109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#1234 Igy megy ez itt az SG-n mindíg!
Flame-flame hátán, megjelent és megjelenésre váro játékoknál.
Tök mind1. A lényeg, hogy mindenki anyázzon!!!! -
Garrett #1233 Tök jó már itt elkezdtek veszekedni egy játékon mi még meg sem jelent... akkor így legyen magyar Mohaa válogatott?
Timber, goodwill meg a többi "jómadár" :)) -
#1232 shift 6 [EN]
v. ctrl alt 3 [HU]
^.^ -
#1231 Hogy lehet ezt a lefele mutató kacsacsőrt elővarázsolni? :) -
#1229 lol ^.^
majd megnezem hogy fog a tank agyujanak a csoveben visszhangozni Goodwill vekony hangja: Ne lojj lecci lecci lecci ^.^ -
#1228 en a BFet topra emelem ... MP BETA alapjan ... ^.^ -
#1227 maga a demo nem teccik, eccerűen nem tud lekötni.....
ha kijön végre vmi multi demo, minden más lesz ez biztos, a szkrínsotik alapján láccik, hogy ez a játék sokkal több annál, mint amit ez a prereleasealphabeta genny mutat....
Az utolsó képen lévő kiíráshoz pedig jobb ha már most hozzászoksz (DF Timber is no more), mert jövök, és büntetek! -
#1226 na mi a szitu?? van még pár lúzer, aki siratja a kedvenc kis játékát, mert jön a BF és büntet mindent? :DDD
na nem baj, akinek nagy falat, ne játszon vele! :)) -
Anee #1225 náci nem néci -
Anee #1224 És ugyan mért baszták el a multiját?
Nekem 1.43mas vagy hanyas változat van CE-ből és semmi baj nics multiban s hangulata hasonló ehez...csak nem nécival vagyoik hanem komcsival.
Amúgy jól látszik a hasonlóság a két játék között... -
#1223 bocsi ,az reviewt elcsesztem.:)
info
-
#1222 Mielött bárki is a TOP-ra emelné eme játékot SP alapján ,azt had emlékeztessem a Codname Eagle-re ami nagyon jó game lehetett volna és ami talán a legjobban hasonlít ehez a játékhoz.Úgy elbaszták a multiját ahogy azt illik.Remélem ennél nem követik el azt a hibát amit ott.
demo:
SP-MP demo
review:
href="http://pc.ign.com/articles/163/163936p1.html">info -
#1221 Ja, bocsi, Rusland1-nek ment, aki nem is Rusland1, csak lusta bejelentkezni :))))) -
#1220 A MOHAA fejlesztőbrigádja a "2015" nevű csapat, "Created by Steven Spielberg", kiadó : Electronic Arts !!
Maximum az engedélyeket kellett beszerezni a Dreamworks-től, hogy a játék hivatalosan is tartalmazhasson jeleneteket a Ryan közlegény megmentése c. filmből!
/A filmes Dreamworks SKG nem feljeszt játékokat (legjobb tudomásom szerint)/ -
#1219 thx -
Garrett #1218 a hardwiredről is pl -
#1217 honnan lehet leszedni a demót? -
#1214 te valamit nagyon elszursz ... de ez toled nem meglepo ^.^ kekeke -
#1213 1. azok voltak igen ... ezert nem kell azzal a demoval jatszani (az meg beta v5 ... most beta v9 van)
2. nekem nem ^.^
3. de igen ... amennyiben eldobod a sajatod. Lattal mar katonat ugy rohanni, hogy egyszerre ketfele felszereles volt nala? en nem ... es HP Packrol ne is almodj ... akkor minek a medic?
4. tipikus v5 hiba ... v7 ota nincs
5. nem akarjak lenyomni a MOH:AA-t ... mivel ugyanaz a ceg fejleszti ... de mivel a MOH:AA fejlesztesevel lealltak (es valljuk be ... a MOH:AA sikeresen lenyomja mostmar a CS-t a cheatek teren) ezert a MOH:AA sajnos kezd lefele csuszni. -
#1212 minek valtozna?
ez igy szep ahogy van ^.^ -
#1211 www.hcgamer.hu
de csak a single demo!!!! -
Cobra11 #1210 Honnan lehet letölteni ha már megjelent? -
Garrett #1209 nekem Celerom 1.2Ghz Gef4 mx440, 256MB ram
és el se indul :) mármint kifagy,,, -
#1208 De lehet ugyan azzal irányítani! A confilct detected-et akkor írja ki, ha mondjuk a gyalogos vezérlőgomboknál van 2 funkcióra bebindelve ugyan az a gomb. Tehát csak az azonos "kasztot" figyeli, de ha conflict van, akkor el sem menti a változtatást!!!!! -
#1207 Csak sokszor mentsek?
Van meg 1 gondom a configgal: ugyan arra a billentyhukre allitottam a karakterem mozgasat, mint amivel a jarmuveket iranyitanam. De ilyenkor szol hogy "conflict detected". Nem lehet ugyan azzal iranyitani? (ertelem szeruen az elore gyaloglasnal egy takba beszalva is elore menjen persze a tankkal:) ) -
#1206 Szerintem a hiba a kevéssé optimalizált kódban van. :) Nekem 1024*768-ban még a fehér betűk is elbaszódnak, olvashatatlanná válnak, ilyet tutoljára akkor láttam, amikor Voodoo3 2000-en próbálták elindítani a Ghost Recont.
Timber screenshotjai alapján nem változott sokat a grafika, de repülőről egész kellemes és hangulatos. :) -
#1205 De müxik, csak nem elsőre! Én is azt hittem, hogy sux a config, de elmentettem egy párszor, és megjegyezte! -
#1204 A probléma az ön készülékében van!!!!!
Nálam TB 1200, 256 Sd, GF4MX és 1024, max detail-en nem szaggat!
Medium beállításokkal viszont tuti jó, akár multizni is elmennék vele!
Ja, és WinXP of kóz!
Csekk your szisztem! -
laja2 #1203 Ez az egyik olyan játék az egyre több közül, amelyhez WinXP alatt nem elég 256 MB RAM. Annyival akadozott és állandóan használta a vinyót, 512-vel simán fut. (És persze más nem ment a háttérben.) -
djcom #1202 Nekem cerka1.3,384M RAM,GF3TI200 128M.1024-ben tökéletesen fut!
-
#1201 ez a jatek egy tragya mert nem mukodik az invert mouse! :)) -
djcom #1200 Bocs az nem gond!Azt nem a hibák közé akartam írni!(a többiről mi a véleményed?)
Azt,hogy a MOHAA-t akarják lenyomni,nem én találtam ki,a Gamestarban olvastam,asszem az e-haviban. -
#1199 Nektek milyen gépetek van? Nekem a demo maxra állítva mindent 800*600-ban érezhetően kevés FPS-t produkál (hol lehet FPS-t kiíratni?). 1800+, 512MB RAM, GeF3. -
#1198 hehe:)
bizonyara azert gond mert hozzoszokott, hogy ami uj az szarul megy :) -
#1197 NEM!
Soha nem a MOHAA-t akarták lenyomni! Köze nincs a 2 játéknak egymáshoz a ww2 sztorin és azon kívül, hogy mind2 FPS!
".Nekem szépen fut minden max-ra áll.1024x768-ban.
"
Ez miért gond?????:-DDDDDDD
-
djcom #1196 nemtom hogy vagytok vele,de van1-2gondom ezzel a demóval.(bár lehet,hogy én vagyok iqlight?)
1.Szerintem a hangok q-rva gyengék.
2.Nekem szépen fut minden max-ra áll.1024x768-ban.
3.Az zavar,hogy nem veszi fel a lelőtt ellenség tárgyait(fegyver élet,stb.)
4.32-bit texturára állítva alíg láthjatók a betűk a menüben.
5.Szal engem ne győzött meg kellőképp,igen bele kell adniuk apait.anyait,hogy a MOHAA-t lenyomja.(mert azt akarják a fejlesztők) -
#1195 "grafikaja az szep lesz az mar tuti ... csak birjad vassal"
A single demónál komolyabb gépigénye van?
Mert én nagyon örültem, hogy ennyire nem kell neki vas... -
#1194 amugy a bye MOHAA az sajnos igaz amennyiben az EA nem ad ki valami anticheat progit. vagy legalabb egy patch-et amivel demorecord es sv_pure parancsok mukodnek. bar ez picit offtopic volt -
#1193 Goodwill te miert iteled el ennyire ezt a jatekot?? Mi az ami nem tetszik benne (ja a letoltessel meg varjatok 20 percet ^.^) -
#1192 szerintem nem lesz az ... grafikaja az szep lesz az mar tuti ... csak birjad vassal.
masreszt ... vannak benne iszonyat jo effektek ... a jatekmenet izgalmas es porgos ... 4vs4tol felfele mar lehet benne nagyon jokat jatszani de egy 16vs16 publik hent is iszonyat jo. Egyszeruen eddig minden multizas utan kegyetlen jo hangulatban fekudtem le. Mindig volt valami ami meglepett.
mai BFes megaistenkiraly elmenyem ...
repulot vezettem felvittem magasra, hogy kiugorva elkeszitsem az egyik kepet
...
ugras kozben a karakterem elkezdett hevesen felelemmel telve zihalni ...
majd mikor kinyitottam az ejtoernyot akkor jott a meglepetes ...
nekiallt uvolteni mint allat "GERONIMOOOOO"
aszittem osszeszarom magam annyira bejott a dolog ^.^
Par screenshot ... vannak kisebbek low settings es nagyobbak high settings beallitassal csinalva.
Azoknak akik elitelik ez alapjan a SP Demo alapjan azoknak csak azt tudnom mondani, hogy emlekezzenek vissza a q3atest-re ... mert az a demo kb. azt a szinvonalat eri el.
Goodwill ... es mindenki akinek nem tetszik, hogy a sniper loveset nem latja hova megy: tartsd nyomva a tuzgombot ... es voila! ez mar mukodott elvileg abban a SPDben is.
Ja es amit ma vettem eszre (lehet a high settings miatt ^.^) ... amikor a tank megy akkor a lanctalpa igazodik a talajhoz ... teljesen normalisan.
Szoval a BFrol minden elmondhato csak az nem hogy unalmas lesz.
GERONIMOOOOOOO ^.^