109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#10676 Ha a 201 úgy meghízik, hogy szét kell szabdalni, akkor én axis lennék leginkább. -
Charon #10675 Sziasztok!
Petko pls küld már el nekem mailben a jelszavam a forumba mert sehogy nem enged belépni s a mail-emre sem küldi el.
elöre is köszi
-
Lifeforce #10673 bocsi ide kattintsatok :) -
Lifeforce #10672 HÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
Estére bent lessz új map!!!
Innen vegyétek le de csak akkor rakjátok be ha már az obin is fent van különben nem müxik.Kattints
ide -
#10671 Oda is irogatom a dolgokat, de tenyleg at kellene oda terni, nekem az a forum jobban tetszik. Ez is jo, mert konnyen gyorsan attekintheto, de en szeretem a sok lehetoseget amit ott hasznalni lehet. -
#10669 Szerintem dob ujra is jarmucet ha sokaig kint van, nekem mintha Midwayon remlene, ugye ott egy tank van, de en egyszer ket tankot lattam, egyiket belulrol (:-). De ez csak most remlik igy, aki biztosan tudja esetleg a pontos idoelteleseket is mert azzal se vagyik tisztaban.
Van amikor waken pl nagyon sokaig kell varni ket gepre a 3. meg repul mindez japan oldalrol. De talan annak is van jelentosege hogy anyahajonk van es akkor lasabban ad be repulot. nem tudom sajna de erdekelne
-
#10668 A repulos jatekokra a DRAgonon :-) az kedves volt.
Ha meg sokan leszunk 201-esek egyszerre TS-en, akkor tenylag alakitani kell 2 csatornat a TS-en, es egymas ellen is harcolunk, de csak akkor, ha egyaltalan nem menne mashogy, mert akkor ha mar tenyleg sokan leszunk az egyik oldalon es tobb meccen se akar senki atmenni a pifpuf emberekbol akkor inkabb valjunk szet ket reszre.
201-esek szerintetek?
Tegnap volt olyan, hogy mar 8-an voltunk TS-en, szoval hamarosan eljon ez a 10-es is. -
#10663 mindig az enyém, csak airt nem mindig érdekli :)))) -
#10660 egy hídjuk és rengeteg folyópartjuk van, ahol a gyalogos szépen átúszik és foglal :) és különben is, a sok tankban üldögéléstől eltunyul a testetek! :) -
#10658 nem láthatod... sokkal gyorsabb annál ,) -
tokfej #10657 Látod én meg azt hittem a puskádból kilőtt golyót látom a szemeim között -
#10656 nem olyan, mert a tiednek 3 szeme van :)))) -
#10655 pusztán azért bátorkodtam gondolni, mert ts-en vagytok, meg tudjátok beszélni, ellenben a többi tétova tevével, aki
a) lévén eleve a túlerős csapathoz csatlakozott nem valószínű, hogy sokat töltött azt mérlegelve, hogy hogy lesz érdekesebb a játék...
b) azt sem tudja hogy kell csapatot váltani...
c) azt várja, hogy majd más lépjen...
d) egyéb, vagy a fentiek kombinációja...
...és végül nem lép senki
meg pusztán azért, mert nekem ez a józan dolog :) meg mert sünitől is (bocs hogy így példálózom veled, de kedvellek - most lehet hányni) láttam már ilyet :)
amúgy meg igyekszem mindig átállni és igyekszem mindig megszopatni a ts-en lógó... stb ,) mert az a vicces :) n00bokat lövöldözni nem móka. benneteket lenyomni már sokkal szórakoztatóbb - kár h tegnap megint főleg mellétek lőttem :) -
#10653 lol
gondoltam megpróbálok feltolni egy jpg-et a free.supergamez.hu-ra, de a céges webóvóbácsi beszólt h a "free" miatt ez biztos sex kategória, úgyhogy nem nyitja meg :)
corporate internet rulez :))) -
Petko #10652 Ja és továbbra is keresem a következő századparancsnokunkat. Jó lenne ha valaki már jelentkezne. Ha már egy században vagytok, nehogy azt hidjétek hogy nem jelentkezhettek, mert előléptetést kaptok, és az új század parancsnoki posztjára kerültök. Ennyi az egész. -
tokfej #10651 Mit jelent az a jel?
olyan mint ez
Hol a pokolban játszanánk ha más nincs.
Hidd el ha otthon lenne T3-as vonalam már menne is a szerver (lehet hogy nem az kell hozzá)
Asszem olyat nem mondtam hogy akinek sok csillagja van az nem jól játszik.
A másik nem szoktam megsértődni
-
Petko #10650 zászlószerzésért én pl. csak 1 pontot adnék. ÉS adnék szintén pontot olyan dolgokért, ha pl. egy engeneer 50 pontot javit egy jarmuvün, stb. -
Petko #10649 HBA s ról is feltételezhetet hogy csal meg dtk zik, mert mi mindenkit beveszunk miután kérte. És a szelekció mint mondtam utólagos. Mindenkit felvestünk azonnal mikor kéri. Tehát ha valami gyanusat észleltek, akkor azt mi kivizsgáljuk, és amennyiben bebizonyosodik hogy az illető nem teljesen korrekten játszik menten menesztjük a szervezetből. Ezért ha hbas tagnál valami furcsát vagy durvát láttok screen shotoljatok, meg többen beszéljétek meg, hogy mit láttatok és szóljatok.
Ha nincs pontozás akkor is fel tudjuk mérni a dolgokat bb, mert eygrészt:
- a tkzást, azt látjuk, hogy irja a console, és általában durva szóváltás követi a dtkzást:)
- a jó játékosokat mi egyébként sem a pontszám szerint értékeljük, hanem a csapattal való együttműködésben, azaz ha pl. mondok valamit ts ben, vagy radió üzenettel kérek javítást vagy medicet akkor reagál e, meg igyekszik e a csapat többi tagjával együtt menni stb. Meg egyébként se ez a fő előléptetési lehetőség, hanem a közösségi munkák sokkal nagyobb előléptetéseket eredményeznek.
Life viszont jól mondja hogy egyesek félreértik az emberek értékékelését, mivel a pont francot se jelent. Aki sok pontot szerez, lehet hogy egy nagy nulláőt ér a csapatnak, mert elfoglal egy zászlót azt menten visszafoglalják. Viszont egy engineer, vagy tüzér lehet hogy kevesebb ponttal, de sokkal nagyobb mértékben segíti elő a csapat győzelmét. -
#10648 Gyors programletoltessel a netrol. :-) -
#10647 Ne vicceljetek mar, az aki assaut, vagy medic, 90%-ban csak azoknak lehetnek csillagai ertelemszeruen. Es ezekbol kell a legtobb egy csapatban, mert mashogy nem is menne a zaszloszerzes.
Szoval akinek sog csillaga van, nagyon is nem biztos, hogy nem jo csapatjatekos. -
#10646 tokfej... láttál már ilyen jelet -> :)
nah ez azt jelenti, hogy nem beszóltam... de nembaj, lehet itt sértődni, meg ilyesmi. az épít (csapatot is ,) )
csapatban gondolkodtok, de public szerveren játszotok. ezen gondolkodj. életemben nem láttam még ilyet - persze biztos fiatal vagyok még - hogy az összetartás ereje akár a játék rovására is az egekig csapjon :)
Én - az összetartatlan, frag és csillagvadász rambó - mindig arra az oldalra állok, ahol kevesebben vannak. legyen bár az a hba oldal vagy a másik :)
és igen, ha fennvagytok 7en és értelmetlen a játék, mert aránytalanok a csapatok és 1 perc alatt vége a körnek, akkor igenis álljon át valaki :) -
#10645 Nem igaz, nem orolunk TS2-n ha nagy szammal letszammal nyerunk. Hanem eppen moindig azert bosszankodunk, hogy nem mennek at a nem csapatba tartozok a masik oldalra, hogy egyseges legyen.
En amikor meg nem jatszottunk csapatban es TS2-n, mindig a gyongebb csapathoz alltam, mert csak ugy jo a jatek.
De BB mit tehetunk, ha mar TS-en vagyubunk te is tudod, hogy jobb ha egy oldalon allunk :-)
Szoval eppen nekunk is mergesito, hogyha nehez harcok hijjan nyerunk.
De tegnap sulyos veresegeink is voltak a francba is. :-( -
Lifeforce #10644 irfanview.Kicsi, ingyenes és mindent tud. -
Lifeforce #10643 Én és Petko állalában a közép mezőnyben szoktunk lenni és ritkán kapunk csillagot.És miért is?Azért mert Petko lövegezik és ezzel nehezen tud gyilkolni, elenben eléggé le tudja gyengíteni az ellenséget.Én repülőzni szoktam és az anyahajót elsűlyeszteni.Nézzük csak mi benne a lényeg.A válasz piszok egyszerü.Zászló befoglal ti meg megpuszultok az arany kitüntetéseitekkel együtt.:)Azért mégegyszer leírnám, hogy nem a pontszámok a lényeg.A csatát nem ez dönti el hanem amikor nincs elég zászló és az életetek elkezd visszaszámolni. :) -
tokfej #10642 igazad van a "csak" szó kimaradt -
tokfej #10641 Ugye nem gondolod hogy fent vagyunk a csapatból 7-en + még 7 másik emberke és közülünk fog valaki átállni?
Nem nem tudom mit beszélek mert mást gondolok mint Te akkor már hülye vagyok?
Mi csapatban gondolkodunk és azért ott lehet látni ki mit csinál -
#10640 Ilyen akkor van ha az akit losz lagzik.
Ilyen mar nekem is volt tobszor. -
#10639 lol
már ez sem akt
mégis hagyott installni... hm.. érti a nyavaja :)
/me szőke -
#10638 más... utálatos módon céges gépemen nincs semmi grafikus progi (hacsak a painted nem tekintjük annak), viszont win2k és nem vagyok admin.. mivel tudok megnyitni tga-t, ha se egy acdsee, se egy semmi... 5letek? -
#10637 "Ha valakit a pontokért léptetnek elő az már régen rossz. Szerencsére nálunk nem igy működik.
"
Értem :) Szal ha valaki jó (esetleg jobb) játékos, az nem teszi érdemessé az előléptetésre :) biztos hogy tudod mit beszélsz? :))) -
#10636 A csapatom nem az én csillagaim miatt kap ki :) Kikap pl azért a Berlinen, mert 7 vs 11-ben (majd egy újabb lelkes játékos csatlakozása után 7 vs 12-ben) játszik, ahol is az egyik oldalon van 7 noname játékos, a másikon meg jobbára HBA-k :) Tegnap játszottam életem legrövidebb Berlin mapjét, ott voltatok jópáran, gondolom örültetek is ezerrel a ts2-n, hogy mekkora király csapat vagytok :)) Csak épp esélyünk se volt :) -
tokfej #10635 Hát akkor csak játsz a csillagokért. Igaz hogy a csapatod kikap.
Ha valakit a pontokért léptetnek elő az már régen rossz. Szerencsére nálunk nem igy működik.
A TK-ról meg annyit hogy ugy sem tudsz ellene tenni semmit, a többségnek ADSL-je van ugy hogy bannolni sem tudod (egy reset és kész).
Aki csapatban játszik az meg nem TK-zik (szándékosan nem). -
#10634 nem :)
egyrészt azért, mert akkor hogyan tudják felmérni a nagyszerűek, hogy ki az, aki érdemes arra (ha már idővel lesz szelekció) hogy - most konkrétan a hba esetében - tag lehessen?
Hogyan tudod felmérni, hogy kik a tk-zók, ha csak azt látod, hogy a csapatod fogy?
Hogyan fogja Petkó és a századparik (ez nagyon szép szó, megtartom) eldönteni, hogy - a levelezőlista készítésen kívül - ki tett a csapatért érdemlegeset, amiért előléptethetik a virtuális ranglétrán?
Nem beszélve arról, h én pl akkor gondolom úgy, hogy jól játszom, ha minden körben van csillagom (azt se bánom, ha arany ,)). Tegnap nem ment a játék és talán ha egész este összesen 3-4 csillaggal mentem aludni. tiszta depi is lettem :)) -
Lifeforce #10633 Hi nem csak te vagy így ezzel.Sajna ez egy bug.Remélem a következő pöcsben ki lessz javítva :) -
#10632 Más: Tegnap többször beírtam, hogy "Hihetetlen..." Nem tudom miért de volt kb. 5 perc mikor háttal álló személyeket (közelről) hiába lőttem nem halt meg! Mivel HBA-tagról volt szó feltételezem, hogy nem csalt. Valószínű más probléma lépett fel valamelyikünknél. Azért néha hangot adtam az érzéseimnek!:)))
S O R R Y -
#10631 Hi Skorpió7!
Én viszont nem támogatom! Vot egyszer alkalmam kipróbálni, mikor Tylert-t nem mutatta a sniperrel! B@romi idegesítő... Szinte körbe se tudsz nézni és már le is szedtek! Szóval nézőpont kérdése...
Ui: Valószínü ez egy hü**e bug volt! Tehát nem rosszúl értelmezni!!!! -
#10630 Na ezt támogatom !
Akkor az összes fragvadász Rambójelölt kereshetne más szórakozást.... -
tokfej #10629 Szerintem a pontokat is ki lehetne kapcsolni nem mindegy hogy hányszor halsz meg és hányat lőttél?
Meg a csillagok sem kellenek. -
Petko #10628 ok meglesz átirom a jelszót és elküldöm.
Meg sok más adminisztratív dolgot is elintézek, csak tegnap már nem tudtam koncentrálni rá:) -
#10627 Flt.Petko:
Elveszett minden adatom es nem tudom a jelszavamat a HBA forumhoz.Kuld el legyszi mailban. [email protected] Thx.A biztonsag kedveert a nevet is.