109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Timber
    hmm ... egy erdekes info .. allitolag a MOH:AA CD kulcs mukodik a beta tesztes BF1942-vel ...

a gond az, hogy online jatekhoz kell meg egy user/pass is ... amit persze nem ad ki senki (en tuti nem ^.^)
  • Lazarus
    az AI jol elnavigalta a csatahajot!
  • I.C.ram
    Hát én elvileg már beültem a toronyba, de semmit nem tdutam csinálni csak körbe-körbe nézelődni, vagy a ki/beszállás gombbal kiszállni.
  • Maxxx
    de gondold el,... 32 katona 1szerre céloz fel-le ezzel... mekkora lelki hadviselés lenne már ezt látni az ellennek... futnának össze-vissza, fordítanák megfelé az anyahajót hazafalé... ;))
  • I.C.ram
    Be nem teszed a közszolgálati "csata-radióba" ezt a moslék számot. :)
  • Maxxx
    Ez a eminemes videó brutál... ;DDD

Majd a csata előtt benyomjuk vlmilyen tábori rádióba támadás előtt, és erre rohamozunk ordibálva... (csak célozni lesz kicsit nehézkes) ;DDD
  • Maxxx
    Törölték a wake island demó letöltését, mert 'illegális'... féligmeddig várható volt... ;p

yóó lenne vlmi infó mikor jöhet már MP demó...
  • I.C.ram
    :)
  • Timber
    Oh, don't worry g8...you'll get full dedicated server in the MP demo...we want to see BF1942 spread like a wildfire through the community.

cheers,
    [EA] Saracen
    Assistant Producer - BF1942
  • G. Joe
    Ma este kint leszek! Meg vasárnap tankcsapdán!
    Minden mohaklántag (ex is) veddégem egy sörre aki kijön :P
  • Lazarus
    ment neked egy mail
  • I.C.ram
    Milyen fasza kis repülőútmutatót csináltam már nektek, és még csak meg sem köszönitek. :)
  • Goodwill
    roger
  • I.C.ram
    ja és érdemes kanyarodáskor a gázt elengedni, mert sokkal könnyebben irányíthato a gép vitorlázva. Nem kell paraázni, mert ha megnyomod újra a gázt már rögtön emelkedik is.
  • I.C.ram
    Joystick-kal már gyerekjáték az egész. Én mindig bekötöm BF-ezés elött a Joy-t, és akkor már a repülés sem okozhat gondott :) Nem árt a háromgombos (min.), mert 1 gomb kell a gáznak, 1 a gépfegyvernek és 1 a bombázásnak (vagy torpedózásnak).
  • Timber
    nekem egyszer sikerult lebombaznom egy tankot ... annyira orultem ... ellenben a tankban ulo csapattars mar nem annyira.

ize offtopikk:
    szigettel kapcsolatban van egy felvetes a MOH:AA topikban ... tessek reagalni ra ^.^
  • Goodwill
    aha, a kamikaze már megy :D
  • papa
    csa ti tudjatok vezetni jol a repulot?
  • Timber
    nem ... az ertesuleseid teljesen rosszak.
    Nem is tudom, hogy honnan lehetsz ennyire rosszul informalt. Felre vagy tajekoztatva.
    A datum amit irtal a valosagtol teljes mertekben tavol all.
    Szeptember 13. ^.^
  • FREAK
    elég érdekes géped lehet.....
  • Árnyvadász
    Annak idején leírtam: 800Mhz-es processzor és 256 MB Ram a minimum!!!!

Tehát ennek kétszerese a teljesen jól játszható gém feltétele. Plussz egy GeForce2 Ti 64MB legalább...

Nekem nincs gondom a játékkal, de megvan a konfig is. Mostanában úgy is eléggé lementek az árak, lehet már venni UT2003-as konfigot is jó áron. És akkor már elmondhtaó, hogy 2003-ra van egy jó gépe az embernek. A DOOM III meg más tészta, ugyanis ahhoz már nem árt egy új alaplap+NV30 vagy 9700-as ATI... 64 ill. 128 bites színmélység miatt. Na mind1, ebbe most nem megyek bele.....
  • hiba
    Sztem ne remenykedj itt mar egy nagy terepen tobb tucat jarmu mozog egymastol fuggetlenul, attol meg mert nem latni "mukodnek" azok s azt is a gepnek kell szamolnia akarmit is csinalnak - nem holt ter amit nem latunk - meg ha az AI egyelore nem erosseg akkor is.
  • Lazarus
    gondolom elég jó szerver kell a game alá
  • Lazarus
    jöhetne már egy multi demó :(

Annyira bírom a repülsét :)
    Ez a gamma királyság!
  • rusland
    hej nekem is szokott neha akadozni max grafika 800x640 felbontassal es meg egy csomo mindenkinek
    sztem az a gon hogy ez nem installalos hanem csak ki kell tomoriten azt jatsz
    arra a kartyara van bealitva amilyennel jatszott az az ember aki csinalta ezt az ileggalis demot
    es a tobbi kartyat nemismeri fel
    es ezert akadozik
    ez csak egy tipp
  • I.C.ram
    Majd valamikor csinálok.
  • I.C.ram
    Engineer-rel hajójavítás. :)) Ha ez így müködött volna akkor most máshol lenne a világ.
  • Timber
    en azert gondolom, hogy nem lehet kiloni mert tobbszor tamadtak mar eleg rendesen es ENGINEERrel nem tudtam javitani. Pedig sebzodott (ha sebzodhet)
  • rusland
    tobb helyen van cso
    inkabb csinalj screenshotokat es ragd ki
  • I.C.ram
    De amikot lőttem egy ideig, akkor elkezdett füstölni több helyen is.
  • I.C.ram
    A csatahajóról is lehet respawnolni, és szerintem az anyahajót is kilehet lőni, mert már füstölt, amikor löttem. Csak sajna nem volt időm már, mivel a Japcsik megszopták :)
  • Timber
    az anyahajot nem tudod kiloni ... akkor nem lenne japcsi respawn pont

a csatahajo viszont eddig nem respawnolt ... ahogy en eszrevettem ^.^
  • Lazarus
    Az kissé gáz lenne :DD
  • Krinyo
    vlaki igazán elküldhetné a file-t mert igy nekem nincsenek texturák...
  • Timber
    na par szot irok mert ti itt nagyon el vagytok tajolodva.

- Tobrukon nincs repulo. Patchel megoldhato de mivel nincs oda betervezve ezert ne is csodalkozzatok azon, hogy nehez felszallni
    - Waken ha utban van a tobbi repulo meg a hazak akkor ti a regi verzioval jatszotok. Az ujabban mar mashol vannak a repulo respawnok.
    - Wake-nek nincs SP verzioja ezert a botok 'tudasa' oda nincs megirva
    - A botok nem tudnak repulot vezetni mivel az az AI meg nincs megirva egyaltalan.
    - Low gravity? En meg nem tapasztaltam. Persze en nem valami illeg... nem hivatalos osszetakolt valamivel jatszom. Nekem mar sikerult elsullyeszteni a csatahajot mert tul kozel mentem a parthoz.

Ahogy mar irva vagyon itten. Ez a verzio kivaloan alkalmas arra, hogy belegyertek a jatek egyeb funkcioinak az elsajatitasaba.

Ja es a csapatszallito hajo eleje lenyithato. Csak be kellene konfigolni ^.^
  • Krinyo
    Valaki segiccseen!
    Texture.rfa-t valaki küldje lécci el nekem.
    Nekem crc-s :(
    [email protected]
    thx
  • I.C.ram
    A hajókat ki lehet lőni repülővel (igaz nekem csak úgy sikerült, hogy neki mentem :)) Egyszer meg agúval lőttem szarrá. :)
  • I.C.ram
    A csapatszállító hajónak az ajtaját majd később biztos ki lehet majd nyítni.
  • Goodwill
    tegnap próbálgattam kisnipeolni a repcsiből a sárgákat.....eddig még nem sikerült :)
    kilehet 1általán?
  • Goodwill
    "-nem lehet elutni embereket (meg repulovel sem)"
    Dehogynem! Jeeppel simán, de repcsivel se lehetetlen....bár azzal azért sokkal nehezebb :)