109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Sephi
    Nos oszinten en nem igy csinaltam de hot mind1 :)
  • rusland
    itt nemadja fel senki a remenyt csak akik itt SUXXolnak azok varjak a remenyt a bf.hu scenetol hogy elvezetesebbe tegyuk a gamet erre bf.hu scene is SUXX
    de ezek csak elso benyomasok
  • Dud [OBI]
    Na így 6 óra folyamatos játék után a következőket összegezném:
    Grafika: szép, gyors, nekem bejön
    Zene: hangulatos, lehetne találóbb is de összességében ok
    Netkód: 0 azaz nulla. 2 session indítása esélytelen, még egy ilyen szerveren és ilyen nettel is reménytelen. 30 player felett már lagol. Szal egy nagy nulla. (SOF szerverünk 48 játékos és 3 session mellett sem lagol egy picit sem...)
    Sebzési rendszer: fos! Csak álló célpont lelövése esélyes, de az egy kis gyakorlás után már síma ügy . Hozzá lehet szokni. Közelharc egyszerűen nevetséges! Futva ok, nem lehet célozni, hisz a valóságban is nehéz. De hogy álló helyzetben is néha reménytelen az ellent eltalálni azért az egy kicsit durva. Ha ezen nem javíanak akkor csúnya bukta lesz.
    Dedikált szerver, admindolgok: szarul konfigurálható, a szervergizdák rémálma!!! Semmi sem működik benne. Nem részletezem mert olyan hosszú a lista, de katasztrófa az tuti. A leg alapabb dolgos sem állíthatók...
    Hangulat, játékélmény: na ez a játék erőssége! Lebilincselő játékmenet. Pergő, mégis jól összeszokott csapatokat igényel. Lehet benne minden olyat csinálni amitől egy ilyen játék csak jó lehet. Légi és tankcsaták, cselek, aknák, tüzérség.... stb. Szal naggggyon fasza!
    Ha kijavítják a fenti bugokat és azokat amiket itt már fel sem sorolok, akkor egy kibaszott jó játékot kapunk. Ha nem, akkor gyorsan a feledés homályába vész...

Szal szerintem ne adjátok fel ilyen könnyen. Nyomjátok csak tovább a gámát és reménykedjünk abban hogy a megváltó peccs mihamarabb megérkezzen!!!
  • DF|Sylvie
    Az irc topicban is benne van (bf.hu)
  • DF|Sylvie
    Már 800-szor leírtuk, hogy kell installálni. (Ebből sejtheted, hogy nem úgy, ahogy te csináltad)
  • Viking
    Szar ügy. Ha mindent úgy csináltál ahogy kellett mennie kéne...
  • Viking
    B@szott jó ez a game! És most hagytam abba, mer' már menni kell szunyálni... (azt is kell néha!) Csá népek és jáccatok sokat!
  • Callisto
    Ha valakinek nem indulna és egy feketeség után azonnal visszalökné Windowsba, akkor a Settings\VideoDefault.con fileban javítsa ki a renderer.allowAllRefreshRates értékét 1-re.
  • LSC
    Akkor SZAR az egész:)
  • skorpio7
    Hát már nyomtam vele egypár órát és tudom mikor és miért vált-ana , ha nem lettem volna olyan helyzetben , hogy eltávolodtam a zászlótól vártam-vártam de nem váltott az enemy színére sem .És ez így volt 10 percen át és sajna nem is egy pályán .Omaha , Gazala , Battleaxe .
  • LSC
    Azé nem tűzi ki mer van a közelben ellen.
  • LSC
    Szerintem is jó a zenéje.Nektek nem érdemes semit csinálni mert mindent fikáztok.(Grafika,játszhatóság stb.)Ha meg SUX jáccál mással ami bejön.
  • iXBT
    Tom ,hogy hulye vagyok, de nem talalom:)
  • iXBT
    Vegre:) Koszi!
  • skorpio7
    Japán oldalon a Guadal Canal pályán .
  • iXBT
    Konyorgom, hol az a rohadt tengelattjaro?
  • skorpio7
    Akkor te szarul beállított szerveren játszol.
    Csak azt nem értem , hogy én a 130-as külföldre menő pingemmel , hogy a fenébe tudok 1024*768/16 HIGH beállításban , LAG-zás és RÖCCENÉS nélkül játszani mostmár több mint 8 órát is egy és ugyanazon szerveren !?
    Vmit ti és a szervergazdik nem tudnak beállítani , hogy a 3-ad annyi itthoni pingel meg LAG-zik állati módon .
    IGEN van benne BUG és nem is kicsi .
    - Falon át látni enemy vagy barát .
    - Ha szerencséd??? van , akkor úgy halsz meg , hogy nem tudod kijelölni a SPAWN pontot és vagy csatlakozol újra a szerverre vagy megvárod a map-váltást .
    - A gép jónéhányszor elfejti a MAP-on mutatni a pillanatnyi "zászlóállást" vagy csak egész egyszerűen nem hajlandó a zászlót kitűzni ( pedig ott dekkolok 1/2 óráig és enemy még csak meg sem közelítette azt a pontot ) .
    - Szeretem látni :))) , amint a játékostársak korcsolyáznak a felszínen ... pontosabban lábmozdulat nélkül haladnak a földön .

Mindezek ellenére nekem nagyon bejön a játék , főleg a zene , ami az intró alatt is fut .
    Az összes map király csak azt a fránya tengeralattjárót nem sikerált még normálisan megtanulni vezetni .
    Nos ... megvan vkinek az ÚJABB NOCD SERVER PATCH ?
  • Xboxman
    Ezt ugye bóknak szántad?:)
    Egyébént csak "hülyültem".Mégse mondhatom azt ,hogy "nemtom":))
  • magus
    sztem nem szemet hanem kocsog vagy, de latod vannak mig ertelmes emberek es ok elmondtak a "nagy" es "titokzatos" ftp cimet. kosz
  • Xboxman
    Alapjáratba ne vagyok ilyen szemét:)
  • magus
    kösz a segitseget
  • Xboxman
    Na ha már úgyis itt vagy,tisztázzuk csak a helyzetet:)Tényleg te voltál azon a képen amit belinkeltél(és eggyáltalán lány vagy?)?
  • DF|Sylvie
    Polc?
  • DF|Sylvie
    A zenéje elég kellemes.

Mi bajod a vonatokkal és az akciófilmekkel?
  • Rincewind
    Mind1, nekem bejön a zene... :)
    És igazából egy-két pályát leszámítva (pl. Omaha), a helyszinekkel is meg voltam elégedve nagyjából. Jó példa erre, hogy majd egy hónapig nyomtam ugye az MP demót és még mindig nem unom Weak Islandet! :)))
  • RAZZY
    Az lehet, de nekem tetszik...
  • rusland
    zene olyan mintha egy tipikus akcio film zeneje lenne amikor a vonat tetejere raugrik a hos bemegy es puff, puff
    de kozel sem WW2 feelingu zene
  • rusland
    hat igan
  • RAZZY
    Heeeee?! A zenéje az a legjobb!!! Van amikor csak belövöm a zenéjét és azt hallgatom, fórumozás közben. :)
  • Xboxman
    A moh:AA-ban a pályák is öttletesebbek/hangulatosabbak...
  • rusland
    ha osszehosanlitod a MOHAA zenejevel, haaat...
  • Rincewind
    Ööö, tudom én vagyok a láma, de nekem bejött a zenéje.
    Már amennyiben az intró alattiról van szó...
  • Xboxman
    Mármint az ,hogy semmi WW2 feeling.
  • Xboxman
    Na ez a game legnagyobb hibája:(
  • Xboxman
    ezt is osztom:)
  • rusland
    zene 0 olyan a zeneje mint abban a magyar filmben europa express
    semmi WW2 feeling
  • iXBT
    Tok jo, hogy itt egymasnak esunk, de konyorgom, hol az a kib u-boot?
  • Xboxman
    osztom
  • rusland
    en varnek a jatekra meg egy evet is de ez igy
  • rusland
    semmi ertelme igy a jateknak
    BF SUXXX!grafika 0, jatszhatosag 0, elmeny 0, hibak 100, magyar bf scene 0