109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• DonnieBrasco
    A frászt. A NŐK szednek fel idősebb pasikat, és nem véletlenül... mert szeretik az _érettebb_ férfiakat... főleg ha a bankszámlájuk is jó érett már :)
  • Norbi2K
    Nem a játékban kell bizonyitani
  • Petyus_
    Ja, lehet... :) Az a gáz, hogy már nem merek játszani, mert ha Sylvie-nek több fragje lenne mint nekem, akkor azt hinné lúzer vagyok, és tuti nem jönne randizni.
  • Norbi2K
    Ááááá, dehogy, biztos vagyok benne hogy annál szilvi okosabb mintsem hogy nem érné be egy vele egykoruval :), ugyanakkor tény hogy a pasiknak fiatalabb nőik vannak mert azokat könnyebb elcsábitani:) kis buták:)
  • Petyus_
    Norbi, de az ilyen komoly nők mint Sylvie a kicsit érettebekre buknak, legalábbis nekem mindig csak fiatalabb nőim vannak, de lehet mondjuk bennem van a hiba. :)

Donnie: király a logod nagyon. :)
  • Norbi2K
    Épp mondani akartam hogy király, jobb mint az előző
  • DonnieBrasco
    BTW milyen a logóm ? :)
  • Dud [OBI]
    Az alkohol témát halasszik picit.... ülni alig tudok. Eszetlenül beakasztottam tegnap...
  • Norbi2K
    Már hogy lenne fiatal a 22, az pont egyenlő ha jo vagyok matekbol ha nem:)
  • DonnieBrasco
    Jóreggelt, ez nem a battlefield 1942 topic ? :) Bár ha már társkereső... akkor rakjatok fel ti is képet, bizonyíva hogy gamer is lehet jóképű pasi :)) Khm. vajon kire is gondolhatok :))

Donnie (age 28)
  • Norbi2K
    Szilvi, most a logod-rol mintáztad a fotot vagy a fotorol a logod? nem lógó hanem logo
  • Petyus_
    Én is 22 vagyok, lehet az túl fiatal Sylvienek. :(

Norbi2K: hmm, látod.. hát ha valami halovány esélyünk van rá, hogy talizzunk Sylvie-vel azt meg kell ragadni, nem? :) Rangers all the way, hoo-ah! :)

Sylvie: hogy képzelsz el egy ideális randit? Étterem+tánci-tánci vagy LANparty+sör+pizza? :)
  • Norbi2K
    Ez egy nagyon jó ötlet:), csak nehogy valami hang modifikátort használjon:)
  • Dud [OBI]
    Én 26. Korban összeillünk. Csak az asszony meg ne lássa miket irkálok ide :))
  • Dud [OBI]
    Akkor érdekes ez a téma, ha tényleg bebizonyosodik, hogy Ő van a képen. Tehát: ha indítok egy wilco szervert feljössz dumcsizni?
  • Norbi2K
    Nahát?! Én is, nem találkozhatnánk?
    De most már tényleg off, mert nem lesz vége.
  • I.C.ram
    LOL :)
  • DF|Sylvie
    22
  • Norbi2K
    Persze, nekem se lenne uncsi ha találkoznék vele, de most ugyis csak kapja majd az elmésebbnél elmésebb bokokat amiknek se eleje se vége.
    Szilvi, mond meg őszintén, van rá esély hogy találkozz innen valakivel? Szerintem nem, na ezért uncsi, meg erre a témára ott a veszett joooo csaj forum. egyébként hány éves vagy Szil?
  • Petyus_
    Ranger ez nem uncsi téma, tovább kellene fűzni, hogy mikor lesz DF klánbuli Sylvie-vel. :) És hogy meg lehet-e hívni egy kólára, mi a telefonszáma, eljön-e vacsizni vagy moziba, stb., szóval lehetne még folytatni. :)
  • Petyus_
    Szeretünk Sylvie! :)
  • Norbi2K
    olyannyira nem szereted hogy azért betettél még egy képet, thx, de most már tényleg lapozzunk, kezd uncsi lenni a téma
  • DF|Sylvie
    Én úgy vettem észre, hogy állandóan arra koncentrálnak...
  • NaNa
    Ne izgasdd a fiúkat, mert nem tudnak a fegyverükre koncentrálni !! ;)
  • DF|Sylvie
    Itt van még egy ugyanarról az estéről, de mostmár lapozzunk, mert nem szeretem...

• Dud [OBI]
    OBI szerver megy!!!!!!!!!!!!!! (Kurva rosszul vagyok...)

Név: OBI POWER
    Verzio: 1,1
    IP: 152.66.93.10
    Max Players: 32
    Admin: Pilu, SGP, Qnosi, Dud
  • Dud [OBI]
    Tisztelt Mindenki!

Elnézést mindenkitől, hogy nem volt egész szombaton BF szerver, de helyzet az, hogy szombaton kora hajnaltól késő éjjelig be voltam akasztva... most tértem magamhoz. Iszonyat másnapos vagyok, de a szervert elindítom most...
  • KreeztalCODE
    Ams, Xbox ... abbahagyni ... vagy kikuldom hozzatok a fiukat!

(oszt kanonban fognak Zambo Jimmy dalokat enekelni nektek hamisan!)
  • KreeztalCODE
    mostmar te is ^.^
  • Xboxman
    NA mivan kiborult a bili?
  • Xboxman
    Szerintem amíg vizelettartási gondokkkal küzködsz addig ne nyomulgassál(majd kinövöd)
  • The Garrett
    Ejnye Kreeztal ilyeneket nézegetsz? :)
  • KreeztalCODE
    Gratulalok ... a mai IQ bajnoksagon On nyert egy csinald magad csomagot. Ide klikkelve atveheti. VISZLAT!
  • The Garrett
    a mi győztesünk = a mai győztesünk.
  • The Garrett
    ez az enemy submarine spotted? mert akkor megvan a mi győztesünk!
  • DF|Sylvie
    ekszcil koiszcil
  • KreeztalCODE
    té bócsi. vó mi lálu. cseng mi pángbá.
    ^.^ (elnezest. eltevedtem. kerem segitsen ^.^)
  • The Garrett
    na ha elmondom japánul hogy van az enemy submarine spotted akkor te nyertél :D
  • KreeztalCODE
    joglííííííí

(es van isz kakung is ^.^)
  • The Garrett
    ilyen nincs is!