109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#5043 amugy kedves marokhuszarok ... ez a BF1942 topik .. igazodjunk ehez.
Kurvara semmi kedvem ahoz, hogy ide jovve 30 olyan uzenetet kelljen vegig olvasnom -csak azert, hogy hatha van benne olyan ami esetleg erdekel- aminek koze nincs a jatekhoz.
Mellesleg az egesz egy nagy kamu. -
Viking #5042 Hopp a hu lemaradt... Bocs hogy hülyeséget mondtam! -
#5040 tom hogy lowerkész :) csak azé' emeltem ki mert odatettem a hangsúlyt :)) -
#5039 megadtam.... -
#5038 bf42hu
kisbatyuval -
#5036 bf42HU
ne írjunk már hüleségeket :) -
Viking #5035 Nem meg! Failed to connect to server! Yvorl redves farkára! (Aki tudja mi az a Worluk Káosz az ezt is tudja) -
Viking #5033 bf42
Restartoltam, megnézem most müxik-e! -
#5031 Mondjuk hozzá kell tennem , hogy vmi miatt nem volt jó a kapcsolatom nekem sem , nemegyszer megszakadt .
Próbáld újra én is megnézem . -
Viking #5030 Pff nekem meg aszondja hogy failed to connect to server! Mi a jó... -
#5029 A francba ... szóval OBI POWER megy . :) -
#5028 Szevasz !
Most jöttem az OVI-ról , mert már golyózik a szemem .Most is reggel fél 4-ig BF-eztem .Most meg vagy 2 órát , de megyek is vissza .Gyere te is .
Király játék 100* jobb , mint a MOHAA . :))) -
Viking #5027 Namost akkor megy valami szerver? Nemrég keltem (ugye jó kisfiúk hajnali 4-ig IWD2-öznek) és baromira BF hiányom van! -
Viking #5026 Szasz! Pont bent voltam amikor te is bejöttél Landorra, szóval láttalak (lőttelek is! ), de látom megfogadtad a tanácsaimat, medicel nyomultál, sajnos allied oldalon... Bár kicsit érdekesen, mer' amikor rádtámadtam, simán közelharcba bonyolódtál velem, nem pedig futottál mint a nyuszi, közbe hátrafelé lövöldözve, majd az első fedezékbe beérve gyógyítottad magad! Ez a medic technika! Ja amúgy hogy teccett a game?
(Ti meg szegény Sylvieről szálljatok már le, ha csaj lennék már én is már kurvára unnám ezt) -
#5025 tényleg a 28.ai LAN hogy áll jön valaki? :D -
#5024 ja ja :D -
#5023 NAH, MÁRCSAK 2 NAP ÉS RELASE!!!!!! -
#5022 -
#5021 tetszik a logo-d :D
visszaolvasva az elmult 1 oldalt... KURVAJÓÓ írjatok már még halálra röhögtem magam. :DDDD -
Hamlet #5020 Battlefield 1942 Deployed to Retail on September 14, 2002
You've played the single and multiplayer demos and can't get enough. Now you'll be able to experience all the fury of World War II battle as Battlefield 1942 for PC-CD arrives at retailers nationwide on Saturday, September 14, 2002. -
#5019 na jo ha valakinek meg lesz a full játék, egy linkkel majd kisegithetne ha nem találnám:)
Rangers lead the way! -
#5018 ugy látod valaki elcsorgott?:) -
Sir IvanHoe #5017 Nemtom mit vagytok ugy elcsorogva mint a 12 eves kis szuzek ettol a fenykeptol. Latta mar valaki elobe a csajt? Mert ha nem akkor addig is en vagyok Catherine Zeta Jones. Hogy ha kell kep kuldok magamrol. -
#5016 A végén Sylvie lesz az EA és a Dice hivatalos reklámarca. :D :D :D
Na jó, tényeg lelövöm magam. :) -
#5015 Viking beszélt nekem a játékról , meg vmi Sylvie-ről ( eakitől el volt , van , lesz szerintem ájulva , hát gondoltam megnézem már én is magamnak ( a játékot és Sylvie-t is ) . :) -
#5014 A normális nőnél alapelv hogy utálja a műkörmöt :) -
#5013 Ja, nekem a lenagyobb megdöbbenést az okozta, mikor egy csajszi akit felhoztam, elkezdett játszani a CM-mel (champ. manager) és tetszett neki ! Alig tudtam leszedni róla :))
Ontopic ?
tegnap éjjel csak a landort találtam a magyar serverek közül, de nehezebb volt bejutni mint a Harvardra. El is kezdtem inkább valami hollandoknál nyomulni (ping 70-80, korrekt), de annyira felidegesítettem magam. MIÉRT vannak olyan pöcsök akik csak a TK-ban tudják kiélni beteges hajlamaikat ?? Azt remélem, a 12 évesek már alszanak fél 3 körül... bár lehet, hogy amerikai volt... EH. Még most is remeg a kezem ha rágondolok. Sz***á bombáznak minket a japcsik, kettőt leszedek közülök a légvédelmi ágyúval, erre épp mire az utolsót is lelőném, ez a kapitális pénisz gyerek (már -8 pontnál járt) közvetlen közelről bevég mellém egy gránátot.
Hogy nőne be az orra lika. -
#5012 Te is beszállsz? :D
Egyébként szerintem se kellene szétoffolni a topicot, nyitni kellene egyet külön a Sylvie-faneknek. :) -
#5011 Csak a jelenségről beszélgetünk, senki sem probálkozik, de tényleg jo lenne már a game-ről beszélni:) -
#5010 Mondjuk ebben van vmi , azt hiszem ez az a vonzerő , ami mindenkit elkapott .Egy hölgy? , aki egy ilyen játékot szeret , játszik , de azt de még hogy ! :) -
#5009 Mi az, hogy nem ő az egyetlen?? -
#5008 Érdekes egy játéktopic ez .
Mivelé így sem sok hölgy olvasgatja ( írni meg pláne ) az egyes topic-okat , pont egy ilyen erősen erősebb neműnek tekintet játékfajtában idetévedt Sylvie , akire azonnal "rászállt" vagy legalább is próbálkozik mindenki .Azt hiszem , ha nem így nézne ki ( már ha tényleg ilyen és nem egy srác , aki jót most is jót röhög a markába , miközben ti dobáljátok felé a szebbnél szebb? bókokat , márha annak lehet nevezni az egyes próbálkozásokat ) , akkor sokkal több köze lenne a játékhoz a hozzászólásoknak .
Így meg szép lassan át lehet nevezni a topic címét a BF1942 , Sylvie és a többiek-nek .
Vagy nincs igazam ? :) -
#5007 Donnnie, persze, de elementáris erővel hat itt ránk megszállott gémerekre egy ilyen gyönyörű szöszi feltűnése köreinkben... :)
Utoljára akkor éreztem ilyet, amikot egy istenő bébi megértéssel fogadta, hogy naponta megnézem a Birodalom visszavágot. :)
Ez olyan, mintha egy nő olyan faszit találna, aki a porcelánműkörömépítéséslakkozásról beszélget vele 2 órát. :) -
#5006 mi sem azt mondtuk hogy ő az egyetlen jó nő:) de ebben a forumban eddig ez volt a legjobb foto:)
IRL Rulz! -
#5005 Nagyon kevés pasi van aki nem lesz azonnal "buta" amikor egy illatos kedves baba az ölébe ül :)) tudod ilyenkor a vér kifelé áramlik az agyból :)) -
#5004 szerintem ő már az egyik panzerban ül és irtja a férfi népet:) -
#5003 Na, azért nem ő az egyetlen jó nő a világon :)) csak esetleg a BF-ben :)) itt nálunk.
Tessék IRL (is) ismerkedni ! :
DB (aki épp facér ugyan de nem nyomul a tömeggel, pedig... ) -
#5002 Ja persze igazad van van a buta nők másik csoportja akik azért mennek idősebb pasikhoz mert van cash, az már másik kérdés hogy akkor ki a buta a pasi vagy a fiatal csirke?:) -
#5001 Közben szegény Sylvie megijedt, hogy letámadjuk és nem ír. :) Pedig tényleg poén lett volna Wilcon vakítani+osztani neki az észt egymás ellen. :D :D :D -
#5000 Ilyen az élet...