109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#6821 ez így van! -
#6820 es mitol fugg, hogy OBI-DCF vagy DCF-OBI? ^.^ -
#6819 98:
AAO-ban csak szurke texturak vannak
BF el sem indul
kekhalal
total freeze
kilohetetlen appok (mindent v. semmit alapon)
XP:
AAO, BF megy rendesen
meg sosem lattam kek kepernyot
meg sosem rantotta magaval az oprendszert egyetlen progi sem.
taskmanagerrel egyszeruen kiloheto barmi.
tessek .. ime egy ember akinek az XP sokkal de sokkal jobban bejott mint a 98 .. csak ajanlani tudom mindenkinek. -
#6818 Az érdem Snipé! De azért thx! -
#6817 thx :) -
#6816 98 al nem hallasz problémákat? ez érdekes, szerintem nézz körül jobban, ilyen kék halál, olyan kifagyás, nem ismerős? 98-alatt mikor elinditottam jo néhány progit azon kellet imádkoznom hogy még csak ezt bird ki lécci utána többet ilyet nem teszek veled drága 98, hát xp alatt még nem fagytam; csak egy kicsit több memoria kell neki és kész. -
Xboxman #6815 Istenem köszönöm!!!Beteg vagyok!!!!Holnap nem kell mennem suliba!Woáááhhh:) -
Xboxman #6813 A klónok támadása:) -
#6812 OBI clan kurva jó a logotok nagyon tetszik. -
#6811 Proba... -
radical #6809 És ennek mi köze a BFhez? -
#6808 Olyan jó hogy ez a geci szar állandóan szétfagy!!! Így legalább állandóan a monitor előtt ülhetek, hogy mikor kell restartolnom... Mocskosul elegem van belőle... -
bigyó #6802 nincs meg valakinek az írott változata? -
#6801 Jaj mielttaszerverrel?
-
Sir IvanHoe #6800 Egy kis segitseg kellene. Miert van az ha a controlsba a zoomot masik billentyure teszem aztan elmentem....ki is irja, hogy save elfogadva. Aztan szepen elvan tunve az a billetyu a zoomrol amit valasztottam, de mar azt sem engedi vissza rakni ami eredetileg volt. Billentyu uztkozes nem volt neztem 3x is, meg akkor elmentesnek ki irna, hgoy nem lehet menteni. Na ez mitol van? -
rusland #6799 thankyou -
Xboxman #6798 www.totalidea.de -
rusland #6797 mi a tweak hivatalos honlapja? -
Xboxman #6796 Hát Stalibgrad és még néhány pálya nagyon cool! -
#6795 Xboxman te mindenért sírsz.Mondj már valamit ami szerinted rendben van.Csak a változatosság kedvéért. -
rusland #6794 a kursk a legjobb palya altalaban az nyer aki elobb oda er ahoz a ket ponthoz
nagyon jo amikor az oroszokkal odaesz befoglalod erre ott lesznek a katyusak es a dombon felmeno tankokat es katonakat irthatod -
Viking #6793 A sötét javítható... Tegnap én spec mivel sütött a nap (most épp esik) fogtam magam és kártyám driverében felhúztam a fényerőt "kissé"... Aztán a sötét berlini házakban nem csak a gránátokat dobálo oroszok körvonalait láttam! -
Xboxman #6792 Kurks egy nagy szar:(Kurva sötét van alig látok valamit ráadásúl akadozik valamiért ez a szar game! -
#6791 Hát ezek a screenshotok
-
rusland #6790 nekem 40 fps stabil xp-n -
rusland #6788 ez bf forum nem win forum
XP is jo -
rusland #6787 maganugy -
#6786 csak nem a nehai YB-Mor10? ^.^
amugy nekem pl. '98 alatt nem indul a BF ... XP alatt dalol szepen (csak neha szenne fagyok ... amiota RAMot csereltem ^.^) -
#6784 bf42hu -
RAZZY #6782 Tiszta horror :) -
#6780 -
rusland #6779 biztos colgate herbalt hasznal ez is -
#6778 FPS után helykőz -
#6777 console.showFPS 1 -
#6775 Az fps kiirató parancsot a console.showfps 1 -t hogy kell beírni? Fissza vagy előre per jellel vagy ezek nélkűl?
Mert nekem mindig valami errort ír ki. -
#6773 Most a clone cd-s jobb valamiben??Lécci valaki válaszoljon. -
#6772 Mint aki beszívott :DD -
#6771 hát ezen sírva fakadtam. -
#6770 mondtam meglesz ^.^
-
#6769 volt egy nagyon jo ... valahol nagyon a forum elejen belinkeltem ^.^
de ez is iszonyat jo ^.^