109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#6491 Akkor most müxik a kamu minden szerveren, vagy keresni kell tört szervereket? -
#6490 Jó reggelt. Mikor jáccunk már BF-et? Fújhatnád az indulót -
#6489 Hehe én is beteg voltam(vagyok) :)) -
#6488 Windows 98 ... elindulna ... de loading kozben desktopol egyet es kesz. Se hibauzenet se semmi ... csak kilep.
Megoldas van valakinek erre? -
#6487 Nálad van a bibi. -
rusland #6486 a sitja a bfnek... haaaat...
a terkepes resznel a 3 szovjet teruletbol 3at foldrajzilag rosszul helyeztek el
kursk es harkov(itt szulettem) stalingradtol nyugatra van(ukrajna)
amugy a helyszinek meg egy picit sem hasonlitanak az eredetihez
tul kicsik a varosok stalingrad es harkov 2millio fos -
rusland #6485 nekem wrong version irt ki
zabur updatelted? mar van 1.1 -
#6484 RCT: 193.225.82.99, pass: rctclan
picit döcög, de a mienk és megy -
#6480 Nem árt azért figyelgetni a következő oldalt ezentúl:
http://www.bf1942files.com/ -
#6479 Végigolvastam a topic elmúlt 12 óráját és persze játszottam 1,5 órát a már tegnap is jól bevált szerveren 20-ad magammal .Nincs LAG és 2 menet után jön a következő MAP .Pont ahogy kell .
Remélem , hogy lesz legalább ilyen az egyik magyar szerver is .Na most megyek aludni ... délután pedig játék .Csak azt tudnám , hogy miért pont most kellett ennyi jó játéknak megjelenni ?! ( Conflict Desert Storm , Divine Divinity , UT2003 demó, BF1942 - bocs , ha valamelyiket rosszul írtam ... már nincs kedven leellenőrizni helyesírásilag . ) -
#6478 nagyun rulz a gém
Csak ne lennék beteg, kurva szarul vagyok -
#6477 nana! -
#6476 menny a francba :D -
Xboxman #6475 köszi -
szabi.hu #6474 Koszi a cimet! eddig te voltal a legjobb arc ! mashol senki sem nyilatkozott! sok az irigy ember -
#6472 Egyébként szégyen, hogy ennyi bug van a játékban. Ezt ilyen formában kiadni egyszerűen a játékosok átbaszása szvsz... :P -
#6471 Rohadt ötletes logó!!! -
Pieces #6469 Kiprobaltam a CCD-s valtozatot de invalid CD-key. -
#6467 Nos ... most értem haza , mivel az éjszaka dolgoztam .Nekem is ez lenne a kérdésem , hogy miként kell azzal a fránya tengeralattjáróval lemerülni , szinten tartani és persze felmerülni ?. -
radical #6466 Kipróbálta már valaki a tengeralattjárót? Milyen? -
radical #6464 Hát igen a katyusa jó, de még ütősebb lenne ha 15 rakesz lenne rajta.
Így elég hamar kifogy. -
#6463 Müködik igen !
Kicsit edzek aztán megtaláljuk egymást a harcmezőn ;o) -
#6462 Zold kicsi kamion ot raketaval a hatan rulez!@!!!!:))))))))) -
radical #6461 off
KIJÖTT AZ UT2003 DEMÓ!!!
on
-
radical #6460 EMLÉKEZTETŐ
OBI BF42 szerver címe: 152.66.93.10 jelszó:bf42hu
(persze csak ha fut)
Ha XP alatt még az 1.1-es patch után sem indulna el a game, hanem visszadobja a desktopra akkor a Settings könyvtárban lévő VideoDefault.con fájlban editálni kell a renderer.allowAllRefreshRates 0-t 1-re!
Jó játékot mindenkinek! -
radical #6459 Nem egyből "ugattalak" le, mert megvártam míg 2x megkérdezed ugyanazt. (6396,6418)
Remélem mostmár működik a játék nálad is és jól megkergethetlek a szerveren. -
Viking #6458 [vöröslő szemekkel, hót álmos pofával, meg minden egyéb] Na jó'van, mostmár húztam aludni, eddig bírtam (amikor már ránézek a monitorra, és fények uszkálnak a szemem előtt az már gáz!) szóvál császtok, jóccakát, meg örüljetek hogy kaptok haladékot a tankom elől való ugrálásban! -
Viking #6457 De lamespy se jelzi... Akkor most mi van? -
Viking #6456 Tévedek, mostse találja... Fene van máá'! -
Viking #6455 Mostmár fogja... Hiába, ez az átka ha az ember rondán ír! Rosszul olvastam ki az ip-jét! -
Viking #6454 Nekem nem találja rct szervert! -
#6453 Én úgy látom RCT fut, OBI nem. Többiek? Nálatok is így van ? -
Viking #6452 Ugye rct fut csak most halt be? -
Viking #6451 Asszem én is... Egykét emberek még lelövök a mai nap folyamán...
I.C.ram kedvéért - "Tökéletes világban élünk drágám, ahol minden olyan tökéletes és szép... Heroint is vehetsz nem túl drágan... Tökéletes életkép!" -
#6450 na lépek aludni mostmá' -
#6449 Annak hát! -
Viking #6448 Ajjajjajj, most meg lettem fenyegetve? -
Viking #6447 Ja és német medic rulez! Üdvözlök mindenkit akit oldalazás közben szétlőttem mp 40-el! -
#6446 Szégyeld magad, hogy ilyenet szemeteket hallgatsz... :| -
Viking #6445 Cheat a frászt bár már rájöttem hogy kell "előcsalni"...
Egyszerűen alt+tabolni kell szerverre csatlakozás közben! Erre amikor belép, lefagy... Restart, scandisk kiírja, hogy "a windows hibát talált a rendszerfájlokban, bla bla bla, bla bla, bla..." Aztán futtatja ember a key generatort, belépvhova, és hoppá!
Mellesleg azért jöttem rá mer' sikerült 2-szer megcsinálnom... Azé' Pano van a képen mer' ő miatta történt az első eset...
"Apu engedj be, az a nagy medve, az biztos biztos szétszedne!" - Alvin és a mókusok rulez, hogy tudjátok mennyire tisztellek titeket, ezt hallgatom game közben, és így is csinálok aranyérmeket!