109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#1389 Azt tudom! De multi lesz
:-DDDDDDDDD -
#1388 sajna ez még single! -
#1387 De arra céloztam, hogy "ja es az egesz jatekban nemlehet felhasznalni a szakmakat ugyanis mindenki valami jarmut hasznal"
Ha ezt multira levetítjük, akkor nem értek vele egyet. Single-ben talán igaz...
-
#1386 JA , ,de a multiig , csak gyenge szájbetömési kisérlet ! :P -
#1384 Ezt most single vagy multi szinten mondod?
Mert nem mind1! -
#1383 de ez már sokkal biztatób bmint az elődje!
De kirárolag hard modon játszható, mert elalszol különben. :P -
#1379 Beza! Marha jó Tobruk! Mondjuk én még nem láttam Wake Island-et.
Majd este!
Szvsz Tobrukban a legjobb kombó az enginer vs. akármilyen tank (mondjuk valamilyen német darab):-))))) -
Árnyvadász #1377 :))) Egyébként a Tobruk-os is nagyon, nagyon jó! Abba is egy halom lehetőség. Ott igazából a német tankfölény idegesítő, de ez a dzsip-es patch már megoldja ezt is. Amúgy pedig a németek valójában is fölényben voltak. Tehát ebből a szempontból minden ok. Csak ugye, aztán Hitler megvonta az utánpótlást Rommel-től, mivel az Észak Afrikai térséget nem tartotta "annyira" fontosnak stratégiailag... Innen pedig már mindenki ismeri a sztorit.... Nahh igen. Szóval Tobruk is jó, de valszínű, ahogy mondod ez a tengeri csapás lesz az igazi... Este ki is próbálom. BF1942 rulz.. -
#1376 A tobrukos demo 1rakás szar.....ezen már láccik, mekkora game lesz, már csak a marék lepke iqjú botokat kéne emberekre cserélni (ha lehet olyanokra, akiknek van iq-juk is :D). Áhh, hihetetlen mennyi lehetőség van benne, szinte bármit meg lehet csinálni. Tegnap olyat jáccottam, hogy repülővel átmentem a japcsikhoz (persze szárazföldön) és szarrá lőttem mindenkit (najó, az a mindenki 2sárga, +1sárga vót dzsippestű). :D -
Árnyvadász #1375 Megvan srácok! Az Fpscentral.hu-ról egy külföldi oldalon keresztül lehet lerántani! Mérete: 190MB.. Szedem ezerrel, mivel végre repcsizni is lehet meg ott a tenger is:)))) Pixel shader rulzz! -
#1374 http://www.filefront.com/?filepath=/tmt_files/mods/Wake_Island_BF1942.zip -
#1373 Aha. AKkor nekem csak a régebbi van meg (ahogy shadow hunternek is :-))))
Le köllene tölteni! -
#1372 én csak az ujat telepitettem fel, ebben csak wake van, -
#1371 És hogy lehet játszani rajta?
(bőszavuság jellemző a mai topiklátogatókra...:-) -
Árnyvadász #1369 Akkor én is hadd kérdezzek már vmit! A nemrég kijött DEMO-ban már van Wake Island is? Mert eddig nekem úgy rémlett csak Tobruk van benne. Nekem még egy régebbi DEMO van meg, ami Tobruk azt slussz passz. Meg tudok erről a Jeep-es patchről, de eddig ennyiről csak. Tehát? -
#1368 Kösz -
Árnyvadász #1367 Igen! -
#1366 Bocs, nem olvasok vissza.
A patch ami dzsippet meg egyebeket rak fel, az csak úgy müxik, hogy a tankokat kiveszi a demo-ból? -
#1365 reggel 10 perc proba (és melóbol való elkésés) után, némileg megnyugodtam!
Lesz ebből még játék! :P
Alakul, mint púpos a prés alatt! Még mindig messze van a kiadható szinttől, de máris sokkal-sokkal jobb mint az első gagyi demó!
Már csak a multi kellene bele, mert anélkül unalmas!
De jo lenne egymás ellen játszani!
Ja a gépigénye legalább olyan brutál mint az AA-é!
Pedig a még a viz is gagyi! :P
Csak igy tovább, még egy-két hónap és oké lesz a cuccos! -
#1359 azt mar most a 2. demo utan cafolom hogy 10x jobban fut mint az ofp ugyanis ez mar rendesen leakasztja a gepet... -
#1358 Nézzétek meg, van új videó a honlapon (www.battlefield1942.com). Nagyon király! :) -
#1357 De, csak az Arcade szó hiányzott! :)) -
#1356 hát nem ezt mondtam? -
#1355 nem nem! Battlefield sokkal Arcadeosabb mint az OFP. Az embereken meg azt szeretik jobban, ami egyszerübb és könnyebben játszható. -
#1354 Hasonló kaliberú játékok... OFP előbb jött ki ebből adódik hogy szarabb is :)
Nem hiszem hogy a bf amatőr gamma lenne ... inkább játszhatóbb! Az OFPben a taktikán és a csapatjátékon van a hangsúly itt inkább a szórakozáson :), ez van -
#1353 "Sok amatőr vagyon itt ,és azoknak csak ez az amatőr játék marad."
Öregem, ez után a beszólás után a helyedben jó mélyre ásnám magam, kb. addig amíg már a játékra sem emlékszik senki, nehogy utólag kiröhögjenek az utcán.... Tisztában vagy te vele, hogy a DICE mekkora név a szakmában??? Mert ha már amatőrökről beszélünk, akkor érdemes megemlíteni egy bizonyos Bohemia Int. nevű csapatot, akiknek volt egyszer egy bizonyos Operation Flashpoint nevű nagyon ígéretes próbálkozásuk, csak kár, hogy 4 évi munka sem volt elég nekik, hogy egy időszerű, kezelhető motort írjanak a játékuk alá, ezért ment az egész a süllyesztőbe, és rétegjáték lett belőle... BORG kollega is állítja, hogy a Tribes 2 minden idők legsikeresebb multi FPS-e, de ő is kb. akkora tévedésben él, mint ti :PP
Jó az OFP, de messze nem az a színvonal, amivel érdemes hosszú távon foglalkozni. Ennyi, kezicsókolom, játszatok tovább a saját topikotokban! -
#1352 "Inkább a mondj valami szépet a Battlefield-ről amit a többiek is jónéven vesznek!"
Na persze, hogy az ilyen OFP fanatikus elvakult kissrácoknak legyen mibe belekötni, mi?? Majd ha nem látom itt a nicketeket, akkor talán... Mellesleg tervezek egy részletes összehasonlítást a két játékról, de ehhez meg kell várni a full BF-et. Táblázatos lesz, és bárki megcáfolhatja az értékeket, de csak ha rendesen bír érvelni, mert eddig a béka segge alatt van a szövegeitek intelligenice-tartalma. Beszólni azt tudtok, ezt már láttuk, de majd akkor mutassátok meg, hogy kommunikálni is képesek vagytok-e...... -
#1351 Nem tudsz már nyugton maradni ,inkább ne is írj semmit ,ha csak ennyit tudsz.Nyiss magadnak egy Freak peer Freek topicot azán ott ellehetsz magaddal!
Több hülyeséget meg ne írj már légyszíves okoska.Inkább a mondj valami szépet a Battlefield-ről amit a többiek is jónéven vesznek! -
#1350 "És lenyomorékozol egy olyan játékot ami stílust teremtett,és sokan szeretik"
Khmm, khmm, khmm..... Valami biztos a torkomra ment... Legyen szíves a tisztelt szakértő úr elsorolni eme említett stílus népes képviselőit!! Ugyanis akárhol is keresem, nem találok EGYETLEN BÜDÖS JÁTÉKOT SEM, ami az OFP nyomdokaiba akarna lépni... Szóval milyen stílusról is van szó?? Csak nem az OFP stílusról, aminek egyetlen ócska zászlóshajója az az amatőr kapkodásban összetákolt OFP?? Hűha!!! Savanyú a szőlő, skacok?? Itt egy game, amiben van gyalogság, terepjáró, tank, teherautó, vadászrepülő, bombázó, légelhárító löveg, katyusa, anyahajó és még a faszom tudja hány vezethető jármű, és körülbelül ezerszer szebb és tízszer jobban fut mint az OFP, ezt nem bírja feldolgozni az a kurva nagy szakember gyomrotok?? Igaza van Blasta-nak, az ilyen maradjon meg a gagyi kis OFP játékánál, élvezze a hihetetlen AI gyönyöreit, és húzza be a farkát, ha túl nagy falat neki egy új játék, mert ez a keserű fikázás egyszerűen szomorú, gyerekek.........
-
#1349 na. Ez a demo meg mindig illegalis am asszem ^.^
de ime egy kis info:
evilSpirit
From: Germany
Posted: 2002-07-26 10:57:09
--------------------------------------------------------------------------------
hi,
i know you are sick of all the questions, but I have so a question again :-/ !
When will the MP Demo release?
From: San Francisco CA USA
Posted: 2002-07-26 11:24:12
--------------------------------------------------------------------------------
keep the faith...marketing has asked that we sit on the release date so they can postit for maximum exposure...*cough* August *cough* early *cough*....
P4 1.8/256 MB/GF4
[EA] One Eye
Electronic Arts
From: San Jose CA USA
Posted: 2002-07-26 16:41:14
You need a cough drop there Saracen?
From: San Francisco CA USA
Posted: 2002-07-27 13:46:56
Chip...I'm hurt...gag, indeed...hmph.
Just for that I'm going to ask them to remove the Spitfire...
P4 1.8/256 MB/GF4 -
#1348 na mindjart megnezem mit mond az EA errol az uj demorol ^.^ -
#1347 ujabban mar orozod a nevem? nem art majd odafigyelnem akkor O.o
de egy biztos en nem fogok a Goodwill nevre hallgatni ... ^.^ -
Anee #1346 de onnan EOL-lal nem tudom szedni:-(
Modemmel meg 190MB nem egy perc -
#1345 nem de ahonnan en toltottem (amit MAxx mondott) onnan maxszal jott -
Anee #1344 Nem tudtok szervert ahol fentvan ez a Japcsi-Amcsi térképes második demó.
Magyar szerver előny lenne -
#1342 Viszont jeeppel repesztek :) -
#1341 fel, le nyil
Én a röpcsivel mindig lezuhanok :D -
#1338 ja es bugmentesebb egy kicsit. mivel mar 19000-es build a single demo meg csak 16000-es volt
nem tudja valaki hogy lehet kinyitni az ajtajat a partraszallo hajonak? -
#1337 ja
egyik hivatalos masik meg lopott es buheralt tehat szarabb a jatekmenet(kevesebb AI van) de tobb jarmu van! koztuk repcsi is -
#1335 japanok reszerol akkora kamizkazekat lehetne csinalni hogy csak na! :))