109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#5189 egybefolynak a napok... bazz pont 14-én megyek oszt. kirrándulni :( . Nem baj 2 üveg Tequila közt gondolok rátok :D -
#5188 Ma 9.-e van.
A játék 14.-én jelenik meg.
Holnap jelenik meg ?
DB :)) -
#5187 Xp .. szerintem is jobb mint eddig bármelyik...
nekem is sokkal stabilabb mint a win98 se és támogatja a szr hangkártyámat :D -
Xboxman #5186 Ugye holnap jelenik meg a game? -
#5185 Jó gamma volt ma, jóccakát mára lépek. További jó játékot mindenkinek. -
#5183 az egyszeru is lehet nagyszeru ... pl. a mi honlapunk ^.^ -
#5182 Sajat velemeny:
a Windows XP onmagaban sokkal stabilabb mint barmely eddigi Windows. Nekem fel evig fent volt ugy, hogy nem kellett ujrarakni ... akkor is csak azert mert a fel ev alatt tobbszor is esz nelkul telepitgettem jobbra balra.
Mindenesetre amit en nem ajanlok az az uj nVidia driver felrakasa ... az suxorra tonkre haza. -
#5181 ez igy teljesen jo ... kecske is kaposzta is. -
#5180 Látszik hoogy megy a BRáner -
#5179 Ja megvan, de bamba vagyok :))) -
#5178 Lista lesz ha megvan a brigád,lapot meg csinálni kéne .De most nem érek rá.Ha van valakinek kedve szoljon,valami egyszerű is megteszi pl:big braner:))) -
#5177 Te meg nem Neocronoztál végül ? -
#5176 Nem láttál, mert Donniebrasco néven nyomom :))))))))))))))))))9
de ha _lejjebb olvasnál néha_, sokminden kiderülne..... -
#5175 Ja látom LSC-t :))) -
#5174 :DD jól mondod! -
#5173 Miben jobb?
Ha nem stabil 1 op. rsz., az nálam száksz, az XP pedig ahogy hallom erről híres....bár lehet hogy félreinformáltak. :) -
#5172 Na es Te DonnieBrasco néven nyomod? Nem láttalak. Vagy valami más a clan neved? -
#5171 Múlik a depi hangulat :))) -
#5170 Tyler az tyler. Lsc meg lsc.. ha lejjebb olvasol kiderül :)
Tényleg klánfőnök elvtárs, hol a honlapunk, taglista, ilyesmi ? :) -
#5169 Érdekes egy gondolat. Az első kettő stimmel is :)) -
#5168 Köszi :)) Tyler, Te milyen néven küldöd, Te vagy LSC vagy mi ?? -
#5167 De tudod, mit ? Ok, először egy kis szerelem & szex, utána nyomhatunk egy 1v1 tankcsatát :))) -
#5166 Ki beszélt itt IRL dolgokról ? :)) különben sem létezik olyan, hogy szerelem ;-) -
#5165 A világon a a legszebb dolog a szerelem és a szex. Utána jöhet az 1v1 tankcsata. -
#5164 Akkor rád is bűszkék vagyunk:)) -
#5163 A világon a legszebb dolog az 1:1 elleni tankcsata :)) az aknákat rühellem, de szerencsére arréb lehet őket ágyúzni... a legszebb az volt mikor arébblőttem egy aknát ami pont egy amcsi gyalogosra pattant rá :))) muhahahahahaaa -
#5162 Sajnos a kitüntetést nem tudtam megvárni mert bexart a gépem és ki kellett lépni (hajszállal a győztes csata vége előtt.....) :((((( -
#5161 Én se voltam rossz ma, az elején bűn rosszul kezdtem de aztán tök egyedül elfoglaltam vagy kétszer az airfieldet (a landing beachet sokszor, egyszer egy shermannal szemben gyalog :) aztán beszálltam egy tankba és szétkaptam vagy 12 amcsit.. szóval jól ment, csak Hamlet és még valaki volt jobb a japiknál...
Majd összeszedhetünk egy klánosabb megmozdulást :)
DB -
#5160 A CLAN bűszke rád:)) -
#5159 Állat gamma volt, kaptam egy arany keresztet japokent :))) Fejlődök. Most kicsit büszke vagyok magamra :))) Ahhoz képest hogy kb negyedszerre játszok nem is rossz:))) -
#5158 Semmi vész majd a fullban bepótoljuk :)) -
Hamlet #5157 Bocs DB, hogy leléptem a mai csata közepén, csak el kellett rohannom (könnyű belefeledkezni a játékba, ennek a barátnőm is örül :)))) ) -
Jaan #5156 Asszem ide nem írtam még... És ez pótlandó hiányosság... .)
Nelson|CODE -
#5155 Ha kinnt lesz a full, egy kicsit gyorsítunk a dolgon... -
#5154 Mi addig, ha minden jól megy már a full-t fogjuk nyomni
-
#5153 Hmmm. Pls legyen a megbeszélt helyen inkább 19h -kor. Szakadt melósok vagyunk és nem érünk oda 18h -ra.
Foglaljak az egyik kedvenc helyemen asztalt (Silver - Stone)? -
#5152 a BF meetinget holnapra kene halasztani, tegnap is irtam ez ugyben, mert sajnos ma tobbunknek nem ok!
szoval KEDD 18h kellene!
koszi elore is a megertest! -
#5151 Leírtam asszem eddig úgy 10x, de most utoljára összefoglalom. Az OBI 2 szervert futtat, amiből az egyik OFP. Viszont mi (OBI) mostanában nem nagyon nyomjuk az OFP -t, aminek az okait itt nem firtatnám, aki kíváncsi az az Index OFP fórumban megtalálja. Na ez a szerver elég combos ahhoz, hogy mind az OFP -t mind a BF -et hibamentesen futtassa.
Mivel megtetszett nekünk is a BF ezért szeretnénk indítani rá egy állandó dedikált szervert. Viszont OFP szerver (is) csak egy van az országban a miénk. Meg kellett egyeznünk az OFP -s táborral, hogy mikor áll át véglegesen az OFP szerver BF -re. Ilyen szervert és ilyen kapcsolatot nem lehet a szögről leakasztani, nekik ehhez idő kell. Végeredményképp amíg nem lesz állandó OFP szerver, addig nem tudjuk futtatni a BF full time, csak 11h -23h -ig.
Ha ott rendbe jön minden az OBI szerver állandó és atombiztos szerverévé válik a BF scene -nek!!!
OBI POWER!!! -
Hamlet #5150 Na nyomtam egy kis BF-et, mert kezdtem Mohaa-sodni :) BF rulz! :))CODE rulz. Rulz rulz!
-
#5149 Aza a JÓÓÓÓÓÓ redvás kutyapöcse essen a szaros gépembe... pont amikor már tuti nyerők vagyunk, elkezd reszelni a szaros winyóm minek következtében az fps-em 1 körüli értékre esik a szokásos 30ról.... Mindig mondtam az amcsik csak mázlival nyerhetnek háborút (lásd Vietnam....:)
Hamlet is lelépett láttam, kb 5 fővel többen voltak az amik, remélem ettől nem volt gond :)
DB (csöppet ideges)