109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#1141 Milyen bug van benne? :) -
#1139 Nekem kéne -
#1137 kiprobálom a fullt, de nem sok esélyt adok neki;) -
#1136 szerintem sokan vannak akik ezután a genny után ki se próbálják a full-t.....persze tőlem azért kap még 1 esélyt :P -
#1135 Okos húzás volt kiadni ezt a demot....ha a végleges télleg sokkal jobb lesz, akkor főleg! -
#1133 most probalom ki. latom csupa jot irtetok rola szoval szerintem is bye mohaa:DDD amuggy nmtom mibajotok van a mohaaval sztem tok jo -
#1132 Nekem tetszik a demo, igaz nem világháborús hangulata van, de el lehet vele lenni, olyan könnyed háborús játék lesz ez ami főleg multiban lesz ój szvsz. -
#1129 Szerintem Timber nem :D -
#1128 Viszont eddig ami a nagyvilág elé került, , az kaki! -
#1126 Dunno :( -
#1125 Istenkaromlok!!!! :))
majd a multi demo eszhez vag titeket -
#1124 Ezzel nincs is gond, én is írtam, hogy nem hiszem, hogy sok köze lenne a véglegeshez, de akkor mi a rákért adják ki? :(
Ja, és Wolfie rulez! :D -
Irvine #1123 naja, én is többet vártam :( -
#1122 mind1 akkor sem jobb a mohaanal
kiváncsi leszek a véglegesre.......
-
#1121 Olvassatok méár vissza bazz, ez egy tök régi verziója a játlknak, nem ilyen lesz a végleges!! -
#1120 hát nekem sem jött be:((
5 perc után abba is hagytam
nade iylet irni hogy topic címnek hogy ybe mohaa, hát azért a mohaa fényévekkel jobb!!! -
#1119 Elég gyenge OFP klón!!!!!!
Hehhheehhee -
#1118 Jaja, hát, ha ennek van valami köze a nevén kívül a végső játékhoz, akkor erősen felejtős. :) Hátulról írtottam a tankot géppuskával, erre felrobbant vmi nevetséges hang kíséretében, majd fehér villogással eltűnt. :)
Nagy a terep, az biztos, de ez a pár szánalmas tereptárgy... a grafika ronda (ez még nem lenne olyan nagy baj), de szaggat, mint a disznó. És nincs WWII hangulat. :( -
#1117 Megkiméled magad egy csalódástól! :P -
KennyG #1116 Nékem meg állandóan kilép. Betölti a gémet választok karaktert stb. és kilép! I need help?! -
#1115 meg lecséréltem a 30.30-ra:) -
#1114 köszi!
A tüzfalam kavart be:)) -
#1113 cserélj drivert, nekem azzal eddig csak bajom volt... -
#1112 ja a konfig amin lefagy
Asus A7V333, 2000XP, Asus V7700pro,29.90-es detonátor, Win XP Hun -
#1111 nem tudja vki miért fagy le a játék?
már majdnem betöltené, de a végén kifagy az egész:(((
help plz -
#1109 igen ... lesz egy MP demo ... a Wake palyaval ^.^ -
Maxxx #1104 re...
'kis' bf lama tsatika: #bf.hu
;) -
#1103 hogy -
#1102 akkor miért irják hoggy 1.0 a verzio?
-
#1100 Hehe! Ezek az amcsik kicsit lemaradtak! Már rég töröltem is azt a kaki demot! -
Pieces #1099 Ja mar a HCGAMER-en is megvan lokalban. -
Pieces #1098 Bar ahogy olvasom ez kb az lehet amivel mar hulyere jatszottam magam.:) -
Pieces #1097 Emberek!!!
Hivatalos DEMO!!!!
http://www.3dgamers.com/news/more/1027124839/ -
#1096 felhozom a topicot :)) -
#1095 hmm, szerintem sokkal több arc van mint a MOHAA-ban, és jobban ki is vannak dolgozva
és van árnyékuk! :D -
#1094 ha mar olyan kozel vagy hogy lasd az ellenseg arcat akkor vagy nagyon nagyon makod van es nem vett eszre :)) vagy pedig haverod fejet nezed :)) es nem hinnem hogy ezzel fog eltelni az ido :) -
#1093 Ez lehet, viszont itt egy "picit" több player fog szaladgálni egy picit nagyobb pályán... -
#1092 hahah jot nevettunk -
#1089 jo grafikaja van, csak sztem a MoH:AAhoz kepest a csavok kinezete sehol nincs, ugy neznek ki mint a hanyas ebbe -
#1088 azert nincs annyi tereptargy mert ez elsosorban a gepek csataja es ugye hatalmas palyat kellett ezert epiteni. tehat durva lenne ha meg tele is lenne fakkal meg minden loszarral akkor egy 3ghz-s gepen is alig erne el a 15fps-t. ja es egyebkent a stalingrados palyan rengeteg rom van meg minden loszar sot az osszes varosos palya tele van romokkal meg buvohelyekkel. a single demoban csak a sivatagos palya van es meg ott is van egy tok jo kis falu felepitve ahol lehetne egy jo kis varos csatat vivni :)