109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
Petko #4820 ja de nem is kell csak egy csapatparancsnok van aki a szakaszparancsnokoknak annyit mondd hogy milyen iranyba menjenek. A szakaszparancsnok meg olyat mond mondjuk hogy: - Malark uljon be abba a tankba, es fedezze a tobbieket akik az apcben mennek elore. -
#4819 Nyugodtam mondhatod, hogy lámákat és komolytalanokat nem vesznek be klánba, vagy nincs ismeretlen tagfelvétel, nem fogok megsértőni -
Petko #4818 nem ugy ertem hogy nem eleg nehez csak az egesz egy fejetlenseg. Egyik megy erre masik arra. Fog egy tankot, az veletlenul eszreveszi es beleul a gepuskahoz.
Annak kene inkabb lenni hogy van tuzertiszt a hajon, 2 repulos aki uralja a legteret. Egy masik repulovel egy scout tuzersegnek becelozza az allie repteret, amit folyamatosan tuz alatt tartanak a hajorol, kozbe 2x 8 as szakasz indul a sziget ket csucskebe, minden szakaszban 1 medic, tobbi assault meg 2 anti tank. Elfoglalnak tankot es szepen lassan benyomulnak a repterig. Vagy valami ilyesmi...
-
#4817 hat az biztos, hogy en 32 embert keptelen lennek kommandolni ^.^ -
#4816 hát nemtudom kellően skilles ellenfél ellen már a 12vs 12 is pokoli küzdelem... -
Petko #4815 sztem osszevissza hentelni sokan nem szorakoztato igazan. Kevesen hentelni megugyse. Kevesen szervezetten, jo de nem tokeletes. Szoval sokan es szervezetten a jelszo. Szerintem ordit errol a jatekrol hogy errol szol nem pedig 24/24 es q tdm :) -
#4814 de van aki még ennél is nemjobb kártyával nyomja... nem is egy ember. -
#4813 köszi szépen akkor adjál pénzt.most egy Gef4 mx 440 van benne. és 32 playeren vagy 7 percig 5-20 ig van az FPS em.. utánna rendbejön...de addig semmit nem tudok csinálni... -
Petko #4812 en szerzek szervert ami birni fogja, legalabbis 48 at minimum. Akinek meg lemegy az fps cserlejen kartyat :) Ugyis egyszer kell. Ez a jatek meg arra termett hogy 64 en játszák szerintem. -
#4811 na na... nekünk nem az az első hogy ott legyünk a csúcson hanem hogy jót szórakozzunk együtt...
és egyáltalán nem igyekszünk profikból állni... -
#4810 Az első mondat végére kérdőjel gondoltatik. :) -
#4809 Magyarorszagon tutira nincs 64 olyan jatekos akinek a gepe elbirna egy 32vs32 jatekot ^.^
Na jo trefat felreteve ... MOHAA is bir 32 embert de megis csak 6vs6 szokott lenni a war.
Szerintem egy (max ketto) 64es (u.n. publik hent) szerver eleg lesz .. es mondjuk 2 24es (vagy max 32es) klanwarz szerver ... elore lefoglalhatoan stb stb stb -
Petko #4808 Jameg a klánokról annyit hogy minden klán jó akar lenni meg profikból állni, meg versenyezni. Szóval ez teljesen más tészta már az én ötletemtől ami nem arról szól hogy profi legyél, hanem barki is vagy funbol probalj meg egy szervezett gameben jatszani. -
#4807 32v 32 -t
1. a szerver nem bírná
2. Van akinek egy 16v 16 on is 0.9 az fPS-e.
3. NEKEm is leesett5 re.. kénytelen voltam lebutítani a grafikóból. -
Petko #4806 másrészt meg szerverek is kellenek és ha lennének folyton kis 12v12 es klanwarok folyton kilenne a fsza az embereknek hogy foglalják a szervert. Így meg lehete egy szerver 32v32 es játékokkal. És sok jó arcal is összeismerkednének az emberek. -
#4805 Mennyire veszitek komolyan ezt a klán dolgot.
Én CS-be is csak egyedül nyomultam, mert a klánok mind azt hangoztatták, hogy sokat, rendszeresen akarnak gyakorolni és elvárják, hogy a tagok rendszeresen mindig ot legyenek a gamekben.
Én sajnos nem érek rá rendszeresen és sokszor, de amennyire lehet szivesen játszanék szervezetten olyanokkal, akiknek a játékát valamelyest ismerem, mivel egyedül néha nem olyan poén. Neten hiányzik nekem a LAN partik hangulata.
Szóval, ha lehet szó rendszertelenül megjelenő klántagról akkor szóljatok. Persze még fel kell fejlődnöm egy kicsit BF-ben, mert még nem sokat küldtem. :))) -
#4804 vegul is lehet egy hungarian clan alliance szeru ize is ^.^ de en ugy erzem a 12vs12 klanwarok a full megjelenesevel nem fognak gondot okozni ^.^ -
#4803 Petko ... en nem olvastam vegig amit irtal (bocs almos vagyok) de a legtobb amit irtal az olyan mint egy klan leirasa ... szerintem mindenkepp kezdj bele egy klan alapitasba ... mert otleteis alapjan jo leader lennel ^.^ -
Petko #4802 ez szép dolog, csak rajtatok kívül még van 5 klán és még lesz egy csomó és minden klánban lesz 5-10 ember. Így szervezett gameket sose lehet nyomni klánon belül, de még klanwarban se (2x10 se sok).
Viszont én meg 100-200 emberre gondoltam ebben. És attől függetlenül ugyanúgy lehetnek haveri klánok meg klánwarok. Csak ez egy másik játékopció. -
Petko #4801 szerintem a klánoknak semmi köze hozzá, ugyanúgy lehetnek. Eztmeg veheted úgy hogy az egész közösség 60% a benne van egy közös valamiben. Pl ahogy minden második embernek freemail accja van:) -
#4800 epp ezert kell mindenkepp klanokba verodni .. mi most mar 8an vagyunk es lehet hamarosan elerjuk a 10es alomhatart ^.^ -
#4799 viszont a te ötleted, meg a klánok léte ütköznek egymással!
Lehet valamit kezdeni a dologgal, de joval lazább , de talán mégis felnöttesebb modon!
-
Viking #4798 Pffff... Azért arról még tudathatom hogy hova rakták be a képét netalántán? -
#4797 Nekem megtiltotta böngészöm, hogy belépjek az oldalakotra4 :))
Lehet hogy ő már látta? :) -
Petko #4796 sok dologban van igazad, bár én ezt nem robotjátéknak gondolom hanem olyasminek ahogy a filmekben látod hogy működik egy katonai akció. Minkenki saját módon oldja meg a feladatot, csak felvázolják hogy mit csináljon éppen. Meg akárki akármilyen skilles, lehet hogy tudja hogy merre kell menni, de a másik ember nem tudja hogy ő merre akar menni, ezért az egész egy kavarodás.
Az összeszokottság meg szerintem kialakul, meg annyira azért nem alapfeltétel. Hisz most is könnyedén eljátszogatunk egymással a szervereken pedig nem is ismerjük egymást igazán. A klánnál azért kell ennek többnek lennie mert a klán kicsi ehhez, ott sose fog 48 meg 64 ember összegyülni hogy játszon, mert egy klánba úgy jutsz be ha valamelyik tagnak megtetszik az arcod aztán felkér rá. Ittmeg bárki jöhet, játszik, elindul a szamárlétrán, és egyre ismertebb lesz. Arra viszont gondoltam hogy az összeszokottság miatt a hadseregen belül lehetnének hadosztályok amik a klán funkcióját töltenék be, szóval azon belül jobban összeismerkednének az emberek, és alapban egy szakaszban lennének minden játékban. -
#4795 Srácok, szerintem ez a Sylvie kérdést ideje lenne befejezni!!!! -
#4794 szerintem nagyon orul neki ^.^ -
Viking #4793 Csak hogy tudja hogy híres lett... -
#4792 Én is ezt magyaráztam Neki hosszasan, nem tudom megfogadja-e bölcs tanácsaimat -
#4791 nem unjáto meg mi? ehehehehehe -
Viking #4790 fenebe... ide, na -
#4789 Én is úgy gondolom, hogy csak klánokba működik a dolog hosszú távon, de valahol el kell kezdeni :)) A kettő (klán és szabályrendszer)nem zárja ki egymást. Vagy Petkó Te nem így gondoltad? -
Viking #4788 Sylvie, ha erre jársz nézz be ide! Aztán mondd hogy nincs jó fényképarcod! -
#4787 ha küldtök sok sok pénzt nekem akkor én is +veszem. -
#4786 ha +éri, én +veszem!!! -
#4785 Ez a "szervezet " akkor lehetne müködésképes, ha mindenki egyszerre kedte vona a játékot, hasonlo tudása lenne, és nem tartozna klánhoz, valamint teljesen azt szeretné csinálni amit más akar.
Igy elveszne a játékos egyénisége, saját fantáziája , ötletessége.
Bár a dolog, müködőképes!! HA ez egy Klán, és nem mindenki aki épp arra jár.
Azonkivül, laza "összeszokottság " nélkül esélytelen a dolog!
Továbbá. sokéves tapasztalattal rendelkezö xy játékon megeddzödött játékosnak felesleges megmondani hogy figyelj, haver te most ide menjél, mert én ugy gondolom. Valszeg saját tudását, fantáziáját, skilljét akarja, és fogja is használni!
A dolognak valoban ez az igazi értelme, hogy csaaptjáték, de szerintem kár megprobálni, tulzott kötöttségeket ráeröltetni.
A csaaptjáték tökéletesen csak klánokban megoldható! Elöbb utobb mindnki oda kell hogy kilyukadjon. Nem nyujtom tovább!
Csináljatok egy klánt, ne nemzeti ligát, és szabálykönyvet!
Tudjátok, akommunizmus is müködne, ha mindenki egyforma lenne!
De nem az!
Probáljátok ki, hátha bejön, ez csak egy magánvélemény! -
#4784 Lesz tört szerver szerinted, vagy mindenki megveszi ? :))) -
Petko #4783 ok, csak majd egy szervert le kéne foglalni a teszt ereéig... nemtom hogy van e itt valami admin akinek tetszik e az 5let. Késöbb majd fullnal csinálok én is linuxos szervert, úgyhogy azon mindenképp lehet majd ezt próbálgatni. -
#4782 Jelezzetek itt vasárnap, ha készülődik valami ok? -
Petko #4781 hát azért nem úgy kéne felfogni hogy a feljebbvaló az ellenség, és téged baszogat, hanem inkább akkor nézd úgy hogy ő a navigátorod aki irányít téged a csatatéren hol érdemes támadni