gamemusic
Épp most csináltam quakkból, meg ilyenekből egy frankó CDt, ezentúl viszem hálózni :)
Jójó tudom, ott van clawfinger meg barátai, de azért ezek sem rosszak -
#5191 www.sof2files.com
-
#5189 esetleg az emilcímedet irányitsd át
=>pupcika -
#5188 -
#5186 bazz ott nem sikerült.Ja,hogy újra regisztráljak? -
#5185 A PSből Kaszinak is van echte sof2-je
muhehehehehe -
#5184 a regisztrációnál -
#5183 Hogy a rákba tudom itt a mail címemet megváltoztatni? -
#5182 Ki tudja.... Úgy tudom, a történet a copyright miatt nem teljesen azonos.A fegyverekre ez tuti nem vonatkozik. Nem akarják valamiért. Ha megnézed a technology demo-t, rájössz, hogy a fegyverek élethűsége lenne a legkisebb probléma... -
#5181 Nem látszik a fegyver. Jobban látsz lefele. Hasznos, ha fémrácsokon gyalogolsz, amelyek átlőhetőek.... -
#5180 Azt olvastam hogy direkt nem teljesen azonosak a fegyverek.Gondolod hogy nem tudnák megcsinálni ha akarják?Amúgy mi az cg_drawgun 0 parancs? -
#5179 Igen, a fegyverek nem tökéletesen vannak megrajzolva, néhány dolog nem ott van rajtuk, ahol a valóságban. Ez mind igaz. Bár számomra ez nem is igazán fontos. Nekem a sofban le is van kapcsolva a fegyver(cg_drawgun 0). Számomra a hangulat az igazán fontos. A téma is megfogott. Ha valaki jár művész mozikba, még megnézheti a Stalker című mozit is, Tarkovszkij rendezésében(sőt, a könyvet is elolvashatja). A játék alapötlete innen gyökerezik. Igencsak érdekel és felcsigáz, hogy ennek részese lehetek. Húúúúúú de elszálltam, meg ráadásul ez egy SOF2 fórum. Bocsesz !!
SOF2 rulez ! -
#5178 Ebben a STALKERben nagyobb a hiba mint kellene, nézd meg jobban a képeket. Biztos szép lesz a játék de alapvető hibája van a fegyvereknek.
(engem most így hogy láttam a képeket, zavar)
De biztos kipróbálom csak azért is :)))) -
Lifeforce #5177 ja és 3küldetés míg a sof2-ben 1 :) -
Lifeforce #5176 Topic off :)
Látszik, hogy még nem próbáltad az igi2-t :)
Ugyan az mindt a SOF2 csak hatalmas terep és iszonyatos fegyver arzenál :)
-
#5175 Szerintem is nagyon finom kis játék lesz!! Néha kell egy kis fosos vánszorgás is!