79689
-
#5379 Jó bulizást Posse !
Remélem, alkoholt nem fogtok fogyasztani !
Azt nem szabad ! -
#5378 Jó mulatást és BUÉK Posse! -
#5377 igen irok még:))
vaze azt meg végképp nem értem hogy meri valaki azokat lecsiterezni akik zltra giga mega über fanatik gémerek és idöt pénzt nem sajnálva biztositják neked azt hoyg amikor csak eszedbe jut sofozhass.a gondolom nem azert biztositjaák számunkra a szervereket hogy utánna bejojjenek és jol lecsiteljenek mindnkiot!!!! ha néha gondolkoznál biztos nem mondnál ekkora baromságot
ja és ez nem nyalás csk a véleményem meg a véredényem(de szar volt:)) ) -
#5376 nah irjak még? -
#5375 asszem belölem sem lesz iro -
#5374 ehhhh nem birom megálni hohgyne szoljak hozzá 1es reagálásokhoz
Fdi(akinek nem inge.....)a fiuk szoktak olyat csinálni hogy bratyibol, poénbol ki tudja miert szurkálják egymást(én ugy hivom savazzák). ezt nem kell komolyan venn azert van hogy felspanoljon stb. multkor én is lekempereztem poenbol asszem Mapot és mi volt a válasz Anyáááád!! hát köf szépen.... nézd meg kolint És Gödényt hetek ota minden nap savazzák egymást és halál joban vannnak. kicsit tulreagáljátok itt a dolgokat tudjátok mit KEMPER FDI muhehhhheehehehehee plusz tuti hogy bugcheat-et haználtok kár is tzagadni van ss.-om de nem fogom elküldeni senki fiának -
#5373 hiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ekkora mistéket 1 s-el a posset szégyen:((
Kaszi46 slaps Kaszi46 -
#5372 ja és még annyit hogy pose oldal készülget de még pre alfa béta gamma verzioban fut jelenleg!!
web.axelero.hu/kasz146
aki tud esetleg valahonnan terepszinü hátteret az irjon már vagy küldje el vag linkelje ide vagy bánomisén csak szoljon!! köfi
-
#5371 Jónapot Jónapot
Ford:))))))))
aztán
Buék mindenkinek Posse elhuzott bulizni 2-a körül jövünk.
Rain neked külön üdvözlet majd gondolunk rád:)
ööö Pupci mondtam már hogy beteg vagy:_))))))))))
-
#5370 18.szülinapján hazamegy az ifjú, és újságolja apjának :
- Apu! Képzeld, ma elvesztettem a szüzességem !
- Ez nagyszerű fiam, gyere ülj le, igyunk rá egy pohárkával !!
- Háááát, ülni még nem tudok.......
-
#5369 Na jóvan baze! Akkor így: "Addigra már rongyosra kúrt egy hamvas picsát!" Így ok? -
#5368 Nem rossz indulatból írtam amit írtam, azt csináltok amit akartok...De állandóan pirosaknak lenni az csak a játék egyik fele.
Egyébként meg azért mert mondjuk az SGP ellenem van még nem betonozom be magam a kiindulópontra.
Az ismeretlen hősöknek ne szopjuk a f***át, majd ha jön és játszik megátjuk mit tud!
A beszólásod meg annyira alaptalan, hogy nem tudok mit mondani rá.
Tvisztelettel... -
#5367 ja és én is szoktam csalni.
Most bevallom mindenkinek.
Igaz csak a takaró alatt (fekve jáccom, háton)
és néha meg szoktam halni mert olyan büdös :))), hogy nem bírok koncntrálni -
#5366 Mert úgy írtad :))))
Télleg én is kiakadok azon ha valaki beszól és nem teszi oda a ":))))" jelet, mert akkor azt hiszem komolyan gondolja.
Ez valóban zavaró tud lenni, de nem szoktam sürűn látni ilyesfalyta <=( mikor van j ebben a szóban??? :))))) irományokat. -
#5365 Regényírók Klubbja
1. Mindenki olyan stílusban játszik ahogy ép kedve tartja ,ha fáradt vagyok, eszek vagy beszélgetek,stb --> kemper vagyok azonnal, NA ÉS KIT ÉRDEKEL
2.Skilleseket is le lehet löni (alá puskatus)... csak profi lőheti le a pro-t ??????
ő is ember (fáradt, nem figyel, beszélget,isza a sörét) pont ezért jó ez a game, milyen szépen fejbekapja a pro.-t is 1 eltévedt ólom, a Q3A ban meg se bírod karcolni a pro. játékost
Üdv,
Jókai Mór -
#5364 Már értem, hogy Rambo miért nem ült le a partyn....... -
#5363 A PB három dolog miatt vág ki valakit.
1. Ha olyan csalással próbálkozik valaki, amit a PB ismer.
2. Ha a TS bug aktiválódik. Pilu kolléga nemsoká bevarrja ide az okát.
3. Ha nem aktiválódik a PB és PB verziószám különbség adódik. -
#5362 A PB érthetetlen kidobálás témában nem tudom, hogy tudtátok-e ezt:
New cheat detection patterns #110003 and #110004 of the AutoFire variety
were added to the PB violation system a few hours ago for all games we
support. We have been able to confirm that at least one legitimate
program (Team Speak Server v1.22) can cause PB to raise these violations
falsely. PB Admins should not ban or suspect any players who were tagged
with these violations for cheating. Any admins who have a question about
this issue should email [email protected]. We apologize for the
inconvenience to any players who were accused of cheating due to one of
these violations.
Lényeg, hogy bizonyos programok használata bezavarhatja a PB működését. -
#5361 A farok oldalon! Tudtam hogy valaki félre fogja érteni! -
#5360 Rambo melyik oldalon volt ennél a jelenetnél? -
#5359 "Fejezzuk be ezt az egymast basztato irasokat."
Örömmel, nem is basztattuk egymást, de egyesek nem tudják törtőztetni magukat, és újból és újból felhozzák a témát. Hát így jutottunk el ide újra.
-
Lifeforce #5358 Úristen fiukfiukfiuk.Na kezdődik itt is a.... :(
Basszus ne kezdjétek.Ez egy játék.A saját magatok szórakoztatásáért játszatok!!!!
Ez egy játék.Mi ha kikapunk akkor kikapunk.Gondoljátok el, hogy a sof2-ben egy kezdő klán (cb)
rögtön a kezdetekkor kihivta az FDI-t.
Nagyon csúnyán lemostak.Most azt hiszitek, hogy tegnap újjongtunk, hogy nyertünk.A fenét.Ez csak egy játék és az FDI vel szervezetten játszottunk egy nagyon jót.Akkor is amikor vesztettünk és most is amikor nyertünk.Nem azért neveztünk be a ligába, hogy nyerjünk.Azért, hogy szervezetten egy fene jót szórakozzunk és játszunk!!!És ez a fontos.A csalókkal már ha van ilyen,nem kell foglalkozni.Ha mérgelödtök sem lessz jobb.Ha nálam valami gyanu felmerül mint multkor az "f secure x" emberkénél akkor fogom magam és port1 off és port2 on. :)
S mivel a cb-sekből maradt ott ember, mesélték, hogy a pb kivákta mint állat.
Mondjuk igazából én nem értem.Miért is?
Mert nekem a pb-vel soha nem volt gondom.Soha nem vágott ki.Szépen frissített.....stb.
Sokakkal ellentétben akiket állandóan kivágott.Engem nem igazán érdekel.Ha valaki ebben leli örömét akkor egészségére.Csak ne csodálkozzon ha egy közösség kiközösíti. -
#5357 Elolvastam mindent, majd vártam egy órát, hogy ne első indulatból válaszoljak. Tehát az észrevételeim:
1. A kempelésről annyit, hogy mindenki úgy játszik, ahogy akar. Nincs sehol leírva, hogy kempelni tilos. Egy valami dühítő és az az értelmetlen kempelés. Ha a védő kempel az sosem értelmetlen. De ha a támadó kempel úgy, hogy esély sincs arra, hogy azzal nyerni tudjunk, akkor az kiborít engem is de általában mindenkit. Mert az ember végigüli azt a pár percet, ha van értelme.
2. Nem tudom honnan veszed, hogy aki CS -zett vagy CS -zik az a játékok királya. Játszottam magam is CS -t nem keveset és van köztünk most is olyan, aki aktívan nyomja. A két gáma stílusban hasonló, de a sebzésrendszer és a fizika kicsit eltér. Ebből fakadóan, ha valaki onnan átesik ide, akkor az egyből nem lesz Isten, kicsit szoknia kell. De utána is mi van? Semmi. Ha belegondolsz az aktív CS klánok közül vannak olyanok, akik már 3 éve nyomják együtt. Van némi összeszokottság és rutin a skillről nem is beszélek. De ettől még nem kell beszarni egyiktől sem. Megfelelő taktikával és némi gyakorlással bárki verhető.
3. Ne hasonlítsd össze azt amikor valaki fun playt játszik azzal, amikor waron játszik. De ezt már elmondtam ezerszer! Senki (de mi biztosan) nem úgy játszunk fun playen mint waron. Waron mindent másképp csinálunk, szigorú rend van. Ha minket külön-külön vizsgálsz meg, nem vagyunk olyan jók, csak nagyon jól van összerakva a csapat. Nem írom le a taktikát ide de hidd el, hogy JÓ TAKTIKÁVAL BÁRKI VERHETŐ! És nálunk ezen van a hansúly. Épp ezért van az, hogy azt látod, hogy jön egy csóka aki pl engem hátulról leszúr mint egy disznót és annyi. Ez előfordulhat, ha ugye ez embert nem fedezik. Na ilyan waron nincs! Ott egymás hátát (is) védjük.
4. Hogy ki csal ki nem, ezt abba kéne hagyni! Ezerrel figyelünk, hogy a játék a lehető legtisztább legyen. Néha álnavekkel vagyunk bennt és másokat spectelünk, nehogy az legyen, hogy csak akkor nem csalnak ha bennt vagyunk. Vannak olyan fragok amik érdekesek és furcsák. Ha kapsz egy fejlövést egy golyóra akkor rögtön azt gondolod hogy csal?! Miért! Épp Te mondtad hogy vannak olyan CS -s arcok akik lazán bedarálnának itt mindenkit... Tehát ha ők megvernek minket akkor csalnak?! Na azért ezt nem kéne. Vannak itt olyan skilles játékosok akik tényleg lazán sarkon kifordulva azonnal fejbe tudnak lőni 5ből 3szor. Vagy azt hiszed hogy wallhack holott csak hallja az adott ember hogy valaki van a fal másik oldalán. A PB is jól működik, hisz kapott már el arcokat akik meg is kapták a büntit érte. A csalás nem csalás dolgot itt fejezzük is be! Mi figyelünk a PB figyel Ti is figyeltek. Ha mondtok valakit hogy gyanús azt mindig leellenőrizzük.
5. A TK dolog megoldódott azzal nem kell foglalkozni.
6. Mapo. Kedvenc témám. A srác enyhén szólva is beteges. Ha veszíteni kell hát veszítsen bárki férfi módjára,emelt fővel. Hát Ő erről nem híres persze mit tud Ő még erről... 14 évesen én mélyen kussolnék és nem húznám ki a gyufát olyan helyen ahol nem kéne. A csalózós duma az ellenünk bemutatott magatartás elfogadhatatlan. Belénk lő és ha megkérdezed miért, nincs válasz. Ez nem egyszer fordult elő. Ha jól megy a játék nekünk akkor csalunk. Ha neki nem megy akkor is mi csalunk, ha valamiért nem megy otthon a net akkor azt mi basztuk el.... Ez azért már enyhén paranoid. Én már akkor hálóztam amikor Ő még csak 4 éves volt, Rambó barátom már túl volt az első anális élményén mikor ő még csak az isit kezdte... Van némi rutin a hátunk mögött és akármennyire is nem tetszik nem tűrjük Tőle ezt a viselkedést!
7. Sajnálom hogy Morg visszavonul. Várjuk vissza! Hogy Te is visszavonulsz ha Mapo bant kap, akkor az nagy butaság lenne. Inkább beszéljetek vele és értessétek meg vele hogy mi a helyzet. A jó szó és az értelmes beszéd többet és mint a fenyegetőzés.
Bocs a terjedelemért. -
#5356 Na akkor én is hozzászólnék. (Mapo téma)
Ok, arra gonol amire akar. DE!!!!
Kéretik nem fárasztani bennünket és másokat a fasz gondolataival. Ha ez az ő magánvéleménye akkor ne hangoztassa állandóan, mert feldühít mindenkit a gyanúsítgatásával, meg a kicsinyeskedésével, rombolja a hangulatot. Én az életben sokmindenkiről gondoltam sokmindet, de nem hangoztattam, mert a magánvéleményem. Mi már nem vagyunk gyerekek. Kiváncsi lennék mi lenne ha az életbe valaki állandóan szemtől szembe hazugságokat terjeszgetne rólatok anélkül, hogy bármi alapja lenne a dolognak. Hát asszem keményen odalépne bárki....
-
#5355 "Én pédául néha rohanok mint a nyúl, néha meg csak bujkálok." Az előző esszében ezt elég szarul írtam:) -
#5354 Ehh Bolt bakker nagyon sokat írtál, alig bírtam elolvasni:). Ezzel együtt igazad van. Erről a kempelés nem kempelés témáról viszont szerintem le lehetne már szakadni R@in, mer tmindneki úgy játszik ahogy akar és ahogy tud. Én például rohanok, mint a nyúl, hogy meg csak bujkálok. Mapot tényleg ne bántsátok OBI-k, mert akkor morcos leszek és megpingelem a szervereteket:). Az ő álláspontját is megértem, hogy miért azt már Bolt megírta. A Mo.Organ távozása sajnos már régóta érlelődött, de ebben igen nagy szerepe volt szeretett netszolgáltatónknak is, aki eccerűen nem tudja a szerződésben foglaltakat teljesíteni, ezért elképzelhető, hogy megvonom a pénzbeli támogatást tőlük hamarosan (ha csak nem javul a helyzet). Ezzel együtt én biztos vagyok benne, hogy Morg távozása nem végleges, fogjuk mi még őt látni a szervereken. Legalább is nagyon remélem, mert akkor kin röhögnék tovább magamon kívül? -
#5353 Nekem mondod hogy ne gugoljak 1 sarokban ???
Szerintem en az egyika vagyok azoknak akik mindig mennek elore es nem allnak 1 helyben. Kiveteles helyzetek persze mindig vannak, de ezt rolad is elmondhatnank, epp a tegnapi nap lottel le ugy 3x a Shop-on, hogy a sarokba gugoltal
Es kulonben is mi kozod hozza ???
Ha meg olvastad a beirasom, akkor lathattad, hogy en nem unom a gamet, nem kellene altalanositanod azert mert valaki megunta. Elarulom hogy te is meg fogod unni, csak ido kerdse, majd jusson eszedbe mikor masik gameval kezdessz jatszani.
Ugy csinal itt 1-2 ember mint ha vilag eleteben SOF-ozorr volna, es o az elit Commandok kiralya, aztan mikor nezem Spect-bol sokszor ugy lelovik amateurok mint a szart (ez rad is igaz Rain). Ebben a jatekban nagy aszok nincsenek, mert ha lenne 1-2 nagy az akkor nem halna meg benan. Nezzel meg Counter-es embereket, akik mar tenyleg evek ota nyomjak, es ugy lonek a sniper puskaval mint te az AK-val. Majd ha 1 ilyen beszabadul hozzank, es kitanulja a fegyver viselkedeset, akkor ocsem nem mersz eljonni a kiinsulasi ponttol mert egybol veged.
A nagy Wingi fiu jol jatszik ez nem kerdeses, de epp tegnap elott oltem meg puskatussal hatulrol. Szerintem ez eleg megalazo, es ezek szerint o is camper mert megallt ??????
A csal nem csal temat meg abba kellene hagyni. 1oo %-ig egyik OBI-s emberke se merne ramondani senkire hogy newm csal. Nem is lehet. Egy Neutrogenik stilusu emberke ha csal eszre se vennetek, mert amugy is ugy lo hogy az mar nem rossz. Ha raalok es nezem, sokszor el sem tudom kepzelni hogy lotte le a masik embert, mert latszolag nem is oda celoz. De vele mar beszelgettem es megnyugtatoan normalisan dumalt a jatekrol es a csalasrol. Engem peldaul le TK-zott valamelyik nap vagy 3X, mert szegenyt mindig lelottem, es igen nagy meszarlast vegeztem soraikban (FX Klan), atalt RED -be majd TK. Most mar befejezte, elnezest is kert.
Qnosi !!
Mapoval semmi gond nincsen egyebkent. Neki osszesen annyi az aggodalma, hogy miota veletek jatszottunk, es ugy csunyan elvertetek minket, nem tudja elhinni hogy nem csaltatok. En mindkettotok allaspontjat ertem, es ismerem is. De ot is ersetek meg. Nem az a baja hogy lelovitek, hiszen sokan lelovik. De o jatszik tornymagasan a legtobbet ebben az egesz SOF mezonyben, es azert mar latottt 1-2 embert jatszani (tobbet mint ti, vagy te). De amit Waron kaptunk toletek az csunya volt. A taktikakok remek volt, csak azt nem ertette senki hogy ahogy kidugta a labujjat meghaltam. Sima meccsen meg sokszor csak ugy meghaltok egy sima szemtol-szembe tuzharcnal. En szemely szerint nem tudom azt befolyasolni, hogy War-on vagyok vagy sem. en mindig ugyan ugy lovok (benan). Nem tudom azt mondani magamban hogy most csak fejbe lovok mindenkit, most meg csak ugy lovok ossze vissza..... Ertitek a gondjat ??
Nem csaltok OK !!! Ertve !!!! De azert ne bantsatok valakit mert nem hiszi el. Te ha valakirol nem hinned el hogy annyira jo, hanem csal akkor egyszeruen Bannolod. O neki csak a szavak vannak.
En reszemrol sokat tanultam az egymas elleni WAR ota (THX), de legkozelebb is ki fogunk kapni az tuti..... Sajnos ha eddig nem tanultunk meg loni, akkor mar ezentul nem is fogunk. De hat nem szuletett mindenki EXELITNEK !!!!!!!
Lenyeg a lenyeg, hogy a MAPO-t ne bantsatok. Ha te biztos vagy a dolgodban, akkor OK. A masiknak meg engedjetek meg hogy azt gondoljon amit akar. En peldaul most epp egy jo kis csajra gondolok aki epp itt all az uzlet elott
Fejezzuk be ezt az egymast basztato irasokat. Ha mindenen megsertodnenk amit irnak emberek, mar mindenki Bannolva volna. Jatszunk es kesz.
Egykent meg ha Bannolod attol jobb lesz ????? Az erofitogtatas a gyengek fegyvere (ezt nem en talaltam ki, hanem.... nem jut eszembe, de valahogy igy irta). Ha a MAPO-t bannoljatok, akkor en is eltunok az tuti.....tudom hogy senkit nem erdekel, de azert kialok a baratom mellett joban -rosszban.......... Valoszinu nem fog osszedolni a vilag. Majd keresunk masik nevet, ip-t aztan megyunk megint -
#5352 Na lassan lehet, hogy huuzok aludni ;D -
#5351 Ez nem vita targya, ertsetek meg :) -
#5350 vote:yes -
#5349 De. -
#5348 Kim : sztem Winghaven nem csal, es keresre senkit nem fogunk kibannolni
.
-
#5347 FDI, nem azért unjátok a játékot mert folyton ugyanabban a sarokban gubbasztotok? Be kéne járni a pályákat! -
#5346 PanTib: en mar fel is vetem Winghaven jatekat (tobb tiz percnyi demo) mert idegesitoen el tud huzni a tobbiektol. Sajnos nem lattam bizonyitva hogy csal, mindenesetre kerem banolni, egy fragvadasz eleg a jatekba (me). -
ZsirosKenyer #5345 PanTib: ha kilépsz spectatorba majd vissza nullázza az idődet ... -
#5344 Jolvan. Mostmar en is waroztam egyet. Koszonet az =FDI= nek meg a ..::CB::.. nek, fasza volt. Itt jegyeznem meg, (ez most csunya lesz) hogy a szolgaltatom (DunaNet) kinyalatja a seggemet!!! A pingem 80 es 500 kozott ugral, ember legyen a talpan ki igy is eredmenyes.
Ugyhogy en sem jaccom tobbet veletek, vissza megyek Wormszozni...:) (ez persze nem igaz) -
#5343 ?
-
#5342 Sokmindent mondott és tett, ami nem túl szimpatikus... Egy darabig elnéztük neki, mert toleránsnak kell lenni, de már elegünk van. -
#5341 jaa most mar megy -
#5340 nem megy