109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#1087 ja, az is lehet hogy arrafele akkoriban rendszeresen nyírták a füvet...ki tudja -
#1086 nekem nem tűnik sivárnak.... ez nem dzsungelsziget.... -
#1085 Nekem akkor is iszonyu sivárnak tünik a terep!
Minhta terepasztalon lenne, és csak kötetelességből szurnának be néhány fát. :( -
#1084 bar szerintem fake de aki latta a topgunt az most tudja mirol van szo :))
-
#1083 megjottek az uj kepek!!!!
-
#1082 Egyébként te beszél magyar perfekt :DD -
#1081 Olvass kicsit vissza. Pár hét.. -
#1080 Timber! Mikor ebből valami a nagyvilág számára is? -
#1079 mar ICQ-n vagy akkorm ajd holnap kereslek -
#1078 ah dehogy ha ez a demo tok szar lett volna en akkor is varnam :)) de ircen legyel mar mert lenne egy-ket kerdesem -
#1077 pontyosan ...
az a verzio egy kalap kaki a mostani allapothoz kepest ^.^
de orulok, hogy nem "Hu de kaki" velemenyt adott neked ... sokak sajnos az alapjan a demo alapjan temettek mar el ... -
#1076 mar leszedtem es ki is probaltam a tankok mozgasa marha jo bar azthittem hogy lesznek repcsik is na mindegy majd a kov. demoban :)) tetszett nekem a jatek de remelem mindent kijavitanak. ez egyebkent egy 1600-as verzio volt a 2000-bol szoval ez meg nagyon nagyon kezdetleges :) -
#1075 azt mar remelem sehol ... -
#1074 landoros szerveren mar nincs :(( -
#1073 figyuzzatok : hol talalom azt a beta alpha gamma demot??? -
#1072 lehet latni mert a radaron koveti ... de persze ha ez egy nagy csoport akkor nem tudod kinel a zaszlo ... >.< -
#1071 Nem lehet tudni kinél van a zászló? :D
Ez tényleg ejnye bejnye. Egyébként azt is megkérdezheted, hogy az a bizonyos demó, ami pár héten belül jön multit is fog tartalmazni, vagy csak szingli lesz? -
#1070 nem ... egyelore ugy tunik, hogy zsebre rakjak ^.^
de maris irok az EAsoknak, hogy ez igy ejnye bejnye! -
#1069 hatukon tuti -
#1068 na szoval ... CTF az Wake-n ugy nez ki, hogy van 2 alap respawn point es van 1 amit aki tart aze ... miert is erdekes a 3.? mert ott emberek ott lakik a repulo respawn ^.^ no meg talalhatunk meg tankot es jeepet is ott.
Ami nem tetszett egy picit az az, hogy ha lelovod a zaszlovivot akkor a zaszlo egybol visszajut a ti pontotokra. Epp emiatt a zaszlovivot ugy kell vedeni mint nagyon. ^.^
megyek megprobalok Rusland kedveert csinalni egy shotit a zaszlovivorol zaszloval. -
#1067 hogy lealltak-e a fejlesztessel vagy most mi van ... lenyegeben. -
#1066 Rockz!
Egyébként mit kérdeztél tőle MOHAA val kapcsolatban? -
#1065 From
[EA]Saracen
Posted: 2002-07-15 10:52:36
--------------------------------------------------------------------------------
Yo Timber,
re MOHAA...I have no idea...they're down in LA and we don't get any info on them
Re BF1942...yes, there will be a demo...prolly Wake Island...released in a few weeks.
cheers...
.:.:.:.:.:.:.:.:.
hehehehe -
rusland #1064 kerdes:
CTF-ben hogy viszik a zaszlot?
hatukon, kezukben? -
#1063 CTF nagyon joooooooooo
TDMhez meg nem volt szerencsem ... de a CTF nagyon faszaaaaaa ^.^
YIPPIE! -
#1062 azt csak azert irtam igy mert mutatni akartam hogy hogy kell kiejteni -
#1061 Főleg így hogy nincsen meg a béta. :) -
#1060 Hmmm! Most már sokkal boldogabbak vagyunk! -
#1059 YaY
uj verzio a betaban!
Most mar lehet jatszani tobb jatekomodot is ... koztuk CTfF!!!!!
YaY! YaY! YaY! YaY! YaY! YaY! YaY! YaY! ^.^ -
#1058 en is azt mondom ... de te lattad mar valaha is igy leirva, hogy kecsap (broaaaf)?
Amugy engem is idegesit amikor azt latom: Fájl -
#1057 augusztus vegere talan -
#1056 Nemtudja valaki hogy mikor várható a rendes demó? -
#1055 A te beszólásod sem emelte a topic fényéz túlzottan!
De azért köszönjük!
-
#1054 dobjal fel valami temat es akkor arrol beszelunk -
#1053 Hát gyerekek ti aztán tudtok ,minden elismerésem! Igen értelmes dolgokról van itt szó.
Gratula! -
#1052 na csuszik a topic -
#1051 ezeket a szavakat is ugy ejtjuk ahogy atvettuk (helyesen) es nem ugy hogy kecsop :)) randevu-ra franciaul igy nez ki Rendez-vous es igy is ejtjuk tehat nem tudom mi a baj meg ?:)) ketchup igy nez ki magyarositva kecsáp -
#1050 a ketchup az biztos angol eredetu szo?
csak mert csomo atvett szo van ... mint pl. nalunk is ... (randevú, pudvás, taxi ... stb) -
#1049 Frnkó...:-) -
#1048 Szerintem a katonák is hasonló minőségű koszton élnek, úgyhogy mi gyakorlatilag beleéljük magunkat a helyzetbe :D