109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• KreeztalCODE
    jo volt nagyon a mai jatek ^.^

Hamlet .. hogy tetszett az elso teamplay? ^.^ (oke bocs a sok oda az FPSem hisztiert ^.^)
  • Xboxman
    Szerintem nem életképes az ötlet a rangok miatt,mert elhiheted ,hogy senki nem fog engedelmeskedni a feljebvalójának(meg így ki van zárva a fun is)!
  • Norbi2K
    de jó közel menj hozzá hogy ne legyen lagg :))
  • Petko
    ok én természetesen benne vagyok, majd vasarnap leszek adsl közelbe úgyhogy akkor valami csatin összeállítunk két tesztcsapatot aztán kiprobáljuk
  • SarkanyfuaRUSH
    Hát csinálhatunk valami próbát egyszer hogy műkszik a dolog, ha összejön pár ember.
  • Petko
    ebben igazad van, és az a poén hogy lesz is a fullban. Elvileg a mapot lehet egérrel kattingatni mindenféle parancsok leadására, szóval ez is meglesz oldva.
  • Norbi2K
    ez a játék tul gyors ehhez a rendszerhez, bár vmi szervezetség nem árt
  • Petko
    a parancsokról annyit hogy az se azért úgy gondolom hogy mindenkinek szart rágnak hogy mit csináljon, csak ahogy magától értetődő minenkinek ki lenne osztva hogy merre támadjon. A előléptetésről meg annyi, hogy azért ha bennvagytok egy játékba azért átérződik hogy éppen kiaz aki nagyon jól nyomja, meg kiaz aki összevissza TK zik. Meg persze ez nem skill game és nem tisztan frageket kellene nézni hanem a szervezett játékkal mennyire tud együttműködni, mennyire képes a többieket irányítani, mert akkor magától értetődik, hogy jó tiszt lesz belőle.
  • The Garrett
    Ugy lenne jó ha lenne egy taktikai térkép a'la RED ALERT és onnan lehetne irányítani a csapatot.
  • SarkanyfuaRUSH
    Egyébként pár haverommal próbálkoztunk hasonlóval LAN-ban OFP-vel, az elején nehezen ment mert mindenki idétlenkedett, de aztán mikor komolyan tudták venni egész jól működött a dolog.
  • SarkanyfuaRUSH
    Na látod, első renitens Viking :))) egyébként igazad van
  • SarkanyfuaRUSH
    Meg nem tudom, hogy egy magas rangú tiszt hogy fogja játék közben figyelni a több gamert, hogy teljesít? Egyálatán, ez a teljesítmény alapján előléptetés nem látom hogy működne. Nem nagyon lehet több ember teljesítményét megfigyelni. Csak azt tudná nézni, milyen fragjai vannak.
  • Viking
    AZ úgy már egy fokkal jobb, bár én tuti ki lennék dobva parancsmegtagadásért... (könnyű más pöcsét a csalánba verni (Vérkáosz meg Xünzü rulez) ezért énnekem senki ne osszon parancsokat, amit feltétlenül teljesítenem kell...)
  • Petko
    hát azért ez nem egy optimista gondolkodás hogy máris a kizárt katonákra gondolszAz egész dolog éppenhogy arra épül, hogy inkább a rendes, jóarc játékosokat szervezze össze, és nepedig majd késöbb egy hatalmas slepp legyen teli lámákkal mint pl cs. ben
  • Dud [OBI]
    Lesz az OBI szerveren két csatorna ha végre lesz időnk felrakni a TS2 -t. Minden oldalnak 1-1 csati.
  • Norbi2K
    jaja, most indul, lehet holnap fel is teszem:) ha már bf nincs
  • Petko
    hat szerintem biztos könnyebb úgy szervezetten játszani ha tudnak az emberek kommunikálni szóban, billentyűzés helyet, nem?
  • SarkanyfuaRUSH
    Csak nem igazán tudom hogyan valósítható meg a kizárás. Minden alkalommal más jelszó, amit csak a nem kizárt katonák tudnak meg? Ha nem így van bejönnek és bomlasztják az egységet!
    Vagy valamit nem értek?
  • Petko
    másrészől még annyit hozzáfűznék hogy ez egy különálló dolog, ettől nem kell felborulnia a világnak, ugyanúgy játszhat bárki a szervereken ahogy eddig, meg ugyanúgy lehetnek klánok, csak néha lennének szervezett játékok
  • SarkanyfuaRUSH
    Belenéztem, jó gondolat! Tudom, hogy láma vagyok, de lehet valahogy dumálni a gameban, az mekönnyítené a dolgot? (roger wilco)
  • Viking
  • Petko
    ok akkor -1
  • Viking
    Ha jól tévedek, akkor igen!
  • Viking
    Nekem ez marhára nem teccik már bocs...
  • Petko
    csatin, de mondom most az a lényeg hogy akinek tetszik a dolog lécci jelezzen vissza aztán egykét lelkes emberrel ténleg be lehetne indítani. Először egy weboldalt kéne csinalni hozzá.
  • SarkanyfuaRUSH
    Ilyenkor indul az OFP party?
  • Norbi2K
    miért hol nem olvassuk el?
  • SarkanyfuaRUSH
    Hát fogom még nyomni az ziher :)
  • Dud [OBI]
    Ja cool volt a mai gáma, nekem is nagyon bejött!!! Holnap indul újra a szerver 11h -kor!!

Jó éjt mindenkinek!!!
  • Norbi2K
    gyakorlás
  • Viking
    Próbálkozz! Én bezzeg eltaláltalak szutyok kis medicel... Na jó, néha visszafelé sült el...
    Ja és a dicséret: Király volt a ma esti gém!
  • Norbi2K
    tyűha, elég komoly, legalábbis nekem
    de nem rossz alapgondolat a szervezetség, mert néha tényleg nagy a fejetlenség
  • SarkanyfuaRUSH
    Állat volt, teszik a gamma, csak kicsit nehezen lehet eltalálni az ellenfelet. Valami jótanács?
  • I.C.ram
    kokkolino reklam RULZ!!!
  • Norbi2K
    jo party volt ma este
  • Petko
    Na akkor ide írok mert talán itt el is olvassátok.
    Szóval arra gondoltam hogy kéne valami nagyot alkotni bf ben itt magyarországon, és ekkor gondoltam ki hogy mi lenne ha csinálnánk valami nagyszabású szervezetet ami nagyobb mint a klán, és szervezett játékokat lehetne a kereteiben csinálni, ami sok embernek megdobná a szórakozási szinjét. Nade nem is verem a nyálam sokat, hanem idelinkelem a szabálykönyv vázlatomat amiből rájöhettek mire gondoltam. szóval ittvan ni: a szabálykönyv vázlat
  • KreeztalCODE
    na gyorsan csinaltam egy honlapot magunknak ...

nem akarok nagyon honlappal szarozni mert ugyse nezi senki ^.^

es meg amugy is felkesz ^.^
  • The Garrett
    ja ja ...
    egyébként tudnak a lányoks is jól játszani... pl februárban márciusban egy csaj volt a legjobb mohaa player. vmeli nek hívták...
  • Norbi2K
    ha most tényleg lány akkor jot bokoltál neki :)
  • Viking
    Azé' ám!