109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• The Garrett
    egybefolynak a napok... bazz pont 14-én megyek oszt. kirrándulni :( . Nem baj 2 üveg Tequila közt gondolok rátok :D
  • DonnieBrasco
    Ma 9.-e van.
    A játék 14.-én jelenik meg.

Holnap jelenik meg ?

DB :))
  • The Garrett
    Xp .. szerintem is jobb mint eddig bármelyik...
    nekem is sokkal stabilabb mint a win98 se és támogatja a szr hangkártyámat :D
  • Xboxman
    Ugye holnap jelenik meg a game?
  • SarkanyfuaRUSH
    Jó gamma volt ma, jóccakát mára lépek. További jó játékot mindenkinek.
  • KreeztalCODE
    az egyszeru is lehet nagyszeru ... pl. a mi honlapunk ^.^
  • KreeztalCODE
    Sajat velemeny:
    a Windows XP onmagaban sokkal stabilabb mint barmely eddigi Windows. Nekem fel evig fent volt ugy, hogy nem kellett ujrarakni ... akkor is csak azert mert a fel ev alatt tobbszor is esz nelkul telepitgettem jobbra balra.
    Mindenesetre amit en nem ajanlok az az uj nVidia driver felrakasa ... az suxorra tonkre haza.
  • KreeztalCODE
    ez igy teljesen jo ... kecske is kaposzta is.
  • Tyler
    Látszik hoogy megy a BRáner
  • SarkanyfuaRUSH
    Ja megvan, de bamba vagyok :)))
  • Tyler
    Lista lesz ha megvan a brigád,lapot meg csinálni kéne .De most nem érek rá.Ha van valakinek kedve szoljon,valami egyszerű is megteszi pl:big braner:)))
  • DonnieBrasco
    Te meg nem Neocronoztál végül ?
  • DonnieBrasco
    Nem láttál, mert Donniebrasco néven nyomom :))))))))))))))))))9

de ha _lejjebb olvasnál néha_, sokminden kiderülne.....
  • SarkanyfuaRUSH
    Ja látom LSC-t :)))
  • Ams
    :DD jól mondod!
  • Goodwill
    Miben jobb?
    Ha nem stabil 1 op. rsz., az nálam száksz, az XP pedig ahogy hallom erről híres....bár lehet hogy félreinformáltak. :)
  • SarkanyfuaRUSH
    Na es Te DonnieBrasco néven nyomod? Nem láttalak. Vagy valami más a clan neved?
  • SarkanyfuaRUSH
    Múlik a depi hangulat :)))
  • DonnieBrasco
    Tyler az tyler. Lsc meg lsc.. ha lejjebb olvasol kiderül :)

Tényleg klánfőnök elvtárs, hol a honlapunk, taglista, ilyesmi ? :)
  • SarkanyfuaRUSH
    Érdekes egy gondolat. Az első kettő stimmel is :))
  • SarkanyfuaRUSH
    Köszi :)) Tyler, Te milyen néven küldöd, Te vagy LSC vagy mi ??
  • DonnieBrasco
    De tudod, mit ? Ok, először egy kis szerelem & szex, utána nyomhatunk egy 1v1 tankcsatát :)))
  • DonnieBrasco
    Ki beszélt itt IRL dolgokról ? :)) különben sem létezik olyan, hogy szerelem ;-)
  • DF|Sylvie
    A világon a a legszebb dolog a szerelem és a szex. Utána jöhet az 1v1 tankcsata.
  • Tyler
    Akkor rád is bűszkék vagyunk:))
  • DonnieBrasco
    A világon a legszebb dolog az 1:1 elleni tankcsata :)) az aknákat rühellem, de szerencsére arréb lehet őket ágyúzni... a legszebb az volt mikor arébblőttem egy aknát ami pont egy amcsi gyalogosra pattant rá :))) muhahahahahaaa
  • DonnieBrasco
    Sajnos a kitüntetést nem tudtam megvárni mert bexart a gépem és ki kellett lépni (hajszállal a győztes csata vége előtt.....) :(((((
  • DonnieBrasco
    Én se voltam rossz ma, az elején bűn rosszul kezdtem de aztán tök egyedül elfoglaltam vagy kétszer az airfieldet (a landing beachet sokszor, egyszer egy shermannal szemben gyalog :) aztán beszálltam egy tankba és szétkaptam vagy 12 amcsit.. szóval jól ment, csak Hamlet és még valaki volt jobb a japiknál...

Majd összeszedhetünk egy klánosabb megmozdulást :)

DB
  • Tyler
    A CLAN bűszke rád:))
  • SarkanyfuaRUSH
    Állat gamma volt, kaptam egy arany keresztet japokent :))) Fejlődök. Most kicsit büszke vagyok magamra :))) Ahhoz képest hogy kb negyedszerre játszok nem is rossz:)))
  • DonnieBrasco
    Semmi vész majd a fullban bepótoljuk :))
  • Hamlet
    Bocs DB, hogy leléptem a mai csata közepén, csak el kellett rohannom (könnyű belefeledkezni a játékba, ennek a barátnőm is örül :)))) )
  • Jaan
    Asszem ide nem írtam még... És ez pótlandó hiányosság... .)

Nelson|CODE
  • Dud [OBI]
    Ha kinnt lesz a full, egy kicsit gyorsítunk a dolgon...
  • SGP
    Mi addig, ha minden jól megy már a full-t fogjuk nyomni

• Dud [OBI]
    Hmmm. Pls legyen a megbeszélt helyen inkább 19h -kor. Szakadt melósok vagyunk és nem érünk oda 18h -ra.
    Foglaljak az egyik kedvenc helyemen asztalt (Silver - Stone)?
  • Vidam
    a BF meetinget holnapra kene halasztani, tegnap is irtam ez ugyben, mert sajnos ma tobbunknek nem ok!

szoval KEDD 18h kellene!

koszi elore is a megertest!
  • Dud [OBI]
    Leírtam asszem eddig úgy 10x, de most utoljára összefoglalom. Az OBI 2 szervert futtat, amiből az egyik OFP. Viszont mi (OBI) mostanában nem nagyon nyomjuk az OFP -t, aminek az okait itt nem firtatnám, aki kíváncsi az az Index OFP fórumban megtalálja. Na ez a szerver elég combos ahhoz, hogy mind az OFP -t mind a BF -et hibamentesen futtassa.
    Mivel megtetszett nekünk is a BF ezért szeretnénk indítani rá egy állandó dedikált szervert. Viszont OFP szerver (is) csak egy van az országban a miénk. Meg kellett egyeznünk az OFP -s táborral, hogy mikor áll át véglegesen az OFP szerver BF -re. Ilyen szervert és ilyen kapcsolatot nem lehet a szögről leakasztani, nekik ehhez idő kell. Végeredményképp amíg nem lesz állandó OFP szerver, addig nem tudjuk futtatni a BF full time, csak 11h -23h -ig.
    Ha ott rendbe jön minden az OBI szerver állandó és atombiztos szerverévé válik a BF scene -nek!!!

OBI POWER!!!
  • Hamlet
    Na nyomtam egy kis BF-et, mert kezdtem Mohaa-sodni :) BF rulz! :))CODE rulz. Rulz rulz!
  • DonnieBrasco
    Aza a JÓÓÓÓÓÓ redvás kutyapöcse essen a szaros gépembe... pont amikor már tuti nyerők vagyunk, elkezd reszelni a szaros winyóm minek következtében az fps-em 1 körüli értékre esik a szokásos 30ról.... Mindig mondtam az amcsik csak mázlival nyerhetnek háborút (lásd Vietnam....:)
    Hamlet is lelépett láttam, kb 5 fővel többen voltak az amik, remélem ettől nem volt gond :)

DB (csöppet ideges)