109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Xboxman
    aki lemarad az kimarad.
  • Rincewind
    Na ezt akár én írhattam volna. :)
    100%-ig ezen a véleményen vagyok én is.
  • magus
    csak en nem tudom letolteni egy oldalrol sem?:(
  • [18th RCT]zabur
    1etértek.
  • RAZZY
    Tévedés, én nem a game ellen vagyok csak az igénytelenség az feldühít. Inkább adják ki karácsonykor egy jobb netcode-al csak ne legyen az, hogy mire kijön a patch idegösszeroppanást kapok :)
    Jah és ilyen állapotban nem vagyok hajlandó megvásárolni, mert ez így ahogy van bughalmaz, amit majd most fognak kijavítani (reméljük).
  • LSC
    Azé nyomod majd nem?Azé mer szar.
  • Rincewind
    Én (és még jópáran) mégis megtettük... :)
  • RAZZY
    Szar volt, de ennél fényévekkel jobb :)
  • Rincewind
    A CS, mikor kijött egy nonprofit, ''garázs-project'' volt!
  • LSC
    Na mentem jáccani.
  • LSC
    Ingyé van bazz.Nem várhatsz el tőle semmit.
  • LSC
    A MOHAA kivételével egyikkel sem jáccottam.Ja,és a CS amikor kijött mijen volt a netcode-ja?
  • Rincewind
    A game szerintem mindenkinek bejön, aki ide írkál, csak nem mindenkinél produkálja azt, amit elvárna tőle az ember! :)
  • LSC
    Az is lehet ha nem össze-vissza crack-elt játékkal és nem crack-elt szerveren jáccanál jobb lenne.Csak az 1300Ft körül mozog.
  • RAZZY
    Minden játékban ilyen a netcode? Akkor nézd meg a CS-t, Quake3-at, UT-t, MOHAA-t (bár az Quake3 motor) és akkor mondd, hogy "ennyi netcode hiba minden game-ban van".
  • LSC
    Mindegy,nekem bejön a game.
  • LSC
    A tapasztalataim szerint.
  • Rincewind
    ''Ennyi netcode hiba minden game-ban van''

Ezt gondolom csak viccnek szántad... :)
  • LSC
    Ennyi netcode hiba minden game-ban van,a falon át leolvasás nem gondolom hogy hiba(de lehet)A server programot nem ismerem és azt se tudom mikor kéne map-ot váltania.
  • RAZZY
    Valaki meg most akarta nekem bemagyarázni, hogy az UT2003 cel 500-on gef2-őn NEM AKAD SOHA! Hát akkor a kukába baszom (bocs) a gépemet és megveszem a configját! :)
  • DF|Sylvie
    A horgászoknál nagyobbakat csak a PC gamerek mesélnek... Már megszoktam.

A "meg se reccen" meg 25-150 FPS között van, tapasztalataim szerint.
  • RAZZY
    Neked is mesélek :)
    - netcode elég bugos (ha ezt nem vetted észre nem is játszottál vele:)
    - Falon át néha leolvasható, hogy enemy vagy barát
    - Szerver bugzik mint atom, alig lehet bekonfigolni
    - Néha elfelejt mapot váltani
    - most több nem jut eszembe, de biztos van még :)
  • Rincewind
    Igen ez elég röhelyes és se értem. A régi gépemen ment rendesen majd egy hónapig a demó! Most meg az újon -ami négyszer olyan jó- szaggat (de valami kegyetlen módon)... :/
    Olvastam HW fórumon, hogy másnál is volt ilyen probléma, tehát nem csak külön nekem produkálja a program. :)
    De ahogy látom bug van még ezen kívül jó sok. A patchig van mivel játszanom, nem arrol van szó, de szerintem ilyen állapotban nem lenne szabad kiadni egy játékot! Biztos megint az EA hajtotta a csapatot... :P
  • Tyler
    Bazzeg nekem nem moost lőjem homlokon magam
  • RAZZY
    Mindenki kamukázik :)
    Azt nekem ne mondja senki, hogy egy csata közepén, ahol 4-5 tank, 3repcsi 8-9 gyalogos lövi egymást/gránátozik és ott meg se reccen... lol
  • Norbi2K
    mindenkinek ilyen kemény gépe van, megyek hétfőn a boltba oszt veszek valami erősítőt:)
  • Tyler
    Ja Ja
  • LSC
    Én eddig NEM találkoztam bug-gal.Érdekesek vagytok.
  • LSC
    Nem értem.Nekem 1024*32-ben tök jól megy.Addig szaggat míg a pálya összes részét nem tölti be a memóriába aztán semmi gond.1400XP,256DDR,GF3Ti200.
  • DF|Sylvie
    Mikor vallottam be??
  • Tyler
    Ez a kevés frémes doolog biztoos hogy nem vashiány nekem 1.1cel gf 4 440mx átlag 60-70frame
  • [18th RCT]zabur
    Pecs lesz, de igy kiadni egy gamát, hogy kell még 1-2 hónap mire tényleg játszható lesz... ejnye. Mind1, gogogogo!
  • Dud [OBI]
    Hát jómagam is csak valami peccsben bízok...
  • iXBT
    A single demo ota nyomom, es nem nekem riceg, hanem neked, szoval vegyel vissza te. Inkabb arrol meseljen valaki, hol az a tengeralattjaro!
  • Norbi2K
    amugy nincs nagy vasam de nekem nem szaggat: proci duron 750, 192MB, geforce2, 800x600 és 25 fps általában
  • Norbi2K
    kár hogy ilyen bugos:( de unrealezni azért nem fogok, inkább türelmesebb leszek a game-hez hátha a köv patch segit valamit:)
  • Rincewind
    Én ezt még nem éreztem. Minden fut max detailen, normálisan csak ez nem... :(
  • rusland
    p4 1700em is volt nekem de lecsereltem amd-re mert olyan volt a p4 1600os mindt a thunderbird 1ghz-s
  • Rincewind
    Kicsirigó csavarj visszább az arcból, jó?
    Nem vagyok hülye, tényleg nem adott spawn pointot... :P
  • RAZZY
    Linux vagy csak Winfos alól lehet szervert indítani?