109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• [18th RCT]zabur
    Kimaradt az hogy a az 1.1 patch rcackel exe-je NEM jó, hanem a server patch exe-je kell.
  • Viking
    Most ezt nekem írtad? Mer' ha igen, akkor fölöslegesen, ezt csinálom, de ez a BF-et marhára nem érdekli!
  • Sephi
    Eszt ko csinalni hogy menyen!

Szivesen meg miegyeb
  • Sephi
    ftp.unisoft-systems.hu

user/pass: bf42hu / bf42 hu

server 193.225.82.99 serveren ahol a pass az rctclan

amiutan felpakoltad a gamat a gepedre inditsd el a crackelt 1.1 patchet majd az ott talalhato exet masold ra es azutan meg a pesronal dedicated server patcht is rakd be. az abbol all hogy siman belemasolod a multi konyvtarba a .dll filet es a .org ot meg maga a install dirbe

szioka
  • Viking
    Tököm televan már a BF-el! Nemigaz... Megint elkezdte kedvenc játékát! "Felcsatlakozok valamelyik szerverre! - gondolta claw" "Ez tökhülye! Mit képzel? Hogy majd meg ki nem fagyok? - gondolta BF" Aztán újrarakás, satöbbi... Imádom ezt a játékot, mit mondjak!
  • Viking
    Amúgy mivan hogy már bevallotta? (Már iszonyatosan régen elvesztettem a fonalat!)
  • DonnieBrasco
    Csapat, liga ? :)
  • [18th RCT]zabur
    Feltennéd még1x vagy egy link is jól jönne...
  • [18th RCT]zabur
    Szerintem a gép vígan elbír 32 playert, sokkal többen meg még nem vagyunk, szerintem elég lenne egy 32-es port.
    Kéne time limit, mondjuk 3x15 perc vagy 2x20.
    FF off vagy legalábbis 50%.

Ezek a javaslatok
  • [18th RCT]zabur
    Mostantól OBI megy, RCT vissza MOH:AA-ra.
  • ubi
    ment...
  • ubi
    mortis, mail megy 1 perc múlva!
  • Fam
    Van olyan aki a clonecd-st irta meg magának, és simán műkszik???????? nekem egyenlőre nem jött össze, most próbálom egy másik íróval!
  • M.A.D.
    juj....nekem 256/kb/sec-el jön le.....mert megérdemlem...bent vagyok a melóhelyen (meccse, van a HATTRICKen)...kezdek berúgni is..
  • [18th RCT]zabur
    Tudom, RCT-n is igy volt, de most a hivatalos 50MB-os dedikált szerver megy és most jó! Abban csak a DLL-t kell kicserélni, szerintem próbáljátok meg. Ha kellek irc-n #bf.hu, segítek ha tudok!
  • Norbi2K
    oh, de kár, valaki sürgösen töltse!
  • Norbi2K
    több oka is lehetett hogy mögé került a három bizbazz, bocs de nem vettem a lapot
  • Qnosi [OBI]
    VALAKI TOLTSE A FEL AZ OBI FTPRE A CLONE-CD-s(eredetirol irt) VERIZOT TORES NELKUL, KULONBEN NEM TUDJUK MEG CSINALNI A SZERVERT NORMALISAN (minden mapvaltasnal el fog szalni)

Koszi
    Qnosi
  • Viking
    Bazz már poénkodni se lehet? Szerintetek miért került három bizbaz mögé?
  • [18th RCT]zabur
    Akinek bármi problémája van vagy szervert keres, vagy csak bf-ről szeretne csevegni, jöjjön a #bf.hu csatira az irc.extra.hu-n! Online support és randivonal
  • Norbi2K
    ja, tényleg:), őket nem számoltam
  • Rincewind
    Melegekről még nem hallottál?
  • Norbi2K
    de hisz fiu, már bevallotta:)
  • Viking
    Hiányozni fogsz!
  • Pharaoh
    Végre az ASE is látja a szervereket!
  • Xboxman
    "A Bf1492 ékes példája annak ,hogyan lehet fazsa játékot szarúl megírni... "
    És még finoman fogalmaztam!
  • Xboxman
    És az a vicc ,hogy elvileg ugyanolyannak kéne lenniük az .exe-knek ,de mégse...
  • Xboxman
    Jaja 800*600-ban 2.3Ghz p4,512Mb-os PC2700 DDR,Geforce 4 Ti4200(283@600)-es gépemen folyton beszaggat mint állat(se FSAA,se Aniso,se semmi extra):(

Mindez UT2003-nál 1024*768-ban(minden Highest-en)4*-es FSAA-val és 8*-os anisoval be se reccen...
    Ja és 100ms PING-el full játszható(míg a BF még 25-össel is szaggat)

A Bf1492 ékes példája annak ,hogyan lehet fazsa játékot szarúl megírni...
  • Norbi2K
    csak a játék élmény nem ugyanaz
  • DF|Sylvie
    Egyszerű: játsszal az Unreal-lel. Én is azt fogom választani. Cseppet jobb a harc, netcode, grafika, engine... :)
  • Xboxman
    Asszem kicseréltem 1.1-es cracked patch exe-jét a pirvate server patch-ben találhatóra...
  • rusland
    na nekem kene valami 1.1 patchez crack
  • Rincewind
    Érdekes dolgok:

Unreal Tournament 2003 demo:
    - Minden maxon
    - 1024*768/32 bit
    - 40 alá sose megy az fps!!!

Battlefield 1942
    - Minden mediumon
    - 800*600/16 bit
    - Képregény effektus, játszhatatlan

Ötletek...?
  • Pano
    Töltsd le a deamond tools nevű programot, és az ISO file-t virtuális cd-ként tudod használni és feltelepíted :P
  • KreeztalCODE
    majd ha lesz gep ami birja a 2 millio playert akkor lehet szo korigalasrol ^.^
  • KreeztalCODE
    tort szerver kell neki ... amennyire en tapasztaltam
  • KreeztalCODE
    Katyusat neki! ^.^
  • ubi
    hogy kell kiirni a clonecd-s verziot, hogy működjön is?? kiirtam, de nem indul el!
  • I.C.ram
    Erre válaszóljatok inkább.
  • I.C.ram
    Egyelőre még nincs hely a gépemen, hogy leszedjem. :)