109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#1282 Ez nem így megy!
Többen szóltak be, és nem érzem jogosnak!
Pláne olyanoktól, akikkel semmi -de télleg semmi- bajom nem volt eddig!!!!!!! -
#1278 Aha!
Szóval én vagyok a paraszt, mert valaki (icebird) elkezdte anyázni a játékot és én ugyan olyan hangnemben válaszoltam neki????
(rusland1 sorry a hasonlításért, de akkor télleg mi a pöcsnek ugattál be????)
Az a gáz, hogy télleg nem tudom , mi a bajotok!
Valaki beugat és akkor az a bunkó, aki visszavág?
Na álljon már meg a menet!!!!!
MIÉRT KELLETT ILYEN HANGNEMBEN BESZÓLNIA ICEBIRDNEK? Ez a stílus bejövős?
Meg Krinyo "poénkodása"???? Hát ebben mi a poénos:
"Gratulálok, kis gyökér vagy..."
Az agyam eldobom. Amatőr játék amatőröknek, mi?
És erre én vagyok a bunkó, mert nem birom az ilyen hozzáállást!
Rusland, Icebird, Krinyo, Timber, I.C.Ram!
Nézzetek már magatokba!!!!!!
Senkivel soha semmi bajom nem volt, de egyszer van elegem a primitív, idióta viselkedésből és akkor nem veszitek észre magatokat! OFP-t kizárólag Icebird-nek említettem, ELVILEG pontosan tudnia kellene a véleményem a játékról és messze nem az, mint amit ti képzeltek!!!!
Én úgy érzem, hogy bocsánatot kértem azoktól, akiket alaptalanul bántottam meg (rusland) és -bár ennek itt semmi keresnivalója- de én mindig is elismertem az OFP-t csak az engine ellen volt kifogásom, de ezt már letiztáztuk Icebird-del.
Ennek ellenére nekem ugrottatok, ráadásul olyan egyének is, akiknek SEMMI köze nem lett volna az egészhez és egy ideje jókat beszélgetünk a BF-ről!
Srácok! Ez nem fair! -
Maxxx #1277 kis demo-patch...
pár plusssz járművel... ;)
- Willy Jeep
- Hanomag APC
- M3A1 APC
http://www.battlefield1942.org/bd_demo_patch.zip
-
#1276 Goodwill a rasszista ^.^ -
#1275 ha netan le is gyozod a minotauruszt es ott kell maradj akkor se fog nagyon feltunni a kulonbseg ... talan majd nezik, hogy mitol csufult meg meg jobban szegeny ^.^ -
#1274 Blasta bunkó, BF szar.....hát mikell még? -
#1273 a 7 meg a nyóccát -
#1272 -
#1271 en sosem OFPztem eddig ... de az eddigi tapasztalatom alapjan Blasta tenyleg bunko ^.^ BF1942 meg jo ^.^ -
#1270 nem elveszted, csak ellőttem ... most ott allhatsz a minotaurusz labirintusaban ^.^ -
#1269 az a Stormbird :))) -
#1266 Hehhh.. -
#1265 egyebkent rusland tenyleg nem = Icebird-del...
blasta jo nagy bunko voltal... -
#1264 Bocs az előbbi az #1249-re ment:) -
#1263 Hát te tényleg nagyon amatőr lehetsz ha magadra vetted.Ha nem vetted volna észre már jó ideje nem említettem itt OFP-t.Úgy hogy nagy okos nem tudom minek jössz elő ezzel.Úgylátszik téged jobban érdekel mint engem ha ennyit foglalkozol vele.Direkt nem említettem meg múltkor sem ,de úgy látszik Freak haveroddal együtt nem tudjátok megállni.És a nevemet meg vállalom ,nem szoktam játszadozni vele.Nem bírod elviselni hogy más is vallhat olyan nézetet mint én?
Részvétem ,kicsit gyengék az idegeid!Orvos látott már?:))
A többiektől meg elnézést ,részemről befejeztem a vitát. -
#1262 itt találsz :)
-
#1261 mongy szervert.
Ja meg kéne crackelt patch mer igy csak ffa ban tom nyomni -
#1260 lol :DD
Én sokat mohaztam.
ha bemegyek te leszel a célpont :DD -
#1259 te meg gyere inkább moházni, 1re kevesebb a jó célpont -
#1258 az előbbi ide.... -
#1257 hm.....kezdem elveszteni a fonalat -
#1256 De egy 500-as celón is elindul, csak diavetités az eredmény!!!!
Szóval nem 800Mhz a min. konfig!!!!! -
Árnyvadász #1255 Megszületett a király... Már a bétával annyit nyomtam, mint egy full gémmel. Úgy látszik a fejlesztők nyomatják ki a jobbnál jobb programokat mostanság. F1 2002, Warcraft III stb... A Digital Illusion pedig nem tud hibázni. Ez a bétás vagy nem bétás demo üt mindent kérem szépen! Bár a minimum konfignak leírt gép kicsit hajmeresztő, de úgy gondolom ha manapság egy
1600+-os XP kerül 20.000 Ft-ba akkor semmi vész.
Minimum: 800Mhz-es PIII, 256MB RAM!!!!
-
#1254 Én úgy álltam hozzá, ahogy más állt az én kedvencemhez, ráadásul a saját topikjában!!!!!!!!!
És akkor sem neked írtam, amit írtam baze!
Ha OFP párti vagy és bemászok a topikjába direkt neked ugatni, hogy gyökér játék, akkor jogosan szólhatsz be!!!
Ennyi! -
#1253 Na idefigyelj!
Én nem idejöttem,én itt voltam már elötted is,szal leállhatsz.
És neked volt aza kultúrált mondatod hogy: "Mennyé akkor idióta OFP-t nyomatni!!!! Az a nyomorék játék való neked!"
És Ofp párti vagyok!
És lenyomorékozol egy olyan játékot ami stílust teremtett,és sokan szeretik.Szal igy állj hozzá.. -
#1252 Mivanitt kérem? -
#1251 Bejön ide valami kis csicska gecó és alkezd flémelni!
Az ember nem beszélgethet az aktuális kedvenc játékáról, mert valakiknek ez a heppjük, hogy:"amatőr vagy, játsz az amatőr játékoddal, az való neked"
Mi ennek, az értelme?
És akkor ugye én vagyok a gyökér.
-
#1250 Hozzád meg ki szólt, fostaliga?
Állítsátok már le magatokat, és húzzatok el a p*csába!
Ha nektek így jobb, igeeeeen, gyökér vagyok!
Szarom le a véleményeteket!
Krinyó, veled soha semmi bajom nem volt, nemtom mi a töknek ugázol be???? -
#1249 rusland=icebird?
Mert ha igen, akkor nemtom minek nyomultál annyira az OFP, még mindig a legjobb? topikban!
Ha meg nem jó a gondolatmenetem, akkor meg már megbocsáss, mia francnak szólsz be? -
#1247 Gratulálok, kis gyökér vagy... -
#1245 Hát engem is nagyon!
Tegnaő nagy nap volt!!!! Legyaktuk a nácikat normal fokozaton!Kétszer is! Én 40-0-ra, a haverom 50-0-ra!!!!
Baze, rég örültem ennyire!!!! Nagy feeling volt. A szivem a torkomban....
Na tuggyátok... -
#1244 Mennyé akkor idióta OFP-t nyomatni!!!! Az a nyomorék játék való neked! -
#1243 engem akkor is szorakoztat ^.^ -
#1242 Sok amatőr vagyon itt ,és azoknak csak ez az amatőr játék marad. -
#1241 Próbáltátok 5,6-an egyszerre ,akkor tudni fogod miről beszéltem! -
#1239 rosszul tudod....én minden szavamat komolyan gondoltam!
Tulajdonképpen nagyon utállak, és ez a fórum a legalkalmasabb arra, hogy ezt jól ki is mutassam! -
#1238 es ha jatszottal volna multiban a wake-kel neten ... ahol mar repulok es hajok is vannak ... -
#1237 Goodwillal mi nem veszekszunk hanem poen szinten uzzuk a dolgot. Ugy baratilag ... legalabbis en ugy tudom ^.^ (azaz en birom amiket beir nekem ...) -
#1236 Hát nem azért mondom, de tennap megint vagy 3 órát játszottunk a havereal felváltva Tobruk-ban!
Megpróbálltuk Allied-al megnyerni, normal szinten!
Beszarás, hogy nyomtunk vagy 8-10 meccset, de egyszer sem sikerült!
Valami állat nehéz!
Mondjuk ha a bot-parancsok működnének, akkor kicsit több esélyünk lenne, de így sem olyan hülyék. Viszont hihetetlen kihívást és feelinget ad a játék! És ha belegondolok, hogy mennyit nyomjuk csak ezzel az egy bétás pályával, akkor rózsaszínben látom a szeptemberi megjelenés utáni időket, az én ős FPS-ses szememmel!!!!!! -
Garrett #1235 nem csak az SG-n...