109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Rincewind
    Már többször láttalak játszani és ugyan a felvételbe nem vagyok egyedül illetékes, de ha esetleg ez érdekel, akkor szerintem lehet szó a felvételedről...
  • Pano
    Nemrég mondottam, hogy szeptember 10.-én jelenik meg. de aznap már meglesz
  • DonnieBrasco
    Tyler téged már láttalak is, azaz tyler nevű embert az OBI... bár remélem az nem te vagy mert az illető _igen_ gyenge volt :)) asszem.... ;-)
  • DonnieBrasco
    Engem érdekel.
    Sose voltam klántag semmilyen játékban. Nem vagyok kezdő, főleg UT-ben vagyok (voltam) jó, de a CS ill. régen a Quake (LANon igeeeeen) volt rengeteget nyüstölve.
    GYŰLÖLÖM a TK-t ! :)) Mármint csakis FF-es szeretek játsazni de szívem szerint simán kitiltanám a TK-zókat.. sőt az olyan agyatlan barmokat is akik dzsippel belerohannak a tankba, azzal próbálva kinyírni...

Lehet, hogy már láttatok párszor az OBI illetve más szervereken, sőt biztos nyírtuk is már ki egymást :))

Üdv

DB
  • Bilux
    Pano remélem már megvan neked...
  • Pano
    Szeptember 10.-én kerül a boltokba..
  • Petko
    ok figyu gyere ircre a #bf.hu csatira vagy icqn 9556248 on keress fel
  • KreeztalCODE
    irc.extra.hu
    #code.hu
    szeretettel varunk mindenkit (amugy kint van a honlapunkon is ^.^)
  • KreeztalCODE
    na mindegy ... ugy is keszulodnod kell ... 13:00 Moszkva ter ... metro megallo kijarattal szemben ...
    hogy megismerj minket itt egy kep (lateof a bal en a jobb oldalon ^.^):
  • Petko
    ok, de neked már kész klánod van, vagy csak tervezed?
  • Pano
    Mi az IRC csatorna cím? (ha publikus)..
  • Hamlet
    nem konnektál az irc, mi a baja vajon?
  • Petko
    Frankó, csak utanna mint látod sok ember skeptikus az ötlettel kapcsolatban, de ennek ellenére ha van másnak is kedve azért az alapjait le lehetne rakni. Ha nincs más akkor először egy szűkebb klán formájában.
  • Petko
    Ja ők is rájöttek hogy valahogy nem igazán úgy játszák a játékot ahogy ők szánták.
  • KreeztalCODE
    ja skacok .. ha lattok egy ZOLY nevu jatekost (kb. 80as pinggel) akkor koszontsetek nagy nagy szeretettel ...
    Hogy ki is O? Nezzetek meg a CREDITS menupontot figyelmesen ... es talan rajottok ^.^
  • KreeztalCODE
    DICE Man said:
    "... tobbek is jeleztek es mi is gondolkodunk egy strategiai commander poszt beiktatasara a jatekba hogy lehessen koordinalni a jatekosokat... jo lenne, bar nem igerhetek elore semmit. majd meglatjuk :)"
  • Hamlet
    restartolok, mert szarozik a gép, mingyá meggyek
  • KreeztalCODE
    gyere IRCre ^.^ MOST! ^.^
  • Hamlet
    Na felébredtem.. elintéztem a teendőimet. Hozzászólok: ööö.. mi van? Ja igen, király volt a tegnapi gém, csak egy nagy probléma tűnt fel nekem... KIKAPTUNK! Ez tarthatatlan!!! Azonnal Taktikai mapet és minden kész taktika részletes ismertetését követelem klántársaimtól :)
  • KreeztalCODE
    hajra!!!

ha barmiben szuksegetek van segitsegre ... kerdezzetek nyugodtan meg minket ^.^
  • Petko
    Tyler olvasd el az én #4745 ös kommentem, meg ami utánna következik, és mondd hogy mit szólsz hozzá!
  • The Garrett
    helyes helyeS!!!!
  • KreeztalCODE
    ADSL ... egy idoben nekem is 200 koruli volt a pingem. De ez meg a Beta alatt volt mikor csak amcsi szerverek voltak ^.^
    Amugy mostanaban magyar szerveren 30-40
  • The Garrett
    Nekem chello van és 20-30 pingem szokott lenni az OBI-n.
  • Rincewind
    Nekem ugyanaz, mint Vikingnek, de nekem általában 200 körül... :(
    Még nem jöttem rá a hiba okára, de feltételezem egy újrainstallálás megoldja, mert elég sok szar van már fent a gépen, ami foglalhatja a sávszélt. :P
  • G. Joe
    nekem 2-20 között magyar szerveren általában :))
  • Viking
    Nekem is kábelnetem van (axelero tiszanet), és úgy 20-60 között van a ping, szervertől függ...
  • GhostPunk
    Nkem lenne egy kérdésem: ti mien nettel jáccátok a BF et ?mert nekem isdn el 600 as oing,egy rosszabb fajta kábelnettel pedig még mindig 250 körül mozog,ami hát ugye nem tul jácchato..
  • Viking
    Jó hózzáállás! (lehet kipróbálom IWD2-öt azért vagyok még)
  • G. Joe
    Majd lefagy magától!
  • Viking
    Na mostmár én is lépek, a szervert akar le is állíthatod, 1 magyar nincs már rajta, csak külföldiek...
  • G. Joe
    hmmm
  • The Garrett
    most mit vársz hajnal 2 kor?
  • The Garrett
    király :D
  • The Garrett
    hát még majd mikor meglátod a tagoknál a neved!
  • DOGMAN
    Petkó: gyere jáccani OFP-t :)) az a neked való, ott pont így megy a harc. Ha alég ZSÍÍROSAN nyomod akkor talán beveszünk a klánunkba. Most is 12-en vagyunk bár egykét tag most füstölőbe lesz akasztva mert beleestek valami hasadékba, és az meg ottfogta őket.
    Van parancsnok vezérkar meg minden és a fegyelmezetlenségeket súlyosan megtoroljuk, "a torkodat odaszögeljük a padlóhoz és csípofogóval lassan felszedegetünk."...

DOGMAN [ZSIR]
  • rusland
    dicserni rudom a CODE oldat szep lett nagyon
  • G. Joe
    thnx, nálad nem segitett :)
  • KreeztalCODE
    ilyen esetekben probald a cim moge berakni az index.htm vagy index.html vagy index.php

hahta segit
  • KreeztalCODE
    http://web.interware.hu/kirkie/code/code.html