109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#5091 Kaptam a mailt! Tudtam, hogy ez a Tyler nem véletlen :)))) Én azt akartam javasolni legyünk Fight Club - FC klán, de így is megfelel. Kedvenc filemem, ugyhogy komálom az ötletet. Azok a pontok kellenek (nem jó egy csík)???, rohadt hosszú lesz a nevem :)))) -
#5089 Nés=Naés
:-) -
#5088 Nés ha nincs még gyors netem otthon??? (nemsokára lesz, 1-2 hónap múlva...) -
#5086 Szerintem csak arra gondol, hogy nem olyan rendszerességgel, mint más klánok. Nem naponta, hanem pl. hetente kétszer. Nem élsportolóknak, csak hobbiól hetente 2x3 óra :)))) vagy valami ilyesmi. Jól gondolom Tyler ??? -
#5085 Mit értesz azon, hogy olyanokat vársz, akiknek nincs idejük vagy lehetőségük játszani, gyakorlatozni??? Hogy oldanád ezt meg????
Persze azért kérdem, mert érdekelne a dolog, de nincs otthon net-em... -
#5084 Tyler! Írtam mailt clannal kapcsolatban. -
#5081 beépitett tűzfal?! nem viccelsz?:) olyannal még nem találkoztam, hogy kell kikapcsolni? -
#5080 Tyler tegnap 17:26 | Válasz erre | #5050
Egy kis figyelmet kérek,szeretnék alakitani egy clan-t,főleg azoknak akik rendszertelenűl játszanak.Olyanok jelentkezését várnám akik szeretnének clan-hoz tartozni de nincs idelyük vagy lehetőségük az állando játékra és gyakorlatozásra.Semmilyen feltétel nincs.Lehettek totál kezdők is.Azonban azt elvárom hogy minden tag TK-mentessen játszon,nem arra gondolok hogy ha véletlenűl tankkal belelősz a tőmegbe és elviszel egy csapattárst,hanem a játékronto dirkt TK-rol beszélek,ja és ha clan-tagok azonos oldalon harcolnak azért alapvető komunikáciot tartsank.Olyanokra gondolok ,hogy ha mondom leraktam aknákat legalább ne te legyél az első aki belerohan.Bárik irjon nyugottan minnél tőbben vagyunk annal jobb.mail: [email protected]
alakuljatok! -
#5079 persze, neked jo ! :))
Egészségedre.
-
#5078 XP száksz...nincs jobb a jóöreg WIN98 SE-nél -
#5077 nálam is volt ilyen, amikor felraktam az xp-t, de minden multi játéknál! 15 perc játék 3 mp minden megáll, majd ugyanugy tovább.
akkor mult el amikor kikapcsoltam az XP beépitett tüzfalát!!!
-
#5076 nem .. nalam azt csinalja, hogy megy a game ... stabil (szokasos) 15-20 FPS ... aztan egyszercsak 2-3 masodpercre (persze a legrosszabbkor mindig ^.^) lemegy 0.5-2 FPSre ... es sajnos nem csak BFben ... mOH:AAban is -
#5075 én ugy vettem észre, hogy ha tele van a szerver akkor esik le az fps, vagy inkább elkezd szaggatni. Ami szomoru :(
Kijöhetne már a végleges. -
#5074 tudnam miert megy el az FPSem allandoan ... grrrrrr
amugy tenyleg jo is lehetett volna ... -
#5073 Köszi.
OBI POWER!!! -
#5072 Gondolom ezt nekem írtad. Ok, legyen kedd 19h a megbeszélt helyen! -
Viking #5071 Kibirom addig épp! Ja és hajrá, rulez a szerveretek! Csá all, claw megy szunyálni mostmá' tényleg! -
#5070 OBI szerver visszaállt OFP -re. Holnap 11h -kor indítom újra.
Üdv.: Dud OBI -
Viking #5069 Bejövök, jáccok 5 percet erre lenyomják a szervert, ehhe, nem rossz... Na mind1, mostmár megyek szunyálni, holnap suli nekem () de holnap délután találkozunk, és az amcsiknak nem lesz benne semmi köszönet! -
Viking #5068 Tipp: próbálj meg win 98 bizbazt (kompatibilitást?) beállítani a tulajdonságok menüben! (1 napig volt xp-m, tudám ám én nagyon! ) -
#5067 Valaki help me: feltetem az xp-t és most rohadt szar a hang játék közben, mintha régi commodore-s game-t játszanék, pityegés meg minden, amugy via audio-m van ilyen integrált szar, szoval ha valakinek ugyanilyen via-ja van az szoljon már ,thx, egyébként többi játékkal okés a hang
Amig nem veszem meg az uj hangkártyám adig is jo lenne játszani :) -
Viking #5066 Frászt lőtt le más, elkenődtél a késemen! -
#5065 Na jó nem haragszom
Mikor észrevettem én is elő akratam venni a kést de valaki más lelőtt ha jól vettem észre
Egyébként az jutott eszembe már itt is késelnek, mint CS-ben.
Egyébként mókást volt. -
Viking #5064 Na én most jöttem, király volt!
SarkanyfuaRUSH: bocs a késes poénomért, láttam, ott fekszel, nem nézel hátra, és nem birtam megállni... -
#5063 Állat volt a mai gáma, s nem is voltam olyan láma :)))
Egyre fejlődök. Lenne egy kérdésem. A sniperrel el lehet egyáltalán találni valamit ami mozog ? Mert nekem nem sikerült. :(( -
#5061 probald az All Seeing Eye nevu progit
www.udpsoft.com/eye -
#5060 Hali!
Pls írjátok már le a szerver címét, vagy a helyet, ahol a címek vannak!
thnx -
Viking #5059 Sikerült csatlakoznom a szerverhez, yoohoo! Fedezékbe mindenki, kicsi claw támadásba lendül! -
#5058 Huu én inkább nem is írom mit halgatok game közben :D -
Viking #5057 Aham... Ezt a Stars and stripes-ot el tudnád nekem valahogy juttatni? Érdekelne. Vagy csak cd-n van meg? -
#5056 nem tudom ...
ez a gyujtemeny leginkabb az elso 2 lemezhez kapcsolodik ... -
Viking #5055 15 cd? Uff! Nekem bezzeg csak MP3 van... Lehet egyáltalán hunföldön valahol CF-et vásárolni? -
#5054 nekem szinte minden megvan ... azert mondom, hogy szinte mert sajnos ket CF cdmet elloptak ... es igy mar csak 15 CDm van toluk ... >.< -
Viking #5053 Na a Stars and stripes az nincs meg, meg egy csomó cucc kislemezekről, kb a fele... -
#5052 joglííí -
#5051 roger that! -
#5049 nekem a CyberSank verzio az jobban bejon ^.^
de az eredeti sem rossz ... de akkor mar inkabb a stars and stripes .. a legjobb Clawfinger szam -
Viking #5046 Clawfinger - Warfair
Na ez illik ehhez a játékhoz! (sima mp3) -
Viking #5045 Újraraktam, mostse megy... Sőőt, lamespy szervereket se jelzi... Ha a tiszanet basztatott el megint vmit én megnyúzom őket! -
#5044 Igen, én is utálom azokat akik női néven nyomulnak! Monnyonle mind!