109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Rincewind
    P4 1700 / Gef4 Ti4200
    Ha ez neki gyenge, akkor benyalhat... :)
  • RAZZY
    Így lehet elbaszni egy játékot... idegeinkre fog menni, majd végül uninstall
  • [18th RCT]zabur
    Khm... most talán megérti pár arc, hogy miért fagyott RCT és miért lépett ki és miért tettem vissza MOHAA-ra. Azt hittem a demó után jobb lesz, tévedtem.
  • Dud [OBI]
    Ez a progi a szerveradminok rémálma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hihetetlen szaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!
    Semmi sem müxik benne normálisan!!! Fasz kivan!
  • radical
    bugos fos ez a dedikál szerver. már megint lefagyott...
  • Dud [OBI]
    Proba
  • Viking
    Ez aztán értelmes volt! Kicsit olvass vissza aztán rájössz Rince miért szitkozódik itt!
  • Viking
    1200-as cerkával, gef 2, 256ram, ugyanúgy játszható, bár vizes pályákon, mit wake island, általában 640*480-ra át kell állítanom vagy több helyen szaggat...
  • rusland
    nekem megy normalon
  • hiba
    egyik klantarsamnak a mohaa-val volt hasonlo gindja. a windoz reinstall megoldotta a gondjat :)
  • rusland
    ja es max grafkon nyomom (1024x860)
  • rusland
    nekem ez: AMD Athlon 1600+ XP 256DDR-ram Geforce2Ti500 gepem van
    es csak neha megy le 20fps-re amikor levegoben vagyok
    ajanlom Xp-n futtasd es az uj detonator 40es driverrel
    es ha markas video kartyad van (gainward, hercules) akkor ajanlom hogy hazsnalj tweaket
    en is ezt fogom tenni
  • radical
    1500ös cerkávan 512rammal gf3ti500zal játszható 800*600 max detailen.
  • radical
    Ez mondjuk kissé sarkított összegzés, de tény hogy erős gép kell hozzá. Nekem 30as pingem volt az obin és csak azért laggolt mert 2 server futott.
    Spawn pointot csak akkor ad ha a csapatodnak van zászlaja. Szerintem a helyzet rossz de nem reménytelen, egy jó peccs sokat javíthat. Az más dolog hogy nincs benne sof2 minőségű célzási és sebzési rendszer így számomra annyira nem vonzó.
  • iXBT
    Tengeralattjarorol senki semmit?
  • iXBT
    Loszart nem ad spawn pontokat, es loszart kepregeny, vagy pedig megiscsak gyengecske a geped....
  • Rincewind
    Gondoltam teszek mégegy próbát:
    - Olyan volt, mintha képregényt néznék (pedig nem gyenge gépen játszom!)
    - A lag és a magas ping úgy látszik állandó jelenség
    - Nem adott spawn pointokat, így csak nézhettem a robbanásokat a távolban, játszani nem tudtam
    - Kiléptem, de még a képernyő beállításait is elkúrta
    - Uninstalláltam, mert amíg nem javítják ki ezt a rengeteg bugot, csak a helyet foglalja.

Élő példa arra, hogyan lehet egy remek játékból egy undorító, játszhatatlan bughegyet kreálni. Régebben 99% volt, hogy megveszem annyira tetszett! Ma ez 0.1% se... :P
    Irígylem azokat, akik tudnak vele rendesen játszani...
  • [18th RCT]zabur
    mailt majd olvassatok, küldtem exe-t, ha kell...
  • Dud [OBI]
    Na tisztán látszik hogy 2 session nem fut el... Lag van és nem is kevés. A vas bírná, de baszott szarul van ez is megírva. Szal marad az, hogy 1 sessiont futtatunk mi is. De az 32 playeres lesz. Beállítások a HARD -nak megfelelők lesznek, azaz csökkentett látóterű névazonosítás, maximális sebződés mindentől.

Sajna ez van. Újrakonfig és indítjuk...

Üdv.: Dud
  • [18th RCT]zabur
    Mail ment!
  • Viking
    Hát nem ártana mer' kurvára lagol!
  • radical
    Baze te is csak az utolsó 8 hozzászólást olvasod el?
    Körülbelül hatszor írtam eddig le hogy: "Ha xp alatt még az 1.1-es patch után sem indulna el a game, hanem visszadobja a desktopra akkor a Settings könyvtárban lévő VideoDefault.con fájlban editáld a renderer.allowAllRefreshRates 0-t 1-re!"
  • szabi.hu
    sracok valaki feltoltene nekem a patch-eket meg a crack-et stb,ami kell a full-hoz |?? ftp : 80.98.55.191 szabi szabi KOSZIKE
  • Norbi2K
    nekem is szar volt a hang de csak a demoval miután rátettem a patch, most a full-la jo, bár nézd meg az audio settings-et hátha csak 11khz van a hang
  • iXBT
    Hol az a rohadt tengeralattjaro? Arulja mar el valaki:)
  • [18th RCT]zabur
    #6532 leszámítva a 32-es portot mert az nem valósult meg. Többi még áll :)
  • Dud [OBI]
    Hétfőn déltől megszűnik a bf42hu FTP hozzáférés.
  • szabi.hu
    mi az obi ftp cime stb?:))
  • Dud [OBI]
    Mostantól 2 port OBI BF42 server megy. Mind a 2 24 player-es, de különböző konfiggal. az egyik 14567, a másik 14568 porton figyel. A jelszó mindkettőn bf42hu. Kreatív ötleteket szeretettel várjuk.
  • Dud [OBI]
    Megmondtam neked Te féreg, hogy bannollak a gecbe ha meglátlak bármekyik szerverünkön is! Egy nyomorék hulladék vagy aki nem méltó arra, hogy egyetlen OBI szerveren is játsz! Kapd be és húzz innen a picsába!!!

Részemről ennyi!

Mindenki másnak jó játékot!

Nanu:
  • Crem
    Hi All!

Lenne némi gondom... P4 1.6 -Ti 4600- Asus alaplap- 512DDR-Sb 5.1 hangk. XP

A game olyan mint egy mesekönyv 5 percenként vált egy kockát... A hang meg néha olyan mint amikor nem találok egy adód a rádion...

Csak nálam ez a gond vagy már volt akinek produkált hasonló dolgot??? Vagy már legyengült a vasam???:(((
  • Pano
    Bazz, nanu! Hogy te mekkora egy paraszt vagy! Márcsak a a kapa hiányzik a nevedből..
  • radical
    Megjött a kultúra...
  • CaviaR
    Nekem is elküldhetnéd a címet!
    [email protected]

Köszi!
  • radical
    Köszi, kedves klántársam Snip-r ötlete és megvalósítása. Övé az érdem.
  • [18th RCT]zabur
    nem te hanem Sephi.
  • [18th RCT]zabur
    bf42hu a pass és a name is.
  • [18th RCT]zabur
    ...helyett #6537
  • [18th RCT]zabur
  • Tyler
    Na még egyszer leiroom ez tuti jo tőbb embernél is FIGYELEM:
    -ez a i.c.ram féle ISO-hoz clone cd-ést nem probáltam
    -játék fel
    -reatil patch 1.1 feltelepi de a hozzá adott exe-ét békénhag.
    -server patch ből a gamespy dll-t bemásol a multi mappába az exe-t meg az org-t a főkőnyvtárba a helyére
    -ha megvan az ujabb nocd akkor exe-cser(csak az jo amelyik be az NFO-ba belevan irva hogy a server patch-hoz valo)