109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
Xboxman #6631 aki lemarad az kimarad. -
#6630 Na ezt akár én írhattam volna. :)
100%-ig ezen a véleményen vagyok én is. -
#6629 csak en nem tudom letolteni egy oldalrol sem?:( -
#6628 1etértek. -
RAZZY #6627 Tévedés, én nem a game ellen vagyok csak az igénytelenség az feldühít. Inkább adják ki karácsonykor egy jobb netcode-al csak ne legyen az, hogy mire kijön a patch idegösszeroppanást kapok :)
Jah és ilyen állapotban nem vagyok hajlandó megvásárolni, mert ez így ahogy van bughalmaz, amit majd most fognak kijavítani (reméljük). -
#6626 Azé nyomod majd nem?Azé mer szar. -
#6625 Én (és még jópáran) mégis megtettük... :) -
RAZZY #6624 Szar volt, de ennél fényévekkel jobb :) -
#6623 A CS, mikor kijött egy nonprofit, ''garázs-project'' volt! -
#6622 Na mentem jáccani. -
#6621 Ingyé van bazz.Nem várhatsz el tőle semmit. -
#6620 A MOHAA kivételével egyikkel sem jáccottam.Ja,és a CS amikor kijött mijen volt a netcode-ja? -
#6619 A game szerintem mindenkinek bejön, aki ide írkál, csak nem mindenkinél produkálja azt, amit elvárna tőle az ember! :) -
#6618 Az is lehet ha nem össze-vissza crack-elt játékkal és nem crack-elt szerveren jáccanál jobb lenne.Csak az 1300Ft körül mozog. -
RAZZY #6617 Minden játékban ilyen a netcode? Akkor nézd meg a CS-t, Quake3-at, UT-t, MOHAA-t (bár az Quake3 motor) és akkor mondd, hogy "ennyi netcode hiba minden game-ban van". -
#6616 Mindegy,nekem bejön a game. -
#6615 A tapasztalataim szerint. -
#6614 ''Ennyi netcode hiba minden game-ban van''
Ezt gondolom csak viccnek szántad... :) -
#6613 Ennyi netcode hiba minden game-ban van,a falon át leolvasás nem gondolom hogy hiba(de lehet)A server programot nem ismerem és azt se tudom mikor kéne map-ot váltania. -
RAZZY #6612 Valaki meg most akarta nekem bemagyarázni, hogy az UT2003 cel 500-on gef2-őn NEM AKAD SOHA! Hát akkor a kukába baszom (bocs) a gépemet és megveszem a configját! :) -
#6611 A horgászoknál nagyobbakat csak a PC gamerek mesélnek... Már megszoktam.
A "meg se reccen" meg 25-150 FPS között van, tapasztalataim szerint. -
RAZZY #6610 Neked is mesélek :)
- netcode elég bugos (ha ezt nem vetted észre nem is játszottál vele:)
- Falon át néha leolvasható, hogy enemy vagy barát
- Szerver bugzik mint atom, alig lehet bekonfigolni
- Néha elfelejt mapot váltani
- most több nem jut eszembe, de biztos van még :) -
#6609 Igen ez elég röhelyes és se értem. A régi gépemen ment rendesen majd egy hónapig a demó! Most meg az újon -ami négyszer olyan jó- szaggat (de valami kegyetlen módon)... :/
Olvastam HW fórumon, hogy másnál is volt ilyen probléma, tehát nem csak külön nekem produkálja a program. :)
De ahogy látom bug van még ezen kívül jó sok. A patchig van mivel játszanom, nem arrol van szó, de szerintem ilyen állapotban nem lenne szabad kiadni egy játékot! Biztos megint az EA hajtotta a csapatot... :P -
#6608 Bazzeg nekem nem moost lőjem homlokon magam -
RAZZY #6607 Mindenki kamukázik :)
Azt nekem ne mondja senki, hogy egy csata közepén, ahol 4-5 tank, 3repcsi 8-9 gyalogos lövi egymást/gránátozik és ott meg se reccen... lol -
#6606 mindenkinek ilyen kemény gépe van, megyek hétfőn a boltba oszt veszek valami erősítőt:) -
#6605 Ja Ja -
#6604 Én eddig NEM találkoztam bug-gal.Érdekesek vagytok. -
#6603 Nem értem.Nekem 1024*32-ben tök jól megy.Addig szaggat míg a pálya összes részét nem tölti be a memóriába aztán semmi gond.1400XP,256DDR,GF3Ti200. -
#6602 Mikor vallottam be?? -
#6601 Ez a kevés frémes doolog biztoos hogy nem vashiány nekem 1.1cel gf 4 440mx átlag 60-70frame -
#6600 Pecs lesz, de igy kiadni egy gamát, hogy kell még 1-2 hónap mire tényleg játszható lesz... ejnye. Mind1, gogogogo! -
#6599 Hát jómagam is csak valami peccsben bízok... -
iXBT #6598 A single demo ota nyomom, es nem nekem riceg, hanem neked, szoval vegyel vissza te. Inkabb arrol meseljen valaki, hol az a tengeralattjaro! -
#6597 amugy nincs nagy vasam de nekem nem szaggat: proci duron 750, 192MB, geforce2, 800x600 és 25 fps általában -
#6596 kár hogy ilyen bugos:( de unrealezni azért nem fogok, inkább türelmesebb leszek a game-hez hátha a köv patch segit valamit:) -
#6595 Én ezt még nem éreztem. Minden fut max detailen, normálisan csak ez nem... :( -
rusland #6594 p4 1700em is volt nekem de lecsereltem amd-re mert olyan volt a p4 1600os mindt a thunderbird 1ghz-s -
#6593 Kicsirigó csavarj visszább az arcból, jó?
Nem vagyok hülye, tényleg nem adott spawn pointot... :P -
RAZZY #6592 Linux vagy csak Winfos alól lehet szervert indítani?