79689
sof2.jpg
  • Dud [OBI]
    Ti pedig a Qnosinak lécci! Nem béletlenül mondjuk, tényleg fontos, hogy Ő tudjon róla. Ő csinálja a helyet és Ő adja a passt is. Köszi a megértést.
  • PanTib 18
    ágr, ekkora baklovest, 2O/5-ös eredmenynel elkövetek egy fasza 4x tk-t és.. bamm bye-bye
  • PanTib 18
    francba, nem tudom abbahagyni, megyek vissza!

Asszem ebből éjjelezés lesz
  • PanTib 18
    inkabb az első
    S télleg nagyon köszönöm az infokat!
  • LSC
    Hi.
    Mivel a vasárnapi ..::CB::..vs. < PS >war nem jött össze,szeretnénk kihívni az =FDI= egy barátságos war-ra vasárnap 16-18h-s kezdettel.Nekem küldjetek mailt ha érdekel.
  • Dud [OBI]
    Szerintem ma elég frankón telipumpáltunk infoval is és ólommal is!
  • Dud [OBI]
    A mai hentről elmondhatom! Ultra fasza, extrém, brutál játék volt!!!!!!!!!!!!!!!!
  • macilaci123
    Na senkinek sincs valami ötlete?
  • PanTib 18
    köszi szépen
  • [DCF]SkipeR
    Szia PanTib!

Üdvözöllek a sof2 fanok világában, érezd jól magad!
  • PanTib 18
    Sziasztok!

Hát izééé... ma kipróbáltam ezt a gyöngyszemet és mint volt cs-s pozitív élményeim vannak róla :). Egyik barátomnál láttammeg elöször ezt a kis játékot, aztán elég sokszor átjártam leskelődni :D. S hál' isten egy kis map ismeretre is szert tettem.
    Remélem jójat fogunk játszani együtt!
    Lássatok el infóval ha lehetséges, hogy jobabn be tudjak illeszkedni ebbe a világba, köszike :)
  • Dud [OBI]
    Ja ezen agyalunk mi is. Nem tudom miért nem népszerű a Man Down! Pedig szerintem k***a jó!
    Ahogy most gondolom lesz (majd) egy 4. port ott a standard mod lesz csak CTF gyári mapokkal.
  • R@in
    A mandown nélkül nekem jobban tetszene(bár nem nagy különbség), csak azért mondtam mert ott volt ctf.
    A mandown-ra nem sokan jöttek játszani elöbb a normált kéne megpróbálni szerintem.
  • macilaci123
    Helló! Nem tud valaki véletlenül teljes magyar végigjátszást?
  • Kolin Mekré
    Skiper akárhogy írod, nem tudsz értelmeset írni
  • [DCF]SkipeR
    "oldalt meg én"-re ne a katonát értsétek:D az Radi. Az oldalt meg én csináltam, na csá:D
  • [DCF]SkipeR
    na mentem playelni
  • [DCF]SkipeR
    kössssssz
    görény fordított angolra, Reteké meg az a kiscsávó, aki lövöldözik, oldalt meg én.
  • Dud [OBI]
    Szép lett nagyon! Gratula!
  • [DCF]SkipeR
    reklám: http://dcf.uw.hu/
  • [DCF]SkipeR
    ehhh hehehehehehehhh
  • Dud [OBI]
    Fingom sincs. Addig nyomjuk míg a szerver bírja.
  • [DCF]SkipeR
    hány portot tuttok egyszerre futtatni?
  • Dud [OBI]
    Na akkor ezügyben még egyeztetünk de akkor lehet hogy lesz egy Man down + gyári ctf mapok -ból egy külön port. (Port4). Ha lesz akkor mondom ide a címet.
  • [DCF]SkipeR
    ez teccik:D
  • Dud [OBI]
    Cool 5let!
  • [DCF]SkipeR
    bár én utálom a barn-t de látom demokréjsön van, úgyhogy majd csak kibírom :)
  • [DCF]SkipeR
    mandown + ctf maps = királyság
  • Pilu OBI
    Barn pályám mit szólnátok ha felemelném a limitet 15 re?? A tiz baromi hamar lemegy. ????
  • Pano
    nm eis rossz 5let, magában a mandownban is vannak új ctf pályák
  • Dud [OBI]
    Úgy gondolod, hogy Man Down mod + CTF gyári pályák? Ezt a port4 -re???
  • R@in
    Nekem a mandownon tetszett a ctf, a gyári pályákat nem ismerem (ki kéne próbálni), az UT-s (ami nem rég fent volt) nem tetszett.
  • R@in
    Az a mini(asszem barn) elemination pálya beszarás volt tegnap 20-an
  • Dud [OBI]
    Ja láttam, erről beszéltem.
  • Dud [OBI]
    Na ja, de akkor RMG mapok voltak csak CTF -ben és az nem tetszett senkinek. De most én hagyományos gyári CTF mapokra gondoltam.
  • Pano
    ja erről jut eszebe, tegnap 11-től a port3-on csak magyarok voltak, nagyon kúúl volt úgy nyomni, ökörködés magas fokon
  • Pano
    szerintem ne... régen anno sem ment rá senki
  • Dud [OBI]
    Tegnap láttam valamit, amitől fülig ért a szám. A 3 porton együtt kb. 30 Magyar nyomta a hentet! Ez ugye azt is jelenti, hogy az elvi 60 playernek a fele Magyar volt. Teljesen meghatódtam... hüpp...hüpp
    Ha ilyen ütemben szaporodunk, lassan beindul a 4. port is!

Ja és egy kérdés! CTF port legyen???
  • Dud [OBI]
    Ja tudunk a dologról és már rohadtul unjuk mi is.
    Az FX -esek nem tudom figyeltétek -e, már abbahagyták ezt a hülyeséget. SGP meggyőzte Őket, hogy nem kéne...
    Ezt a srácot is ha elkapjuk megdorgáljuk.
  • LSC
    OBI-sok van 1 ilyen De4t[H] nevű fazon aki azzal szórakozik hogy ha elmegy köszönésképpen felrobbantja magát és magával együtt néhány társát.Már 2 embertől hallottam ugyanezt.