109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#4860 tényleg nem tudok bemenni, és nem tudom mi az amit letilt ez a szar!
A DF oldalra sem enged be!
Csak ha az aloldal cimét irom be :((
-
#4859 nem en vesztek egy vizualis elmenyt ^.^ -
#4858 Még mindig megy! :D
Landor (HUN) DF Clan Server (152.66.93.27:14567) -
#4857 Ez sem volt tul vicces!
Inkább eröltetett! -
#4856 biztos nem elég vicces a böngésződ a CODE honlaphoz. -
#4855 Vajon miért nem enged be a böngészöm? Egy piros behajtani tilos táblát rajzol ki alulra :( -
#4854 Megint csak ho-ho-ho ... (nezzetek mert az jo nektek ^.^) -
#4853 No csá, megyek feküdni, jóccakát -
#4852 jóéjszakát. -
#4851 es kozben vadul headbangeltem ^.^
na jo en mentem aludni ... ^.^ -
#4850 jah láttam mutlkor is bennmaradtál a csapatszállítóban és szedegetted a tablettákat. -
#4849 Omahan emiatt van 5 perc utan hanyingerem .. ugyanis fel s ala ugral az eg es a viz kozott ^.^ -
#4848 Roger that! umm Coordinates locked! Taget: Kreeztal -
#4847 határ a csillagos ég!!!
:) -
#4846 még mindig jobb mintha sniprrel állandóan az eget lőném ugyanis az animebotot nem bírtad még mindig átállítani a kék színről... -
#4845 Requesting air support! Coordinates: #4-8-4-3 ^.^ -
#4844 foleg ha te losz ... bar akkor 2 csapattars ^.^ nyenyenyenyenye -
#4843 Negative Sir! -
#4842 Mohaa omaha 32 playerrel Eszetlen gyilkolászás. ha lősz egyet azzal tuti hogy minimum 2 ember meghal. -
#4841 feladhatod postan ^.^
Requesting FPS support! ^.^ -
#4840 igen? én meg nem viszek neked majd FPS-t 28. án... pedig már be is csomagoltam... -
#4839 32+ szerver = MOH:AA Omaha 32 playerrel ^.^
Azaz ... telekre kabat ala jo lesz ^.^ -
Petko #4838 Jóvan na en nem is verem tovabb a nyalam hanem fexem. Ha valaki abból a ritka fajból származik mint én, és tetszene a szabalykönyv szerinti játék akkor kontaktoljon. Ennyi. -
#4837 Garrett fiam ... tagadd csak meg a parancsot es az agyu ele kottetlek ^.^ -
#4836 ÉS nem is itéllek el érte!
-
#4835 jah csak abból indulsz ki hogy minden ember olyan mint te. És itt van a probléme elgyökerezve konkrétan. :D -
#4834 TImberrel kivételesen maximálisan egyetértek a klán, meg war stb... témában!
és szerintem 64 ember ekkora mapra(mint wake), rengeteg! Ész nélküli örjöngés, ha beszarsz akkor is! :)
32-nél több emberes szerveren nem hiszem hogy szivesen játszom majd!
Szerntem nem sok szerver birja amugy sem! -
#4833 Megismerés mit tesz? Ti személyesen is ismeritek egymést vagy csak már régen netről, illetve régen játszotok valamit együtt ? -
Viking #4832 Az emberek különbözöek, ez a csodálatos bennük... (ergo én magasról és nagy ívbe sz@rnék rá ) -
Petko #4831 Ja de nem mindenki ilyen reményeim szerint. Én pl. szívesen lennék ugyanúgy közlegény akinek valami bölcs szakaszparancsnok kiosztja hogy merre menjek, en meg nagyban nyomom a "Roger That!" eket -
#4830 te hol fejlodsz szepen? ^.^ nyenyenyenyenye -
Viking #4829 Bocs de azt megrendezik: nincs jogod belepofázni a rendező dolgába... Itt meg élünk, és könnyedén belepofázunk bárki dolgába! (amúgy még egy részet nem láttam!) -
#4828 mint pl én :D -
#4827 ONLINE
Landor (HUN) DF Clan Server (152.66.93.27:14567)
És kiváncsi vagyok kinek lesz tele a töke, ha majd egy klán foglalja akárhány fövel! -
#4826 hat teny, hogy szeretnenk megismerni az emberket mielott bevesszuk ... amugy lama nincs ... csak olyan aki nem jo tarsosagban van ^.^ pl. CODEba is vettunk be u.n. lamakat ... akik azota szepen fejlodnek ^.^ -
#4825 de más a film meg más amikor játszol más emberekkel! -
Petko #4824 Aki látott elit alakulatot az sok dologra rájöhet hogy gondoltam -
Viking #4823 Na ez így igaz! -
#4822 mért? Hamletet is tök ismeretlenül vettük be. PEtyus meg a másik táborra ellenpélda, viszont tök jó fej! -
#4821 aztán belelóg a kezed a bilibe és felébredsz.
ÉN ITT MOST BIZTOSRAS KIJELENTEM hogy van rá 1 Ft om hogy senki nem fogja követni a fejjebbvalói utasításokat, amig nem olyan a feljebbvaló akit ő is komál=>ő maga.