79689
-
#5036 Gratulálok! Szép volt! Azért látom szoros volt. Jók együtt a CHC -sek? -
#5035 Véget ért a chc és dcf klánok megmérettetése.
A war kissé gázos volt a magyar internetszolgáltatók bénázása miatt, ugyanis a végére a dcf létszáma 3-ra csökkent. A meccs 5 vs 5-ben zajlott volna eredetileg.
Chc map a hk2 volt, a dcf-é a shop.
Erdmények: chc - dcf : 23 - 33
shop: 2 - 10 (chc piros)
8 - 10
hk2: 3 - 10 (dcf piros)
10 - 3
GG chc, dcf !
-
#5034 Megkapták, vagy meghekkelték a szervert, mert megy a meccs.... -
#5033 Nem tudom miert kell nekik, de penzt nem kuldok senkinek........ hahaha -
#5032 [email protected]
Ez a messenger cimem. Tobben jeleztek hogy adjam meg. Megadtam........ -
#5031 Jelszót megkaptátok ugye? Én elküldtem egy CHC tagnak is, de nem vagyok benne biztos hogy el is olvassa, mert egy hotmail -os címre ment el. Ha tudzok más emilcímet akkor küldjétek el oda is.
Thx -
#5030 Köszi.
Igyekszünk. -
#5029 Tudjuk. Hamarosan megint frissül az oldal az eredményekkel. Qnosi intézi a dolgokat. -
#5028 hopp, jut eszembe, qnosinak nem küldtem el a shokat -
#5027 OBI!
Az eredmények mikor kerülnek ki az oldalra? Mert szerintem elvagytok maradva egy-pár war ered,ény hirdetésével -
#5026 Sok szerencsét kívánok a DCF-nek a mai warhoz! Csak okosan! -
#5025 mentés -
#5024 Frissült a *GBS* oldala és találtok rajta a tegnapi ill a pénteki warol egy kis statisztikát is :) -
Lifeforce #5023 Nem érdekes.A játék volt a lényeg és a gyakorlás :)
Köszönjük mégegyszer a ..::CB::.. nevében. -
Lifeforce #5022 :(
Köszönöm én is a játékot.
Sajnos problémákkal küzdöttünk lagg és net szakadás hegyek miatt.Én is 10 percet tudtam játszani és utánna be kellett álni másnak (elötte is)
Mert mindenki a BB-t nézte és chello összeomlott egész műsor idő alatt. :( -
#5021 Sziasztok!
Nah, lezajlott a WAR a .::CB::.. ellen! Nagyon jó volt, köszönet CB és GJ!
Eredmény:
*GBS* vs .::CB::.. (35-23)
Hong Kong Streets (*GBS* választott mapja)
10-3 (*GBS* piros)
10-7
Shop Under Siege (.::CB::.. választott mapja)
10-3 (*GBS* piros)
5-10
GJ! Nagyon köszönjük a játékot CB Clan!
A közös fotó sem maradhat el! :)
-
#5020 CB, GBS! MEgakaptátok a jelszót? Minden ok? -
#5019 mentés -
#5017 Abban tök igazad van hogy 1 kék ne kempeljen. -
#5016 Halliho.Küldenél egy password-ot az esti war-hoz?Mer 12 körül lett mondva de még nem jött.THX. -
#5015 Sziasztok !!! kéne 1 kis segítség!!! A hajón vagyok már mindenkit kinyirtam a vezérlőbe is bejutottam de semmi. Mi a bánatot kell csinálnom???? -
#5013 De ők se szoktak lőni. -
#5012 Tök igazad van.Ez az állandó "kempeeeer" meg usas/m6O/M4 lamerezés tök nevetséges.Mi a nem lamer?A kés vagy a talon?Ja,meg a májer fegyver az AK.Ennyi erővel az mp5 is lamer mert hangtompítós.Az AK-n meg van bajonett:).Az m4 hez annyit hogy mert valakit kidurrantanak m203-al,ahhoz is kell tudni milyen messziről hova kell lőni.Ráadásul az M203 gránát után nem lehet 1ből lőni.1 szó mint 100,az a lamer aki mondja mert nem bír veszíteni. -
#5011 Persze. -
radical #5010 Majd a mi meccsünket is kirakjátok amit az SH ellen nyomtunk ugye? -
radical #5009 "Mellesleg egyetlen olyan hely nincs a játékban ahonnan nem lehetne valakit kiszedni."
Ez nem igaz! Én eddig még egy rohadt spectatort se tudtam lelőni mert valamilyen láthatatlanná tevő ruha van rajtuk és ráadásul sebezhetetlenek is. -
#5008 Hi!
Sorry, de új gémer vagyok. Mi az a kempelés?
Ja és komolyan kérdezem!
----------------------
Én a konyhába vagy az ajtó mögött vagy a pult mögött szoktam gugolni. Azt mondják 1esek, hogy "kemper" és ez csúnya dolog. Gondoltam jó akkor kimegyek. Kimegyek a hosszú folyosóra és egy kék a folyosó másik végéről a láda mögött gugolva kiles és lelő. A következő társamat szintén. De nagyon sok példa van. Nem értem esküszöm az unokám életére!!
1ébként pedig a háborúban és a szerelemben nincsenek szabályok! Mindenkinek megvan a stílusa, a kedves ellenfél pedig tegyen amit tud!
Mellesleg egyetlen olyan hely nincs a játékban ahonnan nem lehetne valakit kiszedni.
Maradok 10telettel
Mapo -
#5007 "A kemper is ember" a támadó meg "Állat" -
#5006 Drakulalok mind a ket klannak! GG -
#5005 ok thx. -
#5004 Nagyon komoly kis war volt!!! köszi a meccset PS!! -
#5003 nem magyarok a klánnevüket igy irják: c]-[c!!!! -
#5002 Húúúúúúú bazz, jó meccs lehetett! A képeket és az eredményt mejd ne felejtsétek el elküldeni Qnosinak!
Gratula srácok, szép volt! -
#5001 Ha a holnapi CB vs GBS meccsre gondolsz, akkor azzal minden ok, Tiétek a szerver! A jelszót még megváltoztatom. Elküldöm azt Neked és Panonak! Holnap úgy 12h magasságában. -
#5000 Hali!
Nah, most lett vége! Nagyon szoros és nagyon-nagyon-nagyon jó war volt! Eredmény:
*GBS* vs PS ( 28-28 ; 6 vs 6)
Finca: (PS választása)
10-5 (*GBS* piros)
2-10
Hong Kong Streets (*GBS* választása)
6-10 (*GBS* blue)
10-3
GJ PS!!!!
Közös fotó :P
-
#4999 28-28
kis pihi aztán majd bővebben -
radical #4998 Na mi lett a GBS vs PS meccs eredménye? -
#4997 De ha minden igaz és jó idő lessz holnap tőlünk "is" kikap a *GBS*.Vagyis ma.Akkor jó a 21h -[OBI]-és *GBS*? -
#4996 mentés -
#4995 dzsézusz Pumpa csak nem valami serkentőszert szedsz?:)) ha igen küldfénypostazonnal