109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#6591 P4 1700 / Gef4 Ti4200
Ha ez neki gyenge, akkor benyalhat... :) -
RAZZY #6590 Így lehet elbaszni egy játékot... idegeinkre fog menni, majd végül uninstall -
#6589 Khm... most talán megérti pár arc, hogy miért fagyott RCT és miért lépett ki és miért tettem vissza MOHAA-ra. Azt hittem a demó után jobb lesz, tévedtem. -
#6588 Ez a progi a szerveradminok rémálma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hihetetlen szaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!
Semmi sem müxik benne normálisan!!! Fasz kivan! -
radical #6586 bugos fos ez a dedikál szerver. már megint lefagyott... -
#6585 Proba -
Viking #6584 Ez aztán értelmes volt! Kicsit olvass vissza aztán rájössz Rince miért szitkozódik itt! -
Viking #6583 1200-as cerkával, gef 2, 256ram, ugyanúgy játszható, bár vizes pályákon, mit wake island, általában 640*480-ra át kell állítanom vagy több helyen szaggat... -
rusland #6582 nekem megy normalon -
#6581 egyik klantarsamnak a mohaa-val volt hasonlo gindja. a windoz reinstall megoldotta a gondjat :) -
rusland #6580 ja es max grafkon nyomom (1024x860) -
rusland #6579 nekem ez: AMD Athlon 1600+ XP 256DDR-ram Geforce2Ti500 gepem van
es csak neha megy le 20fps-re amikor levegoben vagyok
ajanlom Xp-n futtasd es az uj detonator 40es driverrel
es ha markas video kartyad van (gainward, hercules) akkor ajanlom hogy hazsnalj tweaket
en is ezt fogom tenni -
radical #6578 1500ös cerkávan 512rammal gf3ti500zal játszható 800*600 max detailen. -
radical #6577 Ez mondjuk kissé sarkított összegzés, de tény hogy erős gép kell hozzá. Nekem 30as pingem volt az obin és csak azért laggolt mert 2 server futott.
Spawn pointot csak akkor ad ha a csapatodnak van zászlaja. Szerintem a helyzet rossz de nem reménytelen, egy jó peccs sokat javíthat. Az más dolog hogy nincs benne sof2 minőségű célzási és sebzési rendszer így számomra annyira nem vonzó. -
iXBT #6576 Tengeralattjarorol senki semmit? -
iXBT #6575 Loszart nem ad spawn pontokat, es loszart kepregeny, vagy pedig megiscsak gyengecske a geped.... -
#6574 Gondoltam teszek mégegy próbát:
- Olyan volt, mintha képregényt néznék (pedig nem gyenge gépen játszom!)
- A lag és a magas ping úgy látszik állandó jelenség
- Nem adott spawn pointokat, így csak nézhettem a robbanásokat a távolban, játszani nem tudtam
- Kiléptem, de még a képernyő beállításait is elkúrta
- Uninstalláltam, mert amíg nem javítják ki ezt a rengeteg bugot, csak a helyet foglalja.
Élő példa arra, hogyan lehet egy remek játékból egy undorító, játszhatatlan bughegyet kreálni. Régebben 99% volt, hogy megveszem annyira tetszett! Ma ez 0.1% se... :P
Irígylem azokat, akik tudnak vele rendesen játszani... -
#6573 mailt majd olvassatok, küldtem exe-t, ha kell... -
#6572 Na tisztán látszik hogy 2 session nem fut el... Lag van és nem is kevés. A vas bírná, de baszott szarul van ez is megírva. Szal marad az, hogy 1 sessiont futtatunk mi is. De az 32 playeres lesz. Beállítások a HARD -nak megfelelők lesznek, azaz csökkentett látóterű névazonosítás, maximális sebződés mindentől.
Sajna ez van. Újrakonfig és indítjuk...
Üdv.: Dud -
#6571 Mail ment! -
Viking #6570 Hát nem ártana mer' kurvára lagol! -
radical #6569 Baze te is csak az utolsó 8 hozzászólást olvasod el?
Körülbelül hatszor írtam eddig le hogy: "Ha xp alatt még az 1.1-es patch után sem indulna el a game, hanem visszadobja a desktopra akkor a Settings könyvtárban lévő VideoDefault.con fájlban editáld a renderer.allowAllRefreshRates 0-t 1-re!" -
szabi.hu #6568 sracok valaki feltoltene nekem a patch-eket meg a crack-et stb,ami kell a full-hoz |?? ftp : 80.98.55.191 szabi szabi KOSZIKE -
#6567 nekem is szar volt a hang de csak a demoval miután rátettem a patch, most a full-la jo, bár nézd meg az audio settings-et hátha csak 11khz van a hang -
iXBT #6566 Hol az a rohadt tengeralattjaro? Arulja mar el valaki:) -
#6565 #6532 leszámítva a 32-es portot mert az nem valósult meg. Többi még áll :) -
#6564 Hétfőn déltől megszűnik a bf42hu FTP hozzáférés. -
szabi.hu #6563 mi az obi ftp cime stb?:)) -
#6562 Mostantól 2 port OBI BF42 server megy. Mind a 2 24 player-es, de különböző konfiggal. az egyik 14567, a másik 14568 porton figyel. A jelszó mindkettőn bf42hu. Kreatív ötleteket szeretettel várjuk. -
#6560 Megmondtam neked Te féreg, hogy bannollak a gecbe ha meglátlak bármekyik szerverünkön is! Egy nyomorék hulladék vagy aki nem méltó arra, hogy egyetlen OBI szerveren is játsz! Kapd be és húzz innen a picsába!!!
Részemről ennyi!
Mindenki másnak jó játékot!
Nanu: -
#6558 Hi All!
Lenne némi gondom... P4 1.6 -Ti 4600- Asus alaplap- 512DDR-Sb 5.1 hangk. XP
A game olyan mint egy mesekönyv 5 percenként vált egy kockát... A hang meg néha olyan mint amikor nem találok egy adód a rádion...
Csak nálam ez a gond vagy már volt akinek produkált hasonló dolgot??? Vagy már legyengült a vasam???:((( -
#6556 Bazz, nanu! Hogy te mekkora egy paraszt vagy! Márcsak a a kapa hiányzik a nevedből.. -
radical #6554 Megjött a kultúra... -
#6552 Nekem is elküldhetnéd a címet!
[email protected]
Köszi! -
radical #6551 Köszi, kedves klántársam Snip-r ötlete és megvalósítása. Övé az érdem. -
#6550 nem te hanem Sephi. -
#6548 bf42hu a pass és a name is. -
#6545 ...helyett #6537 -
#6544 #6540 -
#6541 Na még egyszer leiroom ez tuti jo tőbb embernél is FIGYELEM:
-ez a i.c.ram féle ISO-hoz clone cd-ést nem probáltam
-játék fel
-reatil patch 1.1 feltelepi de a hozzá adott exe-ét békénhag.
-server patch ből a gamespy dll-t bemásol a multi mappába az exe-t meg az org-t a főkőnyvtárba a helyére
-ha megvan az ujabb nocd akkor exe-cser(csak az jo amelyik be az NFO-ba belevan irva hogy a server patch-hoz valo)