79689
sof2.jpg
  • Dud [OBI]
    Na én itt részemről befejeztem a témát, semmi értelme.
    Mapo ide ne írj többet, mailben küld el, ez a fórum többet ér annál, hogy Téged hallgassunk. Ha komolyan gondoltál mindent akkor mélyen sajnállak...

Tehát helyszín?
  • Grave Digger
    mert ideges, de én csakúgy mint a tiedet, az ő álláspontját is megértem és elfogadom, te is abbahagyhatnád a baszogatást, meg ő is és akkor kuss lenne és minden happy:)
  • Mapo
    Kedves Dud!

Dunaújváros, sportcsarnok. Jan.6. 9:00.
    Akkor kezdődik az edzés. Bemelegítésnek jóleszel.

És nefeledd: Látni vágyó napba nem tekint!
  • Dud [OBI]
    Akkor miért nem viselkedik úgy?
  • Grave Digger
    Ismerem a Mapot és nagyon yo csóka
  • Dud [OBI]
    Időpontot, helyszínt ide.
  • Grave Digger
    De dolgoznom is kéne még ma.:( De semmi kedvem ma még írni is, inkább megyek hentelek egyet.
  • Dud [OBI]
    Te tényleg ismered Mapot? Mindig ilyen vagy csak veszíteni nem tud?
  • Mapo
    Kedves Dud!

Ettől én sem zárkózom el. Csak ma ne. Egyébként bármikor jó. Veled szívesen. Bár ma már megkaptam az adagom.... Igaz a mai ellenfél 21 kg,10 év előnyben volt. Ja és EU bajnok fullkontactban.
    Ő már velem edz. Remélem azért néha te is kocogsz!
    Hahahaha. kicsi rigó!!!
  • Dud [OBI]
    Mi szól?
  • Grave Digger
    Ákos: Örvény vagy mi a szösz a szám címe amit most hallgatok
  • Grave Digger
    hallagtom a rádiót és nagyon teccik a zene:)
  • Dud [OBI]
    Nem rád gondoltam, veled semmi bajom. Sőt! Kifejezetten kedvelek mindenkit Tőletek, kivéve a védencedet.
  • Grave Digger
    a PB kidobálás témában (csak és kizárólag abban:))
  • Grave Digger
    Áhh ne velem, mert én 13 kiló vagyok összesen (ruhával, mindennel együtt), de egy jó ismerősömnél beajánlhatlak:)
  • Dud [OBI]
    Miben is?
  • Grave Digger
    Köszi Dud, valszeg igazad van
  • Dud [OBI]
    Egy bunyóban benne vagyok. Mikor, hol?
  • Grave Digger
    Mapo csak nem gondolod komolyan, hogy megijedek tőled? Én eddig életemben eccer találkoztam veled, és már akkor is szimpatikus voltál. És nálam az első benyomás nagyon fontos. Bezzeg az a fideath-es Brutal:). Nahh szóval én csak poénból írtam a mondanivalóm első felét. Nem szeretném ha félreértenél, én még nagyon sokat szeretnék veled együtt játszani és remélem te is így vagy ezzel
  • R@in
    Minek ez hiszti...?
  • Dud [OBI]
    Erre valszeg az #5362 a válasz.
  • Grave Digger
    Mapo:)
  • Mapo
    Spigi!

Ha komolyan gondolod, hogy félsz akkor egy szemét embernek tartasz?
  • Mapo
    Az anyukám azt mondta, hogy fejezzem be a veszekedést. Tekintettel Boltra. Ha Ő tisztességes velem én is legyek az.
    A tisztesség egy olyan viselkedésiforma.... ja akinek szólna már úgysem fogja megérteni.....

És egy latin közmondás a végére:
    Az oroszlán nem hallja meg a sakál üvöltését.

Na by

• Grave Digger
    nahh megy ez a fórum, nem tudom mit kel rinyálni, benne vagyunk az első ötben:)
  • Grave Digger
    Én nem akarom bántani a Mapot, mert félek tőle és ő tudja, hogy miért:), az Oikat sem akarom bántani mert ővék a szerver amin játszom, de azért abbahagyhatnátok már a vezsekedést (lehet verekedni is). Az OBI-k figyelmét meg azért felhívnám az AB klánra mert előszeretettel tk-nak. Ma belépett szegény Baro a játékba, elkezdték szídni, hogy mekkora kemper, meg hogy buzi, meg ilyenek. Én jót röhögtem, mert hát szellemi fogyatékosok biztos, de akkor egy kicsit elszomorodtam, amikor AB Torako néhány keresetlen szó után átállt pirosba és azzal nyitott, hogy megölte szegény Barot. Komoylan mondom könny szökött a szemembe, utána meg le is fagytam, úgy hogy kijöttem és elkezdtem baromságokat írogatni:)
  • Mapo
    Csokolom DUD bácsi!

Vannak emberek akiknek már 14 éves korában is vannak önálló gondalatai. Persze ezt a bácsi nem tudja.

Talán egy másik életben....szerencsésebb génállománnyal.... talán...
  • Grave Digger
    Nahh akkor most leírom, hogy én miért nem szeretek kékben lenni.
    1. Utálom magát a színt is.
    2. Ha kékben vagyok valami szerencsétlenség ér.
    Szitu a mai napról: Shop, kékben vagyok (értitek KÉKBEN), lyukat, mit lyukat folyosót vágok az ellen soraiban (ahogy ezt már megszokhattátok), nagy nehezen megszerzem a tatyót, én egyedül vagyopk már csak kék és van két piros. Nahh mondom magamban megyek még kinyírom azokat is, erre pislogok egyet és a következő üzenetet látom magam előtt: unable to update pb, please visit evenbalance.com to manually update punkbaster. HANYAS VAGY TE DISZNÓ? kiáltottam fel rémülten és láss csodat 0.0993 vagy mi a szösz:((. Kellemetlen, mit gondolhatnak most rólam bent, hogy mekkora csíter vagyok:), aztán felkerestem az evenbalance.com-ot és próbáltam upgradelni, de onnan nem ment:(. Az OBI-k 1.007-es pb-je viszont jó volt, mert utana már automatában upgradelt. Jahh és Qnosi még mindig nem néztél utána annak, hogy miért baszott ki engem Aimbot miatt a multkor a pb. Egyébként akkor is kékben voltam, lehet az volt a baj. De többet ilyet nem teszek az biztos
  • Mapo
    Hi!

Hm,Hm,Hm. Én megfogalmaztam egykét gondolatot.
    A válasz arcoskodás.hm. Persze érvelni nehezebb.
    Persze igazából nem is vártam.
    Van aki megmarad a "Bannollak ám öcsi! he" Szinten.
    by
  • Grave Digger
    basszátok meg:))). Én kábelen vagyok egyedül és olyan szar a pingem mint az állat:((((
  • Sáska
    Szerintem inkább beszéljünk valami másról, ne itt panírozzátok egymást
  • Sáska
    Kuttya, szerintem nem fog esni a ping, mert mi isdn-t osztottunk meg, és 3 gép volt fenn egyszerre connection sharing-gel. Nem emléxem, hogy nőtt volna a ping, ha igen, akkor sem sokat.
  • Dud [OBI]
    Mond fiam ivarérett vagy már? Anyu mossa még a kukit vagy már megy egyedül is?
  • Dud [OBI]
    Így mégjobb, legalább mind a 7 -en magunkra vettük. De jómagam egy kicsit jobban.
    Első indulatból majdnem elkezdtem egy sav áradatot, de aztán gondoltam minek, hisz úgy sem érti...
  • Kolin Mekré
    hát hát faja mapo hogy nem neveztél meg senkit akinek mondtad, csak magának az OBI klánt...habár lehet ha nevett mondtál vóna akkor nagyobb "ereszdelahajam" lenne

Hát....mégegyszer BUÉK
    ezután
    majd a végkifejlet
  • Dud [OBI]
    Nem lesz. A megoldás egyszerű...
  • Dud [OBI]
    Ezt egyedül fogalmaztad meg, vagy Apu segített?
  • Grave Digger
    Mi a faszért nem tudom updatelni a pb-t??:(((
    Egyébként ebből tényleg hangoskodás lesz.
  • Pano
    Öhmm, most így elég feszült a hangulat, bocs, hogy felfhozom, de egy hír:

Az ALDI kibaszta Rikachu-t a clanból csalás miatt. Csalását egy screenshot is bizonyítja meg egy pb report (screenshot a pb kivágása)

LOL

• Kim Basinger
    szolni sem merek