109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Hmuda
    Mindegy mostmár. Ezért nem fogom leszedni. Majd a full ISO-t megszemlélem. : )
  • Timber
    bar ugy lett volna stilszeru ha ma 19:42-kor irodik ^.^ baar ... valahol epp annyi volt az ido ... (mi van GMT+4-re?)
  • GregSB
    A nagy szakadék szerintem ott lenne, hogy a BF et sokkal többen tudják játszani egy serveren, nagyobb terepen játszódik és járműveket is lehet benne használni.

A mohaaban sok pálya csak kifutópálya méretű...
  • GregSB
    Jó, csak vicceltem :)
  • FREAK

Itt a pont.... Mindkettő WW2 FPS, taktikai teamplay, és most kizárólag multiról beszélünk, mert singleben MOHAA, BF és OFP 3 külön világ....

Nem értem hol van az a nagy szakadék köztük, ami miatt nem lehet egy ringbe dobni őket?
  • Timber
    BF1942 FOREVAAA

(1000. uzi ^.^)
  • Timber
    akkor is ...
  • Timber
    Pedig ...
  • Timber
    Amugy a BF1942-nek most sokan az AA-t tartjak ellenfelnek ... mar amennyire lattam mindenfele
  • Timber
    akkor mondjuk ugy, hogy MOH:AA es BF1942 is:
    -FPS
    -WW2
    -TEAMPLAY
    -TAKTIKAI

ez mar eleg ahoz, hogy osszehasonlitsuk oket.
  • GregSB
    Jó, akkor lécci a Commandos1-2 vel is hasonlítsd össze, mert az is WW2, és van benne MP40 :D
  • Timber
    marpedig ossze lehet hasonlitani a MOH:AAval ... marcsak a legkor miatt is. ^.^
  • FREAK
    pedig összehasonlítom, mert egy kategória : WW2

az külön tényező, hogy a MOHAA összetettségben sehol sincs......
  • GregSB
    Én nem húztam le, hanem azt írtam Fríknek hogy ne hasonlítsa össze mohával :)
  • Timber
    a szerver kulon kliens lesz.
  • Timber
    nem ismerem az OFP-t es nem tudom a feature-jeit.

nem flame-nek szantam csak zavar az hogy egyesek az alapjan a szaros leakelt demo alapjan huzzak le a BF-t. Teljesen jogtalanul
  • FREAK
    LAN nincs benne?
  • Timber
    haha ... epp most toroltek par accountot mert kiadtak a betat. Ennyire nem vagyok huje. Mivel en vagyok az egyetlen magyar ezert ha MOrol tobben belepnenek meg mininmalis logikaval is ki lehet talalni a forrast ^.^

De kepek, videok, infok alapjan nem lehet azt mondani, hogy semmi koze a MOH:AAhoz mert ez teljesen az OFP ellenfele.

Szerintem azert a MOH:AA scene-t is meg fogja szorongatni. Marcsak a korhusege miatt. Jatekban meg ugyanugy kell taktikazni es partizankodni. Egyszer egy srac egy darab Shermannal olyan dolgokat megcsinalt, hogy csak igy neztem. Mondjuk EAs volt a csavo ... ^.^
  • GregSB
    Jó, akkor ne basszál le légyszíves, hanem cáfold meg az állításomat.

Azt írtam #927 ben hogy több lehetőség van benne Mohaatól, de kevesebb az Opfortól. Ezt az eddig olvasott infókból következtettem ki.

Légyszíves javítsd ki, ha rosszat mondtam, ahelyett hogy flémelnél!
  • FREAK
    én demoval sem találkoztam, te pedig nem adtad ki a bétát, szóval sajnos nekünk maradnak a videók, a shotok meg a nyilatkozatok......
  • Timber
    nem errol van szo ... csak tenyleg ugy irtok rola mintha 2 honapja ejjel nappal mast sem nyomnatok.

Emlekeztek anno a q3test-re? Na az a DEMO amivel ti nyomtatok max. olyan szintu.

En nem azt mondom, hogy ne irjatok rola ... csak ne ugy ahogy (pl. #942, #927 ..)
  • FREAK
    egy ki sem adott játékról az dumál, aki akar...
  • GregSB
    Nem játszottunk vele, de az infókból nagyából lhet tudni hogy mi várható. Nincs olyan nagy titkolózás a játék körül..
  • FREAK
    na beszólt a tisztelt bétateszter úr......... akarsz egyedül beszélgetni??? csak szólj, isten ments, hogy megzavarjunk!
  • FREAK
    "pakolják bele a fícsöröket egyre szebb lesz"

hát már a féléves video is ütős volt, szal kíváncsi vagyok.....
  • Timber
    ez nagyon tetszik ...

MI ALAPJAN IRTOK EGYALTALAN AKARMIT A BF1942-ROL??

A lopott 2 honapja is reginek szamito DEMOrol??? Ami meg csak kesz sem volt es meg csak hivatalos sem volt???

Ugy irtok a BF1942rol mintha tobb szaz orat jatszottatok volna vele multiban a neten.

Nekem mar van kb. 100 ora BF1942 multi a hatam mogott es meg en sem tudom igazan eldonteni, hogy mi az a jatek amivel osszehasonlithato.

BF1942 kozel all a MOH:AAhoz ... kozel all az RtCWhez ... kozel all az OFPhez. De hogy barmelyikkel is 1 stilus lenne azt nem hiszem.

Komolyan szetrohogom magam rajtatok. Akkora BF1942 professzornak tartjatok magatokat csak tudnam mire.

Gery1980 te meg kapd be es dugd be a keped a DF csatira bazze ^.^
  • GregSB
    Azért nem olyan szép mint az U2, mert abban több fícsör van.

Nem marad teljesen ugyanaz a motor, ahogy fejlődik, pakolják bele a fícsöröket egyre szebb lesz.
  • FREAK
    én értem, miről beszélsz, csak annyit mondtam, hogy nekem ez zsír új, most olvasom először...

és így még jobban csodálkozom, mert az UT2003 demo grafikája, háááát enyhénszólva nem dobott hanyatt, viszont amiket U2 videókban láttam, attól kész vagyok..... namármost ha ez ugyanaz az engine, akkor az UT egy 10-20%-os gagyi szarra épül az U2 buildjéhez képest, ami ugyebár megint csak hülyén hangzik.......
  • GregSB
    Látom nem érted.

Van 1 Unreal motor, és annak különböző buildjei.

Asszem az Unreal Tournament hajtó motor build 400 volt amikor kijött, és pecsekkel elvitték 440 valameddig. Ahogy emelkedik a szám úgy nő a fícsörök listája. Pl. az Unreal2 motorja (Szerintem 1000es körül lesz a száma) tud majd real time árnyékokat, bump mappet, karma fizikát stb...

Amit most licenszelni lehet az nem ugyanaz az build számú unreal motor, ami az U2-t fogja hajtani. Azt majd természetesen csak az U2 megjelenése után lehet majd licenszelni. U2 meg nem akar Doom3 verő lenni. A két játék megjelenése között lesz 1 év is!

Nehézkesen fogalmaztam, de remélem érted :)
  • FREAK
    hát ez nekem tökúj.... én mindenhol azt olvastam, hogy az UT az egy továbbfejlesztett UT engine, az U2 meg Unreal Warfare és a kettő nem ugyanaz

na majd kiderül

csak épp furcsa lenne azt a motort licenszelni, ami a még meg sem jelent "nagyágyút" hajtja... elvégre a D3-at akarják vele megütni....
  • GregSB
    Én is erről pofáztam a #957ben , de mind1...

A megbízható forrás pedig az egyik fejlesztő. Ő Mondta ezt még az első Ut2003 demó híreknél valahol..
  • FREAK
    te ebben most 100% biztos vagy??? van valami megbízható forrás erről?
  • FREAK
    szerintem meg ez hülyeség, pl. mi alapján hasonlítod össze a fegyvereket, a sebzést, a korhűséget?????
  • Lacc
    A Mohával összehasonlítani a BF-et szerintem is nagy hülyeség, a kettő szinte teljesen más. Inkább az Ofp-vel.
  • FREAK
    na igen, U2 és UT2003 nem ugyanaz az engine, öcsigyíkok! :PPP
  • FREAK
    hát pedig az összes különbség csak annyi, hogy a BF jóval többet tud, de attól még ugyanaz a stílus.... az hogy a MOHAA pályái kisebbek, nem különbség, hanem hiányosság, ne keverjétek össze...
  • GregSB
    Nem kell ide szakértő.

Szerintem azon kívül, hogy mindék játék WWII témájú más azonosságot nem találni köztük, ezért nem is kéne őket összehasonlítani.
  • FREAK
    pffffff.... szakértőt?? pl??
  • I.C.ram
    en nem kotok bele csak a tenyeket mondom! kerdezz meg egy szakertot hogy mivel hasonlitana ossze a bf-et lefogadom hogy az ofpvel
  • FREAK
    bazeg, multiban többszáz órát moháztam már, és a BF is multi lesz, ne idegesíts már fel

unatkozol, hogy mindenbe belekötsz??