109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#7948 Ha ismernéd nem mondanál ilyeneket. Én spec mocskosul rég ismerem és egy kibaszott jó arc, úgyhogy fejezd ezt be!!!
Máskülönben meg mindenki fejezze be a mocskolódást! Nem unjátok még?! Komolyan nem értem! Mindenki azzal játszik amivel akar. Ha valaki meg lehülyéz, hogy mert azzal játszol , amivel, akkor az csak mondja, minek foglalkoztok vele. Izlésbeni kérdésben a legnagyobb faszság vitát nyitni. Ha valakinek a dagadt nők tetszenek, attól ő még nem egy utolsó szemét, csak egyszerűen arra hegyezi a cerkát! Hát ez van. Úgyhogy itt fejezzétek be. Vagy nyissatok egy "kurvaanyázzunkizombólmertmindenkiköcsögakurvaéletbe" topikot! Uff! -
#7947 A teamspeaket én is erőltetem, nincs sok hatása, pedig egészen új értelmet nyer vele a játék. Egy baja van: nehéz rendesen beüzemelni, hogy mindenki halljon mindenkit. -
TneX #7946 Ezt magamra értettem:) -
Viking #7945 Teamspeak, teamspeak... Vennem kell egy új mikrofont régi szar helyett! -
TneX #7944 Hát de ilyen csórinak akinek mikrofonra se telik..?:)))) -
Viking #7943 Kérdezz szerintem programok beszerzése -> 0 day ftp topikba pl... -
#7942 Hmmm férfiasan bevallom én is lőttem már seggbe saját APC-t, mikor egyedül elindult benne a lámagyerek, és hiába floodoltam tele a képernyőt requesting pickuppal, le se kakált. Viszont megesett, hogy miután egy (azaz 1 db) golyóval meglőttem (amitől kb. _semmi_ baja sem lett), észrevette, hogy mivan és megállt, felvett.
Szóval lehet ezt intelligencsen is, DE MÉG MINDIG SOKKAl JOBB megoldás ::
A TEAMSPEAK !!! Ha mindenki nyomná ezt a lenti hülyeséget el lehetne örökre feledni, és olyan se lenne, hogy nincs bázis, a két élő ember meg ahelyett, hogy elfoglalna egyet, légibalettezik.
Na?
DB -
Viking #7941 Ha elviszed egyszemélyes gépet, és úgy lő, nyugodtan... Ha beszállna kétszemélyesbe, meg kell várni... Ha lőni kezd rád mert ő akar vezetni....miért is van hátul egy browning? -
#7940 Gyere át a SOF2 topikba, ott le van írva minden. Ha mégsem, csak szólj és elmagyarázok mindent. -
#7939 A "belelövök, ha nem vesz föl" témához: ha mégegszer valaki csapattárs rámlő, azért mert nem tetszik neki, hogy elviszem a repülőt, akkor ki fogok szállni, és közelről tarkónlövöm. Talán először az ellenségre kellene lőni, nem? Engem nem érdekel a végelszámolás, még ha mínuszban vagyok, akkor sem, én egy jót szeretnék játszani, és ez nem arról szól, hogy pár idegbeteg rámlő, és sérülten megyek miata harcolni. Ha valaki olyat csinál, ami nekem nem tetszik, akkor beírom neki üzenet formájában. Ha lehetőség van rá, akkor mindig felveszek utast magam mellé, nekem is jobb, ha nem egyedül megyek. A 2 személyes gép se véletlenül van, és a csapatszállító se sportkupé, hogy egyedül feszítsek benne. És elvárom, ha jön egy tank, és ha futok felé, akkor felvegyen, és ne rántsa rám a kormányt, és üssön el, ahogy az történt már párszor. Volt már olyan többször is, hogy csapattagot lőttem le, de ezek mindig olyan esetek voltak, hogy megsebzetten belefutott tüzembe, rászaladt a gránátomra, stb. Szóval én azt vallom, hogy egymást semmilyen indokkal ne lőjük, csak ha ő is direkt ránk lő. -
rusland #7938 SOF2 es Internet -
#7937 A sof 2-höz mi kell hogy menjen neten?Bocs az off topic-ért.És ha valaki tud válaszoljon má a
7876-ra.Köszi. -
rusland #7936 Hat ha ez durva volt akkor te meg nem nezte a mohaa forumot -
#7935 Valóban van Passziánszos topic, nem is rossz :) -
#7933 Pisztácia rulz!
Finom,és mindenkinek tetszik :D -
TneX #7932 Hehhe,zsírláma gyerek,ez nem az a játék,ahol nem tudsz várni pár másopercet amig beszáll valaki...egyszerűen 1 nem figyelsz a többiekre,és ez pedig csapatjáték.Ha ez nem tetszik,akkor mehetsz játszani mást.Meg az hogy sietned kell valahova,akkor is le tudsz álni 2 másodpercet,olyan indok nincs ebben a játékban ami miatt ezt nem teheted meg,szal ne gondold hogy igazad van most..csá és gondolkozzál 1 kicsit. -
#7931 Ezúton nyugalomra intek mindenkit. Hagyjuk ezt abba. Nem akarok állást foglalni, mert nem vagyok pártatlan és nem is tisztem.
Nem kell mindenkinek szeretnie sem a BF -et sem a MOHAA -t. Én pl egyiket sem szeretem igazán! :)) Mégsem fikázok folyamatosan. Aki a továbbiakban sem bír magával, azt várom egy fejlövésre a SOF2 szerverünkön! Az legalább egy fasza gáma! SOF2 RULZ! -
#7930 Ha értitek mire goondolok -
#7929 Én mostanába kerűlőm new yorkot.Jol szoltál Donnie -
Nav #7928 Mivan mar megint icream?
Valami problemad van?
Ilyen nepszeru lettem?Ennek csak örülök. -
#7927 Ok, bocs a maci/kutya dologeert, felre lettem informalva.
A DL serveren megy a BF-ef, csak nem publikus, es nem allando....felre vagy informalva. -
#7926 sorry a dupláért, de akad az sg :) -
#7925 Demoban még Norbee is játszott mégis azt mondta, hogy neki nem jön be a játék. Nav is játszott még is aztmondta, hogy BF SUXX. Onannan is gondolom, hogy utálod, mivel kijelentetted, hogy a DL serveren nem fog menni BF.
...hányszor mondjam, hogy az kutya volt nem pedig maci!!! félreinformáltak a besúgók. :) -
#7924 Demoban még Norbee is játszott mégis azt mondta, hogy neki nem jön be a játék. Nav is játszott még is aztmondta, hogy BF SUXX. Onannan is gondolom, hogy utálod, mivel kijelentetted, hogy a DL serveren nem fog menni BF.
...hányszor mondjam, hogy az kutya volt nem pedig maci!!! félreinformáltak a besúgók. :) -
#7923 Menjetek inkább keresseteke valami nőt akit jól megfentek és akkor végre nyugodt és elégedett lesz mindenki :) -
#7922 szar akadozó SG, vaze :) -
#7921 Na elég legyen, mert szétültetlek ! -
#7920 Na elég legyen, mert szétültetlek ! -
szabi.hu #7919 Hat viking hozod a formad megint,1 en nem anyaztam itt se,es a bf-ben sem,az TE voltal toki !! 2 a 'lelolek geci' nem nevelesi mod !! 3 neveled a gyereked ,en ugy jatszok ahogy akarok 4 meg egyszer,az vegkep nem teamplay amikor a sajat embered lovod direkt,ez meg nagyobb lamasag annal,mint amikor nem varod meg a masikat !! pl siet a muki valahova,nem er ra rad varni,meg amugy is ki a fasznak kepzeled te magad !!!? -
#7918 Te honnan tudod, hogy en utallom?
Honan tudod hanyszor jaccunk egy jatekban?
Hanyszor jaccottunk egy jatekban a demoval?
Nem emlexel? Vagy nem akarsz?
Marci, jol vagy? Orvos kell vagy meg egy pizza macival?
Varia -
MEDIC! #7917 Na a mai game siralmas volt. Wake Islandon nincs már zászlónk nem tud senki újraéledni, de az egyszerűeket ez egyáltalán nem zavarja, az egyik vígan légvédelmezik, a másik próbál felszállni géppel a többi 12 meg nézi kintről.
-
#7916 Hé, ha már itt mindenki basztatni akar mindenkit, inkább basztasson mindenki engem :) én csak röhögök rajta :))
Kreeztalt és TneX-et is lehet mert a jelek szerint ők is jól szórakoznak rajta :))
(ps:kicsinyesség, kivagyiság és arrogiancia rulez :)
DB -
Viking #7915 -
#7914 varia bejött ide pedig utálja a játékot, csak azért mert meglátta, hogy ideírok.
Varia megkérlek szépen, hogy ha flamelni szeretnél, akkor távozz légszíves. (megpróbáltam a lehető legkultúráltabban mondani, kérlek ne üss vissza) -
#7913 Az alperes és a felperes indokait is hallottuk. Az esküdtek visszavonulnak dönteni. A Tárgyalás szünetel 20 percig. :) -
Viking #7912 Pofa be és abbahagyni egymás basztatását! Használjatok irc vagy vmi csetet ilyenre, ne a fórumot ****átok szét!
(na ezt jól megaszondtam!) -
Viking #7911 Csak szabi.hu-nak van velem baja mégpedig a következőért:
Tobruk pálya asszem... Megyek dzsip felé, ő erre beszáll, ordibálok hogy requesting pickup, erre elhúz fütyörészve előttem... Namost hogy csalódottságomnak hangot adjak egy tárat beleeresztettem dzsipjébe, vmint emlegettem a kedves szüleit, meghogy ez itt csapatjáték... Erre ő abszolútde felháborodottan elkezdi, hogy hogy beszélhetek én itt csapatjátékról, mikor belelövök az ő szent dzsippjébe... Jajj, mekkora bűn! Reméltem ebből tanul, ugyanis ezt már nem egyszer eljátszottam, és általában az illetők végiggondolják, hogy mégis miért is lőttem és legközelebb megállnak! Ugytünik ez egyes hatalmas lámáknál pont fordítva sül el! Szerintem akik játszottak már velem együtt azok megtapasztalhatják, hogy nem szokásom normális playereknek az anyja nevéről fantáziálni, csak az olyan lámáknak, akik pl tankkal mennek el a gépig (bár ilyenkor inkább csak az szokott előjönni, hogy "a lusta jó ***** istenit!") de ilyenkor KeFe is irigykedhetne ha hallaná... Kb ennyi, szabi.hu te meg ezt szépen gondold végig, és ne kezdj el anyázni, ahogy BF-ben tetted... -
#7910 En vagyok a nagyravagyo?
Te ember!
New Yorkban vagyok allando lakos, sajat cegem van, magamnak dolgozok. Innen kuldtem egy server haza, a magyar mohaa-soknak, DUD gyerekkori baratom, es O intezte el a helyet a servernek, ami nem is pudva vas.
Mirol beszelsz?
En nem vagyakozom semmire, mert amit akarok azt elerem.
Tan esetleg te vagyakozol dolgokra...en nem.
Ha akarunk, BF-et is felrakunk, HA akarunk, de nem akarunk. Ez akulonbseg, de ez oriasi!
Mi tudunk tenni, nem vagyakozunk utanna.
Nem csak szemleletbeli kulonbseg van koztunk...
Varia
(Ghost from [-DL-]Clan)
-
#7909 Ohhohohoho.Mennyire láccik hogy 1 nagyra vágyó kis pöcs vagy.Tisztára leégeted magad.jajaj ne,ne tiltass ki plz. -
#7908 varia miért kell ezt??? A mi ellentétünket miért kell belekavarni más topicokba? Ahol megjelensz, utánad a flame özön. Egyébként meg ne tagadd le, hogy ezt mondtátok Nav-val, hogy a BF egy rakás fos, és aki dicséri az jó ember nem lehet.