109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#963 hisz bazzeg meg te mondtad hogy egyaltalan men jatszottal vele (mohaaval) max csak 1 orat akkor honnan a redvas kakibol tudod hogy ilyen??? ezt csak az allithatja aki min 1-2 honapot gamezott vele! -
#962 miért lenne más? -
#961 szeptember asszem -
#960 tok mas a ket jatek. jo akkor hasonlitsuk ossze az aknakeresot az operation flashpointtal ert ott is vannak aknak csak az ofp-ben tobb a lehetoseg tehat az jobb aknakereso. -
#959 Tudja valaki hogy kb. mikor fog ez a game kijönni? -
#958 Nem bétája, hanem egy korábbi buildje. -
#957 Egyébként felejtsétek már el ezt az Unreal2, meg Unreal Wrfare motorozást, mert nincs töb féle, csak EGY Unreal motor van. Annak vannak különböző build változatai.
Pl. az Unreal 2 lesz a build 1000(ezt most csak úgy írtam, tuti nem ez lesz), amit most lehet licenszelni az a build 700 vgy 800... -
#956 akkor apha nekem mindegy :) -
#955 még most is komolyan gondolom
két WW2 team, taktikai fps, ugyanattól a kiadótól csak az egyik fényévekkel brutálisabb
hol a probléma??? -
#954 mondom annak egy betaja de ra epit -
#953 te vagy a hulye bibibee tok mas kategoria a ket jatek meg csak eszembe se jutott volna hogy a mohaaval hasonlitsam. ezt szerintem te is csak azert irtad mert egyszer regen telesuxxoltad a mohaa topicot hogy pfujj de szar jatek es merges voltal gondolom ezt te se gondoltad komolyan akkoriban -
#952 ez nem Unreal2 motor, jobb ah tudod. -
#951 inkább alfa, láttál te már U2 videót??? -
#950 illetve annak egy beta valtozata -
#949 hat bizony az jobb ha tolem tudod unreal2 engine -
#948 U2???? Magadnál vagy??? Szerinted kiadják a motort a JÁTÉK ELŐTT???? -
#947 Azért szerintem ez a build Unreal motor, amire az AA épül már nagyon szép, sokkal szebb mint a rivális q3 motoros FPSek. De hát ez nem is csoda, ez már egy újabb motor.. -
#946 te vagy hülye, ezt kurva rég nyitottam, és szerintem az elsődleges szempont a WW2, ugyanis addig lehetetlen összehasonlítani bármivel, amíg nem ugyanazok a fegyverek, helyszínek vannak benne..... -
#945 Az első tréningpályákon nem is mutatja meg a szépségét a játék, a multi pályák viszont nagyon ott vannak!! -
#944 azért jól néz ki, csak van igénye.... -
#943 nem a hadsereg programozta hanem az unreal2 enginet hasznaljak ami szerintem meg igy is gyerebb mint a q3-e -
#942 Freak jo nagy hulye vagy hogy azt irtad hogy bye bye mohaa mert annak semmi koze azaz nulla koze van ehhez a jatekhoz csak annyi hogy 2ww. ez az operation flashpoint ellenfele ahhoz hasonlit! mig a mohaa foleg belsoterekben vagy kicsi kulsoterekben jatszodik (foleg partizanharcokrol szol) addig ez a jatek a kulso hatalmas terekben jatszodik jarmuvekkel repulokkel stb!! tok mas a ketto -
#941 Jó ég! Ennyire nem tudnak programozni a seregben? Én direkt megnéztem, hogy milyen a grafika maxon (ment vagy 2 FPS.el : )))), és hát nem volt olyan nagyon ámulatbaejtő a látvány. -
rusland #940 CS az mindig a legjobb lesz higgyetek el
3eve van es meg csak most kezdodik >CZ -
#939 Mert ezerszer jobb CSnél :) -
#938 mert?? tényleg nem tudom, csak a video tetszett, és az alapján én eltemettem a CS-t (mondjuk már nem először) -
#937 CS-hez kb. annyi köze van, mint lónak a hűtött bableveshez.... -
#936 hát ja, 1.2 AThlon GF4 mx nem elég neki high-on.... -
#935 Mondjuk az AA demótol én se voltam hasraesve. Talán majd ha kapok egy normális videokártyát. -
#934 Jaaa. : ))))))))))))))))
Én meg már itt állandóan az Allied Assault-ra asszociáltam. Na mindegy, mostanában már mindent félreértek. Kezdek öregedni. : ))) -
#933 "míg AA a CS klónoké"
AA = America's Army
mondjuk én nem játszottam vele, csak lőttem párat, de ez és a video alapján, byebye CS..... -
#932 Ezt azért nem mondanám. Rengeteget kell taktikázni a MOHAA-ban, hogy el ne patkolj már medium fokozaton. Mondjuk én se nevezném éppen a CS klónok ellenfelének. -
rusland #931 cs klón???
doom klón!!! -
#930 mert?? -
#929 Nekem csak ez a 4 on 4 nem fér a fejembe.. -
#928 épp ezért jobb, ha a MOHAA-val rakjuk össze, úgy tuti a siker :))
single-ben viszont brutál lesz, ugyanis a végigjátszás is botok ellen történik, semmi nincs megírva -
#927 Azért BF ben sokkal több lehetőség van, mint Mohaaban, viszont valamivel kevesebb mint Opforban. valahol a kettő között van :) -
#926 akkor is úgy gondoltam, és most is, hogy a BF a MOHAA kihívója, WW2 "taktikai" shooter..... az OFP-t nem érzem ellenfélnek... -
#925 BF inkább Opfor ellenfele, míg AA a CS klónoké. Szerintem se kell őket összehasonlítani. -
#924 hát mivel csepel száksz, asszem engem se fogtok már sokat, max. ha nyerek egy autót, vagy a taxisjani épp arra jár.........