109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#1459 hmm ... egy erdekes info .. allitolag a MOH:AA CD kulcs mukodik a beta tesztes BF1942-vel ...
a gond az, hogy online jatekhoz kell meg egy user/pass is ... amit persze nem ad ki senki (en tuti nem ^.^) -
#1458 az AI jol elnavigalta a csatahajot! -
#1457 Hát én elvileg már beültem a toronyba, de semmit nem tdutam csinálni csak körbe-körbe nézelődni, vagy a ki/beszállás gombbal kiszállni. -
Maxxx #1454 de gondold el,... 32 katona 1szerre céloz fel-le ezzel... mekkora lelki hadviselés lenne már ezt látni az ellennek... futnának össze-vissza, fordítanák megfelé az anyahajót hazafalé... ;)) -
#1453 Be nem teszed a közszolgálati "csata-radióba" ezt a moslék számot. :) -
Maxxx #1452 Ez a eminemes videó brutál... ;DDD
Majd a csata előtt benyomjuk vlmilyen tábori rádióba támadás előtt, és erre rohamozunk ordibálva... (csak célozni lesz kicsit nehézkes) ;DDD -
Maxxx #1451 Törölték a wake island demó letöltését, mert 'illegális'... féligmeddig várható volt... ;p
yóó lenne vlmi infó mikor jöhet már MP demó... -
#1450 :) -
#1449 Oh, don't worry g8...you'll get full dedicated server in the MP demo...we want to see BF1942 spread like a wildfire through the community.
cheers,
[EA] Saracen
Assistant Producer - BF1942
-
#1447 Ma este kint leszek! Meg vasárnap tankcsapdán!
Minden mohaklántag (ex is) veddégem egy sörre aki kijön :P
-
#1445 ment neked egy mail -
#1444 Milyen fasza kis repülőútmutatót csináltam már nektek, és még csak meg sem köszönitek. :) -
#1443 roger -
#1442 ja és érdemes kanyarodáskor a gázt elengedni, mert sokkal könnyebben irányíthato a gép vitorlázva. Nem kell paraázni, mert ha megnyomod újra a gázt már rögtön emelkedik is. -
#1441 Joystick-kal már gyerekjáték az egész. Én mindig bekötöm BF-ezés elött a Joy-t, és akkor már a repülés sem okozhat gondott :) Nem árt a háromgombos (min.), mert 1 gomb kell a gáznak, 1 a gépfegyvernek és 1 a bombázásnak (vagy torpedózásnak). -
#1440 nekem egyszer sikerult lebombaznom egy tankot ... annyira orultem ... ellenben a tankban ulo csapattars mar nem annyira.
ize offtopikk:
szigettel kapcsolatban van egy felvetes a MOH:AA topikban ... tessek reagalni ra ^.^ -
#1439 aha, a kamikaze már megy :D -
#1438 csa ti tudjatok vezetni jol a repulot?
-
#1437 nem ... az ertesuleseid teljesen rosszak.
Nem is tudom, hogy honnan lehetsz ennyire rosszul informalt. Felre vagy tajekoztatva.
A datum amit irtal a valosagtol teljes mertekben tavol all.
Szeptember 13. ^.^ -
#1433 elég érdekes géped lehet..... -
Árnyvadász #1432 Annak idején leírtam: 800Mhz-es processzor és 256 MB Ram a minimum!!!!
Tehát ennek kétszerese a teljesen jól játszható gém feltétele. Plussz egy GeForce2 Ti 64MB legalább...
Nekem nincs gondom a játékkal, de megvan a konfig is. Mostanában úgy is eléggé lementek az árak, lehet már venni UT2003-as konfigot is jó áron. És akkor már elmondhtaó, hogy 2003-ra van egy jó gépe az embernek. A DOOM III meg más tészta, ugyanis ahhoz már nem árt egy új alaplap+NV30 vagy 9700-as ATI... 64 ill. 128 bites színmélység miatt. Na mind1, ebbe most nem megyek bele..... -
#1431 Sztem ne remenykedj itt mar egy nagy terepen tobb tucat jarmu mozog egymastol fuggetlenul, attol meg mert nem latni "mukodnek" azok s azt is a gepnek kell szamolnia akarmit is csinalnak - nem holt ter amit nem latunk - meg ha az AI egyelore nem erosseg akkor is. -
#1430 gondolom elég jó szerver kell a game alá -
#1429 jöhetne már egy multi demó :(
Annyira bírom a repülsét :)
Ez a gamma királyság! -
rusland #1428 hej nekem is szokott neha akadozni max grafika 800x640 felbontassal es meg egy csomo mindenkinek
sztem az a gon hogy ez nem installalos hanem csak ki kell tomoriten azt jatsz
arra a kartyara van bealitva amilyennel jatszott az az ember aki csinalta ezt az ileggalis demot
es a tobbi kartyat nemismeri fel
es ezert akadozik
ez csak egy tipp -
#1427 Majd valamikor csinálok. -
#1426 Engineer-rel hajójavítás. :)) Ha ez így müködött volna akkor most máshol lenne a világ. -
#1425 en azert gondolom, hogy nem lehet kiloni mert tobbszor tamadtak mar eleg rendesen es ENGINEERrel nem tudtam javitani. Pedig sebzodott (ha sebzodhet) -
rusland #1424 tobb helyen van cso
inkabb csinalj screenshotokat es ragd ki -
#1423 De amikot lőttem egy ideig, akkor elkezdett füstölni több helyen is. -
#1421 A csatahajóról is lehet respawnolni, és szerintem az anyahajót is kilehet lőni, mert már füstölt, amikor löttem. Csak sajna nem volt időm már, mivel a Japcsik megszopták :) -
#1420 az anyahajot nem tudod kiloni ... akkor nem lenne japcsi respawn pont
a csatahajo viszont eddig nem respawnolt ... ahogy en eszrevettem ^.^ -
#1419 Az kissé gáz lenne :DD -
#1416 vlaki igazán elküldhetné a file-t mert igy nekem nincsenek texturák... -
#1414 na par szot irok mert ti itt nagyon el vagytok tajolodva.
- Tobrukon nincs repulo. Patchel megoldhato de mivel nincs oda betervezve ezert ne is csodalkozzatok azon, hogy nehez felszallni
- Waken ha utban van a tobbi repulo meg a hazak akkor ti a regi verzioval jatszotok. Az ujabban mar mashol vannak a repulo respawnok.
- Wake-nek nincs SP verzioja ezert a botok 'tudasa' oda nincs megirva
- A botok nem tudnak repulot vezetni mivel az az AI meg nincs megirva egyaltalan.
- Low gravity? En meg nem tapasztaltam. Persze en nem valami illeg... nem hivatalos osszetakolt valamivel jatszom. Nekem mar sikerult elsullyeszteni a csatahajot mert tul kozel mentem a parthoz.
Ahogy mar irva vagyon itten. Ez a verzio kivaloan alkalmas arra, hogy belegyertek a jatek egyeb funkcioinak az elsajatitasaba.
Ja es a csapatszallito hajo eleje lenyithato. Csak be kellene konfigolni ^.^ -
#1413 Valaki segiccseen!
Texture.rfa-t valaki küldje lécci el nekem.
Nekem crc-s :(
[email protected]
thx -
#1412 A hajókat ki lehet lőni repülővel (igaz nekem csak úgy sikerült, hogy neki mentem :)) Egyszer meg agúval lőttem szarrá. :) -
#1395 A csapatszállító hajónak az ajtaját majd később biztos ki lehet majd nyítni. -
#1393 tegnap próbálgattam kisnipeolni a repcsiből a sárgákat.....eddig még nem sikerült :)
kilehet 1általán? -
#1390 "-nem lehet elutni embereket (meg repulovel sem)"
Dehogynem! Jeeppel simán, de repcsivel se lehetetlen....bár azzal azért sokkal nehezebb :)