109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
Árnyvadász #6865 Légyszíves írja meg valaki, hogy milyen az Omaha-Beach pálya a botokkal.... Kiváncsi lennék rá nagyon. Remélem kipróbálta valamelyikőtök. Köszi előre is
-
#6864 kell még egy patch a neve privat server patch ebben van egy .exe,.org,.dll.Az exe és az org a főőkőnyvtárba a dll pedig a muliplayerservers mappába.Plusz van egy no cd exe azt is ki lehet cserélni.innen:http://belmondo.warez.hu/ -
#6863 jah bocs... a szerver megy... én se tudok bemenni. nem tom miért ami volt peccs azt mind feltettem. -
#6862 talán az hogy nem megy a szerer :D
schoma: unisoft-systems.hu, name és a pass: bf42hu (ftp) -
Sammyka #6861 Csaó!
Sajnaos nem sikerül az interneten játszanom.
A generált kulcs miatt csak crackelt servert próbáltam. Oda sem sikerült belépnem. 1.1 patch fent van.
Mi lehet az oka? -
#6860 Helló mindenkinek. Játszottam a játék demójával és nagyon megtetszet, még a bugok ellenére is. Most hallottam, hogy kijött a teljes verzió. Ha valaki tudna egy linket küldeni, ahonnan le lehetne szedni, azt megköszönném. előre is köszike. -
#6859 Hu most próbálgatom én is a BF -et...Háááát van egy két nagy gondom.
Az első: ülök stalingradon fenn egy ház tetőn és látom hogy fut felém a srác... becélzom erre eltűnik!!!!! ertetlenül állok egyszercsak a semmiből megint előjön, de akkor már 10m re lközelebb van és csak annyit látok hogy puff meghaltam. és nem egyszer játszottak láthAtatlant az ellenfelek.
2. a Mg vel a lövések szerintem még rosszabbak lettek mint a Demo ban (bár nekem az is jó lett volna.
3. ha tankkal nekimegyek valamilyen tereptárgynak mint pl egy oszlop. akkor nem az van hogy nekimegy és megáll hanem mindig visszapattan és ugrál össze-vissza.
4. ez nem olyan lényeges, de az AI rémhülye. Elég gyakori kép a csatatéren hogy a tank vagy 2-3 gyalogost tol magaelőtt...
De mindent összevetve hangulatos egy játék lett. A grafika a kisebb bugok, textúrahibákat leszámítva GYÖNYÖRŰ. a játék sebesség sokat javult a demo óta ez is pozitív.
mostmár tényleg bye bye mohaa egy darabig.(<=akinek ez a mondat sérti az érzelmeit attól előre elnézést kérek) -
#6858 Talán ehhez is kijön egy realdamage, mint a SOF II-hoz -
#6857 Teljes mértékben így van! De nincs mit tenni, a cheaterek csak így találnak valami örömet a játkban ebben a szánalmas életükben! Ha valaki csalni mer szépen kicifrázzuk a seggét . -
#6856 csalóknak kéne külön server, azt megnézni, hogy játszanak örök élettel!!!!!!!!amúgy bugos és lagos a gáme, becélzok egy búrát fekve, pont a szeme közé és megse hal!!!!! 4-5 lövés is kell a fejbe, hogy elpatkoljon! -
#6855 ez igaz.. de van akinek az a játék feeling hogy god mode dal megy és irtja a népet. mondjuk ez egyben szegénységi bizonyítvány is. -
#6854 nem megy az obi power!chellos vagyok, de eszem ágában sincs csalni, nem éri meg, meg nem is szoktam! a csalás elveszi a játék feelingjét! -
#6853 helyes helyes. Már csak az lesz a bibi hogy olyanokat is ki kéne tiltani akik pl. valamilyen "nemodaillő texturákat aggatnak az emberre pl kék piros. :D meg a hasonló kis "trükkök" aimbot wallhack stb... -
#6852 Volt már példa arra, hogy a SOF2 szerverünkün változó IP-s emberkét kibannoltunk. Mégpedig úgy hogy a komplett tartományát kitiltottuk. A csalás felháborító, undorító és értelmetlen. Ezért én még akkor is kitiltatnám ha ezzel mást is akaratlanul kitiltok. Legfeljebb hamarabb levesszük a bannt. Chellosok és egyéb kábelneteseknek meg eszébe se jusson csalni, mert sokat kell járni a szolgáltató nyakára új IP címért!! -
Xboxman #6851 Mivelhogy a legtöb embernek dinamikus IP-je van és bármikor nevet változtathat,ezért nem sok szart ér a bann! -
#6850 Egyetértek! -
#6849 Az 100%!!! Előre szólok. Ha valaki csalásra adná a fejét, akkor azt megkérném előre küldje el az IP -jét hogy még keresnem se kelljen. Ha tudtok valakiről, hogy csal csak küldjetek egy emilt és figyelni fogjuk (az egész OBI klán gyűlöli a csalást és a csalókat is!!!). Ha bebizonyosodik róla hogy tényleg, akkor azonnali és végleges bann!!! -
#6848 Ha esetleg lenne cheat,és te használnád,úgy ki lennél b..szva mint macskát dolgát végezni. -
#6847 BUGOKAT TOVABBRA IS IDE!!!!!
Segitsuk mar a fejlesztoket ^.^ -
#6846 igen van:
unlimited ammo - ALT+F4
GOD MODE - CTRL+ALT+DEL (addig kell gyorsan nyomogatni mig ki nem irja, hogy GOD MODE) -
#6845 Rambo....ez a nick nekem ismeros valahonnan.
Esetleg bankar genya?
-
#6844 Attól, hogy az illető OBI vagy DCF klántag -e. Ez egy szövetség BF -re. -
#6843 Sajna nem a szerver tehet arról, hogy lag van nagy számú játékosnál. A vas bírná, de pokolian szarul van megírva, ez van.
Visszarakjam 24 playerrre? Vagy marad a 32? -
Pieces #6842 Engem 2 bug idegesit .Az egyik , hogy neha nem tudok fegyvert valtani a gorgovel a masik amikor nem jelenik meg a spawnpoint.Azt csak nezek mint a hujegyerek.Nemelyik palya meg gyalogosan nem nagy elmeny.De remelem kijavitjak az osszes bosszanto hibat.Es minel elobb. -
NaNa #6840 Jó volt a ma esti game is. Sajna holnap dolgozom!!! -
#6838 Hozzad kellene Csit! -
Fam #6836 hali -
szabi.hu #6835 gyerekek,a windows virtualis memjet allitsatok jo nagyra:)) kell neki,szerintem min 500 MB,mert nekem 300valamennyi volt,es volt mikor kidobott hogy keves:)) -
#6834 Akkor felmerül a kérdés, hogy milyen gépre tervezték a 64 playert? -
#6833 nem tudom hogy emlékeztek e még arra mikor mindenkinek 95 volt és bejött a 98, na akor ugyanez volt mint most az XP-vel, mindneki gányolta de aztán szépen rá kellett szokni, hogy ez van, erre haladunk, előbb utobb ugyis mindenhol XP lesz.(persze ez még sok idő:) ) -
Pieces #6832 32 jatekossal mar LAG-ol.Sajna. -
#6831 "...jónéhány..." -> ez a lényeg! -
#6830 Ez is egy jó nagy bug és én is tapasztaltam .Nem mindegy , hogy hova , melyik billentyűre rakod .A Numpad-ra nálam nem reagál , pedig a +-ra raktam , de No reakció .Utánna próbáltam másmire rakni és semmi .Deafult után átraktam a ZOOM-ot az N-re és az már ment .Szóval próbálgatni kell , mert ez sincs teljesen lefixálva a game-ben .
Tényleg érdemes lenne a készítőknek küldeni egy "BUG" levelet , mert van jónéhány ilyen bosszantó apróság , amik rontják a játék élvezetét . -
#6829 És a szar 1400-es gépen jól megy 1024*32-ben -
#6828 Érdekes,engem a felsorolt problémák kihagytak.Kopp-kopp.(XP). -
#6827 Ja-ja -
#6826 Totál egyetértek ... unokatesóm győzköd , hogy így-úgy XP .Látom is ... kismillió patch , hogy normálisan vagy egyáltalán fusson is az adott program vagy game az op. rendszeren .
Nálam majd 3 éve csak Win 98SE van .Nem ismerek egyetlen olyan programot is , amihez patch kellett volna , hogy fusson .Ez nekem mindennél többet bizonyít .Meg az is , hogy csak sajnálkozni tudok , amikor a topic-ok felébe olvasom , hogy "...mit csináljak , hogy elinduljon a game XP-n?" , "...honnan töltsem le a patch-et az XP-hez , hogy fusson a program ?" . -
#6825 Na ez meg a másik .Komolyan mondom , hogy nem értem ... már írtam is , hogy 1024*768*16 graf.-i felbontásban , full beállítva minden egy 2000 XP-n , 512 DDR Ram és GF4 4200-es kártyán nálam hasít a game .Ja a driver 29.42 ez vált be igazán eddig az összes game-nál .
Úgy látszik , hogy szereti az AMD-t . -
#6823 Na ezt mondtam , írtam én is .Osztrák , svéd szerveren több mint 30 főnél és 130-as pinggel sem LAG-ol egy kicsit sem a game.
Szóval az itthoni kapcsolatot vagy szerverbeállítást kell okolni ezért a hibáért . -
#6822 NA végre elvileg ma már én is tudok BF ezni...izé... hipphipp hurrá!!