109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#10761 hát... én mindent elhiszek mindenkinek :) De nekem a tank max akkor célravezető, ha meg akarok halni és a csapatot szeretném megfosztani egy járműtől :))) Mert nagyon nem tudok bánni vele... -
#10760 Célravezető a Tank nekem elhihetitek. -
#10759 Petkó - ha nem megy, akkor zaklatom tovább fiatal barátomat - azért van a TS2 team-ben, hogy lehessen zaklatni :) még azt is felajánlotta este, hogy kipróbálja velem, csak hajanl fél2kor már nem voltam nagyon rágerjedve a projektre...
Amúgy meg ha van olyan kérésünk, ami nem nagy macera, de hasznos lehet másoknak is - jelzi, és lekódolják a srácok. Szal hajrá -
#10758 annyira yo nekem, hogy mindig gyalogos vagyok - nincsenek ilyen problámáim :))) -
MEDIC! #10757 Ebben az esetben a sok ami mérnök búráját isérdemes lehet figyelni amikor a várt tankok helyett egy szakasz mindenre elszánt gyalogost kapnak az arcukba. -
MEDIC! #10756 Na persze, ha van mérnököd, de az sem csodaszer. Egyrészt nagyon sebezhető amíg az aknákkal pepecsel, másrészt addig is lövik, gránátozzák, bombázzák a hídon álló páncélosokat. Szvsz célra vezetőbb a gyalogos roham. -
#10755 Nem nem egy igazi csapatban ugyebar van mernok es az gyorsan felszedi az aknakat, vagy belerohan egy dzsip esetleg apc, utatnyitva megha meg is hal az emberunk az ido meg penz vagyis gyozelem.
Sot amit gondolom kevesen tudtok de megosztom veletek, hogy az aknakat el is lehet tolni:
lehasalsz az aknaval szemben es egyszeruen szepen eloremesz lassan fokozatosan es el is tolja a pici fejed az aknat szepen.
Bar akkor a tarsak meg fedezzenek teged mig e muveletet hajtod vegre. -
Petko #10754 Ja majd még átgondoljuk, de a lényeg ha ténleg tud valaki csatonák között is kommunikálni, akkor így működőképes lesz valóban a szervezett játék, és a parancsteljesítés. Pontos kommunikációs tervet majd kigondolom, hogy érdemes úgy kialakítani a hálózatot, hogy ne legyen tömegzaj, és a parancs is eljusson a parancsnoktól a szakaszokhoz. -
#10753 hu az mar bonyolut.
Szerintem itt egy oldalon tobb csoport lenne es gombokkal a csoportoknak es azon belul mindenki hallana.
A koztes ember mar lassitana az informaciocseret az atviteli ido miatt, tobb lehet a felreertes, ha eppen harcban all, akkor meg nagyobb gaz.
szoval eleg csak a csoportok. -
MEDIC! #10752 Nem állítom, hogy van stratégia, ami minden esetben tuti bejön, csak lehetőségek vannak, de attól sirály ez a game, hogy pillanatról pillanatra változik a helyzet és alkalmazkodni kell a körülményekhez, ha nyerni akarsz ráadásul nem egyéni, hanem csapat szinten.
Arheimnél például hiába van tele páncélosokkal a német oldal, ha a két hidat lezárják az amik aknákkal. Ilyenkor nincs mese hagyni kell a tankokat és véres közelharcban kell bevenni a két hídfőt. -
Petko #10751 BB ha ez télleg működik, akkor nagyon kewl vagy:)
Pont valami ilyenen gondolkodtam én is, hogy van egy csatorna, mondjuk axis, és azon belül osztagokra osztva a csapat, mondjuk squad1,squad2,squad3. És mondjuk a valahogy úgy lenne jó, ha a csapatparancsnok tudná úgy nyomni a gombot, hogy csak az osztagparancsnokok halják az osztagokból. Azok bedig az osztagon belül továbbítják a parancsnot. -
#10750 En meg meg mindig a biztonsagi masolattal nyomulok es meg vagy 10-20.000 fo vilagszerte ugyanezt a biztonsagi masolatot hasznalja :-) -
#10749 sf és bf együtt megy, nincs gáz, nem is befolyásolja.. sajna a chello úgy ahogy van gázos... ráadásul tegnap amsterdamban összedölt valami, amitől megint szaggat a fél világ, mert rajtuk keresztül megy ki majdnem minden a tengerentúlra... szal nem bánnám már, ha a upc csodát tenne és végre minen működne...
pénteken lesz nekem is eredeti bf, megnézzük külföldi szerverre tudjuk-e tolni párhuzamosan a bf-et lag nélkül... ha nem, akkor még mindig opció hogy nálam van szétmenve valami...
szal majd pénteken már okosabb leszek -
#10748 Kicsajoztatok magatokat Frenkivel, vagy becsajoztatok tegnap?
Ma mar nincs kimenom, hanem bemeno az OBIra am de kegyetlenul.
Igaz ma meg en megyek focizni 8-kor de 10 korul mar jovok. -
#10747 Ostorral meg bilincsekkel mi?
Jo is az -
#10746 ja mar egy hete nem hallottuk a hangodat. :-)
Mekkora is nekteka a savszelessegetek?
50k-val tudtok tolteni?
Haverom melletenk koltozott es mega akarom osztani vele a netet, hogy had jatszon egy kicsit.
De csak akkor ha nem az en rovasomra megy.
Ha Air is nyomja az SF-et, akkor neked mekkora a PING-ed? -
#10745 hát... nemtom.. me előtte nekem volt 2 aranyam meg egy ezüstöm... erre jön a pasi, elviszi az összes aranyat... szal lehet csak azé jött megmutassa a ki a ffi a háznál...
most hogy így rájöttem... este yol el is verem :))) -
#10744 Na nem mert a 201-esek inkabb szeretnek a nehezebb oldalon allni.
Omaha: amcsik -
#10743 Ja Bocage palya tok bukas, ugyhogy kigondoltam egy uj haditervet megpedig azt, hogy ameriakiak leszunk :-) -
#10742 Nem azer ment, hogy 3 gyoztes mecset csinaljon 3 arannyal?
:-) -
#10741 de igen, szoval nehogy megegyszer leird a masodiknal mar ertettem -
#10740 Nem e4rtem nem ertem nem ertem nem igaz nem ertem
:-) :-) :-) :-) :-) :-) -
#10738 nah igen... tegnap megint éreztem, hogy kicsit nehézkes úgy játszani, hogy lopaxom valahol, elhajt mellettem egy tank/jeep/bármi (fellélegzés) - csak közben ts-en szólnak a kollegáknak h ott a bébi és a respawnolóktól már jön is a gránát :))))
de továbbra is létszámgyenge vagyok :) jah meg ts.. majd idővel remélem eljön az ideje, hogy airnek nincs minden este meccse, és nem lesz probléma, ha lagolunk a ts miatt- akkor megint megyek és szekálom a 201eseket :) -
#10737 HaVeRPoK a neve hulye szegeny feje van neki nyolc laba azzal rohan hatra , csokott aggyal jatszik mindenkit le is TK-zik , ha valaki megis nyerne azzal rogton kikezdene anyazna is ezerrel mig valaki le nem csapja wespevel , ekkor kispok eltunik a forumon megjelenik ott fojtatja anyazasat masok fikazasat mert o egy HaVeRPoK annyi esze is volt ! !mint annak a bizonyos rokonanak aki szinten nyolcal szalad csak o a kamraba be a jo melegbe morzsat szutykot enne .(Tipp csotany )
Ui: HaVeRPoK-nak uzenem ha megjelenik leverem lapatom kimeletlenul lecsap o meg othon zokoghat
UDV MINDENKINEK NiXon -
MEDIC! #10736 Ez igaz, de sok múlik a csatában kialakult helyzettől is. Az alább említett szituban, ha a középső zászló az amiké akkor általában ők ott respannolnak, majd rohannak a német bázishoz közeli zászlóért és nem foglalkoznak a bázisukhoz közelebbi zászlóval így simán el lehet foglalni azt. Persze más a helyzet, ha egy tapasztalt HBA század az ellenfél és a parancsnok oda rendel két katonát védeni. -
#10735 ezzel kapcsolatban - ugye ha be akarsz foglalni egy zászlót, de ott bújkál valahol még az ellen akkor nem hagyja, amíg meg nem ölöd. Általában ha egyedül vagyok nem nagyon hősködök, lapulok okosan, mert ugye amíg a zászlónak nincs gazdája nem tudnak ők sem respawn-olni, és jobb a függőben tartott pont, mint a halott baby is az ott respawnoló 72365287 ellenség :) szal javaslom másoknak is.
persze ha megjelenik még egy két velemszínű nyilacska már megyek is kamikazézni :))) -
#10734 nem
már aggódtam is, hogy nem fog kiderülni
de mostmár yo,)) -
MEDIC! #10732 Bocage pályán végszükség esetén használható, ha nem tudunk kijönni a bázis közeli zászlótól, mert az amik minden lehetséges eszközzel tűz alatt tartják a hidat, hogy észrevétlenül átúszik valaki a két vizi akadályon, és az ami bázis közeli zászlót elfoglalja. A zászló egy kis dombon van és el lehet úgy foglalni, hogy nem láccik a katona, majd be kell bújni a híd alá és újra foglalni. Ezt kétszer, háromszor meg lehet csinálni amíg ki nem szúrnak. Így amíg ez a két zászlónk van akkor is az amik pontja fogy. Azért is jó ez a megoldás, mert megosztja az erőiket, jó esetben a friss páncélosuk áll meg a zászlót visszafoglalni, így megnő az esélye a középső zászlót rohamozó csapatainknak. -
#10731 Szevasztok!! -
#10730 roger that ,)
amúgy jah, néha én is kiabálok okosan.. nem csak a bocage, a legtöbb pályán ahol 3 zászló van a középső a kritikus pötty, attól fogy az ellen, ha azt fogja a csapat. A bázishoz legközelebbit úgyis jobb eséllyel fogják be akik lassabbak, esetleg nem jutott jármű, csak a 2 kicsi lábuk :) -
MEDIC! #10729 Bocage pályán a középső zászló a fontos. Azt kell elsőre lefoglalni és tartani mindenáron. Én, ha az elején jut még Tigris rohanok oda és tartom amíg tudom. Soxor látom, hogy a Tigrissel megállnak az első zászlónál elfoglalni azt. Ez helytelen szvsz, mert addig az amik lerohanják a középsőt a tankjaikkal és akkor annyi. Az első zászlót hagyni kell a gyalogságnak, a páncélosoknak pedig rohanás a középsőért. -
#10728 nah kv, cigi... azzal is elmegy vagy 10 perc...
worksuxx -
#10727 lol tom mást se tudok :))) emléxem vmelyik este múlthét vmelyik 201essel futottam együtt de nem ért utol :)))) pedig ugyan azon a pályán, ugyanarra... mondjuk én nem állok meg nézelődni, vállhozemelni, egyebelni... sietek, gyorsan meg kell halni :))) -
#10726 Flood az jó dolog, mert egy hónap múlva már nem látják miket írkáltunk ide, csak azt, mekkora dagadt nagy fóruma van a magyar BF scene-nek. :) -
#10725 Amikor Allied voltál Kharkovon szerintem jól toltad... én néha speedhackre gyanakszom nálad úgy tudsz rusholni. :)) -
#10724 nah topic flood ügyben azért tudok én is ,) -
#10723 büszke is voltam magamra hogy lám milyen kis béna vagyok ma de azé a süni még így is megy :P
air azé jött má be h segítsen me látta csak bénázok összevissza... :) -
#10722 méglassabban?
i
r
u
l
e
!
:
) -
#10721 hehhh
sünike
mondom lassan ,)
2 csatorna - mondjuk
1) 201st-axis
2) 201st-allies
belépsz az 1)-re - normál használod a teamspeaket
csinálsz egy key-bindot - (mondjuk B betü = talk to 201st-axis & 201st-allies) és a B betü lenyomásakor mindkét csatorna hall
Így már bátran megadhatod nekik a hiányolt global taktikát, értsd
sünike lenyomja "B", bemondja "győzni" majd jáccik tovább okosan :)
-
#10720 Ja hat valami ilyesmire gondolok.
No majd meglatjuk.