109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
Garrett #1191 igyekszem most tömtem tele magam CSipszel... remélem a 2 együtt hatni fog -
#1190 énse....de ha akarsz 1 jót hányni, azért próbáld meg vhogy behozni a gamét :) -
#1189 Amitől már előre félek, hogy a BF1942 túl száraz lesz! Kőkemény taktikai FPS, vagy MPS, hangulat nélkül :((
Remélem nem lesz igazam ....
hmmm... engem leginkább azért fogott meg a MOHAA, mert a játék képes volt mindenféle marketing és reklám (mert az nemigen volt neki), továbbá a ma oly divatos ultrakúl grafikai újítások nélkül is ekkora hatással lenni az emberekre, hogy még ma is 4-5000 ember játssza a gamespy-on, és a múlt hónapban ismét az eladási listák élén volt. Ez csak Spielbergnek sikerülhet (ő kreálta a játékot), emlékezzetek a mozijaira, bár azok be is voltak harangozva... Ez azért nem semmi..., ennél a játéknál éppen ezért nem érzem azt a marketingszagot, ami ma már minden játékfejlesztő- és kiadó cég székhelyét körüllengi... A doom-os időket juttatja az eszembe, amikor még nem pénzfejő gépnek fejlesztették a játékokat, hanem a puszta élvezetért.... én az ilyen ritka gyöngyszemeket díjazom!
Remélem tévedek és a BF1942 stábja is ezen nyomvonalat követi, továbbá, hogy nem egy száraz, katonai kiképzési célokra fejlesztett szoftverrel ajándékoznak meg.
-Zagash
-
#1188 nekem 5perc se kellett, hogy nyomjak 1 gyors quit-uninstall kombót :DD -
Garrett #1187 Basszus leszedtem e BF1942 Sp demót betölti a játékot behozza az instant battle-t pályát is kiválasztom a spawnpointot és mindig kifagy a játék?
Ki érti ezt? Ki érti ezt? ki érti ezt? -ÉN NEM! -
#1186 Skacok, jól el vitatkoztatok a semmin!!! :D Majd akkor ha kijön a végleleges akkor kell de addig az egész csak "szófosás". :) -
#1185 FREAK te orokke keverni fogod a szezont a fazonnal -
#1184 1. np :)
2. hát én kimondottan a látványra és a sebességre gondolok, ebben egyértelműen jó a BF -
#1183 1. Bocs, le vagyok maradva :)
2. Hát, nem tudom, egy motornak sok része van, de nem akarok beleszólni, mert nem ismerem igazán egyik játékot sem. :) -
#1182 a MOHAA-nak a WW2 taktikai FPS jellege miatt, ezt két hete kibeleztük....
az OFP-nek szerintem nem vetélytársa, mint JÁTÉK, csak ebből tanulhatnának a Bohemia-nál, hogy kell megírni egy motort.... DICE rulez! -
#1181 Na akkor én is beszólok. :) Ez miért a MOHAA-nak vagy a OFP-nak a vetélytársa? A MOHAA-nak teljesen más a hangulata, az OFP meg reális. :) -
#1180 hagyd, úgy látom, ő az ügyeletes "beszólok freaknek" arc :)))) -
#1179 vissa pofázol a szakértőnek!? :)) -
#1178 mindössze 5 perc kellett, és meg voltam győzve..... amíg a MOHAA-ban nem lesznek ekkora pályák, és ilyen harcrendszer, addig bizony BYEBYE...... és ugye nem valószínű, hogy lesznek valaha.... -
#1177 "graf geci jó"
mielőtt pár szellemileg leárnyékolt kollega beszólna, LÁTTAM MÁR SOKKAL szebbet, de ez még így is kurva jól néz ki, a robbanás, füst, becsapódás effektek gyönyörűek.... egy sivatagi pályán meg nem tom, ki milyen textúrákat hiányol..... -
[-MBD-]`z3R0^_ #1176 mi az hogy mohaa bye? milyen alapon hasonlitgatod es teszel ilyen elhamarkdott kijelenteseket?
-
#1175 háj
graf geci jó, na így kéne futnia az OFP-nek, és ha csak fele ilyen jól nézne ki, nem is hánynék tőle :))
játékmenet tutkó, folyamatos a pörgés, iszonyat háború van, kúúúl
a hangok buzi jók, aki szerint nem, az talán kapcsolja be az erősítőt..... a távoli hangok environment effektet kapnak, és kicsit visszhangosak, tompák, pont mint egy háborús tudósításban....
MOHAA bye, OFP bye....... :D -
#1174 Azért ideális esetben a játék szép is és jó is. :) És visszafele fejlődni azért gáz, nekem pl. az America's Army után közvetlenül okádék volt a BF1942, de ha azzal kezdtem a napot :D, akkor nem volt vészes. -
#1173 egyébként még mindig nem értem ,nálatok mért a grafika az elsődleges szempont.Mikor a játékélmény ,játszhatóság sokkal fontosabb szvsz. A játék azért van hogy játszunk vele ,nem? -
#1172 Nekem Wolf Tram pályája sokkal jobban tetszik pl., lehet hülye az ízlésem. :) -
[-MBD-]`z3R0^_ #1171 texturazottsag reszletessek..kulso terek megjelenitese.. -
#1170 Én nem úgy láttam, de miben jobb? -
[-MBD-]`z3R0^_ #1169 egyebkent mohhanak jobb a grafikaja mint wolfnak
-
#1168 Ebben van igazság, de megfelelő hangulatos játékmenettel megtámogatva szerintem ez nem probléma. Mondjuk egy ilyen játékba szerintem túlzott elvárás lenne egy reális sérülési modell a tankoknak... vagy nem? -
#1167 A Max Payne 2. részét már együtt fogja csinálni a Remedy és a Rockstar Games! :D
Grafikailag szerintem a MOHAA sem etalon, akkor már inkább a Wolfi.. de felesleges összehasonlítani, mert a BF teljesen más játékélményt akar (fog?) nyújtani, ami nagyon szép, nagyon jó lenne, a grafikával szerintem nincs olyan nagy probléma, még akkor sem, ha lyen marad, csak egy olyan netkód kellene, amivel lenne értelme egy ekkora terepnek - 60 ember egyszerre nyomulhatna (=lehetetlenség). Meg nehéz lesz kiegyensúlyozni úgy a játékmenetet, hogy ne tankcsatává váljon az egész ("gyalogosan" nyomulni=halál) és ne legyen túl arcade jellegű, mert egyelőre annak tűnik, igenis kellene bele sok terepakadály, kommandó.
Mondjuk egy soktankos kurszki csata a neten se lenne olyan szar. :) -
#1166 "Arra nem jöttem rá, hogy egy cirka 15 méterről egy az ellenfél lánctalpjára leadott pontos lövésnél, az miért nem esik szét.
Illetve nem sikerült rájönnöm a tankok gyenge pontjaira. Valahogy mindíg ugyan annyit kellett beléjük eresztenem, hogy végük legyen."
Hát ez csak azért van mert ez erősen Arcade játék lesz.Innentől kezdve ,megszokva más játékokban a jóval nagyobb realitást ,igy nem lesz nálam hosszú életű.(bye Battlefield 1942)
Tehát összehasonlítani sem lehet az olyan játékokkal ami realitás irányába indult el.Nem hogy könnyelműen kijelenteni hogy ver bármit is.(szvsz) -
#1164 Az új király avatástól még messze vagyunk!
Tessék kicsit jobban megnézni az anyagot, mielőtt ilyet kijelentünk!
Ez még nagyon béta!
Ez még a közepestől is messze van!
ÁA végleges lehet még nagyon jó, de ez a demó még kicsit nagyon kaki!
A hangok gyengék, az teturázottságot a MOHAA-val összehasonlítani, Istenkáromlás!
A Terep kialakitása, és a tereptárgyak, nos az minden csak nem említésre méltó!
Nem kezdem el a hibákat sorolni, de lenne mit!
Kiváncsian várom a véglesest, és remélem tényleg jó játék lesz, de egyenlőre nem váltja meg a világot!
KÉRDÉS:
Miért kell minden játékot összehasonlitani amiben puska van?
Ennek annyi köze lesz a MOHAA-hoz.mint GTA3-nak a MAX PAYNE-hez! (külső nézet, puska van) :P
-
#1160 Drága rusland1!
Én az OFP-t kb. 2-szer 30 percig játszottam. Hánytam tőle, ha nem hiszed, nézz be az OFP - még mindig a legjobb?? topikba.
A viszonyítási alapom pedig világosan levehető a lentebb írt véleményemből.
Viszont a te beírásodat marhára nem vágom.
Hat demoban? Ez mi? Vagy az HÁT akar lenni? Így meg nem értelmes.
Sorry, félre ne érts, csak nem tudom kihámozni az álláspontod a beírásodból... -
#1157 Ízlések és pofonok....
De attól még -
#1154 hagyjátok már abba ennek a verziónak az összehasonlítását a MOHAAval!!! Ahogy írta Timber ez ezer éves. Majd ha kijön a Multi demó akkor szidjátok!(Ugysem tudtok majd beleköztni :)) -
#1153 Ilyen mélységekbe nem mentem bele, lekötött a játék.. (milyen fura.... nem nagyon tudtam arra figyelni játék közben, hogy mi szar :-)))))
Nekem tetszik ahogy a tályat kezeli. Ha messze nézel, magyon frankón szinte alig látsz valamit. Nem pedig tű éles ameddig a szem ellát. -
#1151 Hello Blasta :)
"Nem tetszett, hogy a sniper nem mozog, hanem fixen tartja emberünk.
Kicsit nehéz uyg sniperkedni, hogy minden lövés után szinte egyből elkapja a szeme elől a távcsövet, hogy felhúzza a puskát. Magyarul ha messzi célpontra lősz, nem tudod, hogy talált-e.
Lehet, hogy ez az életben is így van, nem lőttem még mesterlövész puskával..."
Igen ez az én bajom is....azaz nembiztos, mert állítólag ha kicsit nyomvatartod a gombot, láccik az "eredmény".
"A hangok valami veszett jók, igazából ez is Mohaa minőség"
Ez melyik demo amúgy? mert az alap single demoban a hangok elég trágyák....
-
#1150 Akkor dióhélyban az első élményeim a BF-ről:
-Szebb mint vártam. Nem egy matyóhímzés, nyilván nem egy RTCW vagy UT2003, de a célnak maximálisan megfelel. Igazából szerintem a grafika kb. a Mohaa szintjén van, bár csak egy pályát láttam.
Viszont bugzik még az endzsin keményen, de nem minden esetben. Medium beállításokkal a tankok lánctalpai meg a házak igencsak bugosak voltak. Felrakva max-ra, már nem volt semmi gond. Remekül szalad a konfigomon 1024-ben, minden max-on. (TB1,2, 256ram, GF4MX) Minimum konfignak 800Mhz-t jelöltek meg, de a haverom 500-as celóján elindult, igaz diavetítve. Tehát szerintem a 800Mhz minimum vagy medium graf beállításokkal elég lehet a futtatáshoz, főleg ha majd szeptemberben fullos lesz a gém.
-Csak egy pályát tartalmaz, Afrikában. A Terep baró. Taktikus, nagy, nincs falakkal határolva, igaz csak az egyik irányban néztem el, ott az oceán volt a "fal". Ha ez az afrikai terep ilyen jó, nem nagyon ronthatják el a többit sem, ráadásul ott sokkal több lehetőségük lesz szinesíteni a cuccost, hiszen a sivatagban nem sok látnivaló akad....:-)
-Fegyverek rendben. A hangok valami veszett jók, igazából ez is Mohaa minőség. Nem tetszett, hogy a sniper nem mozog, hanem fixen tartja emberünk.
Kicsit nehéz uyg sniperkedni, hogy minden lövés után szinte egyből elkapja a szeme elől a távcsövet, hogy felhúzza a puskát. Magyarul ha messzi célpontra lősz, nem tudod, hogy talált-e.
Lehet, hogy ez az életben is így van, nem lőttem még mesterlövész puskával...
-A járművek is rendben vannak, kb. 5-6 tankot láttam a demóban, de mindegyiknek más-más menettulajdonságai ill. páncélzata és kalibere volt.
Arra nem jöttem rá, hogy egy cirka 15 méterről egy az ellenfél lánctalpjára leadott pontos lövésnél, az miért nem esik szét.
Illetve nem sikerült rájönnöm a tankok gyenge pontjaira. Valahogy mindíg ugyan annyit kellett beléjük eresztenem, hogy végük legyen. Viszont a tankcsaták marha izgik. Főleg, ha beül egy AI a lövegtornyodba, vagy hálóba a partnered. Már várom nagyon....
-Player modellek igazából teljesen átlegosak. Valhogy itt is Mohaa érzésem volt.
Tetszett, a mozgásuk, frankó, hogy lehet vetődni, de hiányzik a lean.
-Ezt a zászlófoglalós játékmenetet még nem igazán értettem. A szövetségesekkel egyszerüen nem tudtam egy menetet sem nyerni, normal fokozaton.
A némeztekkel viszont gyerekjáték megnyerni a csatát. Csak bele kell pattanni egy tankba és cikk-cakkban végigszaladni vele.
-A Team parancsokat nem tudtam még használni, de nem is nagyon törtem rajta a fejemet.
Egyelőre ennyi. Nekem nagyon bejött a játék (ha gonoszkodni akarnék, akkor azt mondanám, hogy veri az OFP-t magasan :-)))) De nem teszek ilyet.
BF Rula!!!!
-
#1149 Sajna nekem fogalmam sincs, hogy milyen messze áll, de ahoz elég közel, hogy új királyt avassunk!!! -
#1148 Uh. Ez fájt!
:-I -
#1147 Timber: Ez a most kiadott demo milyen messze áll a legújabb bétától? -
#1146 haha -
#1145 Ő:
-
#1144 ha Blasta azt mondja.....ám elhiszem!
dekiaz a Blasta? :DD -
#1143 mingyá csekkolom, Blasta koma szerint tigris a game!