79689
sof2.jpg
  • Mo.Organ
    Spigi gyere már feküdj idee mellém mert már unatkozom.
  • Kolin Mekré
    Skiper te homokos, ne TK-z már le még "barátiból" se ok ? :DDDD Tudom spanom akarsz lenni de ehhez nem kell gránátokat , és késeket rámdobni ;)
  • Mo.Organ
    Büdös kurva életbe fejezzétek már be a veszekedést. Ismeritek a közmondást: Okos enged Görény szenved
  • Allatgoreny
    Tisztelt Mapo †,

Nem akartam megirni ezt a levelet, de kollegaim unszolasara ugy erzem, megis valaszolnom kell Onnek. On bizonyara nagyon kedves es joindulatu fiatalember, motivacios hozzaszolasai kiemelkedoek, epp ezert felkerjuk, hogy vegyen reszt a Legy Te is Tetomano nevu jatekunkban. Mint azt mar kedves klantarsanak felajanlottuk, On is a DCF ejjeli mumusai koze tartozhat, potom 10,000 HuF fejeben! Onnek lehetosege nyilik majd arra, hogy huhogasaival, esetleg rikoltozasaival kello szomorusagot es fajdalmat okozhat tormentorainak. Higyje el, ha megvaltoztatja stilusat, sokkal erosebb es jovedelmezobb kapcsolatot tud majd kialakitani a sof2 scene-nel. Kulonben lepattintjuk az ISP-det a magyar gerinchalorol, aztan mehetsz at a nagyi dial-upjara, a pocsoddel meg petanqueot jatszunk mer a jajongasod kurvara nem hat meg senkit

A viszontlatas remenyeben :
    DCF team
  • [DCF]SkipeR
    vúúhúúúú
  • Allatgoreny
    No comment....
  • NaNoKuTyA
    Gyerekek, a mai forum olvasgatása olyan volt mintha egy szappanoperát néztem volna! Örülök a happy endnek, bár valaki megvakulhatott volna mint az esmeraldában!!!
    Amugy milyen edzésre jársz Mapo??? Szivesen rádlépnék
  • Dud [OBI]
    Már gondolkodunk egy önálló gálaműsoron, ahol Mapo barátunk (mert mostmár nyugodtan állíthatom ezt!) lenne a sztárvendég!
  • Grave Digger
    Rain ne röhögj mert lerajzollak és széttépem a rajzot:)
  • R@in
    Ezzel a számmal felléphetnétek más fórumokon is...Brávó!
  • Dud [OBI]
    Persze! És Te egy hegedűtokban?
  • Pilu OBI
    Beszéljünk inkább a zenéről!!!!!

Baszatok már zongorán?
  • Dud [OBI]
    Húúúú bazz ez aztán a fordulat. Na akkor én is.
    Sajnálom hogy megbántottalak, elnézést. Olyan boldog lennék ha lenne egy ilyen karakán kisöcsém!
  • Qnosi [OBI]
    Port2 ? Ki jatszik a Port2n ? :D
  • Pilu OBI
    Hát ez a LOL tényleg.
  • R@in
    Dehogy volt komoly!
  • R@in
    Akkor én leszek végre a sirály
  • Dud [OBI]
    Na most komolyan. Csak nem képzeled rólam, hogy leállok egy 14 éves kölökkel bunyózni. Naaaa de most komolyan! Ez egy játék!!! Az emberek nem verik össze egymás miatta. Legalább is remélem hogy Mapo nem jön ide és összeveri az egész családomat. Annyira remeg a kezem, hogy nem fogok tudni ma játszani...
  • Mapo
    Nos Urak!

Egy rangidős klántag jól megmosta a fejemet, és ha ti nem is tudjátok én tisztelem a kort.
    Elnézést kérek, hogy cukkoltalak benneteket. Ilyen a humorom. Egyébként tudok veszíteni, csak tetszet hogy ti egyből felvettétek a kesztyűt.
    Tetszik ez a játék, és
    köszönöm
    ,hogy csináltatok egy jó szervert.
    Remélem hamar megtanulok úgy játszani mint ti, és akkor összemérjük a bajonetet.
    Remélem nincs harag. Ha nincs várlak benneteket a 2-es porton egy jó kis hirigre.

(Ha lemertek lőni akkor megint csiterezek ám!!!)
  • Grave Digger
    De lesz rain, megfoglak kitépem a kezeidet és beleállítom a hátadba, hogy tudjál repülni is:)
  • Dud [OBI]
    Legyen?
  • R@in
    Most akkor nem lesz bunyó?
  • Qnosi [OBI]
    Eh .. Akkor meg nem ertelek .. azthittem valami masik FPS jatekban jaffa voltal es csak ezert nem tudod elkepzelni, hogy valaki jobb lehet nalad ... Nemis emlexem mar, hogy Te mikor csatlakoztal a Sofos taborhoz, de az biztos, hogy nem voltal ott meg a legeslegejen .. Mi mar a demo ota nyomjuk ejjel nappal, es azota jatszunk EGYUTT mint csapat .. gyakorlunk, tanulunk a sajat es egymas hibaibol .. Erre josz Te, jatszotok velunk egy wart, ahol kikaptok .. erre te a war felenel elkezdesz minket savazni, hogy igycsalunk megy ugy csalunk .. (ez demoban megvan nekem egyebkent, ha erdekel valakit, igazan jo csemege -LOL-) Hat valoszinu, hogy azert jatszom mar tobb mint feleve naponta orakat, hogy hagyjam, hogy valaki jojjon, es lazan lecsiterezzen .. komolyan .. gondolkodj mar kicsit .. Nemhiszem, hogy nehez elkepzelned, hogy valaki jobb nalad .. De ha nem hiszed, elkuldok neked egy demot, ahogy jatszom, hatha akkor elhiszed, hogy el_lehet_talalni 5bol3* egy kihajolo ember fejet .. ha nemhiszed, akkor tanulj meg loni...
  • Dud [OBI]
    Esküszöm én se. Azóta szívta fel az arcát, mióta elvertük őket egy kicsit. Jó-jó vannak akik nem tudnak veszíteni, de hogy ilyen messze elmenjen valaki, azért az kicsit már gáz...
    Azóta fikáz minket folyamatosan.
  • Dud [OBI]
    Hol itt az ellentmondás?
  • Pano
    nekem konkrét indokom nincs, hogy haragudjak mapo-ra, de azt télleg nem értem, hogy minek ez a balhé...
  • Mapo
    Általában F1, meg RPG-t. És ha az felvidít az se ment jobban mint ez. Sajnos.
  • Grave Digger
    Mapo nyissad meg a messengert lécce
  • Mapo
    Mármint az OBI-nak!
  • Qnosi [OBI]
    Mapo : te mit jatszottal Sof elott ?
  • Dud [OBI]
    Te érted a srácot?
  • Mapo
    Úr isten!!!!
    Most hallom!!! Valaki ellent mert mondani!!!???
  • Pano
    látod, mégis megtörtént :)
  • Dud [OBI]
    Hát ez tényleg az. Nem hittem volna hogy itt ez megtörténhet.
  • Pano
    hát ez LOL emberek...
  • Dud [OBI]
    Sőt azt is megkockáztatom, hogy egy karatéjos csávó aki félelmet nem ismerve ront neki mindenkinek. Mu he he he!
  • Mapo
    Pilu!

Jól elheccelődtünk, én szeretek cukkolódni.
    De de ez a Torgyános feltételezés ez komolyan sértő....
    Azonnal vond vissza!!! És követelem, hogy a Pilu mongyon le!!!
  • Dud [OBI]
    Ezen röhögök már vagy 5 perce!!!
  • Dud [OBI]
    Hát Te beteg vagy bazz...
  • Pilu OBI
    Ezek a közmondások engem valahogy a jó öreg Torgyánra emlékeztetnek. Lehet hogy a haverja, és a nagypapájával beperel minket csalásért. És akkor a bíróság eltilt minket a játéktól őrőkre.