79689
-
#5258 Ti pedig a Qnosinak lécci! Nem béletlenül mondjuk, tényleg fontos, hogy Ő tudjon róla. Ő csinálja a helyet és Ő adja a passt is. Köszi a megértést. -
PanTib 18 #5257 ágr, ekkora baklovest, 2O/5-ös eredmenynel elkövetek egy fasza 4x tk-t és.. bamm bye-bye -
PanTib 18 #5256 francba, nem tudom abbahagyni, megyek vissza!
Asszem ebből éjjelezés lesz -
PanTib 18 #5255 inkabb az első
S télleg nagyon köszönöm az infokat! -
#5254 Hi.
Mivel a vasárnapi ..::CB::..vs. < PS >war nem jött össze,szeretnénk kihívni az =FDI= egy barátságos war-ra vasárnap 16-18h-s kezdettel.Nekem küldjetek mailt ha érdekel. -
#5253 Szerintem ma elég frankón telipumpáltunk infoval is és ólommal is! -
#5252 A mai hentről elmondhatom! Ultra fasza, extrém, brutál játék volt!!!!!!!!!!!!!!!! -
macilaci123 #5251 Na senkinek sincs valami ötlete? -
PanTib 18 #5250 köszi szépen -
#5249 Szia PanTib!
Üdvözöllek a sof2 fanok világában, érezd jól magad! -
PanTib 18 #5248 Sziasztok!
Hát izééé... ma kipróbáltam ezt a gyöngyszemet és mint volt cs-s pozitív élményeim vannak róla :). Egyik barátomnál láttammeg elöször ezt a kis játékot, aztán elég sokszor átjártam leskelődni :D. S hál' isten egy kis map ismeretre is szert tettem.
Remélem jójat fogunk játszani együtt!
Lássatok el infóval ha lehetséges, hogy jobabn be tudjak illeszkedni ebbe a világba, köszike :) -
#5247 Ja ezen agyalunk mi is. Nem tudom miért nem népszerű a Man Down! Pedig szerintem k***a jó!
Ahogy most gondolom lesz (majd) egy 4. port ott a standard mod lesz csak CTF gyári mapokkal. -
#5246 A mandown nélkül nekem jobban tetszene(bár nem nagy különbség), csak azért mondtam mert ott volt ctf.
A mandown-ra nem sokan jöttek játszani elöbb a normált kéne megpróbálni szerintem. -
macilaci123 #5245 Helló! Nem tud valaki véletlenül teljes magyar végigjátszást? -
#5244 Skiper akárhogy írod, nem tudsz értelmeset írni -
#5243 "oldalt meg én"-re ne a katonát értsétek:D az Radi. Az oldalt meg én csináltam, na csá:D -
#5242 na mentem playelni -
#5241 kössssssz
görény fordított angolra, Reteké meg az a kiscsávó, aki lövöldözik, oldalt meg én. -
#5240 Szép lett nagyon! Gratula! -
#5239 reklám: http://dcf.uw.hu/ -
#5238 ehhh hehehehehehehhh -
#5237 Fingom sincs. Addig nyomjuk míg a szerver bírja. -
#5236 hány portot tuttok egyszerre futtatni? -
#5235 Na akkor ezügyben még egyeztetünk de akkor lehet hogy lesz egy Man down + gyári ctf mapok -ból egy külön port. (Port4). Ha lesz akkor mondom ide a címet. -
#5234 ez teccik:D -
#5233 Cool 5let! -
#5232 bár én utálom a barn-t de látom demokréjsön van, úgyhogy majd csak kibírom :) -
#5231 mandown + ctf maps = királyság -
#5230 Barn pályám mit szólnátok ha felemelném a limitet 15 re?? A tiz baromi hamar lemegy. ???? -
#5229 nm eis rossz 5let, magában a mandownban is vannak új ctf pályák -
#5228 Úgy gondolod, hogy Man Down mod + CTF gyári pályák? Ezt a port4 -re??? -
#5227 Nekem a mandownon tetszett a ctf, a gyári pályákat nem ismerem (ki kéne próbálni), az UT-s (ami nem rég fent volt) nem tetszett. -
#5226 Az a mini(asszem barn) elemination pálya beszarás volt tegnap 20-an
-
#5225 Ja láttam, erről beszéltem. -
#5224 Na ja, de akkor RMG mapok voltak csak CTF -ben és az nem tetszett senkinek. De most én hagyományos gyári CTF mapokra gondoltam. -
#5223 ja erről jut eszebe, tegnap 11-től a port3-on csak magyarok voltak, nagyon kúúl volt úgy nyomni, ökörködés magas fokon -
#5222 szerintem ne... régen anno sem ment rá senki -
#5221 Tegnap láttam valamit, amitől fülig ért a szám. A 3 porton együtt kb. 30 Magyar nyomta a hentet! Ez ugye azt is jelenti, hogy az elvi 60 playernek a fele Magyar volt. Teljesen meghatódtam... hüpp...hüpp
Ha ilyen ütemben szaporodunk, lassan beindul a 4. port is!
Ja és egy kérdés! CTF port legyen??? -
#5220 Ja tudunk a dologról és már rohadtul unjuk mi is.
Az FX -esek nem tudom figyeltétek -e, már abbahagyták ezt a hülyeséget. SGP meggyőzte Őket, hogy nem kéne...
Ezt a srácot is ha elkapjuk megdorgáljuk. -
#5219 OBI-sok van 1 ilyen De4t[H] nevű fazon aki azzal szórakozik hogy ha elmegy köszönésképpen felrobbantja magát és magával együtt néhány társát.Már 2 embertől hallottam ugyanezt.